Коментари - За първи път - руски бомбардировачи Ту-160 за ядрено оръжие на мисия в РЮА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв ви Путин бе,тоя вече трети двойник на Путин дето управлява СССР,който няма нищо общо с политиката която провеждаше истинския човек Владимир Путин първите 3год. след Елцин, предния двойник поне можеше да госбъркаш с Путин, а сегашния,ни очите,нито гласа,нито фигура,да не оговрим лице,ама нищо общо с Путин. Ама съвсем ни взимат за идиоти аман.

Сичкото кравар, мучи на умряло.

През х*я ми е за пропадналата ти пРосия ….

Три пъти! В чест на Рашка - парашка И лично на Шундин Аре писта

От кога ЮАР стана РЮА ?!?!? :))):)))

Кое е смешното - че на Българите се пробутва руска пропаганда чрез зле преведени статии от ТАСС ?!

Москва усилено се готви за новите си отговорности след демонтирането на действащия либерален икономически модел и деглобализацията на света. В новия свят на макрорегионите, в който във всеки отделен регион ще има по една доминираща сила, вместо един глобален господар на света, РФ усилено се подготвя за новите си функции. Част от тази подготовка включва строежа на големи не десантни, а експедиционни кораби. Преформатиране на съществуващата морска пехота в "експедиционни войски" с нови функции и задачи. Москва се готви за бъдещето.

Що бе, само за война ли да се готвим? Нещо за наука, технолоии, производство, изкуство?!?!?!

Ти пък изобщо за къде се готвиш???

интересно кой ви каза че руснаците живеят зле. интересно вие дали сте ходили в Русия и лично ли сте видели колко зле живеят там. ако сте забравили до преди няколко години имено "бедните" руснаци бяха основния инвеститор в строителството. купуваха имоти по морето, в Банско и къд ели не. бяха основен приход в туризма и т.н. това според вас бедни хора ли са. хора които пътуват и харчат пари в цяла Европа едва ли са бедни. след санкции от страна на САЩ намалиха инвестициите и туризма но това не ги прави бедни. по последна информация на Световната Здравна Организация консумацията на алкохол е много ниска. вече може да пишете че българите са пияни ватници, а не руснаците. ние употребяваме много алкохол. разходете се вечер и ще видите че е пълно с пияници дето карат коли. на нас все някой ни е виновен и ние все сме по добри от другите но факта че сме търсени навън само като обслужващ персонал - ресторанти и хотели, строителство, "call" центрове и тн. показва че никой пет пари не дава за нас.

Аз ти казвам, че руснаците живеят зле ! Не ми пробутвай живота в двата града - Москва и Санкт Петербург … Същото е да правиш съпоставки между живота в София и в останалата част от България … Ами няма нищо общо … същото и в Русия … между живота в Москва и Санкт Петербург, и живота в останалата огромна територия НЯМА нищо общо …

Еми да те и едната страна и другата това само знаят оръжия. Тия африканци са доста груби и диви,дори афрото в Америка,в кваратлите е нечисто,мирише и др. и са доста крадливи.Единствено точно в ю.африка като е било преди 1990 черните са били изключително спретнати и като белите,ама пак доста е имало и от другите. Нашите цигани са далеч-далеч по-малко крадливи,много по-чисти и цивилизовани,поради което и са приемани от нас естествено като равни,тъй като все повече и повече живеят като нас.

Това е новият световен жандарм

Нещо не им изнася на чуждопоклонниците...не могат да приемат новия световен лидер...

Много се напъват нещо руснаците, а икономиката им е по- малка от на Италия или дори Испания... все пак.

Отлично мнение, но що за иди0ти са натискали минуси ?!

"Πocлeдният зaвoд зa тeлeвизopи в CAЩ ce бopи дa oцeлee пopaди yвeличeниeтo нa митaтa" напишете в гугала... Всичко се произвежда в китай! Американците също не произвеждат никаква техника! Но има тролове дето им бърка в едно тъмно място, че Русия не произвеждала кафемашини! Не произвежда кафемашини, но произвежда космически двигатели, спътници, космически ракети и много други, където никой не може да им се опре! И има още нещо- приоритет на Русия е да защити границите и населението си!

