Юристът на годината с емоционално обръщение към убитата Виктория

"Правеше истински предавания за проблемите на обикновения човек и обществото", написа Петър Николов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя юрист плати ли ви за тая нищо не внасяща и за нищо не допринасяща публикация на лично мнение? Пошли сте!

Нека почива в мир младата жена и майка!Съболезнования на близките и.Това е една много голяма трагедия.Никой не заслужава такава съдба.Дано заловят убиеца и никаква пощада за него.

Съжалявам за убитата журналистка! Това наистина е ужасно! Обаче аз на юристи, прависти, юдвокати и всякакви от тоя октопод нямам вяра! Много са емоционални, ама само когато трябва да натрупат дивиденти за себе си! Тези всичките са лъжци и измамници!

Кой го е избрал този за юрист на годината, не знам, но това "обръщение" е отвратително.

Трябва да има мяра и това е задължително, когато се появи непреодолимото желание да си направиш реклама на гърба на подобна трагедия! Не, обръщението не е емоционално, то е премерено и позьорско. Съболезнования на близките на момичето!

Тлъстата свиня си прави ПР. Сега му е паднало.

Спокойно .Бойко си знае работата .Щом е обещал ще го хванат

Обичам спокойните кученца като теб. Не хапете

Айдеее, всеки започна да си прави ПР със слъзливи постове във фаце бацето, на гърба на жертвите! Оле, Боже, колко "фино" и "красиво" ни изглежда в очите на масовия папагал, каква "доблест", каква "съпричастност".... Пу да ви..май...нещастна, и на вас, и на тези дето ви поместват по сайтовете, и ви дават поле за изява!!!!

Престъпника не се заключва в затвор за да стане човек, а за да се изолира от обществото и да не продължава престъпленията си. Прокуратурата и съда са основните съучастници на престъпници,които са на свобода! За несъгласните- това първият случай ли е?

Адвокате,докато престъпленията са ненаказуеми, това ще продължава. След, като ТОЙ нареди престъплението да бъде разкрито веднага, това ще стане и тогава питай защо убиеца е бил на свобода! Смахнато "правоприлагане"!

Сетих се за книгата "Фермата" на Оруел. Където прасетата продадоха коня Нерон на касапите, защото дръзна да зададе логичния въпрос защо те трябва да ръководят животните. И прасетата направиха план да излъжат останалите животни и да скрият истината - излезе най-главното прасе и започна да лее крокодилски сълзи - Нерооон, оооо Нероооон ... как стана такааа! И всичко мина през всички животни са равни, но някои по-равни от другите и накрая ... прасетата на мезета и фермерите си взеха фермата! Да му мислят прасетата, защото не е далеч деня, в който ще им се държи сметка! Съболезнования на близките на убитата жена!

Единствено може да скърбим за тая млада талантлива млада жена друго не можем да направим явно в България не може да има демокрация бог да прости тая млада душа лека и пръс и вечна и памет

За какъв дявол е отишла на края на града на тоя "кей", а не е бягала по алеите в парка? На тоя кей и Чък Норис може да го отнесе!

До Юриста с посланието Ако ти и тези като теб си вършеха работата, момичето щеше да живо и здраво!

Подпалила е чергата на някого и за да не буди никакво съмнение, че се касае за бързо ликвидиране, е имало и добавъчни мъчения с цел безкрайни последващи теории и набедени хора. Много трудно за досещане...

Юриста работи в сфера, която е една от причините за смъртта на тази жена.

млади мениджерки .... в нормалните страни младите момичета раждат и стават Жени!У нас една я гръмнаха в Пазарджик ,че събирала кметският рекет!?!

отговарям ти юристе_ понеже сме правова държава изградена от тези които са те наградили.....

В държавата на мутрата .... Бог да прости

Дали е случайно или някой се е опитал да направи показно на журналистите,които показват кирливаите ризи на корумпираните властимащи.

чудя се каква е разликата между интелигентност и образованост, но в случая не е важно. Аз имам две версии - или е нападната и убита от изнасилвач и крадец - сигурно е била скъпо облечена или е поръчка на опозицията. Това е по-добре и е по ефектно от кривите плочки на черквата.

