За първи път от 60 години започва изграждането на нов български затвор (снимки)

Символичната първа копка беше направена от служебния министър на правосъдието Крум Зарков

Обратно в новината

Коментари - За първи път от 60 години започва изграждането на нов български затвор (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стоят още там и ма 2 сгради където не се ползват тях ще ги бутат ли що не ги ползват.

Имаше една книжка, която спешно бе иззета " 21-ви век век на бунтовете и тероризма", аз бих добавил и на затворите. В САЩ вече има изградени хиляди, които стоят празни но оборудвани и с персонал, наричат ги центрове за масови безредици. За какво се подготвят?

Да си го ползват със здраве.

Ехеее! Сетила се ,Мара! От кога има нужда да се направят още такива! Заедно с това ,трябва и няколко приемни домове за деца и на всеки,който има ефективна присъда ,да му се взима отрочето ! Така ,че превъзпитаваме децата на престъпниците да не станат като тях и ще си оправим проблема с битовата престъпност ( .т.е с ромите) , защото сега не са в затвора, защото кражбите са дребни ....под 300 лв...., докато не убият някоя баба или дядо за 50/60лв....!!! Като гледаме толкова ФАЩ, защо не въведем и смъртно наказание!!? Все пак да не храним цял живот някой!!

Браво Крумчо! Умен човек си! Време е да се изгради ЗАТВОР ЗА VIP "ПЕРСОНИ" министри, политица, полицейски шефове -че защо не и за "капо ди тути капи" който налага вето, дава карт бланш и е защитен и охраняван "по закон" Да Ви е честит новият дом!

Тия политици само за себе си мислят !

За изброените и техните задкулисни шефове от УСА, ватикана, масони, темплиери, йезуити, лондон сити, за тях ни трябват и екарисажи. Натвориха достатъчно беди за хилядолетие поне. Трябва ни и отлична информация в подходящ за разбиране вид и с тази цел ви оставям този портал към точно такава супер клас информация за всичко скрито и супер важно за живота ви. https://bit.ly/buditeli-bg

Политиците сигурно го строят за тях си..

там ще настаняват само с връзки специално депутати и министри

Пиле с ориз ям

Какво щастие само, каква радост! Най-сетне хванахме бизнеснишата, която ще завърти колелетата на мощната българска икономика. Затворите! Там е златната жила! При затварящи се училища и очертаващо се затваряне на читалища и болници, явно затворите са переспективата. Може и лозунги да се изпишат. Всяко се мейство с престъпник.

Преди много години, даже преди БКП да имаше Генсек за 09.09 над входа на Ловешкият затвор отсъмна лозунга "НИЕ СМЕ РОЖБА НА БЪЛГАРОСЪВЕТСКАТА ДПУЖБА!"

Не затвори да строят, а училища че да образоват младежта, че на тези младежи никога не им се налага да правят неща извън закона. За каква държава говорим, вместо да образоваме младите хора, ние им казвам - споко, бъди бандит, карай пиян и надрусан , пък и дори и да те хваним ще те посдлоним и ще се грижим за теб в новата ни сграда на топло без да се морищ,за храна . А през това време милионите ни пенсионери(трудили се 30-40-50 години да изградят и малкото в тази държава) да се чудят , не как да си затоплят стаята в която живеят последните си житейски дни, а как тези хора да саумеят да спестят някойя стотинка че да си купят самун хляб. Срамота !

Вероятно служебното недоразумение първо ще изпробва бардака отвътре.

Нема, дружките на деда му Кацамун ще го пазят от "народна любов" Никола Гешев беше декларирал че и след 50 години в Народната власт ще има негови хора.. Някои преживяха тази власт на власт и днес отново властват в България

Този майсторски забива и разбива дебела бутилка с шампанско. Така ли беше и с живото коте на съседите?

Затворите - индикатор на демокрацията. Народа си вика "Тея горе крадат на поразия, защо и ние да не крадем". Рибата мирише от главата.

