Южна Осетия гласува на 17 юли за присъединяване към Русия: "Връщаме се у дома"

Проруският сепаратистски регион бе в центъра на руско-грузинска война през 2008 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия много приписват от сънищата на Сорос

Рашистите Първо намират някой предател от териториите, които са си харесали и му казват: "организирай референдум, а ние ще организираме резултатите". Ако случайно някой реши да се съпротивлява, Рашистите нахлуват с танкове и бързо го ОСВОБОЖДАВАТ от фашистите. Междувременно танковете се пълнят с хладилници, перални и каквото им падне на освободителите. Недоволните се разстрелват.

Гяюрите от БГ Скоро ще се приседенят към Велика Турция ! Планувано е от Лоьорер и неговата подлога Киро !!! С Благословията на ФАЩ!!!

Русофилите от форума на Дир.бг скоро ще се присъединят към групата на идиотите

Както каза един украинец, ако искат и Юпитер да присъединяват!

До тогава Русия може да не съществува.

Русия е най влика на света , най велика е Русия Русия е най влика на света , най велика е Русия Русия е най влика на света , най велика е Русия Русия е най влика на света , най велика е Русия Русия е най влика на света , най велика е Русия Русия е най влика на света , най велика е Русия Русия е най влика на света , най велика е Русия

Знаете ли : За мен, а и мисля мнозинството Българи ще е най добре да се присъединим с референдум към Руската Федерация, като независима разбира се Република България, по подобие сега , както сме присъединени към Европейския съюз ! Тогава за разлика от сега ще имаме независимост и решенията ни ще се вземат само в София, а не Вашингтон ! Ще си имаме собствена Българска армия и сигурност ! Само така можем да оцелеем ! Предимството е,че Руснаците ни приемат много топло, както и ние тях !

ТОВА Е "ПЪТНАТА КАРТАТА" НА ТАЗИ КОЧИНА - ПРОГНОЗИРАМ НОВА, МОЩНА ЕМИГРАНТСКА ВЪЛНА !

Тоя номер го опита Правешкият цървул и дори при него не мина.

Жизнь-а продължава!!!

Schilo

Както казах, 2008 год. не беше отдавна.

Schilo

И, престанете с лъжите. На 08.08.2008 год. се откриваше Олимпиадата в Пекин. Путин, като министър -председател беше там, Медведев- като президент- в отпуск. Саакашвили реши да се възползва от това, че света гледаше Китай и нападна с РСЗО "Град" спящия Цхинвали. Както и намиращия се там с мандат мироопазващ корпус. Грузинците акатуваха Абхазия и Южна осетия с танкове, с тежка артилерия. Руските войски влязоха два дни по-късно и то, след като грузинците не спряха да атакуват мироопазващите сили там. След като стигнаха до спалнята на Саакашвили, се прибраха в Русия. Е, от там насетне сте вие, за да кажете, какво стана със Саакашвили след това. Както и къде се намира в момента. Леко намигване и към Зеленски е това.

Ма това са неграмотни педали бе пич. Те не четат, не се информират. Даже и да четат не е с разбиране. Дебили, обединяваща ги омразата към Русия.

Русия нападнала Грузия? Тия май не са добре.. Грузия нападна Южна Осетия, Русия защити Южна Осетия и изтрита Грузия от там! Това всички го помним! Огромен провал за НАТО. И няма да е последният.. Предстоят още много.. А Южно Осетинците са малък но достоен народ, и имат пълно право да избират своето бъдеще.

Споко пич. Скоро идва времето на гладния ти господар

Да си спомним 2020-та година - Турция и Азербайджан атакуваха християнска Армения и анексираха вековния арменски регион Нагорни Карабах, извършвайки етническо прочистване и възродителен процес и унищожавайки всички православни църкви и манастири, и сменявайки имената на всички градове и села с турски имена. Къде бяха САЩ и НАТО тогава да унищожат Ердоган?

ами спомням си - пограничен конфликт между две съседни държави заради спорна област. Азърбайджан беше подкрепен от Турция , Армения - от Русия. Арменците издухаха супата , Байрактарите ги разкатаха , даже руски хеликоптер беше свален. Азерите си взеха Нагорни Карабах и всичко утихна. Какво НАТО те гони , в Кавказ е така от хилядолетия.

