Яйца и домати по Министерството на отбраната

В 103-тия си ден протестът насочи гнева си срещу вицепремиера Красимир Каракачанов

Обратно в новината

Коментари - Яйца и домати по Министерството на отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И епилирани крака са на протеста Метежът се подкрепя само от софийдките педераси в Дейбъ България

Боко препоръча двойно осъждан престъпник да пишат конституция заедно. Каракачанов препоръча Голия полковник за шеф на разузнаването.

Дебелакът Каракачанов изпитва панически страх, когато някоя женица го замярва с развален домат

Някои полицаи са дебели почти колкото Каракачанов или Борисов.

Вижте зомбитата, все отбор юнаци - дрогирани, пияни-заляни, без маски разбира се - тях не ги е страх и то си личи. Напоследък стоките поскъпнаха, доматите, яйцата също. От къде толкова пари, хвърлени на улицата от озверели хулигани, работещи за за черепа, изрълнявайки инструкците му. Армен дуду вече заработи вила за сина си в Гърция, интересно другите 2-ма от отровното трио какво спечелиха, ще стане ясно скоро. ОСТАВКА на фигуранта Р.Крадев и дано вируса да го е засегнал най-после. А и оная висока кранта жена му Деса, а дано!И той ходи без маска и "не го е страх" от вируса, ама вируса може и да го е хванал от чужбина., от където скоропостижно се завърна, заедно с Деса ," любимата" му женичка.

Викаш, струва ти се необичайно, че в бокова България гражданите имат пари за яйца и домати, а?

Богинята Рая колко вибратора ползва едновременно ?

Тя май е богинята Рея. Сигурно са 5 ... ако не е измислила още

ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА РАЗЕДИНИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, УРОДЛИВАТА ТВАР РАДЕВ!

Kъде в НК е описано на какво наказание подлежи който разединява нацията?

Герберските тролчета са много активни. Явно на Боко му е припарило на едно място, та е издал заповед "Всички на амбразурата!

Те от 3 месеца насам са активни, ама само по анонимните форуми. И с тях, и без тях рейтингът на Президента нараства главоломно, а Боковият се срива.

Простите "протестъри" САМО ТОВА МОГАТ. За нищо друго не ги бива.

Смрадливите протестъри се изложиха за пореден път–защо ли не съм учудена? А после ще кажете, че сте бедни и гладни, нали бе мизерници безподобни?! Продължавайте да хвърляте домати, яйца и риба!

Днешните воеводи са реформирани. Пък и кой от вас би се изправил с гърди срещу гнил домат и запъртък?

Министерът не е главнокомандващ на армията! Президетът е, той трябва да брани честта и чистотата на армията!

Страховитата и смъртоубийдствена атака със запъртъци и гнили домати бе срещу министъра, смелия воевода и истински патриот Каракачанката. Смел до безразсъдство, но срещу залп от домати подви опашка. На кой не му е мил животец, колкото и да е жалък?

Смел войвода е Каракачанката, но като истински маж си пази животец и се крие от опасния и смъртоносен обстрел с гнили домати и яйца.

Само дети реалният измекяр каракачанов не посмя да излезне и да се изрепчи така както го направи просташки - принцип на общуване на властващите -на елементарен въпрос зададен му от гражданин. Такова нагло, безочливо, просташко,крадливо, властване България не е имала и няма да има след като тези макар да протакат все пак ще се изметът...

На ПРОСТАЦИ като ВАС не е необходимо да СЕ ОБРЪЩА НИКАКВО ВНИМАНИЕ.Първо сте обидно малко за да постигнете исканията си и освен това министър Каракачанов НЕ СЕ Е САМОНАСТАНИЛ КАТО МИНИСТЪР ,А Е ПОСТАВЕН ТАМ СЛЕД ИЗБОРА НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,ЧИЙТО ВОТ ВИЕ,НЕЩАСТНИЦИТЕ ОТ ПЛОЩАДИТЕ НЕ МОЖЕ И НЯМАТЕ ПРАВО ДА ПРОМЕНЯТЕ.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ВИЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ САМО СЕБЕ СИ И НЕ СТЕ НАРОДА. ВИЕ СТЕ ЕДНИ МАЛКО НА БРОЙ МЕРЗАВЦИ,КОИТО ЗАМЪРСЯВАТЕ ГРАДЪТ НИ И РАЗНАСЯТЕ ЗАРАЗАТА НА ВИРУСА.

