Юристката на Ружа Игнатова е била арестувана в София още през юни 2021 година

Разследванията се водят единствено на територията на САЩ, няма информация дали Ирина Дилкинска е била осъждана, заяви говорителят на Софийска градска прокуратура Христо Кръстев

Обратно в новината

Коментари - Юристката на Ружа Игнатова е била арестувана в София още през юни 2021 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път доказахме, че сме малък и изключително прост народ. Жалък слугинаж.

Само за сведение - Гарсия Луна, бившият шеф на сигурността в Мексико е изправен пред съда в Ню Йорк за да отговоря за взети огромни подкупи от мексиканската мафия - от наркокартелите! Това е засега най-високопоставеният представител от Мексико, изправен пред американския съд да отговаря за престъпленията си!… Той бе начело на службите за сигурност и полицията в Мексико от 2006 до 2012 година…

Всичко е пред изборна мъгла за отвличане на вниманието вижте колко сме послушни долни и гадни педали на територията на България тя нама престъпления

Това признание е добре, разбирам, ама не разбирам що държиш и да се афишираш?

Иванчева - да 50,000 евро, и то подхвърлени - с пранги и на ръцете и на краката! Брендо - “кокаиновият крал” то изкараха от затвора в Италия с 8 годишна присъда, уж че ще го съдят, за да избяга и да не ги изпее, както ги предупреди. От КТБ откраднаха 5 милиарда и не можели да разпитат Цветан Василев в Целград - на няколко часа път. При Черепа пък са 600 милиона откраднати от хазната - и тего не можели да разпитат от Дубай!.. И сега тази - в измама за 10 милиарда - я били арестували тихомълком и после веднага я пуснали - преди две години! Българска прокуратура и правораздаване!

Вижте само колко са прозрачни вече лъжите на измамниците от прикриватурата - “… По думите му в СГП няма разследване за тези престъпления. То се води единствено и само на територията на САЩ, тъй като се води, че ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СА ИЗВЪРШВАНИ САМО?!?! НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ - тоест на САЩ!!!” Да ви прави нещо впечатление?!? Че .., точно това, абсолютно същото важи и ТЕ - прикриватурата - ОБЯВИХА (признаха) и за … Нексо?!? Но това не им попречи да атакуват офисите им и да ги обявят за най-големите престъпници и измамници!?!?!! На онези, които не си спомнят мога да им поприпомня - с изявленията пак на тези същите?!?!!!!!!!? Е?

Ружа цицоранката съм й се празнил 1000 пъти вътре

Значи за арестуването на Иванчева тези ореваха орталъка, бяха си поръчали и телевизия да им снима долнопробната пиеска с подхвърлени 50-тина хиляди евро и я показваха и разкарваха като мечка с белезници и пранги на краката, а зъ арест на учавствала в измама за СТО ХИЛЯДИ ПО-ГОЛЯМА СУМА били извършили арест - без никой да разбере, и след това тази я … ПУСНАЛИ!?!! И това било прокуратура!

Това не е е прокуратура, това е каскетура на гешев и мафиота бойко. Искрено се надявам някой ден да ги екстрадират и тях... доживотните присъди са твърде малко за тия изверги. Костват 20 години от живота на 6 милиона българи.

Всъщност те са най-виновни за огромната корупция и организираната престъпност в България и най-голямата опасност за суверенитета и националната сигурност на държавата! И - както и отвън вече обявиха - за ЕС и НАТО! Те и онези, които са зад тях и ги подбраха и инсталираха, за да ги прикриват (престъпленията и кражбите и корупцията им)! Затова и държавата е на това дередже, без никакво съмнение! С престъпници на власт и в управлението оправия няма и не може да има, и с най-прекрасните закони!

Само колониална България предава гражданите си на всякакви чужди държави за да могат те да си правят с тях каквото си поискат. Е няма друга такава малоумна държава по света като нашата. Я се опитайте да изискате екстрадиция в България на заподозрян американски гражданин. Просто няма как да стане. Законът им не го позволява.

