Явор Божанков се опълчи на групата си за Украйна, Нинова излезе и защити позицията на БСП

Лидерът на социалистите заяви, че позицията на БСП е същата, защото социалистите искат мир

Обратно в новината

Коментари - Явор Божанков се опълчи на групата си за Украйна, Нинова излезе и защити позицията на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достатъчно. Ясно ни стана.

Това да го купили. Цивилизованият избор не е содом и гомор, какъвто САЩ инжектират в света. каквото било до сега, било. САЩ и ЕС просперираха до преди 10-на години и все още бласъкът прибира очите на глупака. Простият човек често не може да види какво се случва днес, което ще има ефект утре (т.е. след 10 или 20, или 30 години). Това момче е подведено. То не знае какво очаква тези общности, които се отдадат на разврата до степен, че е основна позиция в политиката. както е в САЩ и вече в ЕС. Защото от 10-15 години ценностите вече не са европейските, а евроатлантическите - това включва не само лъжа и дебелоочие, характерно за каубойската държава, а и мораното падение във всяко отношение. Забележете, че в Европа вече забравуха коя им е вярата! Та това е основата на прогреса й и това вече се доказва. Прогоресът не идва от наука и технологии, а на първо място от ценностите и морала, от които обществата черпят обществения ресурс за постигане на наука и технологии. Без ценностите, характерни за общността, технологиите и науката се превръщат в блато, което поглъща цивилизациите. Така е било и така ще бъде. Момчето е глупаво, което е много характерно за доста привърженици на БСП, но и няма интуиция, която доста от червените другари имат. Т.е. момчето не е за там, където е. Лесно се обърква и греши, а мисли, че е много умен, понеже явно някакви интересчета са му обещали да му удовлетворят.

Леля му Корнелия да го прати да воюва срещу ,,агресора,,Русия..С бг нашивка ,и РПГ7

Като го прочетох до края ,се вижда че тоз е голям глупак .И цървул Русия агресор .Окраина е херувим .,а??.Махай се от парламента диване!

Божснков е цървул и половина..С оръжие ще плаши руснаците .Който иска мир прибира пистолета в кобура и почва работа..Сащ не иска това ..Щом така искат ..няма проблем.

Пишете го изключен до довечера... така зачитат различното мнение в БСП, в друга държава щеше да се е научил да лети от балкона..!

Не ме интересува 122 милиметрови снаряди ще им дадете или 105 мм. Дайте им това, от което имат нужда. Руската войска трябва да бъде изтласкана от международно признатата територия на Украйна.

Явно инструктажа в САЩ е бил подплатен и с щедри обещания, но не са оценили правилно степента на глупост, която Божанков притежава. Това е Кирчо номер 2. По-важното е в БСП по какви критерии си избират депутатите? Явно не са високи щом този малоумник е там.

За следващите избори Божанков ще е в листите я на Герб, я на ПП.

Браво на Божанков ! Бсп да го избере немедленно за председател преди да са изпаднали от Парламента !

Глупав човек, глупаво простовато изказване на ниво 4-ти клас. Това са ни депутатите. Това е нивото. Дефицит, дефицит, дефицит.

Нещастници:(!

Иска ми се депутат от ГЕРБ да е бил на обучение в Москва и да се обяви против изпращане на оръжие за Украйна. Как ли ще реагира парламента?

Полезен идиот за САЩ, безполезен идиот за България е този Божанков. Всеки който е за намеса в този конфликт на нечия страна е идиот и предател!

Абсолютно точен коментар! Поздравления, и смърт за предателите!

От цялата тази история следва един логичен извод: Българите са готови да се продадат на Големия брат дори за жълти стотинки. Например, Иван Костов хариза Българска Външнотърговска Банка на Уникредит практически без пари, но... срещу една кирлива италианска стипендия на дъщеря си; това момче , Я.Б., се е препрограмирало дори за по-малко. Интересното в случая е, че с тази изцеока, той слага кръст не само на политическата си кариера, но и на бизнеса си (ако има такъв?). В бизнес средите подобни плазмодии не се толерират!

Такива като вас безплатно ли продадохте в България на съветския съюз? Извода се налага от само себе си-комунистите и поддръжниците на русия сте най-обикновени продажници и сте на принципа- който плати повече.

Най-върлите слуги на русия-комунистите-за пореден път дават доказателство, че привързаността към русия е само и единствено според заплащането. Срещу подходящата сума стават и противници на русия, пък срещу съответната сума ще призовават дори и турция да дойде да окупира България. По същия начин са и тия от Възраждане -даже вече го показаха веднъж. Най-големите антиваксари изведнъж се оказаха ваксинирани....... Така възпитаваха руските слуги на времето своето поколение-не е важно род родина държава и така нататък-важното е кой ви дава облагите-на него да слугувате.

изненада - Асен Василев е гласувал против изпращане на оръжие за украйна

И цялото оръжие на Българската армия да отиде в Украйна, България ще получава било холандски, било австрийски ритници. Така става, когато нейните управниците се държат като слуги. Западният цивилизационен модел повелява слугата да получава ритници и шамари профилактично, за да си знае мястото.

Значи ако не искаш да си руски роб и да изпълняваш заповедите на москва значи задължително си нечии слуга.

Браво на Божанков!

Браво на БСП, че показва, че толерира различни мнения!

Той има проблем! Запомнете!

Забележете само как започва статията: Върналият се от САЩ еди кой си продажен гъз застава зад предложението за даване на оръжие. С други думи върналият се от инструктаж фатмак изпълнява преките заповеди на своите господари

Всички комунисти по начало са си продажници-техните наследници също.

нормално, ако иска пак да го поканят в сащ, божанков трябва да смени бързо позицията на партията

На тоя са му препограмирали чипа.

Другарката Нинова е винаги и за всичко е час. За Украйна, за истамбулсата конвенция, за всичко…само и единствено тя е майка, жена и т.н. Уважаема другарко, не по вдигайте чаршафите на леглото….не ви пожелавам . Природата понякога не е справедлива ,но това не значи ,че едни хора нямат право на семейство и секс само защото…да, и на мен ми е неприятно , но се случва, стига да не се натрапват, да не се правят на маймуни по улиците. Всеки има право на щастие . Никой ,никого не може да ме накара да си сменям пола или ориентацията, ако не е заложено. Грамотна жена си, и не заблуждавай хората. Когато ходиш на гости при сина си в САЩ да си видяла плачещи против истамбулската кон., която ти използваш за да те харесват неразбиращите.Весели празници , надява се ,че вече имаш билет,изглеждаш уморена. Или остани тук ,за да покажеш на руския агресор ,че искаш мир,…а ние обикновените сигурно не искаме. Сигурно и за бедните си много загрижена, особено когато ти пътуваш ,мислиш само за трапезата на бедните,нали.

Явно на нашенчето са му обещали нещо съществено, я да смени Курнела на поста и, я нещо по-голямо, Премиерски или Президентски пост, ако поддържа тяхната политика. Зер тати Румен почина и вече няма кой да купи циганските гласове от Павликени и Стражица. Така се става ПОЛИТИК, а вие какво си въобразявахте?

ПП са обещали място на божанков в бъдещите изборни листи? защото те най-много му се зарадваха като се върна от САЩ, дори му ръкопляскаха

за момчето! След инструктажа от САЩ и той взе да подкрепя даването на оръжие!

Битката за Украйна е битка за Източна Европа. Паднат ли Киев и Варшава, следващите сме ние.

Обикновено посрещаме руските войски с хляб и сол, по стара традиция.

Генерал Колев и подчинените му са били на друго мнение.

ти специално и леко надупен :)

Затова червената армия граби убива и изнасилва на българската история без наказано.

И беше необходимо този да споделя мнението си по въпроса и общата реторика за Русия от трубината на НС защото!? Нали вече се гласува, че им предоставяме "нещо"? Много важно, че е единствениято партията които открито е за това. "Дори президентът Радев каза, че Русия ще спечели тази война. Много сайтове на руска пропаганда казват същото нещо, но девет месеца това не е е очевидно", твърди Божанков Но същевременно и Украйна не е спечелила войната срещу Русия. Въпреки многото пропаганда как на ред превземали всичко и разполагали със стотици бройки руски нанкове, гаубици и бронетехника. Хем големи успехи хем Запорожие все още е изцяло под руски контрол!?

Рашкий мир Затова не протестират пред пасольството с искане блатната сатрапия да спре агресията Искат Украйна да се предаде, за да е по-добре на кремълските им шефове Аре нема нужда

Социалистите искали мир, това е оксиморон.

Нека им дадем с300, не ги щем тия комплекси

Та Нинова мъжът къде работи..ха.хха в руската рафинерия.. нататък без коментар...

Я. Божанов: "Русия е агресор няма да спечели тази война." 1 КОМАНДИРОВКА до Световния ТЕРОРИСТ и БОЖАТА кравичка се прероди в ЯСТРЕБ...

трябва да обесен и разстрелян докато виси на бесилото, за по-сигурно !