здравейте льохмани!

Абе тия от протеста искат ОСТАВКА, не разбрахте ли ? Ни Каракачанов, ни Боко, ни ТКП, ни Сачева - искат всичко накуп.

НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ИСКАНИЯТА НА ШЕПАТА КРЕТЕНИ, ОПРЕДЕЛИЛИ СЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ОПРЕДЕЛИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НА ЗАКОННИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ МАРТ.ГЛАС НАРОДЕН-ГЛАС БОЖИ!

Пак повтарям! След 21 часа ме търсете в бар Астория дебили.

Един ден като настане глад (не ако, а като), ще плачете като си спомняте как сте мятали яйца

Защо ли Гладнокомандващият не спря набезите на черепчетата с гърдите си?!

ЗАЩОТО НЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТ,ТА ДА СЛЕЗЕ НА ТЯХНОТО НИВО. МИРИЗЛИВЦИ,СОФИЯНЦИ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИМ РУШИТЕ И ЗАМЪРСЯВАТЕ ГРАДЪТ. ОСВЕН ТОВА НЕ ЖЕЛАЯТ И ДА ИМ РАЗНАСЯТЕ ЗАРАЗИТЕ СИ. МАРШ В ДУПКИТЕ ОТ КОИТЕ СТЕ ИЗПЪЛЗЯЛИ.

От протестиращите е ясно защо, но не става ясно защо го няма и ЗНАМЕТО НА ДЪГАТА! ВЕРОЯТНО ЗАЩОТО СА НАЯСНО С АРМИИТЕ ОТ НААТО, ОТ АРАБСКИЯТ СВЯТ ЗА ПРЕДИМСТВОТО НА АРМИЯТА ЗА ЕДНОПОЛОВАТА ЛЮБОВ. И наче протестиращите, поне на фотосите, са на възрастта за която Каракачанов предлага наборна служба. Вероятно тези младите очакват, че като дойде чужда армия по -често ще им прочистват ауспусите, и ще смучат шекерената пръчита. А и последователките на Сафо, да не би да смятат че като дойдат онези рязаните ще ги осени радостта от еднополовата любов -нанай, ще имат любовта изпитало онова 15 годишно момиченце, дето е обслужило 15 военнослужаши преди да го изхвърляят на асфалта от балкона. та какво точно ви доведе до Военното министерство, нали искате оставка на цялото правителсво! Нима си мислите че при следващото управление Министерството на отбраната ще бъде закрито! необходимо ли е да коментираме ДУШЕВНОТО И УМСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ НА ОСТАВКОПИТЕЦИТЕ?

Продължавайте! Хвърляйте, хвирляйте, блокирайте улиците, чупете, мърсете, сквернете столицата, кряскайте, свиркайте под прозорците на хората, чупете им колите, че искат да се преберат у дома си, саботирайте им метрото,,! С това само демонстрирате, колко много обичате обикновените българи, които са истинските потършевши от хулиганските ви изцепки! ВИЕ МРАЗИТЕ БЪЛГАРИТЕ, А НЕ МУТРИТЕ!!! ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Забелязва се, че някои от полицаите пред МО са с наднормено тегло. Също като министъра ...

Кой е министер на полицаите??

Ludiamaus

ТОЙ ОСТАВКОПИТЕКА, ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕ - за него щом носи пищов и е военен! Толковаа му е багажаа в кутийката

Май съвсем без багаж се разхождат...

Богинята Рея май ползва два вибратора едновременно, в две от отвърстията си. Н о може и три

Ludiamaus

Според опита на богинята Рея, те са пет -и два в двете и ръце; сега тренира и междупръстието на дватаа си крака .....