разликата е ,че да си образован означава ,че си учил и си грамотен/или грОмотен според някой етноси/.Да си интелигентен означава да имаш познания в много области,да вземаш правилни решения в трудни ситуации и да постъпваш правилно без да си наивен,че всички ще те разберат.

Лошото е, че опозицията затова е опозиция, защото не е на власт и отговорността за случката, дори и така измислена от теб, е отново на любимците ти от Герб. Те са хората, които не трябва да допускат извършването на такива престъпления - срещу разследващ журналист, с разследване срещу хора свързани с властта. Ето тази връзка, която е факт, говори и че хипотезата ти е лъжа - за връзка на опозицията с убийството. Но пък има факти - измислиците за психари "наблизо", тиражирани от министър, лъжите, че "няма връзка с работата и" - пак тиражирани от МВР - ръководено от Герб, които показват, че властта се старае да създаде обществено мнение, прикриващо възможни връзки с нея.

А тя какво му е отговорила?

Този юрист за много голяма работа май се взема. Не са се били видяли за последно и той я бил лишил от възожността да направи още един хубав материал. Виждате ли, първо, щом той е там разбира се че материала ще е хубав и второ ако бяха се видяли за последно и бяха направили интервюто след това вече може да става с нея каквото си иска, нали имаме последно хубаво интервю. Разбира се не пропуска да вмъкне, че причината за нейната смърт е тя самата. Била жена която се забелязва и така будела явно най-долното у човека. На принципа защо магарето късало синджира. Щом си с къса пола занчи сама си просиш изнасилване. Просто не знам кой раздава годишни награди и на какви критерии и методология за оценка се базирват те, но този индивид според мен е много съмнителен.

Колко е хубаво, че боклуците като теб сами си развяват простотията, че да не се заблуждават нормалните хора в тяхната човечност. Юристът има правото да говори, защото помага на обикновените хора да получат справедливост. Колкото до коментарът ти относно жертвата - това показва само твоята липса на възпитание и опасна склонност към агресия.

TheAgnostic

Разбира се, че юристът има право да говори и пише каквото си иска, тук никой не спори. Аз само изказвам мнение, че след като прочетох писанията му, този човек оставя впечатление на голяма самовлюбеност и нетактичност. Затова и нещо ми е съмнителен. Не го познавам и може да греша, но написаното от него според мен въобще не звучи добре.

Така е като дава гласност на разследвания срещу руската мафия в България, която е окупирала живота ни.

Каква връзка виждаш между Герб и руската мафия?? Герб са американски подлоги. Май и ти си от тях, нали?

...този "най-добър юрист на годината", да остави крокодилските сълзи.Момичето вече си е отишло по един жесток и несправедлив начин.Толкова млада! Като адвокат, особено след този случай, вместо да прави неуместни излияния, би трябвало жестоко да бичува правосъдието у нас, да призове за оставка на Цачева, да викне силно, че е крайно време у нас да има ефективна превенция срещу престъпността, че трябва да се отмени позорната практика за "споразумение на престъпника с прокуратурата", както и пускането под гаранция за щяло и нещяло... Апропо, питам се, дали Волен Сидеров щеше да поиска оставката на Младен Маринов заради убийството на това момиче и човек ??? Или само оставки искаме, когато ни припари в личното пространство, а, Сидеров??

"Юрист на годината" от Десетите годишни награди на "Правен свят" Нататък е нелепо да се чете Гавра с труп - в истински смисъл на думата, ужасно!!!

...Nastrıhnah...jestoko e tova..!!...pomislete...4e e va6a blizka...i..kakvo bihte napravili....? .... Tova...biha i pri4inili..hora koito ne ya poznavat....nyakolko murgavi kopeleta... ... ne spete...buntuvay se..Ruse...buntuvay se..BG...!!.. O6te dnes...o6te utree..

