За Пеевски случващото се във ВСС е „лакърдия“, Костадинов видя „хора-копчета“

И още реакции за процедурата по отстраняване на Гешев: ИТН виждат „битка на влияние“, ГЕРБ-СДС са категорични, че ВСС решава само, за ПП-ДБ "това има много малко общо с правото"

Обратно в новината

Коментари - За Пеевски случващото се във ВСС е „лакърдия“, Костадинов видя „хора-копчета“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живеем в държава в която най-големите престъпници се разхождат в парламента пред очите на целия народ и му се подиграват денонощно.

Не ми стигат идиотите в кабинета, а и този вундеркинд взе да се изявява. Щото свършиха юристите, този "компетент" ще прави промени в конституцията. Хайде, стига!

Трябва да се разследва. Няколко пъти вече от трибуната в парламента се изказва и прави антидемократични твърдения относно, че хората са "полезните идиоти" и функцията им се изчерпва с изборите и повече нямат думата.....

едно време такива прасета се отстрелваха - сега ще ми прави конституционни реформи. И що, щото народо го мързи да иде да гласува и дпс си тупат топката необезпокоявано. Циганите се смеят викат: българите сте абдали, защото не гласувате и, защото Доган всеки път ви заблуждава по един и същи начин. Пет пъти на избори за две години, а 60% ходят за гъби. Пък тия с най- големите претенции какви са патриоти ходят да гласуват за атака и възраждане, дето са баш собственост и рожби на Доган.. Пълен резил, всички цигани го знаят това, а фейсбук патриотите прродължават пак и пак да кълват на гола кука.

Няма да загубим особено много, а можем и да спечелим ако го сложим този смекчер за президент на държавата ни и по този начин да убедим нормалните хора,че държавното предприятие делян пеевски е...... проф. герджиков, проф. петканов, проф...... всичките да ги изредим и да им кажем,че са малоумни тюфлеци след,като не реагират срещу онзи плондер дп...-.-

Пеевски не беше ли отслабнал по едно време ?!

шиши е най голямата лакърдия ако живееше в америка в момента да е в гуантанамо

Деляне, уж си умно момче, защо чак сега?

Кой го интересува какво е мнението на Паржо татпй си е едно говорещо туловище представляващо чужди идеи и интереси. Само мама и чинията пред него са от значение след като зае мястото на Илия Павлов.

Шиши дарява старите си панталони на българската армия. Ползвали ги като парашути, без да ги прекрояват.

Като погледна към иZходане и виждам "хора-копейки"

Деляне стига с тази конституция, гледайте там Ицко да върнем лафките!

Тъжно, по-тъжно, а най-тъжното е, че никой днес в това НС не спомена поне с една думичка летеца Валентин Терзиев, който на днешната дата точно преди 2 години загина за кефа на евроатлантическите началници. Това стана при служебното правителство на Радев с премиер Стефан Янев.

Отново прасето Пеевски представя турчеещите се и психохората Късопишков представя русофилистиците. Някога Жоро Тарабата е бил същият психопат в народното събрание, заплашвайки опозицията на Н. Петков.

Копейкин забрави за неговият оригинал Волен СидерАга и неговият златен пръст Та в този ред на мисли Копейката като се отдаде възможност ще натисне пръстчето средното да направи коалиция с ДПС - неговите покровители

Преева Гешев

Най-доброто за България е Гешев продължи да е главен прокурор.. В момента Гешев работи за българския народ като вади кирливите ризи на политиците в частност на герб. Иначе няма съмнение че е тежко корумпиран.

Като погледна към въZраждане и виждам само копейки ...

Тва прасе как не се наяде в предходните парламенти даже не стъпваше на работа а сега даже и в комисиика иска ...да не вземе си отвори пак лафките!?

Неговите хора са на власт, Ицко се е договорил сигурно и за лафките, не само за конституцията!

А защо не каза направо, джендър?!

Дебелата свиня се беше покрил, сега е набрал нещо...

те с Ицко вече са комбина!