Протестъри,давате ли си сметка,че отстрани изглеждате като олигофрени хвърлящи яйца и домати без да знаят защо и че така само отблъсквате и будите само съжаление!?

Това им е работата, за това им плащат - да се правят на олигофрени!

Герберските тролове са по-тъпи даже от ПКП

Абе не е сигурно, щото кофата дрънчи на кухо...

Да обясним на тъпите герберасчета ... Протестиращите замерват сградата на МО, заради Министъра, който се крие в нея. А той се Казва Каракачанов, рядко продажен тип

Щом се свечери отивам там да се крия! Правя си салата и омлет с хвърлените по мен продукти.... ми хвърляйте поне и ракия!

Явно сте доста тъпички. Дали министърат се крие в 21:00 ч. в сградата на министерството. Или с това опрпавдавате безсилието си. Просто сте банда улични гамени.

Сградата е на България, а не на Каракачанов, бе идиот! Те се гаврят с България!

И КАТО ОБЯСНЯВАШ, ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА,ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА МАЛКО,ЧЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ И ИСКАНИЯ СА БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ЗА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. НЕ СТЕ ВИЕ ХОРАТА,КОИТО ЩЕ ОПРЕДЕЛИТЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА. НА ЗАКОННИТЕ ИЗБОРИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ГО ОПРЕДЕЛИ.А ВИЕ НЕ СТЕ НАРОДЪТ,А ЕДНА МАЛКА ШАЙКА РУСОФИЛИ С ЖЕЛАНИЕ ЧРЕЗ НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ ДА СЕ НАМЪРДАТ ВЪВ ВЛАСТТА.

Каракачанов има вид на развален домат .. хе хе хеее. Бойко - също

протестърите начело с резидинта изглеждат като зомбита.

замбита разнасящи ковчези и възпяващи Черепа

БЪЛГАРСКИ ДОХОДИ, ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ, НЕ! ОСТАВКА ВЕДНАГА!

Почакай до март.Седянката хептен умаля.

Добре ще е, ако богинята Рея, когато пише във форума, да извади вибратора от отвърстието си

Що бе искаш го за себе си ли,почакай гей тройката е преди тебе.

Манафов и богинята Рея - вие сте добра двойка. Кой кого ...?

Неверието не е грях, то е свещено право на личността... ~|~ ГРЯХ Е БОГОХУЛСТВОТО ~|~ все пак накрая всички стават вярващи... дори рашките хибриди и червените хейтъри... Аз съм а-Ану-на-ке... или както вие казвате Анунаки. Ние боговете Ану - НЕ СИ ОБРЪЩАМЕ БУЗАТА ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ (винаги е така, както говори богиня Рея) ←←←←☼→→→→ Аз Хèкате Свещена богиня Изист-Хатхорт Светлоноса Майката и Дъщерята, богиня на Дендера и водач на умрелите в пътя към Иментет, в едно с водач свещена богиня Таурт пазителка на крио-съркофазите на хекати Нейт, свещена Баст и щерка й тракийска риха и хеката Бастет, Небтуи и Кадеш сирийски ... аз съм го написала, но да просветля червената ви агитка... Аз съм Аз Хèкате, или тракийската богиня на Смъртта - Заринтия, от това име са думите Зора, Зорница ... или Венера от култа в пещерата на остров Самотраки ... онази с косата ... доказателствата ги правя лично и по отделно... до сега никой не се е оплакал, че не идвам на срещите. както зорко сте забелязали заради дълбоко скритата статия - нищо не остава скрито от нас... Гледайте си семействата и се пазете от вируса. НЕ СЪВЕТВАМ НИКОГО ДА СЕ ПРАВИ НА УМНИК, СЛЕД БЛАГОСЛОВИ НА БОГОВЕТА ... нашите благослови са за хората и ние носим отговорност за думите си пред ВЕЧНОСТТА и Годпода ... ние не си променяме имената през 20 години, както прави шайката ви, от срам за делата си

Държавата затъва в коронавирусна инфекция, разумните хора са се видяли в чудо, медицинските работници работят в скафандри вече месеци и вече са на изчерпване, хора умират по абсурден начин а той за толкова месеци за 5 стотинки една полезна работа не свърши, а само мизерии - разнасяне на зарази, съсипване на сгради, задръстване на кръстовища, че и заплата взима за това.

