За 6 месеца затварят част от още един столичен булевард заради строежа на метрото

От 1 април спират движението по едното пътно платно на бул. "Шипченски проход" в посока центъра в участъка между бул. "Асен Йорданов и ул."Иван Димитров - Куклата"

Обратно в новината

Коментари - За 6 месеца затварят част от още един столичен булевард заради строежа на метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До всички олигофрени. Една метростанция сама по себе си е огромно съоръжение с размери 105х20 метра, без да се смятат реконструкциите на инценерната инфраструктура около нея. Не е възможно, дори в малоумните ви оредстави за Китай, Германия и т.н. такова съоръжение да се пльосне готово някъде като се разкопае само за седмица-две или месец. Мрънкайте си и си мизерствайте, вечно недоволни имбецили.

А метрото не го ли правят под земята,какво общо има с наземния транспорт?

Този лъч на метрото е безсмислен. Пак се "усвояват" едни пари...

Аз не мога да разбера христосмирненци защо не се върнат откъдедо са дошли - провинцията.

Вярно е! Всяка вечер от някоя кутийка жужи чалгичка ВСЯКА ВЕЧЕР! И винаги от различен блок, вход, апартамент Населението е предимно преходно и от дълбокия прованс

Ами да вземат да го направят като в цивилизованите държави, поне! Кръстовището на Слатинска и Гео Милев е трагедия: 1/ Светофаръте са абсолютно неадекватни - примерно когато посаката към Подуене е зелено, посоката към Шипченски е червено!!!!м 2/ ламаринените загръждения всеки ден имат различна постановка и все повече стесняват кръстовището - като погледнеш - нещо се разкопа непосредствено зад тях, после се засипа, но ламарините не се връщат назад - удобството е предимно за стройтелите; 3/ мръсотия, мръсотия, мръсотия - асфалтът не се вижда от пръст и дребен чакъл; 4/ възможното облекчаване на ситуацията в посока Кауфланд не се случи - няма кой да го измисли, пък и що да мисли!!!! 5/ 2 и 1/2 годшнш за такъв изкоп са страшно много време!!!

За една нощ прокопават и пускат движението, у нас - 6 месеца, а ще стане две години поне ! Дреме им за трафика и задръстванията !

Достатъчно безобразия в държавата Върнете Бойко незабавно

само на мен ли ми прави впечатление, че тоя пуши на работното място?!

Само преди година и половина беше основно ремонтиран този участък. Сега ще му таковат таковата и отново ще стане мизерия... Да не говорим, че временната организация на движението се сменя през ден и всички шофьори са все изненадани.

Ремонт на ремонта на ремонта... Стара изпипана схема. Хубаво че, правят метро, но трябва и да се помисли предварително какво ще става.

А за 6 месеца само? То това би било рекорд!