Разбиха колата на шефа на ветеринарния контрол

Разбиха колата на директора на Националната ветеринарно-медицинска служба д-р Йордан Войнов, съобщиха от Министерство на земеделието.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха колата на шефа на ветеринарния контрол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ще го глобяват бре, сакън недей така. Виж с`я, тоз е най-големия шеф на кравари и свинари, може да си паркира дет си иска, щот е много близък с министри и властта, отговаря за качеството на свинското и винското им. Ай със здраве.

а защо не е глобен въпросният шеф на ветеринарен контрол, че е паркирал неправилно, на Т. Каблешков и в двете посоки е забранено паркирането... въпреки, че много "тикви" си паркират лъскавите каручки на платното при наличие на паркинг на 20 метра!!!!

Най-обикновена случка от реалността, били му разбили колата, ми ако я бяха ударили, т.е. друго МПС се спре в нея, тогава и CNN, Нац. Географик ли трябва да раздухват случая. Разбита и толкоз, неизвестен извършител - т.е. наркоман и така. НЕ ни занимавайте как си почесват гъзовете официалните мутри

Ако някой бизнесмен олекне с милиони,ще разбие не само колата но и главата на виновника за това.....забележете,след внесения от потърпевшия иск за загубите причинени му от наглата и корумпирана администрация и то не къде да е а в страсбург,като оправдание за нанесените щети на РБ,почнаха да се жалват и инсценират...........безпомощност,сякаш ще им се размине некомпетентноста ощетила бизнеса на човека,който от 5 години я работи тази работа:)))))......и измислената "стара планина"ами във всеки магазин има услуга да се мели месо по желание на клиента и избрано от него месо на цена доста под "стара планина"......тази зима си направих филе елена от свинско месо по рецепта от нета,излезе ми с 8лв на кг.по евтино от магазините.....баламите са много,жалко.......

Как с държавна заплата се купува такова автомобилче.Искам и аз.В замяна обещавам да лая срещу когото каже господаря.

Тази кола струва не повече от 20000лв. Повярвайте ми че поне половината от живеещите в София могат да си позволят да си я вземат на лизинг. Все пак човека си е Директор от няколко годинии заплатата му е около 1000лв. Не е нужно да си корумпиран за да си позволиш такава кола.

Алооо, колегааааа, как ги виждаш тези 1000 лева да стигат за нормален живот, че и за лизинг на автомобил? На кой свят живееш? И не се опитвай да го оправдаваш среднощния каубой. На него 1000 лева са му дневните, повярвай ми.

Е какво нападение над колата над незнам си кой... Това си е чиста проба наркомански опит за кражба на чантичка. Тука, братче настана обстановка, като гербала. Тия хора в кой град живеят, не са ли се сблъсквали с подобни неща. Толкова ли са се отдалечили от реалния живот тия хора, че един най-обикновен опит за кражба се третира като нападение, опит за убийство, заплаха и трета световна....

Хора, Вие май изобщо не сте наясно, че всичко което се прави в областа на контрола на качеството на храните, се прави за Вас. Смятате ли, че ако нямахме призванието да си вършим съвестно работата, щяхме да стоим в ДВСК за мизерните 520лв чисто. В края на крайщата трябва всички да си помагаме, за да изчистим пазара от боклучави храни, а не всеки да си мисли, че има някаква дълбока конспирация. Защо никой не споменава напоследък, че именно този производител - Костадинов е собственика на фирмата, от която се конфискува 318тона месо с изтекъл срок на годност. Стига платени драскания, трябва да станем Европейци. Трябва да следваме примера на Германия и другите страни, които разчитат на качествен контрол и качествени хранителни продукти

Г-н Директор, Много се радвам, че има (ако сте реален) хора като Вас. За съжаление те са единици и тяхната работа е удавена в океана от корумпирани разрешителни, неиздадени актове, умишлено пропуснати нарушения и беброй други действия и бездействия, които са във вреда на нас - потребителите на храни и напитки. Напълно съм съгласен, че трябва да се действа в посока спазване на правила и стандарти. Но всички усилия на хората със заплати по 520 лева отиват по дяволите само с едно мръдване на пръста на техните началници. Не ми говори за съвест и отговорност сред такива ... нямам думи.

Подкрепям изцяло това -контролът на храните трябва да бъде постоянен и безкомпромисен. Следете какво месо се внася в БГ, защото то е по-евтино от произведеното тук (вие си знаете защо).

Извън теорията за конспирацията: 520 стигат ли за бар и такава кола

Нищо ново!За милиони става въпрос!След като ударя месарската мафия по пръстите,да не би да очаква да го поканят на Ресторант?

и нашата преди години я разбиваха, накрая я откраднаха, и какво, никой не го интересува, така че това са пълни глупости, с които се запълват главите на хората, този не е нищо повече от нас, е с далавери и кражби е много много по-напред

ВИЖДАМ, ЧЕ БАЯ ДУПЕТА СА СИ НАРЕДИЛИ ДУПЕТАТА ТУК! Ей, хайванчета безмозъчни, даже и когато ви тровят и убиват, вие пак отказвате да мислите... Най-после някой да си заложи дупето и да се пробва да пребори отровители, мошеници, крадци, убийци, измамници.. Ама нали не е от вашата Пртия-Мафия.., вие си злобеете и храчите здравата! Еййййй, няма угодия! ТАКА ОБАЧЕ САМО ПОТВЪРЖДАВАТЕ - ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ПАСМИНА! ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ МУТРИТЕ, КРАДОХТЕ И НИ ОГРАБВАХТЕ! И ТОЯ ПРОТИВЕН ТЪРГАШ С ПРЕСТАРЕЛИТЕ СИ МЕСА - И ТОЙ ВИ Е СКЪП, ОТ ВАС Е... Е, ДА.., АМА НА НАС НИ ПИСНА!

Калитко, ти сега по принцип ли си плюеш или конкретно по някого. Щото тук коментираме новината за счупеното стъкло. И защо си мислиш, че този или който и да е на такава висока позиция ще защитава твоите интереси? С теб ли пие по баровете или със същите производители на отровно месо, клисав хляб, канцерогенни безалкохолни напитки?

АЙДЕ ТОГАВА ДА НЕ ПРАВИМ НИЩО! И ДА НИ ТРОВЯТ И МОРЯТ КАКТО СИ ЗНАЯТ! Не аз, а огромната част от тоя "шибан" народ, подкрепя всеки, който опита да прави нещо. Нали затова си избрахме пожарникар за премиер!? Ама вие ще си плюете, щото такъв ви е интересът - научили сте се да грабите, все едно ви се полага.. . И мислите, че всички сме като вас. НЕ СМЕ!

да сега вместо с немски салам ще ни тровят с български боклуци произведени от 30 годишно ирландско месо например. Ама ти си си овчар де

Ревизори и инспектори са убивани - тези месарски мафиоти съсипват здравето на българите и имат огромни печалби, изрезки и всякакви боклуци вземат без пари от Запада, както и "натуралните" сокове и са готови да убиват. Освен отровите, разпространяват и лудата крава.

Абе, гледам, мая се... Тези за луди ли ни взимат? Бил пил в столичен бар, били го сплашвали, като му счупили стъклото... Да му бяха счупили ръката или крака, да повярвам. И какво прави министърът там? Пили са заедно в столичния бар, може би. Опреации, дупета, национални герои. Тези хора вярват ли си, или всички се заразиха от болестта на Бойко - пристрастени към обективи и микрофони?

Браво!На едни трошат главите,на други колите!От друга страна съм доволна-Вече не ви ям миризливата шунка "Наше село" и отровните пилета!Не ям месо ако не е българско и не пише състава!Не,че пише истината!Само малко съмнение и готово-Само риба ям!Стига сме ви яли боклуците!Най-скъпите храни и то некачествени са в Булгаристан!Какво искате от Циганска Страна!Който иска да им яде л.....ната!Да им е сладко!

а на мои близки роднини им откраднаха новата кола- на 10 дни, и никой не дойде , а на този му идват министри .не е смешно- трагично е . И сега както преди- пазим нашите хора , назначаваме нашите хора , мачкаме останалите, мислещи различно и колелото се върти по утъпкания път. И Б.Б. нищо ново не измисли.....

Министърът и шефа на ДВСК са големи артисти. Защо не са разпоредили унищожаване на стоката, ако е опасна за здравето? Сега , като си създадат агенция по храните подчинена само на минстерството на земеделието, а не на МС, очаквайте всякакви изпълнения от тях. Вероятно ще се насочат към малките обекти и в други подотрасли за да ликвидират конкуренцията. Изпълняват си поръчките на големите фирми, които искат да заемат монополно положение на пазара. А те им се отблагодаряват предварително.

