Цонев: Само БНБ и прокурор могат да обжалват цесиите

Само прокуратурата и БНБ могат да оспорят посочената от съда дата на фалита на КТБ, заяви Йордан Цонев от ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Цонев: Само БНБ и прокурор могат да обжалват цесиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам чувството, че някой нарочно пуска тези изказвания на Данчо Ментата, както и на други нему подобни псевдо юристи и икономисти, за да дразни хората и наистина да нагнетява напрежение в обществото. Пита се КОЙ е този??? или кои са тези поръчкови журналисти от продажни медии за жълти стотинки ! Къде и пред кого се изказва, кой му иска мнението? За какво ни е неговото мнение, като всички вече знаят, че и той заедно с турския халифат имат вина от предишния парламент, а този дебеличкия Комсомолец от БСП, сега от ДПС, беше и министър на финансите тогава. По-добре е да замлъкнат!

прокуратурата? БНБ? те не са ли и двете на ДПС? сега го разбирам данчо..Ясно!

ЦОНЕВ,БИСЕРОВ,ГЕН.СИМЕОНОВ ОТ ДПС,ТОВА СА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

ДАНО ГОСПОД БОГ раздаде справедливост на всички крадци!

кой ни управлява? Същите мижитурки се оказаха и новите партии в управлението.

Ето най големия мошеник "данчо ментата"се изказа.А бе боклук,ти да не ни мислиш за толкова прости,та да повярваме ,че някой ще оспори вашти "цесии"Складирайте си парите ,но не дръзнете хората.

Всъщност, като ти гледам правописа, май си доста простичък...

Този пък се прави на Господ.(По скоро Алах.) Иван Костов също има право. Нали в изгрева на фалита се зарече, че ако я фалират щял да разкаже всичко. Е на сега е дошъл момента да отива в съда и да разказва.

Цонев: Само БНБ и прокурор могат да обжалват цесиите Ех Данчо, ако бяхме нормална държава , такива като теб отдавна щяха да бъдат в затвора, а не да дават "компетентно" мнение за фалит на банка, която бе създадена и фалирана с любезното съдействие на вашият патрон Сарайският мошеник.

Нормално е да са спокойни в ДПС. И главния прокурор и БНБ са в ръцете им. Ако бяха успели и Пеевски да направят шеф на ДАНС изобщо нямаше да им се налага да се стряскат че някой ще ги преследва за 6.5 милиарда които си ги делнаха на гърба на данъкоплатеца.

Той главния прокурор не беше ли избран от сегашния ВСС, който пък беше избран от по-предното НС, когато властта беше на ГЕРБ, а то май и шефа на БНБ от тях беше избран, я си спомнете!

"...ще оспорят пред съда всички сделки, които увреждат масата на несъстоятелността или привилегироват някои кредитори за сметка на други" Не че нещо, но привилегировани кредитори има по закон, като единия е държавата, означава ли, че ще махнете тези привилегии?

Държавата в лицето на ФГВБ не е никакъв привилегирован кредитор при банкова несъстоятелност, а е наравно с негарантираните вложители.

Това депесарско говедо прекрасно знае, че по закон неплатежоспособност може да се обяви само до 6 месеца назад, а сега за прави на загрижен.

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!