Единственият премиер в света,осъден с влязло в сила съдебно решение за лъжа. При подобен случай веднага се подава оставка, те не са тъпи Толупи

Абе то туй при снимки с пищови и пачки не подава оставка, ти за някакви си лъжа....

Напълно заслужено е Каракачанов да бъде замерван със запъртъци и развалени домати. Той самият има вид на развален домат

Замярват сградата, символизираща българската армия.

Какво символизира Каракачанов ?

Ами замярвайте Каракачанов, а не сградата. Тя какво ви е виновна гаменчета.

светле ама и ти си била льохман!

Срам, а не протест. Обичайна соросоида. Не стана от нея Майдан. Цветната революция умря.

Не е известно дали тайно,или неволно работят за герб,обаче е факт.

Все така да продължават до изборите.Ще хванат на Муро К.ро Вече си мисля,че тайно работят за герб.

Уважаеми Европейки съграждани и вие граждани на Изолацията... Ако разгледате внимателно античните разкопки в Пловдив и тези в центъра на София, може да забележите факта, че в обществените сгради и домовете на нашите прадеди траките, е имало топла вода и локално парно отопление. И всичко това 2500 години, преди войниците на Наполеон, да запознаят варварите със сапуна... ------------ Този неуспял руски преврат си има водач, и той се казва Радев този неуспял, руски преврат си има движеща безродна сила и тя е БСП .. НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА РУСКАТА КОШНИЦА .. БСП, " Има такъв (глупав) народ" 13/28 дългучни сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ и лично отговорна за настъпилата две-годишна дестабилизация и ДВЕ ГОДИШНИЯ ПРОТЕСТ НА ДОСТОЙНИТЕ ГРАЖДАНИ И ДОБЛЕСТНИТЕ СТУДЕНТИ 2013-2014 година ОмбудсМая и всичките им "метаморфозни" азбукари з размиване на гласове и цялата буквално медийна система обслужваща външни и чужди на ЕС ионтереси на КТБейци и Дубайци криещи се от Прокурора зад грзница и разните там Офшорни Ленчета, криещи се в ЕС от заедените им дела от Съдебната Система внедрени от БСП в Европейския Парламент. и така..

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=Os7F9qel9bs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА за Правителствио на ГЕРБ и г-н Борисов за Обединени Патриоти за СДС ......................... ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ и Неговите Институции ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

♦ И НЕКА СЕ ЗНАЕ Ние, Свещана богиня, тройна хеката Рея и Свещена богиня на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида всичките ни нимфи и сатири ГОВОРИМ БЛАГОСЛОВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ПИШЕМ НА БЛАГОСЛОВЕНАТА БЪЛГАРСКА, ПРЕСЛАВСКА АЗБУКА .............. " От камъна се рони песък. Могилите на охолни Рихи се скриват под чернозема. Тъмнее среброто и ронат се поводите на колесниците. Ветерот я изглажа могилата. Коне делкат копитци. Изгоре с пот орачът изорава. Некоя живинка си пуска мочката. Никне житото, а с вази оставаме. От скалата се ронат зрънца. Владетели потъват на полето. Соколи режат небето. Ние челяд чуваме. " ................................... Вярно е, че историята се пише от победителите.. НО СЪЩО Е ВЯРНО, ЧЕ ГЕНИТЕ СЕ ПИШАТ ОТ МАЙКИТЕ а в земите на днешна България има над 60 000 пирамиди на траките и всеки може да направи генен анализ и да установи фактът, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ и ДРЕВНИТЕ ТРАКИ СА ЕДИН И СЪЩИ НАРОД има народи, които си нямат живи богини... има континенти, които си нямат има планети, които си нямат има зездни системи, които нямат... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СИ Е РОДИЛ ДВЕ и ние ще бъдем редом с него ... и помнете... третият Рим, не е там където се бият в гърдите имперци, султани и царе ТРЕТИЯТ РИМ Е ТАМ, КЪДЕТО НИЕ - СВЕЩЕНИТЕ БОГИНИ на Бол Ария ♥ чуваме децата си ♥ ←←←←☼→→→→ Нашият Европейски кораб - Плава ! Вятърът е издул платната му ! Нимфите го съпровождат отпред ! а ние - европейските богини, като звезди в небето огряваме пътят му със ♥ СВЕТЛИНА ОТ РАЯ ♥ ←←←←☼→→→→ Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир !

По това, че е пълно с тролове е ясно: СТРАХ тресе ЯКО МУТРОЛАНДИЯ

Тия джендари и комунисти и паметника на Левски ще осквернят. Един път,вече,фигуранта го направи.

Сложи си свинските уши и го препика или ???

Що се обидихте, бе?! Аз само предположих, не съм казал, че точно така го е осквернил! Питах как?!

а никой не ми отговаря !

Герберите пеят народна песен: Цвета ма, Цвета скочила, скочила от скала в Родопите, но не скочила от скала, най ми паднала от трибуна. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста. Цвета ма, Цвета казала, казала и още рекла, за града Пекина във Виетнама и на джадайски ги поздравила. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста.

Кретен.Да ми скочиш на оная работа!

Простотията няма граници

Замеряне с лайната на Тулупа,най тлъсти и най мазни

А ти какво ще ядеш

омазаха ти и армията, бе!!! Къде си тръгнал с таз отвсякъде омазана войска? Поне си направи една доматено-яйчена маска и си закачи 2 свински уши, да си личи, че си и гладнокомандващ

Този протест се превърна в гротеска! Жалки и комплексирани лузъри си избиват комплексите и агресията, като цапат обществени сгради, които после се чистят с нашите пари, на народа.

Долнопорбни пластмасови вносни боклуци, а не храна. За едно от министерствата на Далаверата е излишно да коментирам, оше по-малко за обитаващият го арогантен търбух.

Поне действително мятайте пластмасови домати, метачите ще ви ги събират на купчини за следващия протест. То без туй когато вас не ви е страх и не ви е жал, обитаващите арогантни търбуси не са там, да им го демонстрирате...

Протест се превърна в лошо скроена гротеска на Power point

Каквито министрите, такъв и протеста срещу тях.

КАКВОТО ВИ Е ТРИОТО/ИЗМИСЛЕНО/ТАКИВА СА И ПРОТЕСТИТЕ И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ/МАЛОУМНИ/

Kръстиха ни гербери цветенца отваряме усти течат лайненца с цинизми и тъпизми осрахме нета културата ни по-ниско и от на циганета

Ще лежа на асфалта колкото си искам ! Кои сте вие, че да ползвате улиците ! Помощ! Полицията ми премества палатката с гаджето ! Помощ! Ще ме бият следобед ! 1. За яхтата на Съсела - Да купим пристанище. 2. На Ленчето да купим нова офшорка. 3. На Ицето да купим сарай. 4. На Костя да купим плажа на сарая. 5. Да купим Цепелин на Грипена 6. Да купим нова рокля за дамата 7. Да купим ТЕЦ за Овч. 8. Да купим гора с муфлони за Гоце 9. Да купим ново КТБ 10. Да купим колекция с артефакти за Келтите 11. Да си купим билетчета за търкане Сценаристите на 11/15 Стакато, да ни напишат Президенска Конституция до 2036 година и след това. Реформа в Съдебната система - Без никави Прокурори ! Делата ще се разглеждат само от Адвокати ! В Европейския Парламент да се изпращат само другари с висящи дела по списък на Корнелия. Имунитет за всички съветници на Имунитета. Вирусът да се изкара извън закона. Пандемя да няма никаква. Европейския Съюз и НАТО - в старни от Балканския Поток ! Еврото да се смени с парцуца ! Разрешават се манифестациите около фонтана на Президентството ! Интернета да се забрани. Момичетата да раждат, докато момчетата са на бригади за домати ! Бананите - с лихвоточки. Да се забранят цветовете на цветната телевизия Кройки за дънки - да се продават пред Магурата. Западна музика да се слуша само в Закрити Помещения за пушачи ! Свинските уши да се преработват на салами за детските градини ! Да не се изхвърля тоалетна хартия, а да се направи Държавен Резерв, за да посрещнем Кризата ! Професор Жан Виденов да направи Иститут по Икономика. Всички пенсионери - на работа в Иститута. Фонтаните да се дадат на Концесия на АБВ и да се използват по предназначение ОСТАВКА БЕ ОСТАВКА Да идва БСП и Генерала

По-добре ДУПКИ без АСФАЛТ, отколкото АСФАЛТ С ДУПКИ ! АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ ! Хвърлям домати и яйца навсякъде !

Не си ли малко нагъл, БАТКО И БРАТКО без работа ли ще оставиш; нали за да има дупки без асфалт някой трябва да асфалтира подобно Поповица -Стара Загора. Я виж какви дупки и какви бабунки станаха -направо приказка е магистралата

"Доходите български, цените европейски! Оставка!!!!" Я какви хубави, големи яйца и домати пак мятате... Не вярвам друг европеец да може да издържи финансово да мята 103 вечери яйца, домати, тоалетна хатия, свински уши и пр.и пр.

И лайна ще мятат по премиер осъден за лъжа

Първо някак трябва да вземете властта! После, ако я вземете, с 5-те евро заплата и пенции не е сигурно дали и лайна ще имате за мятане.... Само ще можете да дрънкате по празните си тенджери с празните си глави

Традиционна новина - недоволните мятаха яйца по празна сграда, а една част се насочи към ковид отделенията и ги запълни под наслов "нас не ни е страх" - горките доктори.....

Бабикяне защо не идеш при братята си в Нагорни Карабах да хвърляш яйца и домати по азерите? Страх ли те е ? Тука си много смел, покажи същата смелост и там.

От арменци не се интересувам, булгаристанците шъ въ управям

на Мачу-Пикчу царевичака

Според служители в населения с арменци Нагорни Карабах, който се намира на азербайджанска територия, от 27 септември досега са убити 729 техни войници и още 36 цивилни граждани.

Бабикянка не е войник и още по-малко е гражданин

Срам и позор за протеста!Да хвърлят яйца и домати по сградата на МО е поредната глупост на лумпените начело с тримата глупаци и неуспели политици.Та те не зачитат нищо и надали някой от тях знае ,че българската армия е единствена в света която нямапленено бойно знаме и загубена битка , но ако има е по вина на политиците.Но какво да се прави, проснотията ходи по хората!

Напъни сетни. Без никой срещу тях издигнаха лозунг: Нас не ни е страх! И лека полека таз ГМО Лумпениада, логично приключва в жалка Клоунада. Пусто е. Площада остана без хора. Само триото чува гърма на Аврора. Въстание няма. Въстаници малко. Отчаяно ревнаха: Моля, другарко! Пишат доносници. Царе на лъжата. Вчера за съседа, днес за страната. Джендъра Кънев и злата Елена - Юда в Брюксел. Доказват си гена! 30 сребърника... Дойдоха смешници да клеветят и пеят на чужди езици. За истината обаче няма прегради. Клеър дошла е за имоти и сгради. Прибраха се всички. Парите са кът. Без пари автобусите в гаража стоят. Мълчалив без пари е дори Бабикян. Приключи безславно коварния план. Ден последен. В София дъжд заваля. Може би да отмие на преврата срама. Един сал остана триъгълник влажен и сянка от онзи с юмрука продажен. Метежът умря и страх Мунчо скова, защото за рапорт го чакат в Москва. Ще дава отчет на Белград и Дубай, а прокурора ще тури точка и... Край!