Юлиан Вергов проговори за скандала: Конфликтът беше словесен заради съобщения до дъщеря ми

Набеждаването на невинен човек е насилие, заявява актьорът в официална позиция до медиите

Обратно в новината

Коментари - Юлиан Вергов проговори за скандала: Конфликтът беше словесен заради съобщения до дъщеря ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам,къде е била майката на Алена в цялата тази история. Пишат, с млад любовник. Диана е подарявала на момичето дрехи и бижута? Хора,ако поне малко ви е неудобно пред това младо момиче,спрете!!!!! Родители за пример,нали?

Седяла, седяла Диана Димитрова и от скука решила да праща срамни съобщения до Алена Вергова. В задачата се пита: Защо Димитрова ще праща sms-и до дъщерята на Вергов, щом като са били само приятели, според него? Откъде Диана ще има номера на дъщеря му?

Ако и сега не ѝ повярват, сигурно ще си снима п......та и ще покаже, да видят всички колко е разпорена и да я съжалят.

Племето на така наречените “артисти” е паразитно, разтурено, порнографско, 90% са алкохолици, курви и курвари. Арт е изкуство, тези тъпанари не трябва да се наричат артисти, а “плагиати”, защото повтарят заучени чужди мисли

А да не мислиш, че тия дето не са артисти не ги правят тия работи. Просто съобщават само смъртните случаи, глупак.

Какво друго болезнено би могла да напише Дияна на щерката на Врагов, освен че баща и я е прелъстил и изоставил?

Доста забавно звучи - невинната девойка, с афинитет към женени мъже, била прелъстена и изоставена.

маринов/коч или каквото там си. показанията на хора от екипа са доказателство. а че ти си решил да вярваш в Снежанка, си е твоя работа. Само дето като говориш публично, ти клеветиш. И по принцип си същото леке, както онази душевна курва. всъщност, може да си точно ти или неин роднина.

Господине, Първо: НЕ съм Роднина на НИКОЙ ? Второ : НЕ използвам като Вас ЦИНИЗНМИ и ОБИДИ! Трето: На базата на мои виждания без притеснение изказвам СВОБОДНО своето МНЕНИЕ! Четварто: Това ЧЕ Не споделяте това мoе МНЕНИЕ Не може да бъде НИКАКВО ОСНОВАНИЕ за тези Обиди и ЦИНИЗМИ??? ПЕТО: ЯВНО че ви ЛИПСАВА .....??? С Уважение, Маринов

Вергов, НЕ ви Вярвам! АКО вие бяхте наистина ПРАВ щяхте да ПОИСКАТЕ минаване на всички през Дедектор за лажата и Очна Ставка с Госпожата! За мен е без значение каква е била Госпожата и какв сте бил Вие, НО факта че това НЕ е ПОИСКАНО и НЕ е НАПРАВЕНО е СЕРИОЗНО ОСНОВАНИЕ че се ПРИТЕСНЯВАТЕ от ИСТИНАТА!!!

ей педал. къв си ти бе? оди еби козите, коч нещастен.

Абе нещастник, какъв деДектор, каква очна ставка?!? ЧЕТИРИ отделни човека свидетелстват, че Диана Димитрова лъже. Един от тях директно заявява, че е бил свидетел на сцената, и тя няма нищо общо с това, което лицето Димитрова заявява, че се е случило. КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ БЕ! Страшни деДективи, ейй - 30 човека казват, че това е бяло, те, НЕ, НЕ Е, ЧЕРНО Е!

Ако кажат нещо за сестра ти, отиваш ли на детектора на лАжата, да доказваш, че нямаш сестра?

Имахме близки приятелски и професионални отношения. Искам да питам по първата точка - това значи ли, че си я фраскал бе братле? Просто ми е интересно, пък и за статистиката

който работи Коч, може и да му е работа да фраска и дори да я е фраскал. оная няма право да тормози малолетка. все едно да еба майка ти, и да имам право да онождам и тебе поради тази причина.

Това, че е писала на дъщеря му вече го бяхме чували, не е нещо ново. Дали са били обиди или нещо безобидно не знаем. Не ме интересуват и двамата, но съм имала случай, в който индивид се опита да се добере до мен чрез запознаване с децата ми и беше много притеснително, затова го разбирам. В случая не става ясно дали става дума за отмъщение или задълбочаване на връзката, но без негово съгласие, какъвто и да е мотивът не е редно да се изпращат съобщения на дъщерята.

Мръсна Маймуно като искаш да ебеш много ще си теглиш последствият, боклук!!

лесбитата от американската фирма Анусмис не се обаждайте много много добре ви е описал как действате. и не са един или двама пострадалите и мълчащи си мъже, за да не страдат децата им - унижени какви долнопробни родители си имат.

