За Атина отказът на Сунак за среща с Мицотакис е неуважение към цяла Гърция

"Не е нещо обичайно. Търсим подобен предишен прецедент, но не намираме", заяви Павлос Маринакис

Обратно в новината

Коментари - За Атина отказът на Сунак за среща с Мицотакис е неуважение към цяла Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки сам си преценя!

С тъмната си кожа и дребен ръст ,се вижда, че не са от коренните жители на Европа .Индийските филми да си ги гледат в Индия .Безплатно ще им подарим нашите индианци.

Някой от нашето правителство да е повдигнал въпроса за връщане на четвероевангелието на Иван Александър ? Предполагам не. Ние не действаме така. Направо ще пратим някой да го открадне.

Съгласен! Стига да можем. Мястото му е в България!

Британски колониализъм до края

Ся, кой крив, кой прав- не съм на 100% сигурен, не знам всички детайли. По- скоро клоня, че гърците имат право в спора за обелиск ли беше, не ми се проверява. На друго искам да обърна внимание, а именно: КОГА наш министър председател или външен министър ще има кураж да заяви по подобен начин нещо на някой чуждестранен политик? Не говоря за висш британски политик, ще съм впечатлен, ако го стори дори на средняшки политик от по- средняшка страна в ЕС. Поводи напоследък имаме предостатъчно, например по казуса Шенген. Изключвам Русия и руските политици, наш'те "юнаци" редовно им се перчат, но то е поради други причини.

нашите изнасяха и продаваха Българските артифакти първия който се опъна износа беше бойко, ама го свалиха от власт, и Радев лично защити Черепа, като го нарече бизнесмен, Радев защити иманярската мафия, която се бори за да изнася, а не да връща такива цености

Какво се оплаква от английския като не е ял холандския и австрийския!

Когато в Англия е имало предимно чдиваци, в Гърция е имало философи. Ако разчитат на дипломация, няма да стане.

Когато в Гърция е имало философи, а в Англия диваци, Сунак е бил още маймуна.

То и сега в Англия са предимно диваци. През ден има новини за намушкани или пребити от мигранти хора.

Мигранти, ама си избраха свой кмет на столицата и премиер.

Склупторите са били собственост на Османската империя , когато са отпътували за Англия.Ако музеите започнат да връщат експонатите си от различните краища на света, ще тябва да затворят.

Ако англичаните върнат всичко открадното от целия свят, то тогава трябва да закрият Британския Музей.

В статията пише изнесени,по скоро откраднати или заграбени от някогашната славна Британска империя.Относно връщането им в Гърция едва ли ще стане,историята не винаги е благосклонна и справедлива.От люлка на цивилизацията Елада има друг имидж в момента. А за срещата ще ше да е срамно ако гръцкия премиер беше приел да се срещне с един мангал. Така ,че на Риши му остават още няколко месеца около половина година максимум до изборите догодина да бъде премиер . Каква гавра с британците да имат такъв брикет начело на кабинета

Англосаксонската наглост е безгранична.

На кантар са, с негърската, циганската и мюсюлманската.

Е руската

Ултравиолетовият и в англия си остава елтравиолетов

гръци не се косете,циганина си е циганин па макари министър прецедетел да е

Ако не е бил един авантюрист германец през 1845- 1850г . да разкрие ценностите на древна Елада ..., нищо и до ден днешен е.... да не ни интересува от камънаците останали на една все пак добра цивилизация. Англичаните са по силни в Египет , но на Балканският п-в са недобре дошли и са гола вода. Научете го това най-сетне.

Бхаратите дошли на Балканите от Египет и Етиопия се изпокараха с бхаратите дошли от Индия. Тъжна гледка.

Сунак се пише по-бял от белите. Такива ги наричат 'кокосов орех' - гледаш го тъмен, а отвътре бил бял.

Сигурно има причина - например календар заето от срещи. Защо от мухата прави някой слон?

Да бе, и си е научил срещите в същия ден сутринта от секретарката... Въпросът е при кого е дошъл Мицотакис - при пхремиера или опозицията му. Щото чини ми се, че и на гърците не им е много чиста работата. Ако е по покана на опозиционния лидер, след среща с него да иска среща с официалната власт не е много комилфо. Виж обратното, ако е дошъл на среща с Сунак, а той не го е приел и затова е отишъл при опозицията, гафът е изцяло от страна на британското правителство. От статията, разбира се, не е много ясно.

