17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я-а-а, Юлчо, един от основателите на ченгесарската КТ "Подкрепа" се изказа и той по въпроса...

Фон ден Лайден и американците наредиха да има правителство. Жалко, но свиквайте - пп, дб , герб и бсп ще ви докарат до Уганда за 4г. А ако много знаете ще съберат 2/3 и ще ви сменят и конституцията

на избори, на избори отиваме на избори. Радев ще ни уреди...

Гарванът граче, черно, зловещо...Юлий Павлов.

Старите -урви събраха много %-ти. Ще си управляват и крадат безоблачно. Каскетът ще бди над престъпленията им за да останат ненаказани.

Тази същата мотика я настъпвахме вече не знам колко пъти. Я кажете направо следващите избори кога се очертават?

Иска да каже, че избирателите на герб, пп и дб са толкоз тъпи, че няма да разберат, че са в коалиция хахаха.

Кой спуска тези опорки, че третия мандат щял да иде в ДБ? Защо да иде в 6-тата партия от 7?!? Само защото те са готови на всичко само за да са в управлението? Да го даде на Янев тогава - ДБ и БСП вече се провалиха в предния парламент

Нито едно евро няма да влезе в България от Германия или друга цивилизована държава, докато българското президенство, българският парламент и българските партии са под диктата и пряката намеса на КРЕМЪЛ! Преди беше “яж кура ми Янко”, сега е “яж кура ми Радев”!

Тоест Брюксел с наши пари си купува изгодно за него правителство. Че това ако не е "корупция по високите етажи на властта", тогава какво е ? Демокрация ли е ? Уважение на волята на народа ? Народовластие ? :D :D

корумпират ни с нашите ни пари като поставят условия да изсмукват още и още.

3-ти мандат - ДПС!!!

Може с четвъртия мандат на Радев и ново служебно правителство. Въпросът е дали президента се е разбрал за процентите и да крадат заедно с Герб/Дпс.

От къде ги копаете тези боклуци се чудя.

тъкмо и аз това щях да пиша, но при положение, че евреите вкараха отново хр.ив. .. какво ли се чудим. Та те управляват света бате!

Те да ги викнат на закуска дету трябва, одмах га сторват коалицийката. Ша га викнат и Луна биля в управлението. Ей, ни съ научи тоз простия народ кой дава ляба в тъз нашата държава!

То е ясно че се разбраха още преди изборите и сега се правят на артисти......ПП не направиха коалиция с десните за да са отделни партии и сега с техен трети мандат ще ги подкрепят и Бойко с отвращение но "отговорен" ще се включи и ето ти тройна коалиция с най малкия мандат и после к..Ра ще го отнесе Гр.Иванов ама на него му харесва.

Писна ми от политолози, които смятат ли смятат и в крайна сметка от сметките им излиза, че нищо не става. Направо ми се повръща от всичко това. Значи всички работят преди изборите ЗА БЪЛГАРИЯ (на думи), а след изборните резултати, важността се измества моментално от България към партиите - коя какво щяла да спечели, да загуби и прочие… А всъщност, извън всички сметки всичко е ясно и просто. ГЕРБ печелят. ГЕРБ трябва да създадат правителство. ГЕРБ има по-харесвана политика, държание и т.н. Всички останали са след тях и трябва да се съобразят с тяхната политика. Точка. Това е вотът на главния работодател на политиците - народа! Това трябвало, онова не трябвало. Напротив. Няма невъзможни неща. Действителността е това и който не иска с я види е с широко затворени очи.

Така де, именно, трябва да направи правителство ГЕРБ - чакаме с нетърпение да го направи... за поведението им по-добре да не говорим, че ще се размирише.

бензин по левче и ниски цени. Баце така каза, така обеща. Чакам ...

Най-харесвани, да... Харесват ги 25% от 35% гласували. Това, че другите са още по-малко харесвани, не прави ГЕРБ харесвани.

Това, че в България има една безхаберна маса, съставляваща 65% от населението, която отказва да участва в обществените процеси и да поема отговорност за бъдещето на държавата не означава, че ГЕРБ не е с най-висок резултат. Количеството безхаберна маса беше сходно и при предходните 3 избора, както на ГЕРБ, така и на ИТН, така и на ПП. Тезата ми е, че не може да се въртим в омагьосан кръг от избори с едно и също отхвърляне на възможни варианти, защото най-лесно е да кажеш, че не може. За голямо българско нещастие, ние сме специалисти по неможенето, неопитвамето, бързото отказване, особено когато се налага да се полагат усилия, а в случая, за да има правителство се налага полагането на много усилия, но за съжаление всички бягат от тях (от усилията имам в предвид), и най-накрая да завърша с “любимата” българска специалност - бягство от отговорност. Всички други са виновни, само ние не. Нищо, че само си о@ираме положението…

ГЕРБ печелят. То и в Гърция откакто Караманлис си назначи на държавни служби семейството до четвърто коляно, и те техните семейства и т.н. та до днес ги преизбират, това не значи че е добре за държавата, или? Тикавата направи същото, назначи свои хора нявсякъде, които гласуват за собственото си добруване, нищо друго не ги интередруса

прост си знаеш ли? герб получи има-няма 6.5% представителност - не говори за спечелване! те затова и се крият като мишки и ни изказне ни нищо - сами се наденаха

"По думите му над 70% от избирателите виждат като единствения сериозен проблем инфлацията и ниските заплати, и искат да бъде съставено правителство. "За да могат да бъдат решени кризите, трябва да дойдат пари от Плана за възстановяване. " 70% от българите чакат парвителството да им да де парите и от Плана за възстановяване. А останалите 30% да ходят да работят, да си плащат данъците и много много да не знаят.

