17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т. Мей му каза, че по-добре без сделка отколкото с лоша сделка.

На тоя му изттича мандата, а не съм сигурен ЕС ще ли може да намери друго такова големо корумпе, като него за смяна. А то и нашата не е лесна, по прост от Боце да намерим... но ние сме народ талантлив, докато западняците са по-залюхави.

Че сипем сега по още едно!

Британците до 25 години са били 71% за оставане, а тези над 65г. 64% са били за излизане. Избирателната активност при вторите е била 90% при 60 при младите. При по- висока активност на младите нямаше да има Брекзит. Изследването е направено във връзка с това, че в последно време се наблюдава дисбаланс между настроенията на активните икономически британци и резултати на избори. Ефект от застаряване на нацията. Намират го за сериозен проблем. При нас никой не го изследва, но е още по- сериозен. Та сделката е трудна, защото всъщност спечели малцинството, просто защото като няма какво да правят възрастните хора се забавляват да тровят нервите на младите. Докуцука до урната и след това развее Юниън джек , а не се знае сали ще е жив да види резултата:)

ами маладите да не си бъркат п одупките когато има избори или друг вот. щото после некой друг ще им бърка в дупките без взаимно съгласие...

юнкер е бил на 3 бутилки уиски , като е казал това, а пиян човек не казва истини, а мечтите си.

"Европейският съюз ще постигне сделка за Brexit с Великобритания през ноември" - зависи колко пиене ще ми осигурят. Може и още утре да има сделка, ако са се добре подготвили. ;)

Напъвай си се, нали още не са те уволнили. Че може и да те съкратят, никаква файда от дейността си нащатен трол не демонстрираш.

Че ще се разберат някак ще се разберат, няма нужда щетите да са големи. И нека първо се състои тоя брекзит, има още време. Най-практичното е просто да се откажат, което и навярно ще стане.

Хахахахахаха да се ОТКАЖАТ, означава меркел да ги напълни с мюсюлмани!!!!!! Но те ВЕЧЕ си имат повече от колкото е нормално. Така, че .... отказването не е опция.

А бе не знам на тях кое им е опция ама на тебе да си щатен трол не би трябвало да ти е единствената опция да се прехранваш, прекалено жалка работа е.

Отказвам да повярвам,че тая пияна мърша може да говори членоразделно.

Цял свят се вълнува от вярванията на щатния трол, дааа. Я марш обратно в дупката си.

а бе тия евробюрократите много ги страх от трета екскурзия на рашките до педераските им коптори и взеха да се подмазват яко на рашките,а па ние гламавите зехме че влезнахме у тоя еврокоптор да ни галят по главичките,и заради червени и сини маймуни си затворихме читавите блокове на аеца и заради краварските закуски на цвъки сега ще си купуваме руска газ от краварски кораби

Всъщност в Западна Европа им е лесно - знаят, че имат различни мирогледи с руснаците. Проблемът е у нас, че има хора като теб, които имат мирогледа на руснак и на мен, който има на западняк. Някак си трябва да приема да се държа с теб като немец към руснак. Работим заедно, но отвреме на време те поставям в изолатора)

а бе май ти се държиш като немец подгонен от руснак,за другото след това няма да споменавам че ще се обидиш от истината,а и ако умееш да четеш ще видиш че си тъп като гьон и си седнал да се заядаш за това че си обиден

Умствено изостъаналите руски слуги като тебе никой не ви държи насила тук. Ама на ви щат и в Русия, и там както навсякъде презират предателите.

Ще те уволнят и от позицията на щатен трол ако продължаваш да не показваш резултати от лечението. Бях те излекувал до пълна ремисия за повече от месец от поривите ти да пишеш кенефна поезия по стените с химически молив и тук, тия дни ми рецидивираш пак. Стегни се да не те изритат.

наби ли си плюсовете че сега почват минусите и ебавките в с кенефа на гарата