И Бойко със трите си правителства не скочи срещу ДС-арите,военните и партийните функционери на БКП/БСП за да станем нормална държава.И Бойко и ГЕРБ не са алтернативата,ама след тях е още по-голяма пустош.България е прокълната заради заспалия си народ.Щом голяма част от народа скачат да защитават Бенчо,,Миньо,Арабаджгиеви щото са спонсори на БСП-то ,какво да говорим повече.Хем реват срещу олигарси,хем ги защитават.

Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов.

Как ще скочи Боко тиквата на СИК ,БКП и ДС? Нали и той е един от тях. В школата на МВР имаше три специалности - ДС ,строително инженерство и пожарникари. Там влизаха само "наши"деца ,с две препоръки от членове на БКП. Само за третата специалност отиваха неуспелите в престижните две първи. Това е истината . Така че Боко е един от бившите комуняги. Просто сега удариха олигарсите Миньо и Ветко,защото май не са си платили дължимото на комунягите. Така че и тая Корнела само лае. Просто цялата измет управници са за затвора.

Няма нужда от емоционални речи към вече убитите! Ти кажи защо в България няма изобщо правосъдие, защо юристите направиха законите врата у поле, за да могат престъпниците да се разхождат на свобода и да бъда оправдавани лесно, и колко твои колеги работят реално за мафията - политическа и мутренска! Емоционалните обръщения си ги наврете отзад!)

Не можел да повярва, каква е кочината в БГ.

БГ журналистиката е не напразно на последно място в класациите, редом с Русия и други страни от третия свят. Неудобните журналисти ги спохожда такава злощастна съдба, а измекярите, продажниците и клеветниците се радват на всички на щедри подаяния от спонсорите си.

Какво общо има Русия, че я намесваш. Властта у нас я имат САЩ, дори не ЕС. Май си поръчков пре..зерватив.

Сега да видим тази част от Русенци, за които Тя се е борила, как те ще изразят гнева си! Със сигурност от ден до пладне.... , с мълчание...., мощни протести....., от 20-30 човека....

Юристе и какво е правосъдието у нас? Като и журналистиката работят за мафията, модела и богатите.

Отново, и отново, и отново: ХОРА, ЧОВЕЦИ НЕ МОГАТ ДА БИТУВАТ И ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО С ЧОВЕКОПОДОБНИ! Не знам колко време трябва да мине, за да може една критична маса от българското общество да проумее тази проста истина! А човекоподобните са много лесно различими, по всички ПЪРВИЧНИ и ВТОРИЧНИ белези, без значение дали са легендирани като мутри, политици, бизнесмени, магистрати, министри, депутати, полицаи, или просто (и) разбойници! Едната от двете групи ще изчезне, и засега за съжаление не е тази на примитивите, на човекоподобните, независимо от амплоато им в живота и пред обществото!

И аз започвам да мисля, че хората са два вида - човеци и зли изроди. Не ги деля по раса, а по добрина. Изчадията и предателите на човечеството нямат място сред хората.

Аз бих искал от юриста на годината да чуя отговора на един много прост въпрос: България според него правова държава ли е? И защо не е...

В България мафията е самата държава. Подчинена и моделирана в Москва, гнусната върхушка от управляващи, съдебна система и медии ражда точно такива изродщини, като в родината на Путлер. Не случайно сме на едно ниво с азиатската империя на Злото по свобода на словото. Да почива в мир журналистката...

Малоумни бесепарски тролове, поне под такива новини се спрете бе, нещастници! Дира, защо не изключите коментарите тук!

Жалко жалко за младата красива жена. Не бива, не трябва и не може да се затрива от Вселената един живот по такъв начин. Сещам се само за двама индивида които заслужават подобна участ - единия зеленчук царува 3ти път, другия разпродаде Родината на парче в зорта на ''демокрацията'' и прокуди половин България в чужбина.

. . . Който беше само за осемстотин дни !

За този само половината. Той е един алчен стар глупак.