Не разбирам много от обвинения и словесната джунгла на законите, но се казва че не се повдига обвинение, защото не са събрани достатъчно доказателства. Което не значи, че Вергов не я е ударил. Както и тя няма достатъчно валидни доказателства, че той я е ударил.

удряли ли са те някога? знаеш ли по какво се различава американското НПО от реалния адвокат ? НПО-то ще съветва как да пише такива завоалирани простотии. реалния адвокат ще те прати на лекар. след което разни тролчета-педерастчета ще питат 'ама ти праска ли я'. сякаш го съдят, че я е ебал.

това, че не е доказано, не значело, че не може да е било така. ама е ДОКАЗАНО, че не я е удрял по време и на мястото, което лъжкинята е е съобщила. това дори по шибания закон дето трябва да доказваш, че си невинен, дори по него не минава. и спрете лесбоси нещастни, да тормозите човека.

На мен един източник ми каза, че жена ти/майка ти/баба ти (избери едно) е с леко поведение. Не са намерени доказатаелства, но това не значи, че не е вярно. Усещаш ли къде ти куца логиката? Ако тя лъже пред свидетели за нещо, което е доказуемо невярно, защо трябва да й се вярва за останалото?

...оправданията на един агресор!!! Думи...думи...думи... но няма Факти!!

А от страна на коврата дали има? И що си е траяла 5 години, ако е било толкова страшно?

трудно е да се докаже, че не си я удрял, след толкова време. ОБАЧЕ НЕ Е ДУМИ-ДУМИ ДУМИ. Думите на 30+ човека са показания на целия екип. Според тези ПОКАЗАНИЯ, тази душевна курва е лъжец и клеветник. И ти също.

Че си я евал, призна си, ама да и беше теглил и един як бой на Добричката ковра.

не Добричка.

И двамата са (били) един дол дренки! Има много самозабравили се същества с кухо самочувствие и в тази гилдия - понеже имат трибуната и хора да ги гледат и ръкопляскат и решават, че са велики и много специални… Както и да е - никой няма право да тормози друг - физически и психически!

“ Юлиан Вергов проговори за скандала: Конфликтът беше словесен заради съобщения до дъщеря ми. Набеждаването на невинен човек е насилие, заявява актьорът в официална позиция до медиите” Това е абсолютно вярно, и аз съм съгласен, че в живота често негодници провокират някого и после го обвиняват, че бил агресивен, брутален, че безпричинно ги нападнал.. Това често се случва при жени, които използват факта, че са физически по-слаби и логично не могат те да са ФИЗИЧЕСКИТЕ насилници над мъжа, но упражняват психически тормоз, който често и още по-отвратителен. Но това е общ коментар, който не визира конкретния случай. Защото аз те знам какво точно е станало (а и не ме интересува особено). Но оставам с впечатлението, че и двамата са виновни, че и двамата казват някои истини и прикриват други. Тоест, че вероятно са имали някаква скрита връзка, че тя е изпратила някакви съобщения на дъщеря му, което е недопустимо, че този явно се е изживявал като голям мъж и й е отперил два шамара (ако я е и ритал паднала значи е боклук)! Тоест - тези двамата са си били Рика-прилика, ако е някаква такава историята! Изобщо и покрай историите на онзи боклук - директорът на Народния театър имаме възможност да се уверим колко много боклуци има и в тази гилдия в България!

не познават Диана, но тя има поведенчески отклонения и натрапчиво чувсто за самоизтъкване. Тва момиче е способно само да се нарани и да обвини друг.

Това вероятно е така, но далеч не е само тя… Това не означава да я пребие някой “голям пич”! Ами вземете и се изтрепайте, бе! Като толкова ви е акълът! Никой не е съвършен, на всеки някой ще намери някакъв кусур…

Истанбулската конвенция. Тоя са бута закона за ХЕЙТ СПИЙЧ. Продажни курви сте всичките артистични миндили. За пет лева майка си ще дадете. Боклук до боклука мила моя майнольо. Малоумник артистичен. Клеветата си има процедури да се съди. Ма да ми набиваш, че ИМАЛО НОВИ ЗАКОНИ, и че фалшивите новини са НАСИЛИЕ? Кой дефинира коя НОВИНА Е ФАЛШИВА? А? МИНИСТЕРСТВОТО НА ИСТИНАТА ЛИ? Или новата ЕВропейска система с Изкуствен интелект за ЦЕНЗУРА. МРЪСНИ ДОЛНИ КУРВИ НОМЕНКЛАТУРНИ. КОГАТО И ДА ВИ ПРЕБИЕМЕ С КАМЪНИ Е КЪСНО.