Като гледам от снимката, бая скромен "автомобил" ще да е! Ми то си е направо джип. Я по-добре между воплите и вайканията на потърпевшия да повикам аз данъчните от НАП.......

Поредната ПР акция. Той не се бил чувствал заплашен и щял бил да продължи делото си. Какъв човек!!! Какъв страдалец!!! Като в стихотворението -"Не човек, а желязо- не комунист..." С М Я Х. И друг път да не си забравя чантата в колата, защото колите ги разбиват само за да видят дали този молоумник не е забравил вътре в чантата нещо по-ценно.

Обществото на частната собственост изобилства с подобни примери. Заплахите, страхът и кървавите разчиствания на сметки от днешното ни "предприемаческо" ежедневие само засилват нашата носталгия по ония отдалечаващи се дни, когато хората се обръщаха един към друг с думата "другарю" и когато по магазините понятието "менте" беше непознато.

Абе то е ясно, че разчистват терена за скъпите български салами и луканки по 15-25 лв., вместо тези по 4 лева.ЧИСТ ЛОБИЗЪМ !!!

Аз затова спрях да ям месо и ми е чудесно - супер силна имунна система, не поглъщам трупни отрови и съм далеч от кръвожадни маниери. Съответно не ме касае дупета, пичета, каквото ще. Който иска да се трови, аз се радвам, че се спасих. А това е спасение в много сфери, не само здравословно. Гледайте филма Земляни /Earthlings/ и пак ще си говорим - вие не знаете какво ви дават да поглъщате. Ако знаехте, щяхте да повърнете всичко погълнато :)

Щото всичките вегетариански ГМО продукти дето си ги изял са страшно полезни. Ха, ха, ха!

ПРЕВАНТИВНО ОБРЪЩА ВНИМАНИЕТО КЪМ СЕБЕ СИ ЗА ДА ГО ПАЗЯТ.ШУБЕТО СИ Е ГОЛЯМ СТРАХ.В СЛУЧАЯ НЕ Е ИМАЛО ЗАБРАНА ЗА ИЗРЕЗКИТЕ ПО ВРЕМЕТО НА ВНОСА ИМ..ЗАГУБАТА НА ВНОСИТЕЛИТЕ СИГУРНО Е ГОЛЯМА ,НО СА МУ НАРЕДИЛИ НА НОВИЯТ БУШОН И СЕГА ЩЕ ГО ГОНИ ШУБЕТО.АКО ИСКАТ ДА ГО НАКАЖАТ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ СЕГА И ТО ПЪК ДА МУ ЧУПЯТ СТЪКЛОТО.СМЕШКИ ЗА ДЕЦАТА.

Така става ясно защо няма осъдителни присъди срещу сериозните бандити - страхуват се хората. И с право. Никой държавен служител не е защитен по никакъв начин, освен няколко начело на държавата. А и за тях е опасно и дано не се стига до инцидент. И как тези женици, лелки и обикновени хора от контролни органи, съд и прокуратура да работят и отсъждат строго и справедливо, след като ще ги напишат в една черна вестникарска хроника и ... ще им пращат после децата сираци на море. Недопустимо е каквото и да е посегателство на държавен орган, а масово остават неразкрити и ненаказани. Какво се случи с онзи идиот, които възпрепятстваше данъчна проверка в Приморско - нищо, затова и това сега. А откъде с държавна заплата има пари за луксозен автомобил ... всичко е пропито от корупция, измами, рекет и насилието е част от всичко това.

Много важно ! Те да не се мислят за недосегаеми ! Повече приказки отколкото реални действия !

Всеки паркиран автомобил, в който има оставена чанта/куфарче, бива разбит. Ако не вярвате, пробвайте.

Прав си, ама не от всеки става ПиАр акция, а не сум и сигурен дали не е постановка с плосък сценарий!?!?!?

А защо не писаха,когато разбиха моята кола,а!Много важно!Разбили му колата!

На мен ми разбиха и апартамента и колата два пъти. Някой от вас разбра ли. Много шум за нищо.

