Коментари - За първи път приехме учението "Тракийски меч 2018" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самодоволна физиономия

С русия ли ще воювете предатели на една гемия се товарете и тръгвайте на война изчадия

Гледахте ли видеото? Там Тиквун стои а пред него измаршируваха цели 60 човека...20 оркестър, 15 мадами във военна униформа и едно 20-30 войника. Това било армия и Тракийски Меч 2018....то в кварталната кръчма без повод се събират повече хора! Жалка работа.

Боче досущ напомня на снимката Ким Чен Ун на учение в Северна Корея.

И като видяхте за какво ни харчите парите платихте ли си софрите и разходките или те се знае че са винаги на наш гръб.. Когато говориш и хвалиш някакви оръжия вместо да погледнеш опърпания си народ говори единствено за лицемерие и безотговорност към тези дето ти плащат разходите, но нямат думата да кажат за какво..

В последно време охранитела Борисов наподобява началника си Тодор Живков.

А, ние в кварталната кръчма като смукнеме по една сливова - и даже по-добре се биеме от тея :)

Нещо като "Тракия 70" в нано вариант.

Ние май имаме повече мадами в армията,отколкото военни корави,въртолети и самолети, взети заедно !

и какъв тракийски меч ви гони бе безродници, ние сме прабългари, потомци на Хан Аспарух, какво общо имаме с някакви тракийци, племена има по целия свят,а държава имали ли са тия "тракийци", кой им е създал държава с правила закони, институции, кой? продажници долни,кат сме в конфликт с турция като е член на нато тия нашите добре подготвени нато ще ги изпрати на турция ли помага, нали в нато нямат родина и където ги изпратят там действат.

Трабва да се оттренирна и ,,подмиване,, ,щото ако Падишахът тръгне...?

По-кротко, старши, ..ще дадем небойни загуби ..

А а а, е си играем на войничета !

,,Тракийски меч", не че нещо много сериозно на пръв поглед, но.... всичко е възможно само да няма, да не е българско! Първо за да се канализира измамата и пропагандата срещу Русия измислиха измамата, че не нямаме славянски корени, въпреки, че някога е била създадена Славяно-българска държава! Изопачаването на историята продължи с измсилицата, че сме траки. И сега за да се притъпява всякакво българско усещане - ,,Тракийски меч". И това ще е до време, ама нейсе!

Дет се вика сухопътния офицер бай хой се вихри. Сиреч няма лабаво.

Дет се вика сухопътния офицер бай хой се вихри. Сиреч няма лабаво.

Какъв точно компонент, сменили са 440 с 1000 микрофарада китайски с американски кондензатор?

Доколкото знам на генетична основа само 20-30% от българите имат генната мутация характерна за славяните. При руснаци и поляци я имат доста над 50% от населението.

В тракийския ти меч има толкова тракийско, колкото в Иван Косто -БЪЛГАРСКО

Голям праз.После ревем че руските ракети гледат насам.

КОРАБА ОТКРИТ БЛИЗО ДО ВАРНА 2400ГОДИНИ Е СЛАВЯНСКИ А? НЕ ЕЛИНОТРАКИЙСКИ А? ДНК ПРОУЧВАНИЯ НА 100%СЪВПАДЕНИЕ СЪС АНТРОПОЛОГИЧНИ ПРОБИ ОТ РАЗЛИЧНИ ЕПОХИ ТРАКИЙСКИ И СЛАВЯНСКИ ГЕНИ(КОЕТО ТОТАЛНО РАЗБИ ОСМАНОФАШИСТКАТА И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЛЪЖА ЗА ИСТОРИЯТА И ПРОИЗХОДЪТ НИ!ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТАТАРИ ЧЕРКЕЗИ СА КАЗАЦИТЕ ТЕ СА БИЛИ НАШИ СЪЮЗНИЦИ ФАКТ)КАТО ТРАКИЙСКИТЕ СА ПРЕОБЛАДАВАЩИ.СЛАВЯНИТЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ 300Г ПРЕДИ ХРИСТА И СКЛЮЧВАТ ПЛЕМЕНИ СЪЮЗИ СЪС ТРАКИЙСКИТЕ ПЛЕМЕНА НА БАЛКАНИТЕ КОИ СА ПРАБЪЛГАРИТЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ТРАКИ И ГЪРЦИ ОТ ИМПЕРИЯТА НА АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ КОЙТО СЪЩО Е ТРАКИЕЦ ФАКТ СЪЩО ДОКАЗАН ЕКСПЕДИЦИЯ ОТ БЪЛГАРСКИ УЧЕНИ ПЪТУВА ДО ИНДИЯ ПО СТЪПКИТЕ НА АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ!