Домът на Фандъкова е бил обран

Домът на столичния кмет Йорданка Фандъкова е бил обран миналата седмица, съобщи в. "Телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Домът на Фандъкова е бил обран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Taя надута овца заслужава нещо повече!

Тя не е избрана за кмет от мнозинството софиянци.

Имало в какво да се открадне. А и нали сте чували, че който краде му се връща.

Докато даваш разрешения за протести и полицията трябва да охранява тях,няма да имат страх крадците!!!

Ако живеете в кв.Симеоново при инцидент трябва да отидете до 6РПУ на Бъкстон да подадете информация,които след това нареждат на кварталния,който пък седи в една барака-кочина в кв.Драгалевци да вземе някакво формално отношение. Отговор получавате след около 6 месеца, а дотогава може да ви утрепят и оберат още 100 пъти!

аи хафте,що така

Не, на нормалните хора, не на въртиопашки като Фъндъчката!

Моля,вижте ми коментара по темата в софийските новини на Дир. Изключително лоша е организацията в МВР за реагиране при подобни случаи -тромавост,бюрокрация и т.н.Отново Ви моля да видите коментара ми .

Сега остава и някое куче да я нахапе...

Ха дано, де! Откога чакам, но и внучката и!

..изяде?!

Тук направо се е напълнило със злобни тъпанари. Освен че сте глупаави, явно сте и бедни. Това е съчетанието на идеалния ляв електорат. Перфектни за всякакви манипулации.

да бедни са защото Бойко им открадна всичко

ти е откраднал. Презерватива ли?

богатия! как стана такъв бе, прекраснии интелигентнии! Богат си, защото си направил бедни поне 100 човека

Крадливата политическа каста трябва да бъде обирана системно и безмилостно!

Може ли да има такъв прост кмет - да не си сложи блиндирана врата и решетки на прозорците? Нека оди бос!

От депутат нагоре всички да бъдат обрани до шушка! Хиени нещастни!

Трябва да ги обираме всеки ден по 10 пъти тези крадливи политици в продължение на 50 години, за да си върнем откраднатото от тях! Евала на крадците! Пълен успех! И не само ги тарашете, ами ги и бийте с камшик и коприва на голо!

Това е най-явното доказателство, че в България няма полиция, прокуратура и съд! Краде се наред без значение кой кмет, кой председател на институции, а ние обикновените граждани очакваме да бъдем защитени.Сигурно така трябва да стане, да започнат да мислят с главите си, а не с корема и срамните си части политиците ни!

това са професионалисти братле и то много добри. Незнам как го правят, но ето наскоро моя приятелка у манастирски я обраха като излезна само за един час да изведе детето си без нито една следа от взлом. А на друг приятел му намериха открадната кола пак там в гараж и тогава разбиха депото за крадени автомобили. ГПС а не лови в Манастирски изток и е перфектно място за крадени коли. Релно полицията е доста безсилна към тези обири и крадени автомобили

Абе, тази доскоро гладна провинациална даскалица изведнъж забогатя като стана любовница на Боко, кметица и видна ГЕРБ-аджиика Как става това, а

каква любовница тази е просто кукла на конци на Боко нищо повече ама и на нея като и го наби............ като на другите тогава ще я видим.

Повече ти отива другият ти ник - пипи. Така или иначе си оставаш жалко позитанско КУКУ.

тая даскалица направи за столицата много повече за 4-5 години отколкото комуноидите за 45, ама нали си от посрано 20 няма какво да ти обяснявам, слагай феса и отивай да катериш буздлуджа нещастник!

... ЧЕ ДА МУ Е ПО- УДОБНО ...!!!

Крадците няма да бъдат разкрити, разбира се. Или ако случайно ги хванат, няма да ги осъдят. Вещите ще бъдат пласирани някъде някакси и кучето ще си лае и кервана ще си върви и така си е от зората на демокрацията. Нарочно ли, закономерно ли се създаде престъпността не знам, ясно е, че никой не се бори с нея, освен словесно на предизборни мероприятия. И тъй като огромно мнозинство вече е пострадало от нея най-смислена ми се вижда индивидуалната борба с всякакви средства и сдружения на пострадали за безмилостни ефективни наказания извън съдебни и пилитически системи.

На кметицата вещите отдавна са върнати и сега се кътат в другите и апартаменти, няма крадено при Маджо и Пашата

Тези обири ги правят хората на Маджо и Пашата от СИК по план на ГЕРБ-джиите за да докажат на народа как новата власт не може да се справи с битовата престъпност Скоро ще има и терор по улиците

ееее един да се сети какво е положението в БГ че Бойко контролира всичко и всеки.

да така беше и за килърите и като дойде Бойко всичко спря сега пак Бойко ще си пусне агентите да правят мизерии и после пак ще каже аз оправих нещата, той така действа.

Правилното заглавие е " Едно от жилищата на фандъкова е обрано" ! Човек ще остане с впечатлението, че бедната кметица има само едно двустайно жилище ! Защо лъжете бе журналистчета - за колко ви купиха ? Продажна журналистическа сган ...

под комплекса Букар, 50 кв апартамент в нова кооперация струва 95 000 брат. Смятай бедната кметица за колко си е купила двустаиния

той Бойко и ги е купил и не само този те са лесни ния да му мислим.

Бойко вече не ги купува той така им е взел страха че и без пари го правят.

като си такъв отворко посочи другите и жилища,а после плюй отровните си храчки

абе ХМ ти си много зле

оо къде живяла наща убавица.. при новоизлюпените богаташчета. Че то Манастирски Ливади се слави точно с обирите. Почти няма дом в който да не са влезнали а преди 1-2 месеца откриха депо за крадени автомобили под един от блоковета хахахаДа не говорим че Манстирски- изток няма имена на улици и гпс а не лови. Няма една патрулка. Те такситата немогат да се ориентират там, камо ли полицията, но иначе най-новите богаташчета са там

що слагате минуси бре хахаха вие да не сте некви селяндури дето непознавате Сф? хахаха опс кандидат Софиянци хаха

защото са тъпи гербери и лижат някои неща на Бойко и Цветанов

Ооооо света простотия, о велико невежество!!! GPS-а не лови там...смях!!! Значи който иска да се скрие от американската армия и ЦРУ - в Манастирски Ливади!!! :D GPS се заглужава само или с радио екраниране, или с бетонно екраниране, или под земята, в пещери и тн. Ама в Манастирски ливади няма покритие също, там е Манастирския четириъгълник!!! :D Бойко и Костов са виновни за това!!!

ей некадърен прост селяндур. Отиди в манастирски изток и провери сам с най-обикновен гпс. Ей умразна ми от прости селяндури. Ти сигорно дори незнаеш къде е нали? Аре бегай се скри у кошницата

нямо просто няма да обират само обикновенните хора,нека и богоизбраните да разберат докъде е стигнала престъпноста у нас за да взимат мерки

Жена е в кома, след като се самозапали!Каква стана тя социалисти-и-и?

Сигурно са същите където и мен ме обират вече четвърти път, а в блока имаме за година над 20 прониквания с взлом. И ние искаме патрулка пред блока и 2-ма на покрива...

да така е но докато тези от ГЕРБ са в парламента нема как да се оправи ме.

ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!! ВЪН НА СОРОСОИДНАТА МРЪША!!! СВОБОДА НА НАРОДА!!!

Как те манипулират сладко и изобщо не се усещаш...

Пий си хапчетата!

този е болен мозък колко ли взима от ГЕРБ да пише глупости

У нас полицията пази само власта,която и да е тя!!!Необходимо е законодателно,а не полицейски да се реши въпроса със сигурността!Това положение сега се крепи от власта,за да се страхуват хората.Това първото,което трябва да отвоюваме,ако сме хора.Трябва всички да скочим и поискаме час по скоро най-важното- защита на дома и собствеността ни.В нормалният свят това е решено.Тогава ще спрат кражбите. Ако си продължаваме както в момента/който се защитава от власта-имт келепир/няма да остане необран дом и не пребито семейство.Какво чакаме,само със тоягата ще извоюваме правата си.Власт имащите са заинтерисувани от този стус!! Какво очакваме от тях!

да така е но докато тези от ГЕРБ са в парламента нема как да се оправи ме.