Луд! ГЕРБ ще си състави правителство с ДПС и БВ, без да се интересува от мнението на "социолози" и " политолози"!

И ДБ. Те няма как да не се включат в правителство, независимо кой го прави (е, стига да ги иска)

Може! ГЕРБ - ПП - ДБ е възможно и стабилно правителство (141 гласа в НС), но САМО при едно условие: ББ да се оттегли от политиката

Не. Условието е Киро и Асен - в затвора.

А бе какво наистина работят "политолозите"? Едва ли някой има плаща 4 години за 2..3 изказвания около изборните дни

Защо ни промивате съзнанието с цирка, който предварително вече е нагласен. Каква е логиката първия да не може да състави правителство, а третия да може, след като в управляващата коалиция пак ще влезе първия на изборите??? Никаква! Просто цирк и размиване на отговорностите по отношение на неспазените предизборни обещания за това кой с кого не трябва да се коалира. Тъй като ДБ не са обещавали нищо, могат да се коалират с всеки. Но най-безпринципните ще кажат, че го правят в името на "национално отговорното поведение" и това да има правителство. А този "Predictive Programming", който ни спускат е с цел да приемем предварително свирения мач и грозния спектакъл, който ще ни разиграят като нещо нормално, след като предварително ни го набият 1 000 пъти в главите и ни се "аргументират" обяснявайки защо е "нормално"" това да се случи. Пропагандата по Гьобелс е най-ефективна и в 21-ви век или иначе казано ""Една лъжа повторена хиляда пъти, накрая става истина".

Защо се дава думата на всеки дето се пише политолог или експерт? И защо се съобщава какво има на наум когато е Учевадно идиотско изказване без допир до реалността?! Единствено от ДБ имали шанс да направят коалиция между тях герб и ПП!?!? А какво казахте професоре? Там обаче не бива да участват лидерите", коментира Павлов А защо направо не поискаме всички партии да заровят томахавката и заедно в НС да направят едно общо управление и да сложат народа на първо място? Еднакво реално е това спряво това което този казва. "Единственият победител на изборите е ДПС, само те изявиха желание да управляват" А коментара за само ДБ могат да еди какво си? Пък и нали и те заявиха желание да управляват?! Хем никой друг не може да управлява защото не могат заедно в коалиция да бъдат, хем дпс-то спечелили защото проявили желание да управляват!? И с кой ще упрявляват? С кой за да има управление!? Все едно слушам политик който ти говори за едно, продължава с друго и се спира на пето. На въпрос д да или не.

Споко те не са гнусливи никак щом е за властта. Съешавали са се и тайно и явно и групово. И сега ще си спретнат една хубава сватба пък кой кум кой сват кой булка няма значение - фондовете да текат, хора по агенциите и министерствата и фондациите да захлебват от вън и зимата ще изкарат. Нямайте колебания за това.

До като не разберете че заплати и цени се определят от възможността на икономиката в България и външни фактори а НЕ от постановления в държавен вестник или някоя партия, ще продължавате да гласувате по 6 пъти в годината за партии с имена като Има/Няма такъв народ и Дълаг го вадиш ама мек.

Тъпунгер, слагай вълнените чорапи и си лягай.

ТРЕТИЯТ мандат НЕ ТРЯБВА да се дава на ДБ. Бойкикев вече беше МИНИСТЪР при ГЕРБ. И КАКВО направи с ПАНАЦЕЯТА си ПРАВОСЪДНА система?! Просто Бойкикев ДЕЗЕРТИРА. ... Засега само ген. Янев има ШАНС да обедини около себе си непримиримите за правителство. ГЕРБ и ДПС ЩЕ му ПРИСТАНАТ ВЕДНАГА. Хем Тулупа НЯМА ДА УПРАВЛЯВА с ДПС с мандата СИ. :)

Ако бяха живи какви разкази щяха да напишат

Политолози, мислители.... тежки мнения. Естествено че може да се състави правителсто и то от първи мандат, една работна закуска на козят и готово правителство! Марионетки, вече даже и не се поприкриват, оправдания - ЕС така реши, а бе калитковци, що дирите в ЕС като те решават, вие ходите само като падари, да информирате раята???? Отврат, ама сами си ги избираме, ще си ги търпим! Паплач!

едни пари бат боко тиквов иска да прибере в долното чемедже да раздаде на енп,да загърли каскета да даде път на томчо и Тома Биков итн.

Толкова ни хареса, че вече сме готови за следващите. Само когато кажете, дайте знак и хукваме! Беше чудно време в неделя, поне не работихме никому по 14-15 часа за 892 лева. А дано скоро пак, и децата се наиграха на воля, и съседа си отремонтира старото БМВ, и отгоре кака Мара най-сетне си почисти килимите върху прането ни, въобще - навсякъде мир и любов. Знак, че идват светли дни за всички ни /за нощите не знам, вече започнаха да изключват лампите на улицата, а и токът вътре започна да прескача нещо/.