Опаа... руско тролче... хванате страх да не екстрадират и тебе ли... 30тина години не ти минават за подпомагане на нациския режим в масквато!

Почти две години без съд и присъда о повдигане на обвинения ..... След десетина годинки и едно бебе ще може да изкара цял живот по арести по тая демократична логика особено ако ония проамерикански гъзолизци от ДБ и ПП имат достъп до власт

Защо ще я съдят тази в Америка ви? Ами ето например защо: Кольо Парамов: Ако бяхме разкрили виновниците за КТБ, щеше да има уникален дисциплиниращ ефект 22.03.2023 Ако бяхме разкрили виновниците за КТБ, щеше да има уникален дисциплиниращ ефект. Това каза аудиокаста ”Това е България” на ”Фокус” Кольо Парамов, финансов експерт и бивш главен ревизор на БНБ. "Ако проследим последните 96 месеца как се развива делото КТБ и участниците в него как реагират по детайли, организирайки всичко като един парадоксален процес на условието за състоянието на самата банка, ще разберем, че през тези 96 месеца има абсолютна тенденция в най-важните органи на страната ДА НЕ РАЗКРИЯТ!!!!! до ден-днешен първо участниците в замисъла за фалиране на банката. Второ, онези средства и огромни пари, които изтекоха в най-различни посоки в следствие на невъзможността да се започне едно перфектно разследване и то да доведе до разкриване на всички причинно-следствени връзки, организирани в детайла на цялата тази дейност", смята той. По думите му, ако бяхме разкрили делото КТБ в детайл преди 8 години, и бяхме намерили онези виновници, които го моделираха като част от цялата включително българска политическа класа, това щеше да бъде един уникален дисциплиниращ ефект, който щеше да даде основания да се работи по коренно различен начин. "Финансовият министър достатъчно добре и ясно каза в своето изложение кои са причините, които я принудиха да направи това изявление. После във второто си изказване направи някои доуточнения, с които искаше да докаже, че не е направила фатално изказване, а е уточнила възможностите, условията за практикуване и разработване на един нов държавен бюджет. Той трябва да отчете вариантите, които съвпадат примерно с подготовката на България за влизане в Еврозоната, с поддържането на 3% на дефицита и с някои други ограничения. Българските политици трябва да ги осъзнаят и да приложат мярка, не толкова равна на бившия министър на финансите Василев, а нещо съвсем коренно различно, за да може целият проект на бюджета да издържи във времето и държавата да не бъде подложена на рискове, съмнения и каквито и да е допълнителни операции, които да доведат до невъзможността българските финанси да решат най-важния си приоритет: стабилност в членството си в Европейския съюз, подсигуряване пътя към стабилност в новото членство в Еврозоната и недопускане съмнение за функционирането на валутния борд. Така че тези 3 основни траектории, които министърът направи и уточни, бяха в много важно условие", обърна внимание той.

От американска страна съответните разследващи органи са предоставили доказателствата за да разреши съда тази екстрадиция. Когато нашите разследващи органи предоставят каквато и да било информация и доказателства за извършено престъпление-тогава ще се обаждаш. Пак от две години вашият рашков и неговите клакьори си изтъркаха ченетата да повтарят какви ли не лъжи и не можаха да намерят нито едно доказателство. А ако очакваш прокуратурата да се задейства на базата на празни приказки, платени коментари като твоя или платени публикации в сайтове за фалшиви новини-има много ама много да чакаш моето момче.

Щатите никога няма да си екстрадират гражданите в чужбина, не разбирам защо ние трябва да го правим. Да я съдят тук, то това е по-голямо наказание..

Престъпления извършени на територията на съединените щати срещу граждани на съединените щати. По кой закон ще я съдиш в България?

Например по същия, по който атакуваха офисите на Нексо от същата прокуратура! Нали и там прокуратурата призна, че не са оперирали в България! И друго - като няма по кой закон да я съдят в България, тогава защо са я арестували и са й отсъдили мярка за неотклонение, бе!