Ау...два бомбардировача, пренесли екипажите си на 12000 км. - чудо голямо. Когато направят редовна международна пътническа линия на 12000 км със самолет руско производство, тогава да се обадят!

_stankow

Те да не направят "редовна военна линия", това се молете :)

Нали я бяха направили в Ангола и не само там. Изхвърлиха ги като помияри (и не само от там).

Само така,Русия откакто съществува си е все дива,обаче ако вземе да дава тези самолетчета по начин че просто ги подарява на тези диваци или на който и да било,ще е добре за нея. На братушките все не им върви да са добре като са част от цивилизацията,както и на израел,тъй като тези нации просто нямат работа в такева гнусотии като цивилизация и пр. Цивилизацията беше създадена в следствие именно на такива изпаднали хора като южноахриканците по време на племената. Но скоро идва време когато всички руснаци ще си спомнят че са преродени евреи и ще станат живеещи сред природата,вегани оповавщи се на науки които не са от официалните,ще престанат да раждат деца-всичко това значи чи ще станат християни и Русия ще е най-великата страна в света.

Е какво беше хубаво едно време в Южна Африка до 1990год. Такава напреднала страна и всички бяха щастливи. Откакто я завзеха тия ислямисти от кгб през 1994 и тя стана опасна и бедна като бг при соца и Русия каквато си е почти винаги.

До Лилиту - що не си пиеш хапчетата ма? Хубаво било, ама за тези, дето си познавала, ако изобщо си била там. А ако не си бял, дали е било? А за ислямистите от КГБ , дето завладяли ЮАР трябва да ти дадат допълнителна усмирителна риза. За опасната България при соца трябва директно да те лоботомират...

А ти знаеш ли при апартейда т.нар. дори негрите как са си имали права и то доста,даже униформени позиции са имали-само погледни видеото юар през 1976напримр и още много други. Негарките са работели като секретарки в офиси на белите,имало е негри готвачи в ресторанти за бели.Да знаеш колок спретнати са ходели негрите тогава и са пътували със самолет да тайван,Англия,португалия и др. даже в самолетите не е имало апарттейд. Еми не е ли далеч по-добре отколкото по същото време тук в социализма когато нямаше значение че сме помагали на червенат армия около 9-ти,като пак нямаше какво да ядем,да обличаме,колкото ида се трудехме не ни взимаха на работа която беше за нас,беше опасно да излезеш навън да не те прегази някой милционер с кола,нямахме санитарни възли в дома си,хората при бай тодор бяха принудени само да се напиват,медицина нямаше, и бяха щастливи само върхушката в която тогава бяха само джендъри и те живееха в пресите до гуша. И какво като бяхме отличници пак не ни пускаха да учим,запазваха местата за джендърите от първа класа. Кое е по-добре бе камаюн? М?!

Алферов мобилен телефон (за което той получи тази световна премия) не можеше да има. Ограмоти се. Друг въпрос, че на Русия й попречило сама да започне да произвежда телефон поради тежки вътрешните пертурбации (разпад на СССР и др.свързано с това), а най различната битова техника Русия се произвежда. Не лъжи. Разбира се огромната и богатата територия,която не веднъж била нападната, трябва да бъде защитена и що касае високи военни технологии с нови физически принципи, Русия (за години напред) НЯМА РАВНИ и именно това говори за високо научно ниво и напредък на технологиите, а не това, с което грееш задника и които може да се използва и за бита. Ти си като се радваш на високо достижение - чушкопек,то друго не ти остава, задоволявай се със завист. Съжалявам ти. За нищо не ставаш.

Абе няма ли да кацнат и в София тая година? Айде, че се уморихме да ги чакаме!

АН 124 Руслан, а не АН24 има гоялма разлика

Русия си е Русия добре ,че я има да балансира доброто и злото щото ако я няма злото ще е в повечко

Въпрос на гледна точка. Няма абсолютно добро или зло. Това, което за теб е зло, за мен е добро или обратното.

Ти си жалък проамерикански палячо, такива като тебе не важат.

