"За" или "против" еврото в България?

Екипът на ENTR България провери какво мислят младите хора в страната за смяна на валутата

Обратно в новината

Коментари - "За" или "против" еврото в България? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адвокатура, прокуратура и съд са копелдаци нарушаващи законите всеки ден. Дано свършите, като трактора.

Категорично- против!

Аз съм против Еврото в България. Не позволявайте да ни сменят лева за Евро в никакъв случай.

Твърдо против! Няма никакъв смисъл да го правим след като си имаме стабилен борд от десетилетия. Дори един американски икономист каза, че ще сме най големите глупаци ако приемем еврото.

Против обедняването на населението, още. Против еврото

Естествено ЗА, стига сме живяли в миналото хилядолетие!

АЛОО,сложи си гащите !

Категорично ,,ЗА"! Еврото е световна валута и ще стабилизира българската икономика. Да - може в първите години да има лека инфлацията, но тя няма да е толкова висока, колкото през миналите 2021г.-2022г. Българският народ трябва да спре да се страхува от новостите и да започне да мисли трезво в крак със света.

Да махат борда,па да видим.

Против

Против Евро нееее Евро

Ne na Evroto

НЕ на еврото, а защо примери много само се огледайте!!!

Аз съм за еврото

Шило

Пепи си има фенове, а?

Против

Против еврото и оставка на правителството

Против

Против!

За!!!

Против влизането на ЕВРОТО съм

Ne iskam evro

Против съм за влизането на еврото в България

Против разбира се!Не ми се обеднява още повече!

Не на еврото

Категорично НЕ на еврото...!

Против!!! Ние си имаме Валута!

Ne na eveoto

Не на еврото, само българският лев. Зада бъдем независими Трябва запазим българският лев.

Против Еврото незабавно Референдум!

Против еврото и референдум незабавно

Всичко друго оправиха само евро ни по трябвало. Най бедната държава сме това не ви ли е достатъчно,без срамници още искате да убива те българският народ Нека Господ да ви накаже.

Против еврото

За!

Но всички в еврозоната имат колосални дългове

Какво евро , тя кочината ес се разпада

Твърдо против еврото !

Нормалните българи сме твърдо за приемане на Еврото, втората по значение световна валута!

Споко бе българи ние сме Велико ПЛЕМЕ КАДЕТО ВЛЕЗЕМ ВСИЧКО СЕ РАЗПАДА КЛЕКАЛОТО НА ЕС БАНЯТА НА НАТО СССР СИВ ОЛЕТЯХА $$ ДОЛАРА ДУША БЕРЕ /пазете американската търговия в Европа че*/? ААА СИЛНО ДА ПЯГАТ БРИКС ЧЕ БГ ЩЕ ИМ ПОКАЖЕ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД АЙДЕ ЧАООО ЗА ЕВРОТО ПРОТИВ ЧЕ НИЕ ЩЕ ГО РАЗПЕРДУШИНИМ ЩЕ ОТЕЧЕ МНОГО БЪРЗО В ЗАБРАВА

не са за прост народ.

Такива решения не са за прости и продажни управници!

ЗА еврото и ЗА за Шенген!!!!

Za категорично влиэането на иврото

Против.

Що ?! Щото не е изгодно на Москва?!

Значи не чини за нищо.....е освен за спекулации и контрол над изтерзаната ни държавица...или там квот е останало от нея, "територията" Оставете лева

Кво евро.да вари на м.........си

политиците си правят каквото искат и никой няма да ги спре

На някои май копейките им дрънчат в празничните кратуни!

Против.Имаме си Лев и той си е нашата разплащателна еденица

Левът да остане. Не на еврото. И така поне още няколко години. Иначе влизаме в игра, която не е наша - големи дълове, които еврото обслужва с монетарната си политика. Това е пагубно за малки икономики. Ние имаме друг мащаб и никога не можем да имаме този на Германия и Франция, за които Европейската централана банка ще наажда монетарната политика на еврото, а за малките страни ще е абсолютно несъответстващо и болезнено. Бих каал, че ще изсмуква соковете на малките, за което на големите изобщо не им пука и са го доказали. Особено в днешно време на абсолютна наглост, представители на която си имаме и в България, обслужвайки чужди интереси.

Подбрали са повърностни хора с "мнения". Ако това е представителна извадка, то означава, че бъларинът е абсолютно необразован и повърхностен човек, т.е. глупак. Валутата не е банкнота и не е валутен курс. Валутата е инструмент на Централната банка и на икономиката. Политиката на Централната банка на една държава е определяща за успеха на икномиката. Има десетки техники за подпомагане на икономиката и за регулиране на различни процеси в държавата посредством собствената валута. Ако България преме еврото, тя ще влезе във валутната политика на еврото, която е политика на огромните икономикис огромни дългове. България не е нито едно от двете. Ще бъде все едно на заек да му прикачиш притока на кръв от слонско сърце - няма да може да бяга зайчето, няма да може да се скрие от вълка и той ще си го гризка, както си посика. Реактисността на малка икономика е изключително важна за България. Тежестта на монетарна/валутна политика на ЕС ще направи от България абсолютен парцал. Да сте чували нещо скоро за Испания, Португалия, Словакия?!... Скоро няма и да чуете. Това са икономики, обречени на дълъг сън под тежките икономически, респективно валутни процеси на олемите икономики на ЕС. За Гърция не говоря, защото нея просто я оглозгаха. Ха сеа да видим Чехия, Швеция, Дания, а защо не Швейцария, която даже не влезе в ЕС, но е със статут в ЕС. Докато Чехия и СЛовакия бяха на 70% от средния стандарт в ЕС, когато Словакия прие еврото, а Чехия не, сега Словакия е на 68% от стандарта в ЕС, а Чехия минава 90% без еврото. Унгария също държи, макар ЕС да я мачка. Швеция е друг, по-съвършен свят изобщо с малки изключения, дължащи се на имигранитите, които Германия покани в ЕС. Дания е с тежки данъци, но огромна осигуреност на населението. Внимание! Валутата не е валутен курс, не е банкноти, не е носталгия. Ако някой ви го внушава, или е глупак, или мошеник, като за да е мошеник един човек, за мен той е също и глупак. България поне още 5-7 одини не трябва да посяга да мисли за евро, особено в период, в който суверенитета на ЕС е под въпрос и предизвиканата криза с нацистите в Украйна и принудената да напдне Русия действа с такава сила. За България еврото е самоубийство, доколкото тя го реши. Ако друг го реши, а аз мисля, че ще о реши друг, както правителството получава заповеди по телефона, то е убийство. И ще се дължи на такива тъпаци и тъпачки, които гледат на света като на картинки за деца - образът на Вазов и носталгията по първите два лева - е гати инфантилизма! Приличаа на представители на зтъпяващото население на Европа.

Сред създателите са Дойче Зеле? Не, мерси :)

Ни обра в зората на демокрацията! А тези искат да ни довършат! ОСТАВКА!