Йордан Цонев: Водят се дела за над 1 млрд. лева от КТБ

Броят на заведените съдебни дела за прихващания е 205, а материалният интерес по тези дела е 1 174 252 811 лв.

Обратно в новината

Коментари - Йордан Цонев: Водят се дела за над 1 млрд. лева от КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не може да направи този от снимката, против лепнатите му до живот определения от българите: мента и предател.

Странно, синдиците имаха възможност за две години да заведат колкото си искат дела за разваляне на прихващанията и ако са пропуснали някой, те трябва да отговарят. Сега ментата се опитва да ни убеди колко хубаво щяло да стане за вложителите, ако приеме недоносче със задна дата. Айде стига вече. Тези другите дето са правили прихващанията, и те са били вложители, на голяма част вече са им минали и делата в съда, и не могат да ги пипнат. А колко му трябваше на БНБ да отстрани Цв.Василев и управителния му съвет през 2014 г. и служебно да поеме ръководството на банката. ВСИЧКИ обезпечения си бяха там, нямаше да има нужда от ФГВБ и раздаване на 3,7 милиарда. И защо точно предложенията на Данчо ментата минават/справка - вече разсекретеното заседание при президента, в края му точно той предлага фалита и начина по който да стане/? Да ви смърди отнякъде?

крадецу вика дръжте крадецу, всички са маскари до един от 1984 до ден днешен, баба яга с голяма тояга трябва до един да ви подпретне та белким ви дойде ума у главата

в общината, срам, срам, срам... краде се, зидове се издигат, плачат турците, отнехте им земята дпс, дадохте я на картофите от родопите, милост и при вас никаква, дерибее неграмотни българомохамедани, и само като чуят и всички в купом защитници, разсипахте българите

мента от кражби никой не е прокопсал и вие няма да прокопсате. Скрийте се и не се показвайте вие сте чумата за България.Успяхте за 30г.да я съсипите ,дето турците за 5века не са успели. Еничар про...т да си.

"В отговора от Министерството на финансите са изпратили списък на извършените до момента от страна на КТБ АД в несъстоятелност, съответно на квестори или синдици, заличавания, освобождаване, неуредени в полза на банката обезпечения." - нищо не разбрах... Ако някой е разбрал - моля да ми обясни.

Сега поне със сигурност си разбрал защо му окат Ментата...

Общественият интерес чака в резултат на закона да се чуе специфично квичене.

Шестият параграф може да влезе във всеки един учебник по граматика като илюстрация на масовата неграмотност у нас.

ГЕРБ нагло лъжат за КТБ, а ДПС мажат след тях.

я си кажи бе кой точно ще обслужва тоя законодателен похват,тебе и делянчо мамин . тоя дéбил освен да си гледа личен интерéс нещо друго прави ли в парламента!

Ние от опит знаем,че тези дето са облагодетелствани ще облагодетелстват тези дето водят делата . Още повече всичко вече е пито платено. Ето затова ще сме най бедни,най онеправдани,най белни и ще изчезнем до 10г.Никой не се задържа тук при вас престъпници ,никой няма да роди дете дето ще страда от вас престъпници. Ще си останете с краденото. Да си построите гробници за вас и поколенията ви.нищо друго.

да напълно те подкрепям,държавата е враг номер едно на бг гражданина !

ще замаже работата, специалист е по тези дела!

Нека плюскането продължи на максимални обороти! Народа плаща!