Schilo

Грешиш, Арменците бяха сами. Накрая руснаците удариха с юмрук по масата и се спряха и двете страни. Сега там, Русия е гаранта за мира.

Schilo

Не искам да казвам, щото точно така стана.

Русия атакувала Грузия!!!...абе у...йо..ве...в момента на атаката на грузинците Русия дори няма войска в близост до Осетия...има някакви си омиротворители които са издухани от грузинците...но ФАЩ втори път не допуснаха същата грешка в Украйна...нея я въоръжиха добре...но грузинците имаха само някакви инструктори от нато и нищо друго

Към Русия все повече ИСКАТ да се присъединяват , Нооооооооо ... Към иначе разкошния ЕС , все повече искат да бягат ! Примери: Към Русия - ЛНР , ДНР , Южна Осетия , Преднестровието , Абхазия ... Извън ЕС искат : Каталония , Ломбардия , Венето , че даже и Баските сепаратисти ! Що тъй ???

Това са все сепаратистки области за които е доказано черно на бяло, че се наливат милиарди от руската пропагандна машина. В същото време само от началото на тази година над 300 хиляди руснаци са напуснали кочината все образовани и заможни. Остават тези които ги изброяваш осетия, абхазия и други провинции в които кенефите им са още на дворовете и ходят да мародерстват в Украйна за по 500 долара на месец ,смятай каква мизерия е там. То по-лошо няма да стане ама за сметка на това украиниците,включително и руско говорящите водят война срещу освободителите щото предпочитат нормален живот,искат да си карат Тойота и Мерцедес, а не Лада и Москвич. Нещо ти издиша опорката.

Признавам, това разби всички класации за безмозъчен коментар! Бягат от ЕС в Русия… моля те човек, дай банкова сметка, ще плащам контрацептивите ти до края на живот ти!

Към Русия - ЛНР , ДНР , Южна Осетия , Преднестровието , Абхазия АМИ ТАМ ИМА ИХТАМНЕТИ , ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА КАТО В КРИМ - КАК НЯМА ДА ИСКАТ :))) ДАЖЕ СЕ ЧУДЯ ТАКИВА КАТО ПРИДНЕСТРОВИЕТО К'ВО СА ЧАКАЛИ 30 ГОДИНИ.......МОЖЕ БИ МОЛДОВА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ,ЧЕ ДА СЕ ПРИСЛАМЧАТ И ТЕ В КАТАЛУНИЯ , НЯКОИ, ИСКАТ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ ИСПАНИЯ , НЕ ДА СЕ МАХАТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ , ДА НЕ СА ЛУДИ :)))

А така. Под крилото на Русия е най-добре и сигурно.

Харесвам Русия. Външната и политика обаче е империалистическа. Нека сами видят какво се случва с всички световни империи. Предвиждам до 10 години Русия да загуби Осетия, Абхазия, Цяла Украйна и Крим, Чечня, а може и някои други републики. Просто няма ресурс да се бори срещу целия свят и това е нормално.

Предвиждай каквото си искаш, керванът си върви.

Само ,че няма да е до 10 години ,а за една-две максимум! Путкин не е Русия.

Дрън, дрън та пляс

И ние българите сме с Русия, против САЩ, НАТО и гадните хохли

куку

Не, не сме. Шепа безмозъчни индивиди сте.

Затова на руснаците не трябва да им се позволява да купуват и да се заселват по морето. Може да им дойде идеята че това е тяхна територия

...Южна Осетия гласува на 17 юли за присъединяване към Русия: "Връщаме се у дома"... След някоя и друга година като настъпи големият глад в раша, впоследствие на репарациите ,които ще трябва да плащат за десетки години на Украйна ,сами ще искат да избягат от родината както междувпрочем вече 350 хиляди руснаци са го направили от началото на 22-ра година досега...

Айде де тоя глад го чакаме от 2014...ти заеви Русия Кирчо какъв глад е приготвил в Бг...след септември ще се ду...ха парчето...най добре ще са укритата тъй като ще си получават дневните 40лв

Най -големият производител на пшеница няма как до остане гладен

Есть Путин, есть проблема.

Нека да стане, тогава ще усетят пак диктатурата този път на Сталин Путина, нека да гладуват и да страдат и тогава ще искат да се върнат но късно ще бъде. Тъпи глупаци!!