"Терминал 3" припомня, че последното предаване на Маринова от 30 септември е включвало интервю с журналисти Димитър Стоянов от "Бивол" и Атила Биро (Attila Biro) от RISE Project Romania, арестувани докато водят разследване за корупция при разпределението на средства за европроекти от "Джи Пи груп" Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща, информира "Нова телевизия". В сайта на самата телевизия, която се описва като "водещият новинарски и информационен телевизионен канал в Североизточна България", няма информация за убийството на Маринова. Собственик на телевизия ТВН е акционерното дружество "Май Фай" с капитал 50 хил. лв., в чийто съвет на директорите влиза Маринова. Освен нея в борда са Свилен Максимов и Анна Колева, като Максимов е и представител на дружеството. Според лиценза на телевизията, даден от СЕМ през 2013 г., собственици са Дамян Николов Найденов и Андрей Желязков Желязков, но в Търговския регистър данните им като членове на борда са заличени. Според източници на "Дневник" в журналистическите среди в Русе Маринова е била съпруга на Максимов, а е започнала работата в телевизията през март, след развода им. Не е споделяла да е заплашвана.Водела е предаването "Детектор". Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова каза пред "Фокус" около 14.30 ч., че извършителят все още не е установен. "Полагат се максимални усилия за установяване на извършителя. Знаем коя е жената и с какво се е занимавала. Но засега нищо не трябва да се съобщава, за да не попречим на разследването", каза Арнаудова.

В държава където извергите имат повече права и свободи от нормалните хора е така...да почива в мир горката жена!

ставаме все по-жалки и по-овце от овцете !

Ако убиеца бъде хванат и го отведат на кладата, ще отида да го гледам и ще се смея от сърце. Дано тази сган вечно да гори в ада!

Лично бих му драснал клечката!

Юристът...ах!Да се поразпита,май нещо доста преиграва.

Ха... Ела гледай какво става тука по религиозните празници! "Мамо, тате, извинявайте, аз такова..." Пък на майка му и баща му гробовете не си личат вече къде са били. Тъпизъм, лицемерие и мръсотия... Няма нужда да е нещо гузен. Простотията е достатъчна.

А само март тази година за три дена е имало две убийства в Русе....та, благодарим ви гробари са гробовете, които сеете безспир с мафиотското си " управление" , което се простира само до грабенето на еврофондове, обслужването на монополисти като топлофикация и произвола на банките, които като вас и с ваша помощ и криминални закони грабят грабят грабят грабят Да ви задави Бог със заграбеното, както ви е обещал на такива в Библията Си...

Много точно си ги описал, направо все-едно ми четеш мисълта.

Фюри

Прекалено патетично!Като сутрешна оперативка.Бог да прости жената.

Гледам телевизия, имам и представа от съдебната система. Пълен отврат, най-меко казано. Директорка на 30 години, юрист на годината...100% герберастка номенклатура.

искаш да кажеш, че като е на 30 години не може да е директор ли? Има уменията и знанията директор е, ако имаше и ти качества може и ти да станеш, но едва ли, с това мислене.

Зам.директорът на Народният театър също бе млад, на 32 години. Наскоро се преби пиян в 2 ч. вечерта. Директор, бизнесмен, водещ и пр. Също както директорката - бизнесменка, водеща и пр.

Канцлерът на Австрия, е също на 32 години!! Народът е преценил, че е образован достоен да бъде такъв и го е избрал!!! Какво точно те притесняват годините???;))

Обичайната неграмотност, вероятно повлияна от емоциите.

мдаа на хората съвсем ще им писне скоро време и ще започне да раздава правосъдие в добрия старозеветен стил. да му мислят магистралките, пардон магистратите. то все тая.

в живота има неписани правила които се спазват дори от животни .бог да прости жената и даде сили на близките и.дълбоко се надявам изрода извършил това да умре в страшни мъки.дано и полицията спази човешкият закон и го застреля без съд и присъда.

Неписаните правила се спазват не "дори от животни", те никога не са имали проблем с тези правила. Други са тези, които не ги спазват.

За да замете следите ли?

Без значение дали е било на лична основа или заради работата й, извършителят/ителите трябва да бъде екзекутиран. Самоубийство, нещастен случай или показно е без значение, важното е да се отървем от такива.

От такива отърсване няма,на власт са и мислят дълго да властват...