"булдо зер", ти си от щастливите, както виждам... :)

Американците кацнаха на луната ,рустаците покориха космоса ....кацнал самолет на територията на РЮА.....направо са смешни блядките

То само че е кацнал здрав та е постижение..ха.ха.ха.ха

отишъл ама надали ще се върне тази руска таратайка..ха.ха ще трябва да каца в царевична нива и отново ще има мъртви руски герой..ха.ха

Тва са не ти е F 35

Най тъпите коментари на соросоидите са как в Русия не можели да направят един телевизор, хладилник, печка, пък даже и ютия. Ще им припомня две нещица: - по времето на соца у нас имаше само руски електроуреди. Ама руските телевизори изглеждали като щайги? Пуснете си един щатски филм от началото на 80-те. Например Крамър срещу Крамър. И вижте американските телевизори там на какво приличат. С огромни врътки-топузи по тях, все едно са парни машини на въглища. Сравнявайте неща от едно и също време, а не сегашен 65 инчов 4K Сони ТВ с руски кинескопен телевизор Рубин от 1982-ра. - Дания е на първо място в ЕС а и в света по нивото на жизнения стандарт. Там не правят ни един телевизор, хладилник, печка, пък даже и ютия. И коли не правят. И телефони не правят. Което не им пречи да си живеят от добре по добре. И защо в Русия трябва да правят такива електроуреди днес?

Глупости!

ето го и първия олигофрен с промит мозък, айде кажи защо са глупости?

кво им обясняваш на тея олигофрени, те няма да те разберат, защото мозъците им са промити от анти-Руската пропаганда, за тях най-важното е да плюят против Русия и понеже не могат да измислят кой знае какво се хващат за това, въпреки, че и то не е вярно

Като говориш за стандарт, кажи на кое място е Русия и колко бананови републики са пред него. С толкова природни залежи да са толкова зле не е нормално.

Ти кво разбираш под стандарт бе, прасе, само пълен хладилник ли? И това вече го имат. А в изтънченото, изобретателското, никой още не ги е надминал. жалък материалистичен абориген ще ми говори за стандарт. Стандартът е невидимото, тука в главата, а не бананите и луканките за простолюдието.

До глу пи (много правилен ник си си избрал). Според теб отшелниците и будистките монси, които имат само по един чаршаф и чифт налъми, са с най-високия стандарт. Може, но соца и Путин не успяха да извисят духовно толкова много хората... Иначе, за да придобиеш представа за стандарт, опитай се да направиш разлика между това да имаш за себе си, децата си и близките си всичко най-необходимо за нормален, задравословен и пълноценен живот, а не да оцеляваш в мирно време.

Хахаха! През 80-те американските телевизори имаха цвят и дистанцонно. Нашия баща ми трябваше да става от време на време да го удари отгоре с юмрук, да го настрои. Американците имаха още и видео-та, ние само по списания и тук-там в корекомите ги виждахме. Дания е 6 мил души с огромни нефтени кладенци. Друга икономика на практика не им трябва. Също като Саудитска Арабия. И без военнен бюджет. Да са живи и здрави, но много малко държави са в такава уникална ситуация.

в Дания правят най скъпите поръчкови телевизори ... Анадъм ма ?

На английски е RSA - Republic of South Africa. А не South African Republic

Кажи им го на руски, белким разберат.

само не забравяйте, че живеем в България и при нас се говори на български, не английски, не руски, а БЪЛГАРСКИ

И как е правилно да се изговаря и пише - Българска Република или Република България?... Е, те се наричат Република Южна Африка, както е правилно да се изговаря и изписва на български език.

Жив скрап.

РЮА... Откога ЮАР се промени на РЮА?

84

Много опростяхме бе, ега ти журналистите!!!! Нова държава РЮА????? И къде са коректорите??? И те толкова невежи!!!!!?

Боже, Боже по цял ден ни заливат с новини за руските оръжия. защо не направят един телевизор, хладилник, печка, пък даже и ютия. явно е, че телефон не могат. нещастен народ в ужасна държава. най дивия капитализъм в света.

Даже водка внасят от Полша алкохолиците

Белгийците също правят доста пушкала. Доста е твърде скромно казано. И, да си виждал белгийски телевизор, хладилник, печка, пък даже и ютия?