Бе. Кво очакваш. Кой да им плаща на тия клоуни да правят цирк и да ни го набутват ПСИХОЛОГИЧЕСКИ. Всичките са такива. Артистите по света отдавна са доказали, че са най-курвенската клика. За пари са готови и лайна да ядат.

криндж

Гадни текстове и думи до дете са психическо насилие, а като се има пред вид, че детето е момиче, може и да мине като насилие към бъдеща жена. Вергов трябва да я осъди тази кукундрела за клевета към него и насилие към дъщеря му. А тая пачвра не бива да получава никога повече предложения за работа от всеки, уважаващ себе си професионалист. Един път излъгал е цял живот лъжец!

НПО-то на което тя е лице да плати за разходите и глобите по тези делата, които Вергов ще заведе.

А ти откъде знаеш, че са гадни текстове и думи? Може да са похвали на някакви лични качества. Или разказ за действителни случки с бащата на детео, които не са повод за гордост. Каквото и да е, излагат се и двамата. Мръсно бельо не се развява.

Коя нормална жена ще пише на дете реални секс случки с баща й?

Ами и това, което казва този мъж, е многозначително и влиза в графата насилие. Защото е вид внушение и манипулира общественото мнение. Да казваш, че забелязаните текстови и гласови съобщения са предизвикали ужас, са общозначни и манипулират. Всеки може да си помисли какво ли не и каквото иска. По добре не го казвай. Внушенията без споменаване на истината също СА насилие.

Е, какви внушения? Човекът си казва защо е влязъл в словесен спор с госпожата, казва коя е госпожата, и това какво ти си мислиш няма общо с това какво той е казал. А той казва, че съдържанието на тези съобщения е неприлично и се знае кой е авторът им и с какво авторът е провокирал гнева му. Всичко друго са твои фантасмагории. На всичкото отгоре тези неща ка много лесно доказуеми. Достатъчно е да се изиска лога от социалнага мрежа или справка от мобилния оператор. На всичкото отгоре Вергов не е човек, който дрънка празни приказки и адвокаткатът му г-жа Лулчева е изключително добре подготвена.

Вергов, ела да го духащ на мъжа ми, че ми писна

Духай ти курве

За запознатите ,беше ясно от много време,какво,как и защо. Лошото е,че тук в във форума на Дир , има много неолиберални субекти, които всячески се опитват да защитят лицето/кучето Д.Д. дори и да знаят,че истината и правдата не е на тяхна страна. Респект за Вергов!!! Тези, които защитават миндил@ д.д. са хора без семейство,без деца и без капка мозък и морал. Чук@й простите селянки, хвърляй ги на боклука после...и пази децата си с цената на всичко....НА ВСИЧКО!!!!

на какво учиш децата си като чукаш и хвърляш. Велики сте! Всичко извън децата ви е боклук. Нямам думи.

На какво уча децата си, ти не бери грижа. Аз поне имам такива, за разлика от теб,каквото и да си..без значение с кой от всички "50" пола си. А чукам и хвърлям ,такива,като тази гнусна пача Д..Д.... Селско надрусано пияно куче,което не заслужава,нито семейство,нито деца. Чук и бег...!

аз имам две деца, но не съм простак като теб! Жалко за твоите.

Диана лъже повече от Бойко Борисов. Но Бойко е осъждан за лъжи и измами, а Диана още не е. Това е несправедливо.

Ясно е - кратка сексуална връзка с млада актриса. Той я зарязва веднага, тя откача и започва да търси реванш. Тривиална история

И аз искам да имам кратка сексуална връзка с Дияна.

В българия е джунгла няма никаква справедливост побойниците насилниците и убийците ходят на свобода а жертвите биват оплювани осмивани от приматското население което е с манталитета на побойниците в по-голямата си част а в другата си част са овчадушна рая

Като баща само ще кажа, че колежките ми от работа, с които имаме приятелски отношения нямат номера на дъщеря ми. Малко странно ми се струва един мъж да раздава номера на детето си на някой, с който има само професионални и приятелски отношения.

Но в наши дни е много лесно да се сдобиеш с телефона на някого. Не е нужно той да и е давал телефона на дъщеря му. Аднали са се като приятелки в социална мрежа (повечето хора, младите особено приемат/канят щяло и нещяло) и веднага може да си пишат/да си пращат гласови съобщения.

Абе грозна работа, откъдети и да го погледнеш. И двамата са виновни обаче. Няма как да е само единят.

Трябва да правя секс с нея, за да преценя що за жена е.

Щом една жена е над 30 години и няма деца е ясно колко нещастна, самотна и психически нестабилна е. Като ще е за чукане, се избира омъжена с деца. Така и светена знаете, че ще е само за наслада и всичко ще е наред.

Ти от 19 век ли допълзя на заден ход?