То няма осъдени, престъпниците си стоят у дома безнаказано, няма съдебна система, за да го напълни с истински виновните , изтъпанчили се за първа копка послучай някакви усвоени средства!

весело тържество. Първа копка на Увеселителен Парк "Бай Ставри". Открийте загадката - къде е заровено котето???

егати смешниците, тези са пародия на министри

пунтираме путиландия! всеки напън започва с ...поп, килимявка , кандилница и светена вода!! и завършва безславно като предния напън!

Ама хайде по-бързо де, че много хора плачат за затвора.

Това не е ли бившата казарма? То и преди се беше вид затвор.

Колата от снимката няма актовна винетка….. как е стигнала до даденото място…… голям смях…..

Хаирлия да е. Много депутати и бивши министри са посреща.

Гледай какъв затвор си строят бъдещите обитатели. Днес живееш срещу затвора, утре живееш срещу вас.

Тоя затвор, ся начи с връзки ще се влиза там...щото той ще е луксозен с фитнес зала. Някой старчески дом да построят, болница, дом за душевно болни, училище, дом за животни...идеи много. За затвор, действащи закони няма. Рецидивисти имало?! Ами има, дайте им по една мотика на полето, или взаимно ще се избият, или хора ще станат

Крум Страшни да не пуска кораб на вода с тази бутилка.

ще се нарича Сараите на “Позитано” 20 || и НДК || (ГЕРБ-СДС).

Новото "свърталище" на ГЕРБ!!!

Круми вероятно така със замах е блъскал котката на Мая Нешкова, както подобава на соросоид:)

Ти се вайкаш за една котка, а мъжът на Мая унищожи от глад един проспериращ и работещ свинарник в град Петрич преди много години, като заповяда унищожението на животните да става бавно и мъчително, като не им се дава да ядат! Хайваните ставаха на скелети и падаха и умираха от глад! Тази жена живееше с ГАДИНА, с убиец на животинчета, безполезно, и ненужно умъртвявани! Тази изродия , мъжът и трябваше да влезе в затвора за 100 години, без право на обжалване! Гадина, която унищожи хиляди животни и съществуването на свинарника в гр. Петрич! Съжалявам за котето! И то е хайванче. Обичам кучета и котки.

Ох на мами наркоманчето! Ох на мами боклучето! Що за шизофрения е да чупиш бутилка за строеж на затвор! ОТВРАТ!

Радва се младото комунде - за себе си го прави - там ще изкара старините си...

Затвор се открива от човек които се забавляваше с шега че се връща от мъчението на нечии дядо в комунистически концлагер ............ Бахти руската кочина сме

Отдавна сме американска кочина

По нищо не си личи ама по нищо ! Както във всяка една колония би трябвало наи богатите да са от Империята тоест американци а то ... Най богатите българи са олигасите до един свързани с БКП !? Най богатите компании са си откровенно руски !? Кава колония на САЩ сме след като САЩ налага санкции на БГ илигархиата а колонията и ги опази онеивини и ги направи още по богати :):)) А руската посланничка разнася президента като циганче мастия

Военно поделение 24070 бе на това място! След това е превърнато в някакъво затворническо общежитие! Сега ще бъде превърнато в затвор! Историята е такава каквато е и трябва да бъде прочетена автентично! Всяко отклонение от фактите е целенасочено, най- вероятно, с користна цел!

И шампанско ? И заснето ? Потрес ! Отвращение !

По света строят заводи,а в България строят затвори,е това е кочината ни...

да, първият от 60 години насам

Бойко поне режеше ленти на магистрали и пътища,пък и на заводи,а тези режат лентите на затвори,е нямам думи... Следващата лента ще е на психиатрична клиника сигурно...