Следва Херсон, Донецк и Луганск. Абе требеше да послушат Путин и да спазват Минските споразумения. Ама то като му се заумира на кучето пикае на попската порта.

Сега стана ли ви по ясно каква е, или беше целта на Русия в Украйна? Те вече това един път са го изиграли и сега искаха да го повторят! Ама нещо не стана. И Русия зацикли в блатото Украйна.

От демокрация на диктатура да отидат. Глупаци обичат си палача

'Зацикли' ама Окрайна се смалява

Всичко ще бъде върнато обратно

Тук Зпадът трябва ДЕМОКРАТИЧНО да замълчи защото: Така след избори 7 графства в Северна Ирландия преминаха към Великобритания! Така след избори провинция Саарланд премина към ФРГ ! Така след избори Косово се отдели от Сърбия! Трябва да мерим с един аршин сходните неща !!!!!

Тук ти да мълчиш. Света е разделен и границите са свещени. Тия събития са даста назад, преди т.нар. съвременно международно право.

Ако твоето шибано международно право беше РАБОТЕЩО, отдавна трябваше да са върнати на България отнетите насилствено и незаконни ЗАПАДНИ покрайнини от към Сърбия ! Това международно право не струва, колкото хартията на която е напечатано, а хартията дори и за тоалетни цели не става !

Бибилов обаче не успя да бъде преизбран на лидерския пост в Южна Осетия на избори, произведени в началото на настоящия месец. Негов приемник ще е Алан Гаглойев. Русия изрази надежда, че той ще съумее да гарантира приемственост в отношенията на Южна Осетия с Москва. Това казва доста за руската политика... Който е не успее да обслужи интересите на Путин не бива "преизбиран". Набързо се спретва едно референдумче и хоп - територията е присъединена.

Ако наистина някой брои гласовете съм съгласен, но в Русия не се брои нищо и резултатът е излязъл 1 месец преди изборите.

Абе как така се получава, че като руските кукли изгубвт изборите и веднага почват да говорят за референдум. Ама тоя път май няма да мине, че леко не остана армия, която да го наложи. Ще вземат реванш грузинците май.

И досега един бедните и мизерни райони в русия. Путин го използва рсзпологане на ракети и военни поделния понеже неприятелски държави дал господ.

До 17 юли РФ- то ще е разгромено и рушистките орки в Осетия надали ще искат да се присъединят към Северна Корея-2:)))

До 17-ти юли? Що не до 14-ти? Или до 23-ти юни?

Между действията на Хитлер и на Путин а? Едно към едно-даже пропагандата е същата.

Нищо общо няма ама карай

За да има в България мир - россоробите и нашествиниците в Сибир! Россияните не са желани по нашите земи! Да си отиват в блатата на МосХа!

Здраствуйте братушки Мачкайте еврогейската и наглосаксонската сган! Смачкайте и украинските нацисти! България е с Русия!

България не е с Русия ,българските тролове са с Русия!

Пишеш "братушки" ти били, ааа? По бащина или по майчина линия? Или и по двете? Отивайте си у Россията!

Всъщност обръщението "братушка" е към малкия брат. Като му кажеш на руснака братушка от позицията на малкия "брат", ще се получи лек проблем. Ама глупавия русофил откъде да ги знае тия работи..

Ето, така се прави! Заселваш около 15% россияни и слд някоя друга година започват оплакванията, че ги дискриминират. Влизаш, 4АсвАбаждаваш" ги от чуждоземния гнет, а те си провъзгласяват "народная республика", която ти, естествено признаваш. Съответно прави се договор за военна защита, а след това референдум за да ги присъединиш към "Матушката". Те ти го и модерният начин за разширяване а територията. Е, някои нямало да признават такива референдуми... ГоУем праССС! ПП: Твърде вероятен сценарии за нашето Черноморие, ако не бяхме в НАТО.

Тук няма опасност да стане, защото Българина се ражда Русофил и с симпатия към Русия! Тук , както каза и премиера над 84% искат неутралитет и подкрепят ,дори Русия ! Българин, който не харесва, и няма симпатия към Русия , или не е Българин, или е внесен от САЩ с тяхните бази !

Значи аз не съм роден тук,защото винаги съм мразил русията:))

Лично аз , ако имах властта щях да поканя Путин да вкара Руската армия и да прогони американските окупатори от тук с тяхната армия и 5 военни бази. 5 военни Американски бази тук , които тровят България и ще вкарат България в световната война !