Вкъщи нямам почти нищо ценно - компа ми е на 5 години TV на 3 няма злато, няма кинти, НО ако влезнат крадци първо разбиват ВРАТАТА а тя вече е 1 000 лв., после ти разхвърлят личните вещи, а това е гнусно, като знаеш какви ГНУСНИ ИЗРОДИ са пипали. Със сигурност ще ти счупят нещо, а бе въобще тръпката е отвратителна... Дано вкарат в БЪЛГАРИЯ част от АМЕРИКАНСКИТЕ закони - хванеш ли крадец в къщата - директно му пускаш куршум в ГЛАВАТА!!! ЕКЗЕКУЦИЯ НА МЯСТО - кой ги храни иначе тези ИЗРОДИ в ПАНДЕЛАТА а???

Нужна е и промяна в конституцията. Частната собственост трябва да е неприкосновена. Всеки ментално здрав човек навършил 21 години, неосъждан и с платени данъци и осигуровки трябва да има право да притежава оръжие и да го използва, когато животът му или собствеността му са застрашени.

Мда, част от исканото от Вас е отдавна направено - конституцията обяви частната собственост за неприкосновена. Другата част няма да стане. Гражданин да може законно да се противи с оръжие на насилници? Та това е антисоциализъм в действие... Как ще насилват тогаз?

голям праз че са я обрали то имали семейство което да не е обрано?!само има разлика че на полицайте сега ще им спукат гъза докато не открият крадците !

С помощта на съседи и с наше участие, МВР хванаха крадеца. Бяха трима, но тъй като става организирана престъпна група, за удобство, обявиха само един. Две години водих кореспонденция със съдебната система. Действителните ни материални щети бяха за над 1000 лв., за моралните- да не говорим. Съдът обаче оцени щетите за 108 лв?!, което било по-малко от половината минимална раб. заплата за страната, и така-до дело не се стигна. Поуката е- оправяй се сам с крадците, не разчитай на правосъдие. Няма го!

А ми съдът в България,по-скоро действа като кореспондентско бюро в което идват едни преписки и бог само знае какво се случва по-нататък.

Което ме подсеща за случая случая с художника Опиц и това как го осъдиха заради това,че се е защитавал сам...

тази е само една невина жертва на ББ и неговите заповеди той е толкова нагъл че не му пука за никои само за него и ЦЦ мисли.

Явно си голямо КУКУ, щом само ББ сънуваш. Иди да се лекуваш, въпреки че за твоята болест има само един лек - 45 минути нагревка в крематориум!

как да не ми е само ББ на главата като съсипа Държавата а ти си некои заблуден глупак

а ти кой сънуваш Цветанов ли кажи каква ти е ползата от ГЕРБ иначе ако нямаш такава значи си или пиян или луд.

установих, че тери и пипи са едно и също лице, заработващо по 1 лв. на пост. От "Позитано" 20 дават ли фискални бонове?

Съжалявам за случилото се. Чувстваш се отвратително, когато някой мръсни ръце се ровят в дома и вещите ти. Домът трябва да е нашето най-сигурно и спокойно място. Всяка кражба е отвратителна, а писанията на някой си "алекс, маги, Ееееее.., 1878" и др. такива са възмутителни. Простотията наистина е голяма, дори и в интернета. Липсата на морал и възпитание в тези граждани се вижда от техните писания. Жалко, но скоро няма държавата ни да изгази калта с такива хора. Заради тях сега сме с това управление.

ти си много зле защо не защитаваш хората който ГЕРБ ограбиха и сега се чудят как пак да се върнат на власт да си продължат кражбите.

ти май имаш неква полза от ГЕРБ щом си толкова заблуден от ББ и ЦЦ.

Сте пълни тъпанари при това злобни. Заради такива като вас тая държава е напълно пропаднала.

Вкъщи и да влязат няма какво да вземат, просто няма какво да вземат. Така е в домовете на повечето българи? Какво ще вземеш? Стар телевизор или ютия? Аааа да, компютъра на 5 години сигурно е ценност :)

какво да ти вземат като ББ ни отрадна всичко което ни беше останало от крадеца Костов.

