Юнкер: Омръзна ми от постоянните отлагания на срока за Брекзит

Иска ми се да кажа "да" на провеждането на втори референдум, каза председателят на ЕК

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Омръзна ми от постоянните отлагания на срока за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омръзна ми е меко казано. Писна ми от хленчещи Фуражи , да хващат гората на чист български

И на нас ни омръзнахте всички дебели глави там дето сте решили че вие сте нещо ''по'' от останалите хора щом им цицате безпардонно парите и им налагате собствените си интереси ама продължавате да се натискате на меките столове че софрите не ви се изпускат. Колкото ингилизите са виновни толкова и вие защото ТРИ години си подпирахте задниц,е и никаква работа по решение на това не свършихте.. Как да обичаш еврогейския, дето те вкарват с един куп претенции и след това не искат да те изпуснат от него за да не ти спадне авантата.. Ако беше наистина демократичен съюз нямаше да има такива пречки за напускане...ама вие знаете че ако приложите реални правила за излизане може бая малко да останете..

Такива водачи като Мей са необходими на ГЕРП и България,да отстояват интересите Ни!А не като Нашия всеки да го хваща за топките и той да е съгласен със всичко и всеки!

Тя така хубаво "отстоява" интересите на UK, че утре си заминава от поста, без да е свършила работата за която я назначиха. Та мерси за такива политици като нея, не са ни нужни.

GB бе принудена да напусне ЕС и един от съдействалите за това е Юнкер. На Европа и омръзнаха постоянните хленчения на англичаните. Сега НВ полага неистови усилия да се задържи в ЕС без да пострада авторитета и. Но "резето хлопна"... http://biacg.com/index.php/2017-05-23-12-23-39/item/96-brexit

Омръзнало му било!?Мей иска едно и също нещо при всичките преговори,което всеки път не минава и се отлага за следващите и така отново и отново!Човек би предположил,че като има крайна дата за тази тъпотия която продължава близо три години,че накрая тия ще си вдигнат партакешите и ще си тръгнат без сделка!Е явно не става защото такива като Юнкер се съгласиха за поредното отлагане макар отвъд крайната дата за да може да продължи този цирк!?Тъй че да се сърди на елита си на ЕС(в това число и на себе си),че продължава тази тъпотия или ще пие една две бутилки за да не му пука,както обикновено прави!

Много фин и интелигентен човек за който всички също такива хора ще съжаляват понеже това което се задава е много по либерално и вредно.

Медиите се постараха да очернят и Председателя на Европейската Комисия Жан Клод Юнкер, който беше един добре възпитан интелигентен и с чувство за хумор човек. Няма да има скоро такъв човек на поста и аз лично съжалявам най вече че беше охулван незаслужено.Новия председател не се очертава да има харизма и месля че ще налага либералната демокрация със всичка сила така че лошото тепърва предстои.

Този боклук още ли е жив ?

Този алкхолик така и не разбра защо се случи този референдум и най-вече защо успя !!! Тъп политик който плачи за концалгер !

Ми сипи си 1-2-3, най-много 4 и ще ти мине.

И тоя е омръзнал на хората, но не отива да си лекува ишиаса и ще седи до последно на яслата.

грип смотан ако ги бяхте изгонили тия месец март сега нямаше да се вайкаш!! тая дърта вещица ви разиграва като простинали коне!!