Добре, че сме британците та да съществува света!

Британската империя да влече исторически артифакти в Лондон и га ги съхранява по времето на барбаризъм и световни войни, че да отцелеят. Технически това си е кражба, но другия вариант би бил да бъдат оставени там където са били и да бъдат затреити от варвари или бомбардировки.

Домързяло го е

Припомням само че подобно държавно образувание "Гърция" не е съществувало никога в никой исторически период преди англичаните да го създадат. И после са му приписали всички културни достижения на Римската империя и на различните племена преди това. Та храни куче да те лае!

Абе не е баш така. Днешните гърци се пишат наследници на древна Елада, която е дала най-големите известни учени от онова време. Докато Рим почти нищо не е допринесъл в тая посока. Те просто са били една машина за убиване. Някой казват, че именно те със завладяването на древна Гърция връщат човечеството 1000 години назад. И чак през Ренесанса постиженията на древните гърци са достигнати и надминати. Но както и други потребители на дир.бг отбелязват, едва ли кръвната линия между древните гърци(елини) и днешните е запазена след 2000 години.

В момента си повторил в постинга ти само онова, което англичаните са написали в учебниците по история през 19в. Просто тогава група империи са се съгласили взаимно каква ще бъде човешката история, кой народ на каква територия ще се простира и какво ще учи за себе си. И именно това са нещата, за които днешните гърци "претендират". Както ти казах, държава Гърция няма преди 19в. Онова, което наричаме "Византия" също не е съществувало, имало е Римска империя населявана от ромеи, които са говорели ромейски и не са се смятали за никакви наследници на елините преди това (напротив презирали са ги като езичници). Колкото до древните елини - и те са група племена с различен произход, които никога не са имали единна държава, а само са се клали едни други. За разлика от Одриската империя например, която се е простирала от Босфора до Севастопол включително и е просъществувала няколко века. Ама виж, за нея нищо не пише в учебниците. Няма да прочетеш, че Севтополис е бил много по-голям град от Атина или Спарта. Не е политически коректно.

Крадливите египетски цигaни в остра разпра с още по-крадливите си бритслямски събратя.

Ето какво се случва,когато властта е в ръцете на случайни хора !!!

Гърция да скъса Дипломатически Отношения с Британците ! Ние също си искаме тъй нареченото Лондонското Евангелие , което също е откраднато от Британците !

Щото те па гърците, много уважават по-слабите от тях. Изнудвачи. Така им се пада.

Англия може да отиде в Италия на плаж, не виждам нещо да могат Гърция да им направят

Ако това се случи с български премиер, няма нито да разберем, ноти някой ще напише, че това е обида за държавата. Но все пак гърците имат повече гордост и патриотизъм от нас за съжаление.

Като искат, да излезнат пред Доунинг стрийт и да протестират. Имат голяма гръцка диаспора в Лондон и това ще даде индикация, че им пука и си искат историческите богатства веднага. Аз лично ще иззезна да ги подкрепя. Тук тиха дипломация няма да свърши работи.

те и от неговата прародина Индия ли е , Пакистан ли, колко са краднали и сложили в тоя музей. Щом за това не му пука, какво остава за Гърция. Пише се по-британец от кореняците британци този ПМ. даже е християнин май. Много е странно човек с етнически произход от буивша колония да защитава позицията на бившата колониалн сила вече като неин ПМ. как се обръща историята.

Какво ли не правят от човек преди.Справка-Делян Пеевски.

Британците са най-големите крадци в света, но Бог не забравя и точно затова варварите от колонииите им сега ще ги превземат.

нашите сглобени парвенюта а вие кога ще си поискате от крадливите нагли мангали БЪЛГАРСКАТА ИСТИНСКА ИСТОРИЯ която се крие упорито в подземията на британския музей поради това че ще лъсне една прикривана от доста години истина за евреите и БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ

Ами, като ги е взел - явно е било с разрешение на тогавашното османско управление. Сегашната Гърция може би няма никакво основание за претенции.

Да ти го Йорнат в йоригамито ш да го йорнат на йоревица