Интересни нещица се научават от тези форуми - че посегателството с/у държавен служител при изпълнение на служебни задължения НЕ е криминално престъпление, че партидите на месни произведения не се контролирали при внос (какво изобщо тогава се контролира??), че между изкупна цена и краен продукт може да има стотици проценти разлика...

Ега си служебните задъжения ....... В 21,30 вечерта в столично заведение със служебната кола. И на мен ми разбиха колата, ама никой не се трогна.

Това с колата на ветеринарния шеф е работа на някой с дебело дупе от"дупетата"

Да се забрани упаковането във вакуум на колбасите. Тогава нещата от само себе си ще си дойдат на място. ако не са вакумирани, каква смрад ще се разнесе по магазините само за няколко дни.

"Крайчета" се преработват масово от нашите производители - КФМ,Меком, Бони и т.н.. Когато наближи крайния срок на годност мърчендайзерите от големите търговски вериги информират производителите, и те изтяглят обратно своята продукция. На собствена територия я преработват. Рецептурно я влагат най-често в колбасите. Забележете - не контролират партидността!!! Даже е имало случай кремвирши да се правят от кебапчета. :) При добросъвестно отношение това не е проблем. Проблем е намалената консумация на месни продукти тук и особено на запад. Търговци се усетиха, че могат да реализират схемата, като си внесат "крайчета" и ги реализират тук на добри цени. Обратната реализия на изтичащите, като годност продукти у нас ще се затрудни и нашите производители вече имат проблем. Това е проблема в случая. Всичко друго са спекулации

Господине, ако искахте да звучите професионално с тежес, трябваше до ден днешен да хванете една опаковка и да я дадете за анализ. Да излезете пред обществото и да кажете : В тази проба има толкова сол- повече от допустимото, толкова нитрати-повече от допустимото , толкова КОЕ -повече от допустимото и така да докажете некачесвената стока. Вие до ден днешен нищо съществено не казахте и накрая когато взехте да губите почва под краката си от липса на аргументи си измислихте "война" с дупетата и взе че ви се счупи задния джам на колата. Айде не на нас тези...

Каквито са ни политиците таквиз са ни и мафиотите :)

Господине, ако искахте да звучите професионално с тежес, трябваше до ден днешен да хванете една опаковка и да я дадете за анализ. Да излезете пред обществото и да кажете : В тази проба има толкова сол- повече от допустимото, толкова нитрати-повече от допустимото , толкова КОЕ -повече от допустимото и така да докажете некачесвената стока. Вие до ден днешен нищо съществено не казахте и накрая когато взехте да губите почва под краката си от липса на аргументи си измислихте "война" с дупетата и взе че ви се счупи задния джам на колата. Айде не на нас тези...

PR акция. Не, че вносителите са херувимчета, но и Найденов и Войнов са играчи.

На мен като ми разбиха апартамента, дали медиите отразиха случая

Идеално, директорската заплата на държавна служба явно е достатъчна за да имаш кола за 60 000 лева, че и да можеш да си я караш, и да ходиш по луксозни заведения, дали?

E какво толкова с тия "изрезки"? Tука ги продават спокойно и когато са в яденето-въобще не се вижда какво е! A и никой не "лапа цели бутове" -какво има толкова...?Cамо да не пробутват кожи и излишни мазнини!!! A за чантата и моята кола я разбиха но ми взеха радиото-били наркомани.... A тои вероятно е "настъпал" някого!!! BOG да пази всички добри и морални хора!!! Hо и те да се пазят! Aко караше "москвич" нямаше да го "дебнат" вероятно...

Вярно било,че крушата има опашка.Много добре,че удари дупетата но със същия ентусиазъм защо не удари родната месарска мафия?Не енормално при изкупни цени на свинското от2 лева луканката да е22 лева,след като в нея се влагат всякакъв вид боклуци.Господина заедно с министъра си ще се нагушат доста добре.Защо не поднови разследването за 20 годишното ирландско месо щом е толкова честен или.....

Това взе да става смешен сериал като някоя сапунка ... Министър Найденов и той..??? "Разбили" му задното стъкло на вратата...щото искали да го "сплашат" ама той е смееееееееел и не им се дава!!! Този ДЖИП да не вноска за дабра свършена поръчка! Вместо да вършат палячовщини да вземат да си свършат работата, че да спрат да ни тровят с разно конско от първата световна внесено с разрешение на незнайно кой и незнайно от къде!!!