Е сега крадеца серГЕЙ и турската ханъма Сидеров ша те довършат повярвай ми :)))

Не си прав,изживяването да видиш,че някой е влязал в дома ти в твое отсъствие и е ровил в покъщнината ти е ужасно.В такива моменти на човек му "пада пердето" и никакви писани закони не важат за него,ако крадецът е все още там - може и да бъде претрепан в такова състояние. Оправдания от типа:"Няма какво да ядем,затова крадем!" са несъстоятелни,никой не е питал окрадения дали е съгласен да играе ролята на социална помощ за крадците.Все пак човек купува със собствените си средства вещи,които са му необходими,а и в Конституцията е записано,че частната собственост е неприкосновена.Изходът е един-дасе приеме правото на безнаказан отпор срещу всеки,който е влязал неканен в имота ти,така,както са изградили демокрацията навремето в САЩ.Там и досега съществува правото на защита на частната собственост и всеки,който се опита да посегне на нея знае добре какво го очаква.Оправданията,че така ще се увеличат убийствата у нас са несъстоятелни,и сега крадците безнаказано трепят жертвите си безнаказано.Подобни промени в законите само би окуражило собствениците на имоти,а бандитите биха били респектирани повече.

И моя апартамент беше обран, ако това Ви успокоява г-жо Кмет. От МВР дойдоха 2 часа след обаждането. Омазаха с черно , написаха протокал и толкова. В блока има пет обира и нито един разкрит. Не ми е ясно защо въобще се плаща на полицията и с какво се занимава тя?!?!

С какво се занимава,освен да краде?!?!?

напълно сам съгласен с тебе и на мен ми се случи подобно нещо ББ си гледа само неговите хора

Подкрепям-и при мен преди време е същото -помощ от никъде ,безсилно ,просташки,мързелива и непрофесионало работи нашата полиция -а сме първи по брой полицай на гл. от населението .Предлагам да се преброим тези ,които са пострадали от набезите ,разкритите и тогава картинката ще лъсне.Снощи имаше хубав филм-но не за нашата полиция ,която уж ни пази -" и сега кво праим"....

занимава се с това да гледа интересите само на хората от ГЕРБ. а за нас на никои не му пука.

Това Манастирски ливади се упоменава, за да узнаем всички къде живее Фандъкова, или защото това е само едно от жилищата й? Ей сега ще си сложа сам минус, няма проблем, просто ме интересува отговора.

Ман. ливади е гетото на СОфия, тъй че не не никак голяма работа да живееш на място, на което при дъжд се размеква асфалта, а блоковете са толкова нагъсто, че си подавате солницата през прозореца със съседите..

Червените балони взеха да се пукат все по-бързо. Програмата Станишев предвиждаше незабавни мерки за справяне с битовата престъпност - бич за обществото. На организираната - майната и. Цецо да се бори. Стоте дена на Орешарски минаха, а за битова престъпност, ако иде реч тя е ежедневна, ама от медиите за това кой, как и колко са обрали.

Господа, у нас от близо век насам се прилагат изпитани социалистически методи за сплашване - убеждаване в социдеали. За соцубеждаващите убеждаването е вкарване в беда. Любими соцметоди са пътно транспортни произшествия, лечебни грешки и криминално насилие. Първа стъпка в соцубеждаването е често обирът. Следваща стъпка в убеждаването са произшествия, застрашаващи здравето и живота на убеждавания и негови близки. Последната трета стъпка (убеждаващите обикновено броят до три) е отстраняване с цел убеждаване на подобните на отстранения неубеден. Противодействие на соцброенето може да е броене до едно, при което е потребна решителност и добра организация на силите на неубедените. Време е за Антисоциалистически съюз.

много си убедителен

Пиша доказаната многократно истина. Друга няма.

Спокойно,сега започват "другарите" крадци. Комунистите почнаха да пускат от затвора всички крадци,за да започне сплашването на народа.Изпитана рецепта! Сега ще пуснат и шпиц-командите за респектиране. Връщаме се в първите години на така наречената демокрация. Да ни е яестито!!

по големи крадци от ГЕРБ няма те откраднаха и това което не е крал никои друг политик защо сте толкова заблудени

Уважаема Пипилота Ментолка Ефраимова и т.н. - Дългото Чорапче, а доказвам - и Дългото Носле, Вашата приказка я чуваме отдавна, но е лъжа. Най-големият обирджия, от 50-те години на миналия век насам, е прерастналата в мафия соцноменклатура, а не ГЕРБ. Невероятно е ГЕРБ да окраде г-жа Фандъкова. Невероятно е редови крадци да влезат в дома на Софийикия кмет - не са толкова тъпи. Вероятното е само единственото възможно и ясното като бял ден - БСП да опитва да сплаши г-жа Фандъкова, та белким забрани протестите, позволи соцограбването на общината и т.н.