Да не излиза с номера с т.нар. "приятелски отношения", че на всички им е ясно това каква елементарна лъжа е. Който мисли с оная си работа трябва да е готов да си понесе и рисковете след това. Докато я е оправял не го е мислил много много що за стока е, пък после леле майко ..какво била писала на детето му. Ами кой го е карал да запознава детето си с нея, пък и телефонния номер да й дава, значи нещата не са били толкова невинни и колегиални колкото се опитва и той да ги изкара. К.р глава затрива!

Българският народ е свикнал да го шибат- първо 5 века турците, после 50 години руснаците. Затова, когато някой се оплачи, че е бил малтретиран, на простия българин му се вижда неестествено. Бай Тошо се оплакал на арменския поп, че Леонид Брежнев го целувал в устата. От там тръгва Истанбулската конвенция.

Ако е вярно това със смс-ти, колко трябва да падне една жена, за да го направи, колкото и да се чувстваш, изоставена, използвана и т.н. да замесваш едно дете просто говори що за човек си..

Много хора знаем, че това не е човек, а едно тотално извращение. Много е зле тя, една емоционална и морална развалина.

Не е нужно да има телефонен номер на дъщерята за да и праща съобщения!!!

много преиграват ми се струва. Артисти.

ми дойде чак от Силистра за да ми върти корвенски номера. Че ние си имаме такива тук за кво са ни още.

сам

бат Юли, в какво се забърка с таа лудата ве!?

Поради каква причина той е позволил актрисата да има номера на дъщеря му ? Означава, че са били достъчно близки , за да се случи това. Целият казус се върти около техните интимни отношения, което е рефлектирало върху смс-ите към дъщеря му, но те са вторичен резултат. Достойният мъж запазва достойнството на жената, с която е имал интимна връзка, а не излиза с обяснения, с които иска да я превърне в парцал пред хората. Да не говорим, че Вергов си е закоравял женкар, за което би трябвало да носи съзнание и за кармата, която изгражда с това. Всеки си носи кръста !

Може и да има истина в това, което Вергов казва - някъде около 1-2% обаче. По-рано беше казал, че пак ще я набие, ако трябва или нещо подоно, а сега се обърна на 180 градуса. Не мисля, че случаят е приключил, ще изчакам развитието му.

Ами щом трябва пак да я бие. А тя като не иска бой да си наляга парцалите и да стои далеч от семейството му. И изобщо да се радва, че той не е платил на някого друг да я обработи.

Че какво толкова може да напише на дъщеря му, ако допреди това са били в добри отношения? Да не я е сваляла? Егати злата лесбийка :D

Май точно това е правела.

Вярвам му. Юлиан е точен и интелигентен. Познавам го. А Диана е лъжкиня и много отмъстителна. Опита се да го унищожи, ама не! Не и се получи!

Българският народ е свикнал да го шибат- първо 5 века турците, после 50 години руснаците. Затова, когато някой се оплачи, че е бил малтретиран, на простия българин му се вижда неестествено.

Българският народ има много тежка кармична обремененост.

Вергов я смята за селянка, но все пак е бил интимен с нея. Някак си тук се дъни. Презира и подиграва жената, но се възползва от нея. Определено не е достойно.

Насилникът няма да си признае никога

И какво, толкова е написала? Нещо много страшно, което е много страшно.

Като сте били в толкова добри приятелски и професионални отношения, защо се е стшгнало до такъв край, защо не кажеш цялата истина!

Какво се оправдаваш ве?

Занимавката с курби и пееаси е за отвличане на внимание.И двамата за нищо не стават.

Прокуратурата даде своето заключение - няма потвърденни данни за насилие. Следователно Диана лъже и набеждава. Това поведение е наказуемо по закон. И Бойко Борисов е осъждан за лъжа и набеждаване, даже два пъти.

Аз ако бях, щях да я размажа от бой. Буквално. И изобщо не ме е срам да го кажа.

Не се и съмнявам, първосигналните бугаропитеци така реагират!

Диано, аре млъкни ма, боклук!

И двамата са мега, хипер, ултра, гига, и не знам още каква чуждица да измисля за противни. Единият алкохолизиран, агресивен , простак, другата истерична неуравновесена пиянка простакеса---абе , то това като че ли, тези хубустници са събирателен образ на повечето театрали с претенции за интелектуалци, но в същност , като отлюспиш високопарните клишета , с които се изазяват, са си корозирали културни трегегери, погребали някъде културата в дебрите на егоцентризма и нарцисизма си..

Да си я удрял... Късно е вече... Заличен си! Кевин Спейси също беше оправдан, но и той е заличен... Модерни времена... Постмодерни...

Стига сте занивали народа с тъпите отношения на някакви си нещастници. Аман вече стана турски сериал.