Беше ти отговорено, но ти ми изтри репликата! Ще ти го напомня отново! Страна, която има претенциите да е световен лидер, над САЩ и всички останали, трябва да е хармонично развите, т.е. най-развита в света, във всички области - военна, икномика, технологии, финанси, наука. Малки страни, като Белгия, Дания, България... нямат такива амбиции, дори и като далечна стратегическа цел! Това, което на тях е позволено, на Русия не е. Не межуш да живееш като скот, за да се репчиш с оръжия! Разбра ли ме сега? :)

Не може всяка страна да прави всичко, но големите държави претендиращи за лидерство задължително трябва да имат собствено производство на почти всичко. Това има и икономически и политически и стратегически и какъв ли още не смисъл

А уж РФ беше "изолирана"??? Помните ли? :))

Неуважаема Десислава Димитрова президента на РЮА се казва Cyril Ramaphosa-Сирил Рамафоза,а не Сирил Рамапоса.Вие сте срам за България и за журналистиката.

Произнася се Рамапоза. Името е Нкоза и така се произнася на Нкоза.

Докато Обама се опитваше да ни убеди, че Русия била само една регионално сила, Москва взе, че се върна в Близкия изток с гръм и трясък! Ето, че дойде време руснаците да се завърнат и на Черния континент!

След ЕС, Китай, Индия, ОАЕ, САЩ ...завръщат се;

Бяха последни и в Близкия изток, докато всички други открай време бяха там, а гледай за няма и 5 години как се обърна ситуацията там... Проста да падладейш, а??? :))

руски малки частни самолети,причините са ясни!

не могат да правят нито качествени самолети за гражданския флот,нито качествени и надеждни самолети за ВВС,за хеликоптери също няма да говорим!

общо взето Императорът казва че са имали с мамуните договори да им доставят стоки за 20 милиарда долара. Стоката е произведена и е доставена на мамуните, а виж мамуните не са спазили своята част от договорката и пари не са привели. Демек Иван Иванич е въртял струга на Урал за тоя дето духа. Даже и кредит е взел да купи туй-онуй от Запад - примерно инструментални пластини и електроника за да изпълни договора. Накрая вземанията се опростяват. Подозирам че и с новите сделки няма да е по различно и Иван Иванич пак ще го духа

РЮА!!!! Кой гений недоучил го написа това? Сигурно според него САЩ е ЩСА!!! На български се нарича ЮАР бе

Локомотиви са си купили, а не оръжие.

така така, то и Ердоган купи жп вагони С-400

Догодина и база да си направят там Руснаците. А после и към Америките. Радост за чичо Сорос и сие ...

Руска база на Американския континент никога няма да има. Никога. Русофилските кратуни могат да си мечтаят и да драскат по форумите с надървени чурки колкото искат. Проста причина: латиносите никога няма искат да си развалят отношенията със САЩ за да се сближат с Азиатско-Източно Европеийска клоака. Нито ще има къде да ходят да работят, нито къде да си продават дрогата.

е същия строшеняк като ту 144

Говедарчетата са на друго мнение, или искащ да кажеш че шефовете ти са глупаци ??? Съгласен съм с теб.

за всеки глупак изглежда така..

Варварите освен малки пишки и оръжие друго имат ли?

Имат. Казано по твоя начин - имат, отлични теснички горещи котенца. И наистина са такива. Казано нормално - да, имат. Доста добри и доста лоши неща.

Имат и култира например. Ама ти не знаеш какво е това. Нямаш достатъчно чорба в кратуната

Култира ли има, бе. Аа добре.

Култура са имали в царска Русия ,а след това деградация

Соросоидите квичат като за светвно. . Значи ги е страх. Щом чуете соросоид да квичи значи тия дето са платили масрафа са се подрискали от страх. И колкото повече квичат толкова страха и кафявото по гащите е повече. Но така са говедарските подлоги. Нула интелект, а приказки - много. Сополива работа. Даже не знаят как да си поискат парички.

Как може такава наглост и мутрящина да се проявява спрямо Африка, Тия се мислят за големи да тероризират Развиващ се народ. Да си развяват опокалиптичните оръжия върху цял континент за да покажат коло са велики без никой да ги е питал или канил. Да вменяват апокалиптично оръжие като нормална тренировка над по слаба държава, откровена простотия с която ме разочаровавт и губят всякакви симпатии. Какъв морал показват? Каква справедливост, къв баланс? Почват да се мислят за новият световен жандарм Много бързо им пораснаха крилата и в опита си да имитират надмощие се излагат като някакви пъпчиви пубертети без никаква идея за нищо

Свиквай - ще бъдат!

