Пропадна част от платното на столичен булевард

Част от пътното платно на столичния булевард „Черни връх”, в близост до хотел „Кемпински”, пропадна.

Обратно в новината

Коментари - Пропадна част от платното на столичен булевард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дупка до дупка, Дупка до дупка, Дупка до дупка, ДУП...............КА......:)

осъзнайте се хора със строителството на малки участъци от метрото всеки месец по една дупка първо на хемус после на лъвов мост ако продължат да ровят под земята за така жадуваното и НЕОБХОДИМО за нас метро дали пък няма да пропадне целият град под земята

Станишев го е прокопал, за да злепостави Бойко!

И когато се установят причините, фъндъкът - кмет ръководещ и тази, и другите дивотии в София няма да бъде ни съден, ни наказан. Някога да е било иначе? А други, освен фъндъци да са били на власт? Не, нали!

Презастрояване . Несъобразяване с особености на терена . Липса на поддръжка . Липса на текущ контрол . .... и т.н и т.н. (Данче, записваш ли си !? )

Тази улица следва основно да се прегледа и да се установи защо попада. Защото утре може цялото метро да се срути надолу. Но Главата няма специалисти. Той е сипал в дупката един самосвал бетон и ще продължи да се оправдава със Станишев. Друго не умее завалията.

Не един самосвал! Близо 63 кубика са доста самосвали!

Този проблем сме го наследили от Станишев и "Тройната коалиция"! Лично аз ще запълня дупката с ... думи, обещавам!!!

имаше един филм- извънземните се криеха дълбоко под земята и планираха нападението- то се оказа истина бе!

Само дето едни хора им върнаха летящите чинии за скрап, а самите извънземни като разбраха къде ще отиват, културно емигрираха още преди да са си подали носовете от дупката...

Така и така има вече дупка, да направят там изхода/входа към метрото... Поне за асансьор ще има място, нали?

ще изкочи нечия диплома от там

ми булеварда е като главата на боко - твърд, голям, и вижда се - кух.

Червените хейтъри пак се обадиха и пишат ли пишат глупости на глупостите за сегашното правителство!

Колко глупост има по света... Спукана тръба отворила дупка.. мале намесихте премиери незнам какво си, явно много ви е объркал далаверките Борисов,че и за една дупка го плюете! Аз съм сигурен че и за жегите е виновен той, и за наводненията в пакистан....

Едва ли само метрото е виновно. Да не забравяме за безумните строежи на престъпниците от НИКМИ. Унищожиха уникалния за София хълм с прекрасните люляци и със сигурност не са направили необходимите геоложки проучвания. Ако можеха и луната щяха да застроят.

метрото. Което е лош знак за работата по него. Ами ако пропадне близо до някоя от сградите? Аз живея в този райн. ПОМНЯ ПУСКАНЕТО НА ТРАЙМВАЯ- БЯХ УЧЕНИЧКА В 7 КЛАС. ТАКОВА НЕЩО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ПРЕЗ 40 ГОДИНИ КОИТО ПОМНЯ.

Ако се отвори близо до блока и не паднеш вътре, бързаш да се метнеш първа, че да не изпуснеш партито на антипода :D

Земетресението си дава своето !

Дупката ако се увеличи ще отидем в другия карй на кълбото, където живеят антиподите и ходят с главите надолу.

Пътя към ада.

Това си е жив майтап и гротеска и ако ви напипат примерно от Си ЕнЕн, ще ви побъркат! Кратер в столица по света! Всъщност - нищо ново, така и така всичко е кухо и не се очаква скоро пълнеж!На пръв поглед всичко е наред, но отвътре?! Много иносказателен случай!

Нищо ново-само,че този път плямпащата уста запази мълчание.

добре ,че в този момент не е минавал любимия на целият народ премиер,че както е наедрял щеше да бъде крах за държавата!!

Тази сутрин го видяхме

Тези са на Боко ибрикчиите които му пълят касичката.Сега защо мълчи?

Това същото платно дето води към Хемус в момента е много зле ... копали или запълнили отгоре отгоре с некви боклуци ... ако не минаваш от там всеки ден за да знаеш капаните ... ше смениш джанта или гума ... те 1 година може да си прават ремонт ... аз нема да си трескам колата в е..ните им дупки

ами махнете лентите и като се напълни с коли, тогава отливаите бетона-по сигурно е. като гледам на картинката,под асфалта има само 20 см. чакъл...

