Юлий Павлов: При балотаж между Фандъкова - Манолова, резултатът би бил 47,1% към 42,1%

Ако местните избори се провеждаха сега, ГЕРБ-СДС биха получили 38,7% от гласовете на вероятните гласуващи, БСП - 29,7%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е яснор,че Фандъкова ще победи!

Рейтингът на мая манолова пада от неправилно водене на предизборната борба. Тя се определи като споделена политическа тротинетка, който си свали приложението може да я кара,докъдето иска и докъдето стигне. Това ще я съсипе. Няма никаква идейна платформа. Ревизионисти, ренегати и опортюнисти не вървят пред българският избирател,защото който е предал два пъти,ще предаде и трети. Май нещо в стратегията и е сбъркано. Не работи за повишаване на влиянието и. Не !

вижда се че си къорав,да не би да си обърнал цифрите бе баламурняк???

Що, ти да не смяташ, че софиянци сме толкова тъпи, че да изберем комунист за кмет? Това някога случвало ли се е, или викаш иска ти се да стане прецедент ...

Ми тогава не избирайте Фандъкова.

Вижте тоя глупак какво е прогнозирал за президентските избори, за да видите как Цецка щяла да е президент: http://epicenter.bg/article/Yuliy-Pavlov--Na-parvi-tur-Tsacheva-shte-vzeme-1-1-miliona-glasa--Radev---maksimum-700-000/110884/2/48

Това означава, че Цецо чувалът си е свършил работата и хората само ще си въобразяват, че избират.

Ми Цецко работи усилено- анализира дали Слънцето изгрява от изток...

Ако наистина Манолова събере 42% ще си проличи,колко много прост народ е останал да живее в София!!! Не вярвам,че ще събере толкова много проценти тази лъжлива г-жа Галева!!! Не вярвам,че народа е толкова глупав,че да си вкарва трън в гащите!

ПочнА се стъкмистиката!

По-достоверно е да изчакате коефициенти от Еврофутбол... Аз прогнозирам Х2 :) :) :)

Гласувайте за кой си искате - зае.и ги тия мармоти!

Някои наричат кулвите-леки жени защото се продават срещу заплащане. Този Лек "социолог" Юлий Павлов от години си къса ризата по ТВ студията в Защита на Статуквото ГЕРБ и номенклатурата им !? Голямата Пъпка правеше същото когато управляваше Костов . Лек социолог-клиентелист. Всички знаем че лъже за пари . Знаем че ГЕРБ губят София и местните избори , а след това...ефектът на Доминото !

Този Юлий Павлов даваше на Президента Радев ..максимум 700 хиляди гласа на Президентските избори ?! Генерал Радев стана Президент на България с 2,1 Милиона гласа ! Коментарите са излишни .

На Радев най-много гласове му даде мама Цецка. Не са я анкетирали нея за кого и колко гласове ще даде.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия искаме да уточним, че ГЕРБ всяка година губи изборите в софия, затова Ние отново ще бъдем моралните победители, за разлика от модератора, който заедно с Нашия коментар ще изтрие и няколко години от бъдещето на децата си.

Стига с тия манипулации. Как ги пак изчисли тия проценти тоя " капацитет". Този не беше ли брат на Любо Пъпката?

На социолозите сега е жътвата им. Безполезни хора на софрата.

Вече решено ли е, че знаете и процентите със сигурност?

Хахахаха,ХОраа,всичко ама Всичко е впрегнато...целия ресурс за запазването Им!

БСП нямат пари за изборите какви 39% за Манолова - това е лудост - на изборите няма да събере и 25%

Простащина така ли ще ги манипулиране при тези проценти Задължително е свикването на ВНС или България свършва с пълни профани и мутри на власт