ДПС и ГЕРБ заедно с ПП овладяха държавата. Все едно Украйна и Русия да се обединят. Месеци наред протести срещу Герб и ДПС,сега заедно сядат на софрата.

Като по-млада спах с Костадин Костадинов и бях доволна от 20 см парче ,не му стигнаха 3 тека , искаше още . Много нахален в леглото.

Кака Асенка снощи Спецо наеба ли я пак? Явно Спецо я пори кат Копанарско магаре и кака Асенка много доволна и щастлива - за награда Спецо пак цъфна като шеф на НАПа. Педерастка му работа с благословията на краварското посолство в София.

Ако Гешо се спаси, ще реформираме Конституцията набързо така, че да не му останат правомощия, а дотогава ще влачим имунитети.

Защо DIR.RU ......opssss..... .BG, считате за необходимо да поднасяне на Българите, какво бил казал националният предател Коста. Защо никой не задава въпрос - в коя област от човешкото познание е компетентен този "лидер", "пищещ с къси букви" ??? Костя има много кратък стаж, като музеен работник, а днес в Народното събрание няма тема, която да му се опре.

да гледаш как мафията си разиграва коня в нашата родина- Този човек яко дава пари за да е включен тук и там и е жаден за власт и още и още- Няма как да се върви напред с подобни компроментирани фигури. С тази снимка просто казвате на младите бягайте от тук за вас бъдеще няма да има никога- Каква гнусна история- Сега ще променят и конститицията за да им е удобна на тях- Жалко за България и българите много жалко- Спрете да гласувате за мафията всичко е във вашите ръце не в тяхните-

Стига е "ривал"

Но иначе хубава снимка! Как Данчо злобата, клинка зад Дебелото прасе!

Къци е погледнал в огледалото

Този параграф трябва да изчезне от Конституцията на Република България: (4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат. Докато го има, България ще бъде подмятана и подхвърляна, като лодка в бурно море.

напомням че правителството на бсп тоя го избра за шеф на ДАНС. Мая Манолова орешарски нинова .. беше голямо щастие ... също напомням че без путлеристкия слугинаж тоя нямаше да краде милиарди а щеше да е овчар някъде по баирите и не на последно място без чичо сам и магнитски все още щяхте да сте му рая

... овчар заедно с овчарски

Да наречеш тези там "политически боклук ". Звучи просташко, някак неевропейско, звучи си балканско. Виж, ако беше казал " Ненужен биологичен отпадък, неподлежащ на рециклиране, който трябва да бъде депониран и плътно запръстен " това вече е друго. Звучи някак си европейско.

"Куклчката" Мария Неделчева, е таранът на шоуто "ГЕШЕФтев". За куклякът "БУДА" тепърва ще видим, как КУКЛОВОДЪТ КЕНЕТ ще го "задвижи" при изпирането му в пералнята на Курчо Петков. /Мария Иванова Габриел (по баща Неделчева)/

Гледам Пеевски виждам мафията това е милата ни родина България

Копейков видя "хора-копчета", ама как не видя "хора-избягали-от-копчетата-си"

Е как да не го е видял. Видял е поне един - горнооряховския мек суджук божанков! ха-ха...

Зарежете ги тия булгаристански водевили. Посолството е решило най-важното за България и никой не е в състояние да промени това. Кажете какво става с настъплението на укровермахта? Как върви утилизацията на бронираната техника на нато? Колко укросвине изпращяха в нощните обстрели? Тази тема е най-важната сега. Немаэ кiев, Немаэ нато!

Скоро ще разбереш подлого мръсна как ще ви "утилизираме" до девето коляно и този път няма да има наш-ваш

Мощно върху лицето ти! Оближи се!

