Коментари - Юлиан Вергов за насилието, Пригожин и Под прикритие 6 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, да. Той разбира от насилие,особено от над жени

Водещата е много тъпа кифла.

Ама защо за коментарите ми под статии за СВО не ми се позволява да коментирам, а тук - нещеш ли - могло???

Отдавна не гледам български продукции, освен "Столичани в повече", класиката на нашето време.

Е правен очевидно или по поръчка, или поради липса на каквито и да е творчески идеи, а плюенето по Русия още върви. Участие в такова нещо си е жив резил, ама за тоя т.нар. "актьор" - толкова.

Интересно, кога ще направят постановка за НАСИЛИЕТО НА САЩ и НАТО в Ирак, Афганистан, Либия или Сирия. Или поне за насилието на ИЗРАЕЛ в ГАЗА, където за два-три месеца убиха над 27 000 човека, от които 15 000 деца и жени??? Май никога. За такива пиеси няма пари от НПО-тата на Сорос!

как да няма? Рамбо 3 не си ли гледал? Афганистан беше, но СССР бяха го забранили...

Това са демократични жертви, те са заради налагане на демокрацията, не се броят.

Вкарайте и Димитрова в "Под прикритие 6", че да гледаме малко кютек с Вергов. Макар, че много се съмнявам, че техният "скандал" е добре режесирана постановка от някое НПО с цел изменения на закони...

Толкова ли няма класни български актьори, които да изместят тия изтъркани, изклатени и най- вече леко нафтализириани позьори. Направо ме избива вече на мръсна мисъл, идеята да гледам българско кино, сериали или нещо подобно, ако не е верго, ще е Батето Асен, ако пък не и нямат бюджет нещо ще е недоразумението Карамазов. Наистина дотяга вече!

ЧВК за убийства Вагнер, тц тц тц тц, шизофренията не прощава отрепки.

а какво беше ? Чисти еничери.

Еничари са наричали помохамеданчените отвлечени Българи, превърнати в гвардията на Пашата, били много зли към своите. Сега техния еквивалент са соросоидните педали зли.