На кои ЗАВОДИ режеше лентите ТИКВАТА бе олигофрен? Колко завода са построени през тези 12 години управление на Герб? Че то в България много отдавна не са строени ЗАВОДИ! Правеха се само някакви дребни производства и то след рекет от властите на Герб, изнудвания и проценти в полза на някои хора! Ти някога влизал ли си (работил ли си) в истински завод, и въобще знаеш ли, какво е завод! Мръсна герберска сволач, фекални плъхове! Да пукнете дано!

Отново грешка на Радевите министри. Има толкова изоставени сгради в цяла България и то извън населени места, но те ново ,та ново.

Че то голяма веселба ще падне, като гледам веселите физиономии. Не можем да градим щасливо бъдеще, но пък можем затвор. И не един, не един....Пак няма да стигне.

Толкова голям, колкото ни трябва, няма как да построим.

На Кирцата и Тиквата трябва да им е удобно в бъдеще. Не че ще стане това, но защо пък човек да не помечтае да види двама изявени крадци и проводници на чужди интереси на мястото, което им се полага.

Курни пак ли ти бре :) тебе скоро партийката ти закриват си си се притеснила за затвора....

Най правилно е да се напише СПА ЦЕНТЪР за лишени от свобода

айде, да видим сега, коя от българските "медии", които са се превърнали в жалки подлизурковци на променкаджиите на мунчо, ще напишат нещо или ще излъчат нещо за ада, в който са живеели семейството на певицата мая нешкова-съседи на зарков!!!! след като е опитал да размаже котката им, тероризирал ги е всячески и те са избягали от собствения си дом на бул. дондуков! "медиите" на прокопи, коити също са сред главнити виновници за погрома над България, през последните две години! и хич не ми обяснявайте, че това е клюка на пик! има заведени оплаквания в пето райнонно, на които никой не е обърнал внимание, а дамаджаната е уволнила шефката на райннот, защо е допуснала преписика срещу зарков.... мая нешкова е известна жена , но дори тя не се е спасила от диващините на променкаджиите, та какво остава за обикновените хора!

особено ако кажеш какво е това зарков ... някакъв протоцейганьорски урод вероятно ...

или пък ако е наистиня тоя цейганьорски субект от снимките, тряаше да допълниш някъде в текста, че е 'тоя същия, дето...' и така

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, простако пак ти показвам, кое е семейството на Мая Нешкова!!!!!! "Ти се вайкаш за една котка, а мъжът на Мая унищожи от глад един проспериращ и работещ свинарник в град Петрич преди много години, като заповяда унищожението на животните да става бавно и мъчително, като не им се дава да ядат! Хайваните ставаха на скелети и падаха и умираха от глад! Тази жена живееше с ГАДИНА, с убиец на животинчета, безполезно, и ненужно умъртвявани! Тази изродия , мъжът и трябваше да влезе в затвора за 100 години, без право на обжалване! Гадина, която унищожи хиляди животни и съществуването на свинарника в гр. Петрич! Съжалявам за котето! И то е хайванче. Обичам кучета и котки."

Въобразих си, че става дука за завод, а цифрата е сбъркана !?.

Ха хаа, Простото и Кокорчо ще се уредят на новичко местенце. Че и Мунчо покрай тях. Явно Гешев си трае докато завърши строежа.

най убав...

става дума?!

Ей, все едно се прави първа копка на българския Емпайър Стейт Билдинг.

Погледнете очите на двамата мъже от заглавната снимка. Май е имало употреба на забранени субстанции.

Ритуал с бутилка, багер и ухилени физиономии за….строеж на затвор. Ех, че дебилно и бавноразвиващо се природонаселение. Което на 2/3 е за затвор, между другото.

БЪРЗАТ ДА ЗАПАЗЯТ КИЛИИ С ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ?! НА ЗЕЛЕНО! А ИНАЧЕ-ДОСТИЖЕНИЕ НА ДЕМО/НО/КРАЦИЯТА Е ДА СЕ СТРОЯТ НОВИ И НОВИ ЗАТВОРИ!

Голяма навалица за този затвор ! Бъдещи негови обитатели ! Чак и владика дошъл ?!