на Гешо ще бъде в понеделник-12 юни около 13.00 Сатърът с който във залата на ВСС ще му отрежат главата вече е подготвен, дръвника също...Ще има и медицински екип, както и поп който да даде на Гешо последно причастие.. ОБЕЗГЛАВЯВАНЕТО - BEHEADING ще се предава по всички световни медии !! След като главата на Гешо се търкулне в специален леген, Боко - Мутрагеньо и Киро-харвсрфската мастия ще грабнат главата на Каскета, ще я балсамират и поставят на пиедестал на видно място в музея на Съдебната палата... Киро и Боко ще се прегърнат, целунат уста в уста и взаимно ще се изперат...

Жалко,че бутнаха гробницата в центъра иначе можеше там до "великия вожд" да я сложат:)))))

Явно много съжаляваш за мавзолея на Георги Димитров. Ами попитай психо- десните, ще я построят ли отново, щом тъгуваш! Седи мирен. Като умре драгалевския веган, мъжът на партгеносето кака Ленче веднага я почват. Ама няма да е на пъпа на София, а в Златните пясъци, които тоя гнусар подари на един банкянски тиквеник! Не е боко.

Апе глупако, световните медии от вчера се чудят на неквалифицираните напъни на българското върховно правосъдие, как 14 часа дъвчат “емоционално състояние“ в опитите си, да уволнят някой си за обида. Вскака друга страна си има етични комисиси за подобно конфликти. Това вчера беше срам и позор за България и на световен мащаб.

Кое не е вярно? 12 часа заседание с безумни доводи.

А ве "...пунта мара .." както каза един премиер.

Шиши беше без звук и образ години наред, а сега изведнъж всеки ден е на амбразурата пред мисирките и дава умни мнения, анализи, изводи, сравнения и определения. Боци, Каскета и Шиши бяха главните герои на протестите и не смееха да се покажат, а сега колят и бесят ежедневно заради уродливото управление на хора със специални умствени потребности от ПП.

Хора излизайте на улицата да протестирате. Делян Пеевски най големия мутрафон в държавата. Все се тика малоумника. Дясната ръка на Цветан Василев успя сух да излезе от всичко. Как се случва това? Кой го покрива това свинче?

тоя е син на доган ... цветан василев просто беше човек-копче на доган

много рядко "дясната ръка" остова хем с парите хем невинен ... ако пе бяха американците да му набият един магнитски щеше да е перфектното престъпление

му е къс, не стига и не може

Бацо му се е свила алката

Гешев - президент!

хаха ... костадин костадин с най-доброто самоопределение .. човек-копче

вчера руските кнопки се снимаха с посланика си, днес ще ги натиска

Точно Дебелян няма никакво право да взема отношение, нито пък да осквернява с присъствието си институцията НС. Да си гледа нааканите гащи!

пеевски е 99% син на доган ... това е единственото абяснение защо копрометиран, относително глупав и противно арогантен човек се бута барабар с магнитския печат като фронтмен в НС ... друго смислено обяснение просто няма

Без да съм присъствала лично на вчерашния маратон до рано призори, днес съм малко неадекватна, но ми дойде още една идейка. Какво се случва, ако в четвъртък повечето решат да гласуват с въздържал се и не успеят да съберат 13 гласа за отстраняване? Фарсът прекратява ли се или нямат право да гласуват с "Въздържал се"? Не виждам защо да нямат такова право, но все пак изрично да попитам. Още повече, че за "съдиите" това е последен шанс да излязат от кашата в която или сами се забъркаха, или ги надупиха и използваха. Така или иначе дори да успеят да съберат 13 продажнически гласа, мисля си, че Радев ще наложи вето, най-малкото докато КС се произнесе за очевадната от моя гледна точка противоконституционност на тоя закон.

Опции при гласуване: 1. За 2. Против 3. Въздържал се 4. За с особено мнение. Ще почерпиш някой път.

Мерси за справката. Щом имат тази опция, дано сами да се сетят да я използват, че да се налага да им ъъъъъ подсказваме, ако разбират какво искам да кажа. :)

Ма защо липсва - "против с любовно обяснение".

господин Гешев и господин Пеевски са най-достойните Българи и имат пълната подкрепа на всички нормални хора, да унищожат веднъж за винаги целия соросняк, обхванал нашата мила Родина!

пише се лакърдия