Ти на ромите - другари ли им викаш?

хаха смятай каква ни е държавата, щом кмета на столицата обраха. ей това остават след себе си разни смешници като Бойко и Цецо. Разбирали от престъпност. Унизителна история.

напълно си прав те като крадат няма проблеми а от тях като се краде лошо ББ и ЦЦ най големите крадци.

Сплашване от другарите за натиск срещу протестите.

Абсолютно си прав/а,според мен...Има ценности вземати,но са просто за "парлама",тя знае кой е!!!!Не може сама да се справи или е просто междупартийно разчистване на сметки и ако стане напечено,трябва да има нещо зад гърба си....От една страна съчувствам,но от друга...когато си продаваш душата на дявола,трябва да си наясно какво ще ти коства това "удоволствие"...

много добър коментар браво , но ББ си е най добре от него няма как да се открадне защото неговите парички са на сигорно място.

Преди години обраха дома на Евгени Бакърджиев - виден и много "изтъкнат" демократ. Тогава казаха, че са му взели 200 000 евро при обира. И никой не попита от къде са, защо ги държи вкъщи ... нищо. И къщата на Доган край морето в парк Отманли обраха - там пък съвсем не казаха какво са взели. Крадци ли са, Робин Хут-овци ли са ... но и е факт, че обикновените хора пари и скъпи вещи нямат.

Напротив - на богатите парите им са в бизнеси, инвестиции и други. По-скоро обикновените хора си държат всичко у тях. Да не говорим, че повечето имат вкъщи електроника за поне 3 заплати.

Само за 3 месеца, комунистите успяха да върнат България в началото на 90те години

а ГЕРБ ни върнаха не в 90 а в 30 години ти май си заблуден много от четата на Бойко

Стига с тоя ГЕРБ на всяка тема мерудия, няма го лошия Бойко, смени си гащите и спи спокойно.

И мен ме обраха в края на осемдесетте - японско малко транзисторче, три златни пръстена и 160 лева джобни пари. "Тогава престъпността беше малка" - малка ли? Делото минава в архив. Мина и се забрави. Разкриваемост на кражбите - лични и битови - н у л е в а. Рай за цигани и престъпници бяха годините... Нямало връщане на времето, а може би - има?

Какви сантименти? ДЪРЖАВАТА Е ОБРАНА!!!!!!!!!!

трябва по 5 пъти на ден да ги обират по не 20 години за да си върнеме това което са откраднали

5 са малко те това където са откраднали е в банковите им сметки на някои остров

Бълха я ухапала тая оядената. Да не се случва само на нея. Цяла България пищи от цигански набези и обирджийства, ама Фъндъкова е зле.

само те пищят само те са ощетените а народа е добре гадни политици от герб

станишко дири компроматчета :D

Е така е при социализма и БСП...

ХИЛЯДИ ДРУГИ ДОМОВЕ СЪЩО ЕЖЕДНЕВНО СА ОБИРАНИ И .. КАКВО ?

..а сега олекна ли ти..?

Нещо ти е крива статистиката. Сметни си го сам - няма как ХИЛЯДИ да са обрани ЕЖЕДНЕВНО. Може би са десетки, което пак е много, но нека не изпадаме в паника.

Взривове, обири, кражби,убийства, контрабанда. Това ни натресе бандата на Орешарски. България загина.

Тьпо парче си. Фандькова е най-доброто нещо, случвало се на София от доста време.

ти да не си пиян какво и е доброто на тази мижитурка където какво и каже Бойко това прави истинският кмет в момента на София е Бойко

То бива черногледство и гьонсуратлък, но твоите надминават всички очаквания. Ще се задавиш в собствената си злоба бе байно. То 1878 аго е година е едно добро начало, но ти си заченат със злоба. Фандъкова е първата жена кмет на София и се справя чудесно, а ти ако си мъж би следвало да и целунеш ръка и публично да и се извиниш за простащината си, но тя е по рождение мисля. Съжалявам за случилото се на кмета, но в това положение са много българи. За съжаление причината не е в глада , в чипа , прав беше Бойко, че материала е калпав. Не всичкия, но доста и кой знае защо ни боли като го чуем, камоли пък да си го признаем.