Южна Турция продължава да се люлее: пет труса с магнитуд между 4,4 и 4,8

Спасителните операции продължават само в районите на Хатай и Кахраманмараш, международната помощ не спира

Обратно в новината

Коментари - Южна Турция продължава да се люлее: пет труса с магнитуд между 4,4 и 4,8 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да се люлее като я влече. Вие кво са бъркате на хората в работата. Ще ви ивдим като раздруса София колко ще са жертвите и колко арестуваните строителни предприемачи.

Дано не идва тук, че при комунизма всичко вървеше по вилите на другарите!

Като си спомня за Свищов и стражица, при доста по слаби рихтери какво беше, дано тук не идва!

Всичко ново е итонг ....

Значи, помощ за пострадалите от природното бедствие 100 млн, а за поддържане на погубваща човешки животи разрушителна война-милиарди?! Това ако не е чиста проба цинизъм, няма друго определение!

По всичко личи че е предизвикано странните йонизации на въздуха създаващи светлинни ефекти в небето ,заснети от жители и гости на Турция светещи облаци като пред проливна буря и други неща които не са се случвали до тогава на това място.Навремето америка заплаши Япония с цунами и земетресения и японците продадоха свой печеливши предприятия на американците по високи технологии които ги разтуриха .Сега няма прословути марки например Шарп и ред други които произвеждат електроника само за автомобилната промишленност.

Светещи облаци като пред проливна буря никога не са се случвали. Тогава откъде хората знаят, че това са светещи облаци като пред проливна буря? ХХАХАХАХХАХХХАААААХАХА!

Може да има ранно предизвестие на земетресенията. Да, истина е, че човек разполага с 25 секунди да се изнесе от жилището, но пак е нещо пред цялата този трагедия.

Може да има ранно предизвестие, но не за всички видове земетресения. Но не бива да го бъркаш предизвестието с ранното засичане. Възможно е при засичане на трус да тръгнат аларми по населените места. все пак на сеизмичните вълни им трябва време да достигнат до там. От друга страна може да не си струва за разстояния, на които трусът вече няма да е чак толкова силен. Този метод не помага на никого около епицентъра и на почти никого в близките 100 километра. Може да работи в Япония, където куп земетресения са в океана.

Астролог бие тревога, очаква много мощни земетресения през тези дни Филип Филипов предсказа с акуратност пагубния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе Тревожна прогноза за доста мощни трусове през идващите дни доникъде на март направи Филип Филипов. Според астрологът и физик, който предсказа с акуратност пагубния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе, най-критични са дните от 18 до 22 февруари. Една от аргументите за това е свръхмощното експлоадиране на Слънцето от клас Х2.2 малко преди Новолунието и мощната фигура с присъединяване на 8 планети. Тези дни работи доста мощна галактическа фигура сред Слънцето, Сатурн, Луната, Плутон, Венера, Нептун и Селена, написа той във Facebook

Предсказал бил той... Постоянно някой предсказва и веднъж от 50-100 случая има съвпадение. Освен това предсказанието не струва, ако указаният период е повече от ден или два. Иначе какво? Ще държиш хората на окрито до края на март ли?

Ми, комшулар, ще се научите да строите както пише по книгите. Или поне да не избирате на власт такива патологични крадци заради които да няма никакъв строителен контрол.

няма какво да се добави.

а, нашите да не би да са по правилата? Селяндурите изкъртиха бетона,за да си правят нов вид апартаменти.Махането на стени е незаконно.Няма контрол от никоя институция за тези нарушители.Това е сериозна угроза при евентуално земетресение.

Може би заради това не искаха парпотизация на сградите.

3евзек

Г-жо БЪЛГАРКА, Така твърдите от много време, но комай вече забравихте пернишкото земетресение, след което освен срутената охладителна кула на пернишкия ТЕЦ, нямаше никакви други серизони щети. Няоклко паднали комина. Дори не става дума за разрушения.