20 - 20, стига толкоз. да не сме будали като целия свят да правим пътищата по метър основа, метър асфалт? Ами, гледай - педя чакъл и 4 пръста асфалт правят шосе за чудо и приказ.

нормално за "европейска столица"

Както винаги това показва колко са компетентни тези които с това се занимават и какво високо качество имат всички проекти...

бул."Черни връх" беше един от най-спокойните булеварди,но заради такива като Кики/от прованса/се стигна до това пренаселване.Винаги има рискове,но дано да няма пострадали.Дано след 2години,с построяването на метрото,движението да е по-спокойно.

Е, там винаги си имаше прости, местни, лозенски селяндури. Но бяхте малко и не вие давахте облика на шопското село Лозенец, след като стана квартал на града. Ако не бяхме виладжиите от жълтите павета, досега щяхте да си кОпате царевичните нивки и нямаше да се наричате софиянци. Нямаше да има булевард. И дупки по него. И наистина, кварталът нямаше да е толкова престижен и притегателен за комплексираните провансалци и нискочели мутри.

Въобще, да ви, с извинение, таковам майката на вас от жълтите павета.

Нали тези дни имаше и малко земетресение в София - може и то да е помогнало за срутването.

И това на най-мутренския булевард, където всичко наоколо е "фирми" на борчета и гамени и се въртят далавери за стотици милиони със стоки, лекарства, коли, хора..... Имайте поне уважение към наддалите момченца, че ако се потрошат или одраскат и изцапат, ще ви намерят...да ви питат нещо за здравето!

Тва вече е най-провансалския квартал.

Да заради селяци като Вас. Разбиха ни квартала заради селяни като теб да идвате на екскурзии да разглежате. Хахаха

бъдете справедливи. Това е от тъй нар. статистически случаи. Има една весела поговорка: От сто печени патици, една може да хвръкне от тавата.

Я си вижте дупката в джоба, бе ползватели на метрото!

Какво искаш да кажеш с това бе?

Спукана тръба, водата си тече, заминава нанякъде под земята отнася и калчица малко по малко, ден след ден. Докато пропадне свода над теча. Това е обяснението!

То не се знае колко тръби още текат отдолу та един ден цяла София да потъне в блатото :(

Е па кога и реза лентата та веднага ремонт... убава работа ама бойкова...

Като гледам снимката, само водопровод е причината, божеее

Има ли официално предписание от инженер по пътно строителство за запълване с бетон?

Същото си помислих и аз. Не е на добре, направо е страшно. Какво предизвиква появата на такива дупки?

Преди 17-18 години в Люлин 3 се отвори дупка в която пропаднаха Икарус и кола...

"По-късно дупката бе запълнена с бетон .... Хей, какво му пречи на бетона да последва надолу пропадналата земна маса? Не минавайте оттам!

http://87.239.158.246/eefa0a69a1d7.jpg Огромна дупка в центъра на Гватемала Сити хвърли в смут еколози и геолози. Официалното обяснение на властите е, че дупката се е отворила заради бурята ударила града, но има и други, много по-шокиращи версии. :-)

Малеее, площадът изчезнал...

1)юни 2, 2010- Гватемала Сити- 30dumi.pozicii.net/2010/06/gvatemalskite-tcherni-dupki-misteriozno-poglashtat-tseli-sgradi/ 2)юни 13, 2010- Китай- 30dumi.pozicii.net/2010/06/oshte-edna-kragla-dupka-v-zemyata-ozadatchi-utchenite/ 3) София

язък, как не стана такава дупка под парламента

Тая улица я е правил Станишев!

не, виновни са лекарите

и никой ли не пита защо като строят метрото под бул. Чернивръх, улиците пропадат, а на запад такива неща никога не се случват?

Миналата година в Кьолн ,заради строежа на метрото паднаха няколко сгради.Имаше и смъртни случаи.

Случват се, просто не слушаш световни новини. А и такава дупка едва ли я дават по CNN. Падат сгради, умират хора, невероятни катастрофи. Не си само ти потърпевшият.

Човек, от там минавам с колелото. Смятай ако ти пропадне под краката какво ще се случи.

Ще паднеш

Къртиш мивки с тази реплика :D !

хахаха - това е за световните новини на CNN :)))