За първи път от април в Китай за 24 часа са регистрирани над 10 000 нови случая на COVID-19

Китайското правителство обаче не бърза да се откаже от политиката си на "нулева толерантност" към коронавируса

Обратно в новината

Коментари - За първи път от април в Китай за 24 часа са регистрирани над 10 000 нови случая на COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бахти хлебарките. Циганите южно от тях доказаха, че минават поне за човекоподобни.

9520 безсимптомни заразени. А едно време им викаха - "здрави".

Няма как да се справиш напълно с вирусите. Лошото за тоя е, че е лабораторен.

Китай има перфектните условия да се превърне в поредното гнездо на глобалисткоционистката измет. Голям икономически потенциал, еднопартийна диктатура и милиони зомбирани дебили.

В Китай още ли не са се събудили ?????

Е няма по-голямо извращение. 9 хиляди безсимптомно заразени, демек - здрави! Денонощието е само 24 часа и не могат да тестват повече, иначе, на бас, че ще са два милиарда безсимптомни!!!! Еееее, за нашите бащи и деди здравето беше най-голямата ценност, а днес е най-големия грях. Ако си здрав, не си здрав - безсимптомен си!!! Горете в ада, сатани, които измислихте това извращение!!!!

Тука имаше някакъв мухльо, дето даваше за пример Китай как се били справили с пандемията за разлика от запада. Рано или късно всичко лъсва.

Правят го с политически цели.

Логично звучи. Пълно е с тролове и във всеки разговор само възраждане и Русия. За каквото и да е статията.

ТОВА-ИЗВРАЩЕНИЕ Е-ВОЙНА СРЕЩУ ХОРАТА,ОРГАНИЗИРАНО ОТ:КОРПОРАЦИИ,НАЗНАЧЕНИ-ПОДЛОГИ(ПОЛИТИЦИ,БЮРОКРАТИ)!!! ЯСНО ПОКАЗВА,ЧЕ СВЕТА СЕ УПРАВЛЯВА,ОТ-СКРИТА ВЛАСТ,А-“ПРОТИВОРЕЧИЯТА”,МЕЖДУ ОТДЕЛНИТЕ ДЪРЖАВИ,СЕМЕЙНИ КАВГИ ЗА:ВЛАСТ,ПАРИ!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,ЗНАЯТ,ЧЕ: ВИРУСНИТЕ ИНФЕКЦИИ-НЯМА ДА ИЗЧЕЗНАТ НИКОГА! “МЕРКИТЕ” СА-БЕЗПОЛЕЗНИ! ВЪВЕДЕНА Е-СВЕТОВНА ДИКТАТУРА,РОБСТВО,КОНЦЛАГЕРИ!!! В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА-ЗАКОНИТЕ ЗА ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ,НЕ СА-ОТМЕНЕНИ! ПРОСТО СЕ-СНИШАВАТ,СЛЕД ТОВА-МИНАВАТ НА-СЛЕДВАЩОАДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! НИВО(ДВЕ-НАПРЕД,ЕДНА-НАЗАД)!!! САМО-ТРИБУНАЛ,КОНФИСКАЦИИ,ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,МОГАТ ДА СПРАТ-

През Хоя(Чур-а) Кор-а ми е

На всички е ясно, че вируса няма нищо общо. Когато беше мега актуален в Европа- Китай каза че при тях няма. Сега изведнъж масови локдауни и политика за "нулев ковид". Даааа, верваме!

Тези оглупяват все повече. Да видим до кога ще се занимават с тази глупост. Добре че тук го отхвърлихме че щяхме да си стоим заключени напразно и да фалира почти всичко.

И то благодарение на войната! Иначе и сега щяхме да сме заключени, да не можеш да ходиш до магазина без сертификати и набучени с 5 игли от нещо, което от куртоазия наричат 'ваксина'

ВЪХ .... МАГАЗИНИТЕ ЗА КОЛЕДА И В САЩ И В ЕВРОПА ЩЕ СА ПРАЗНИ .... ХОДЕТЕ ДА КУПУВАТЕ Е СЕГА :))

Днес е 11/11. В али експрес всичко си има. Няколко милиона умрели жълтура нямат значение.

ЗНАМ , ДАЖЕ СИ КУПИХ НЕЩО ... НО ДНЕС Е И РЕМЕМБРЪНС ДЕЙ ... ДЕНЯ НА ПАМЕТТА ... В 11 МЕСЕЦ НА 11 ДЕН В 11 ЧАСА СУТРИНТА ОРЪДИЯТА НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ПОДПАЛЕНА ОТ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ И БРИТАНИЯ ЗАМЛЪКВАТ

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете!

Я! Ваксо - Пед ... (той си го знае)

Ама май измират повече набодените кретени като теб - я инфарктче, я тромбче... Нещастник!

ㅤ

А под камъка Ваксо-жабата...

Дирници, защо лъжете като влашки цигани? Според сайта на вездесъщата СЗО на 8 октомври тази година чайниците са регистрирали над 52 хиляди "заразени" със суперсмъртоносния сопол, който убива един на 1000 човека. Преди да пишете лъжите си, поне проверете официалните данни.

Велика тъпотия - заразоносители в болница!

ㅤ

Набоцкаха ги, като в Австралия (задължително и насилствено), сринаха им имунните системи и сега "Добре дошъл, вечен мед-фашизъм!".

Бил Гейц наказва Китай... Там има най-много 5ж.

От небето самолетите пръскат отрова нормално всеки ден оставят следи....

Никои вече не вярва на китайските лъжи, освен преститутките

Май свърши конгресът и почнаха чистките, та за по-лесно затвориха бнаселението.

Нулева толерантност, но към населението.

Боцкай дозата и стой затворен с маска.