Чем больше в армии "дубов", тем крепче наша оборона...

Katafalka.

Явно си тъпичък. Ама мама такъв те е изсрала. Съдба. Какво да правиш

Яж ми кура, дръвник!

манете го руското фърчащо гробе, по важното е кво казва Императора. А Императора казва че ватенките са изпратили на мамуните оръжие за 20 милиарда, а мамуните не са го платили. И затова и са го опростили- демек въпросните вземания от мамуните са ги вписали в графата - от умрел писмо.

ха тъй , да си до"им на думата

"Ватенките" превзеха Космоса, ама ти си пълзи спокойно по Земята!

а дано всичките ватенки идат там !

а Космоса дали е разбрал?

Ну.. заяц. Ну погоди! Русия ще строи няколко атомни централи в Африка и ще развива икономиката там. През това време Еврогейският съюз използва африканските страни /включително България/ за сметище на своите боклуци...стари коли и битова техника, дрехи втора употреба и храни с изтекъл срок. , опасни химически отпадъци и тн..

икономика с маймуни не може да развиваш бе тъпанар Ко ще на всеки дал по два реактора да сложиш мамуната си остава мамун

Ама Обама дали е съгласен с теб.

ще 'строи атомни централи в Африка' с РУСКИ ДЪРЖАВНИ пари (атомни руски олигарси няма) по договори с корумпирани боклуци като бившия президент Зума. Мубуту ако беше още на власт щеше и той да иска руска централа - от него Путя пък е копирал държавния модел: милиарди за бандюгите клептократи на върха, 'духовност' за останалия бантустан.

2019-10-23 22:51:30 Т-14 Армата Ну.. заяц. Ну погоди! Русия ще строи няколко атомни централи в Африка и ще развива икономиката там. .............................. Мхм... Май ще е по-правилно и здравословно да развива собствената си икономика, а не африканската. :)))

Русия помпа мускули. Някак смешно е.

Като ти как помпаш мозък? Безмислена работа.

Ту-160 (заводское обозначение: «изделие 70», обозначение разработчика — «К», по кодификации НАТО: Blackjack

Браво. Знаеш да правиш copy-paste. Някой ден ще се научиш и да пишеш

От тайги до британских морей Красная Армия всех сильней.

Руският народ има само два съюзника. В мирно време това са руската армия и руският флот. А по време на война- Англия и САЩ

А милицията им чии съюзник е? Щот е по-голяма от армията .

Англия уби цар Павел I... така че какъв съюзник са?! Русия помогна на въстаналите английски колонии в Америка да се освободят от английско иго, а после помогна на правилната страна с в Гражданската война в САЩ, дори СССР вдигна икономиката на САЩ след Великата депресия... та в задачката се пита кой на кого е помагал-)

Дира, моля ви разкарайте си НЕКАДЪРНИТЕ писачки/писачи!!!! По тъпо писание не бял чел, а капакът е "Ан-24 Руслан"..........

Какво чудо нечувано. Тоя гюм не го ли водеха свръхзвуков? Какво му е свръхзвуковото като 8000км ги взема за над 12 часа?

Малко си тъпичък, ама то е по рождение. Мозъчето е кът.

Защо има неприятното усещане, че пак сме от страната на Булката, както през първата, втората световни и студената война?!?!?

Еми, да, но не е булка. От нейната страна сме, чувството е съвсем уместно, защото представителните ни мъже за заели мястото ѝ. Видно е, с радост - добре им плащат, трупат парички тук и там

след като не владеете на прилично ниво български език, имате сериозни проблеми с мисловния процес и ви липсва дори и елементарна обща култура, да се заемете все пак с нещо друго? Не ме питайте с какво, защото лично според мен за нищо не ставате.

Американците вече не са световен лидер

Щом казваш …. а защо ли тогава руснаците все търсят долари и евро, а рублите за тоалетна хартия ги използват ?!

защо ли си толкова тъп?

Поредното избиране на джуджашки комплекси …. Видиш ли, колко далеко могат да летят руски самолети и то с възможност за ядрено оръжие …. Но един читав автомобил не могат да произведат жалките руснаци ….