Ами, ти очевидно си продажно копеле и мръсна, руска курва! Извинявай, че съм токлова директен, но на боклука няма ка да не се каже, че е боклук!

Ти да не би да си от "новите българи", преселени тук по заповед на Путин? Кога ще я правите Причерноморская Народная Республика? Референдумче ще има ли или пак екскурзианти и отпускари ще помагат? Ма...мка ви гадна дае баааа!

От старите съм, които моите предци дадоха буквите и културата и направиха държавността в Русия. Онази Русия с която векове сме били заедно в добро и лошо, особенно преди 144 год, когато те ни помогнаха да счупим османския ботуш тук ! Ние сме свързани по всички линие с Братска Русия !

Ти не си никакъв българин, та камо ли стар! Ти си някакъв азиатски човекоподобен миш-маш, който е носил само беди на народите около катуна ти! Ти нямаш нищо общо с българите и българското, освен мерака да ни владееш земите и нас самите. Този мерак го имате от поне три века! Опитахте го не един път, но не ви се получава! С вас, азиатският човекоподобен миш-маш нямаме нищо общо нито пък някаква физическа или духовна прилика! Махайте се от моята българска земя!

Там е виновен Наакашвили.

Винаги все някой друг ще е виновен за нашествията и грабежите. Те винаги все са принудени да асвабаждават съседите си, след като се настанят в земите им. Тая държава няма право на съществуване. Да се разпада на съставните си республики и автономии и да се сложи край веднъж за винаги. Паразитите трябва да се унищожават или поне да са в приемливи количества.

Я да си представим референдум, където в прозрачни кутии под зоркия поглед на войници на една от заинтересуваните страни се пускат несгънати бюлетини и се вижда как си гласувал? Русофилите ще бъдете ли ок с такъв референдум? Или зависи кои са войниците, а? :)))) Не сте против манипулациите. Против сте, вие да не ги правите. :)))) п.п. Между другото В Крим беше точно такъв референдума...

Руснаците са родени да освобождават ,а американците са родени да завладяват .

""американците са родени да завладяват"" не е точно така ,те не завладяват ,а поробват и колонизират

Честито. Догодина Варна и Бургас.

Дай боже,че да се махне Американския окупатор с 5 военни бази в България и 11 чужди арми , които сега са ни окупирали

ехиден

хахахаха егати шизофреника....ЕДИНАДЕСЕТ чужди армии , къде бе , червена кратуно ? и да те светна - американците нямат НИТО ЕДНА БАЗА у нас......има американци в български бази , малка,но съществена разлика ! Ама и да има , какво от това ? Що пък трябва да викаме руските орки да ни освобождават ?

Поредните "освободени", както Донбас и Приднестровието Слава на Украйна

.i. за Украйна.

Защо им трябваше 14 години мислене?!?

За да "посъветват" несъгласните с "референдума" да си коригират мнението.......

"""""""""""""""""Да се завърнеш в бащината къща, когато вечерта смирено гасне и тихи пазви тиха нощ разгръща да приласкае скръбни и нещастни. Кат бреме хвърлил черната умора, що безутешни дни ти завещаха - ти с плахи стъпки да събудиш в двора пред гостенин очакван радост плаха."""""""""""""""

айде не русофилствай с български символи, плужек

Усетиха на къде ги тикат афроговедарите! Ше им дойде акъла в главите. Ще узреят у другите.

Да се чете: "Ще узреят и другите републики." ВЕЧНА СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!

дано добре да ти плащат смешник безползен

ЦИТАТ : Бибилов обаче не успя да бъде преизбран на лидерския пост в Южна Осетия на избори, произведени в началото на настоящия месец. да не би населението така да показва какво мисли за намерението на БиБи ? Няма много желаещи май за руският МИР :)))

Еничъри

Докато е време трябва да изгоним от България всички с руски паспорти. Тия варвари идат на гости и си мислят че вече е тяхно. Не искам България да осъмне с руски народни републики..и да ни спретнат референдум.. За да има мир- ватенките в Сибир.

50хил руснаци имат български паспорти... 3 пъти жалкарите с шапки, които се наричат "армия". Ела да ги изгониш... ха-ха...

Ета празник

Слава, вечная слава России