Браво на Ружа, която прибра мангизите на лоясалите подпиндосници! Свобода за адвоката и!

Прокурорката с очилата ми втвърдява пишока!

Ми да я бяхте пратили в Брюксел на срещата на жени предприемачи и иноватори от цяла Европа. Ружето и Цвети може да са там.... Абе мътна ми е цялата тази история, много неща са противоречиви и много се премълчават....

Криптото какво е хапче ли, бонбонче ли. Ружа може да не е виновна. Биткойна не пере ли пари, защо всички не са арестувани. Не са ли всички банки пирамиди. Когато някоя пирамида в САЩ се срути защо няма арестувани. Защо Щатите подкрепят срутени пирамиди ? Не стават ли съучастници в престъпление? ...Аз да не питам много че може да ми напечатат някоя бюлетина, те обичат да печатат, долари , бюлетини, чертежи...

Да си пиете хапчетата. Написаното от вас представлява писания на психично болен човек.

Ами не, хах! Истината всъщност е друга. Замислите се. Тази Иринка е не просто добър юрист, явно, а и качествен мозък! Тук пишете - Измами. Да, измами, ама какви измами? Кокошкарски ли? Овце ли е крала? Или е обирала магазини? Не, нещо доста по-сериозно е сътворила, свързано с Данъчното и Финансовото законодателство на САЩ и Европа. А САЩ с радост биха взели такива умове да работят за Правилната страна. А нашите ТЪПУНГЕРИ са я държали с тъпотата си 2 г. без да я използват, без да ползват знанията си. Та, всъщност, САЩ я "освобождават" под мотото червена бюлетина, дрън-дрън яребици. Прочета ли ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА БЪлгария, веднага ми светва, че сме се проявили като истински Балъци! Щото ние и други престъпници сме задържали за САЩ, ама чак Огромни благодарности не сме получавали ;)

Хубаво че ще я съдят в нормална държава и ако се докаже вината й ще лежи 40г. По 20 за всяко обвинение.Там присъдите се натрупват

чии пари са прали. Епа и туй ще стане ясно.

Толупа,..КОГА...или...той ръси кинти от Чекмеджето..????;)

ти се затвори задинка, ма като гледам няма да е скоро

Щом американците са поискали нещо, веднага прокуратурата се е задействала на бързи обороти и цялата строгост на закона се е стоварила върху тази адвокатка. А щом трябва да се защити някой обикновен гражданин в нашата държава ги няма никакви. А относно екстрадирането - то действа само в едната посока, от България към САЩ. Според мен тези обвинения не почиват на обосновани доказателства и всичкото това е лов на вещици.

Явно правосъдната ни система умешлно я е крила, чакайки да се появи от някъде Ружа Игнатова с оферта за откуп от няколко милиона, Само че американците са развалили така изгодната и очакваната далавера за служителите на правосъдието у нас.

кой може ли да ми обясни защо навсякъде тази личност-Ружа Игнатова, е обявена за криптоКРАЛИЦА????Кое й е кралското в случая?

Че сложи в джоба си със сладки приказки базирани на едно голямо "НИЩО" една камара народ. От всякакъв ранг! За това се искат гащи. Буквално си е Кралица на Измамниците.

апартамента в Лондон.

Не компютри, а компоти...

И е лежала почти 2 години тук без присъда ли? В ситуацията може и да е виновна. Но кой с криптовалута не е измамник? Хвърлят се пари, ресурси, ток, производство на техника, за предното еко замърсяване и какво ли не, и накрая реално получаваш едно нищо!

А, не бъркай щатите. Първо нищо криптовалутно нямаше в тая фирма, беше си чиста пирамида. И второ не всичко от което губиш е измама. Има си законова разлика.

Тази измама , чиста схема Понци ! Няма нищо общо с криптовалути !

И Евгени Минчев да го арестувате Той много се фукаше ,че е с нея Той по циганската линия и жилка заедно с нея нали са една кръв сигурно са въртели далавери !

Генчо е един про3 тpaверc.