Коментари - За първи път от 10 години броят на новородените падна под 50 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кого му пука? Хиляда пъти съм писал, че слабите нации ще изчезнат и на тяхно място ще дойдат по-жизнеспособни! В това няма нищо лошо и дори е похвално. Явно цяла Европа ще страда, но ако е слаба трябва ли да я има?

Това до някъде е добре! Означава, че доста циганска сган се е изнесъла към Германия, Франция, Белгия....

И по-добре, свързано е с разходи, майките им са загубени като работна сила, искат да ядат, да се обличат, разходи, които трябва отнякъде да дойдат, което оказва натиск за по-високи заплати, винаги е по-изгодно да се внесат готови хора от Индия, Китай и Африка. По интересен е проблемът с дъртаците, ама в Канада намериха решение - безплатна евтаназия при непоносима бедност, който няма пари или е абсолютно непотребен за обществото да освобождава терена

От тези 49 хил, около 10 хил са бели бебета. Всичко друго е мангал

И то от тях и половината не са етнически българи...2050 последния да гаси ламбите... поне ще се реши палестино-израелския конфликт...едните ще ги преселят тука... да няма да стой плодородна земя с хубав климат в центъра на балканите празна!?

Брех да му се невиди, и ромите ли избягаха от България та няма вече дори 50 000 новородени?! Но, без паника, правителството на ПП-ГЕРБ-ДПС-ДБ се е погрижило и за този проблем - настаняват в България стотици хиляди мигранти. Догодина раждаемостта ще тръгне стремително нагоре, ако разбира се, "гениалното" ни правителство успее да задържи поне за година мигрантите.

Поздравелния за Денкофф, това е поредното му "голямо" постижение, с което може да се похвали пред Козяк и Белия дом и да поиска допълнително материално стимулиране за добре свършената си работа. До тука с черната ирония, а истината е, че тъпаците сме ние, които чакаме идиотите като Денкофф, Пеевски, Борисов, К. Петков, А. Василев, и цялата плеяда жужащи калинки край тях сами да се разкарат от властта. Те няма да се разкарат сами, но ние ще сме роби на новите "българи", които пристигат от една седмица на летище София със самолети от Австрия. Последното е още една "голяма" заслуга на Денкофф. Господарите му да добавят и за това още една къща до Холивуд, и една яхта поне, че молецъте се скъса от работа против България, а не се знае дали са му платили обещаното.

Няма по-голямо бедствие от седерастката чума.

причините са много - от една страна няма млади хора, защото назначените от партията майка "бизнесмени" изгониха всичко, което можаха с плащане подигравка повече от 25 години, от друга страна още от началото на 70те години на 20-ти век започва намаляване на раждаемостта, поради простата причина, че "индустриализацията" извършена от другарите доведе селяните в градовете през 50-те години, което пък им наложи модел едно или две деца, просто няма нужда вече от толкова деца/работна ръка, като на полето.това се наблюдава в цяла европа, просто при нас почна по-късно, защото едни другари пазеха на границата, ама не някой да не би да влезе, не, точно обратното - някой да не се обърка и да излезе, не случайно имаше открити листове до селищата на 10-тина километра от границата, затова бяхме стигнали почти 9 милиона, колко е било вярно това друга работа, щото тогава и нрб беше супердупер развита държава, която фалира тамън три пъти и сегашна "бедна" България е поне 15 пъти по-добре от тогава икономически. Като добавим и постоянното продължаващо изтичане на млади хора, дори и гимназии вече не завършват, след 7-ми клас директно в чужбина, образУванието тук е тотална щета с малки изключения - произвежда неадекватни за пазара на труда хора, а вИшУ-то е още по-зле. Има и другото нещо - възхода на социалните мрежи и вече всяка жена си мисли, че е принцеса, защото получава по 100+ "лайка" под всяка снимка по бански, която качи и съответно търси "принцове" които могат да и осигурят живот като по филмите или поне като по чалга клиповете(зависи кой какво гледа повече), проблемът е, че подобни "принцове" са сравнително малко и съответно по-малко деца. А, да, и бахаратбългарите, поне по-младите от тях се изнесоха, защото социалката/работата/брането в европа е доста по-далавера от тук.

"бахаратбългарите' :):):)

Санкциите работят

Добре де, по едно време Молецът се изпразни, че ще прави демографска политика? Къде е?

Ами това му е демографската политика - гони българите, уморява ги от мизерия и простотия, а в същото време ги замества с мигрантите, които австрийците ни прехвърлят. Това е демографската политика на молеца. Ние нека си пишем и възмущаваме, докато не се наложи и ние да се изнасяме набързо като мигранти някъде си.

Kalin

Оше толкова сасе родили и извън България като се замисли човек колко млади са напуснали страната

И продължават да я напускат...

остави , че са под 50 000, ами сигурно 80% са от "сиуксите"!

2024-02-22 21:28:47 Гравитацията ни убива (нерегистриран) Руснака няма право да съществува просто защото е руснак --------------- да съществува нещо, което просто не съществува в живата природа ...и е една фикция на шепа самозабравили се касапи !

И те зааалииките са се родили от безконтролна ебан от надрусани и пияни животни муухахаха

Изглежда не е достатъчен факта, че в България се раждат основно ромчета, но и максимално се затруднява българчетата родени в чужбина, да бъдат регистрирани в България като българи. Имам 9 внуци родени в Америка, брат ми и сестра ми по 6, нито едно от тези 21 деца няма български документи. При единственият опит да извадя такива, калинката зад гишето се беше взела за Господ и при положение, че копирната машина беше на масичка до нея ме изпрати някъде си за да направя копие на документа. Хайде няма нужда и без български акт за раждане живота си върви и слънцето изгрява.

Съболезнования. Тези, които са родени и израснали в САЩ, имат тотално различен манталитет. И да им дадат документи, българи няма да станат...

ПРАВ СИ . ТИЯ ДЕЦА СА ПРОСТИ ..... ПО ЯМЕРИКАНСКИ ПРОСТИ СА . .... ТРЯБВА ДА ХОДЯТ ОЩЕ 12 ГОДИНИ НА УЧИЛИЩЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБРАЗОВАНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ КАТО БЪЛГАРИ:) ..... СИСТЕМАТА ИМ ГИ ПРАВИ ПРОСТИ:) ... ( А НИЕ СЕ СТРЕМИМ ДА СТАНЕМ ПРОСТИ КАТО ТЯХ - НАРОДЕ !!!??? )

Не виждам нещо за което да се съжалява. Няма нищо по-лесно от това да се опростачиш набързо и да станеш чалгар! Обратното е трудно.

робите не кремъл, виян на умряла, че няма да има скоро "мат;рял от който да дерат "дялово разпределине при изключено парно", да цуцат кредити, да смучат данъци, да помпят инфлаци ...и да зомбират към подчинение на чужда имперска политика ! . хак да им е на шумкарите ... "матушката им" скоро ще ги превземе като просто влезе..и се настани ! . тогава ше ги вия шумкарите когато изведнъж - от "вождове" ще се превърнат за една нощ (както станах и капиталисти) в "роби" на "братушките" им, които вече ще ги ритат като помияри ...щото няма вече да са никой ! . хак да им на дс-шумкарите и кремълски масони от малтийският орден - фенове на касапина !

Ха ха ха, сиреч дайте да заличим българите, за да няма за Русия! Точно каквито Денкофф ги разправя. Няма по-големи боклуци от евроатлантиците - русофоби като Соломон Паси, Делян Пеевски, "академик" Денкофф, Киро Лъжата, Боко Тиквата, и теб!

просия няма да я има !

Защо врещите? Нали вие послушно си ги избирате отново и отново? Нали скачахте за банани и за да не бъдете червени? Нали победихте "виденовата зима", че да ни докарате валутен борд? Нали всичко се случва с "демократични изброи" в тази държава откакто бутнахме лошия комунизъм? Нали точно това искахте - демокрация и "западни партньори"? Айде сега се радвайте на постигнатото и изгласуваното - ваше си е. Може и да получите бананче за награда, но ще трябва си го платите сами. По демократични цени, разбира се. Ама няма проблем, щастието е в бананите, не позволявайте никой да ви казва нищо друго!

Залагам квадратна бутилка качествено, че до 3г ще са под 40 хил и в много неизгодно за българите съотношение. Но с тези продажници, които не могат да мислят, толкова.

Руснака няма право да съществува просто защото е руснак

Нищо, важното е да навредим на Русия, ако ще нашата икономика да отиде по дяволите! Нали така бе, Денков?! Боклуци евроатлантически!

Мамата! Мамата-а-а-а-а!

Нищо, Австрия ще ни достави бежанци! Това ни заработи големият евроатлатник Денкофф срещу това да ни пускат "по въздуха" в Шенген. Българите може никой да не ги пита дали искат, но така е при демокрацията, сори! Между другото, някой знае ли, българите достигнахме ли числото, заложено от плана Ран-Ът в зората на демокрацията като бяхме малко над 9 милиона след лошия соц? А, и да не забравя - кой не скача е червен!

Това ще да е от добрата политика на Гроб. Преди тях 70хил на година, след тях 50хил??

Тях ги няма от 3 години и….?

Е как ги няма щ, като тулупът се похвали неотдавна, че е поне един път седмично на спявка в къщурката на козяк. За какво ходи там???

ИМАНЕТО НАТРУПАНО САМО ОТ ЕДНА МУТРА КАТО ЦОЛО ВУТОВ ИКИ МАДЖО ..... МОЖЕ ДА ОТГЛЕДА И ОБРАЗОВА 300 000 БЪЛГАРЧЕТА ПО НАЙ - ВИСОК СТАНДАРТ ... ХАН КУБРАТ ГО Е КАЗАЛ ЗА СНОПА ПРЪЧКИ

Прочетох статията и с изненада забелязах че на европедерастията и на нейната гордост ЛГБТ не е отделено никакво внимание от автора.

От българките никога нищо не е ставало.Всеки умен отдавна го е разбрал

няма да им оставяме децата си ... да израстват психически смачкани с "вечната блгодарност" и да гледат всеки ден един имперски кон пред парламента ! . шемкарите да си отглеждат блядчета - това е бъдещето на кочината !

Никой не иска да прави деца в разсипана от демокрация държава с неизбрано, ами сглобено евроатлантическо правителство, ръководено от големия български русофоб Делян Пеевски.

Жените с един мъж не могат, защото по природа са предатели, а мъжете не искат да се споделят живота си с жени, които не стават за любящи съпруги и добри майки.

нещо вярно в това което казваш

Малко над 40 процента от новородените не са с български майчин език! И този процент важи за десетина по-големи града! Можем само да се досещаме какво ще е след 20 години...

Как е, услаждат ли ви се бананите?

Абе стига ни занимахте с простотии! Дайте нещо за навални, с кой спи наследницата на делото му, такива някакви неща. Как е геронтократията в ЕК примерно?

Всичко върви по план! Скоро ще сме по-малко на брой, но много по-богати!

Те и циганите избягаха вече. Кой да ражда?

Избягаха!? Мечтател...

Продължаваме промяната, нЕма да се плашите!

Ами Бочко де го, който намали България с един милион българи и после върна ППДБ на власт начело с Пеевски? Него защо така разсеяно го пропускате?