да попита това недоразумение Я.Б. защо не излезе със същия патос когато другия световен агресор унищожава цели държави и сваля правителства които не са угодни. Другарю, като толкова искаш да се запишеш в протоколите, продължи нататък. Ама за да го направиш се иска т.пки, а ти нямаш. Мазно гелосано "ТО".

нормално го влече към ПП, при другият от същият Жендр - Асанчу от Катуна!

Интересно как всеки върнал се от САЩ говори това, което е удобно на САЩ

Ако държава е малка и страхлива като Бълхария, тогава няма смисъл да и се пращат оръжия при сблъсък с Рузия или Турция. Но Украйна е друга работа. Има 1 към 3 съотношение на силите с Русия, но и са толкова по-мотивирани да победят, както и по работни и яки. Там при добри оръжия имат шанс да стигнат и до Масква ако искат, ако не се ползват ядрени ракети. Но те искат да се защитават и затова им пращат такива оръжия. Иначе да им бяха пратили вече и ядрени ракети.

Украйнците мотивиран? Друго си е да слушаш западна пропаганда вечер преди лягане

Нямам търпение когато мършите от израждане почнат да се самоумират мистериозно, понеже не са свършили работата на господарите си от руско-турския съюз.

имало и един с българско самосъзнание , жалко другари , жалко за вас .

много се е отракало това селянче, като е отишло в УСА-то, бреййй ! Станало е ястреб от първа линия, хахаха

Корнелия продаде оръжие за десетки милиарди на Полша, а оттам то отиде в Украйна, сега вика че била за мир! Комунде, сър !

Днес много евроатлантически тролове са на работа. Икономиката ни върви, стотинка по стотинка нацията забогатява! Трябва да пишат под всички платени публикации за Еврозоната, сега и за оръжието за Украйна!

Руски “МИР” :) .. Тезата на копейкин , нинова и радев е ..плоска , пропутинска и антиевропейска ! НЕпредоставянето ОРЪЖИЕ на Украйна за да се ЗАЩИТИ, щеше да доведе до бърза ОКУПАЦИЯ на 4/5 от територята и от руската армия ! Дори радев ни убеждаваше за 3-4 дневна война ..:) НО, украйниците, един заслужаващ уважение народ, се противопостави ! Нямаше цветя за съветската армия –“освободителка” ..Една малка изстрелвана от рамо ,американска противотанкова ракета ‘ Джавелин” / движейки се променливо и атакаувайки танка – отгоре / – спря пълчищата руски ТАНКОВЕ – между 800-1000 броя, вече ги няма .. Последваха МАЛКО “Хаймарси”- точни ракети, артилерийски установки – малко , БОЕПРИПАСИ за старите руски танкове, и артилерия и …великата съветска армия – ЗАТЪНА :) Сега, войната в почти позиционна, с украйнски успешни атаки .. И великата съветска армия – вече не смее да навлиза в нови области на Украйна – и води САМО ракетно- артилерийски обстрел- от разстояние :) … Няма , вече, достатъчно танкове , а скоро ще има и противовъздушни ракети –срещу руските самолети и хеликоптери.. С две думи – ако НЯМАШЕ ВЪОРЪЖЕНИЕ ,/ малко / от ЗАПАДА , другари копейкинци и ГЕРОИЗМА на украйнците, МИРЪТ ЩЕШЕ да дойде / желания от вас / , с ОКУПАЦИЯ на ¾ , поне, от Украйна ! ТОЗИ “мир” вие , антибългари, искахте !! И да продължи по- нататък, още, из Европа и до нас – този руски “мир “ ! А и КОГА, и КЪДЕ в ПОСЛЕДНИТЕ над 100 години , съветската / руската армия е ДОНЕСЛА НЯКЪДЕ по СВЕТА – СВОБОДА , ДЕМОКРАЦИЯ, ГРАЖДАНСКИ ПРАВА , СВОБОДНИ избори , Право на ИЗБОР , просперитет на дадена държава ? Къде, че не се сещам..:) В Източна Европа ли , след войната ! :) Донася САМО диктатура, режим еднопартиен, убийства без съд , ТОТАЛИТАРНИ режими …Факт…История …И затова и днес , и сега , САМО недоразвити, малограмотни, примитиви русофилски,копейкински , очакват някакви по- добри времена , благосъстояние , просперитет вследствие ОКУПАЦИЯ от СЪВЕТСКО / РУСКАТА АРМИЯ …:) Рускии “ МИР” ….!? И руски СВЯТ / “мир”-на руски/ и руски ‘МИР” – като мир , НЕ искаме ..:))

Иди на психиатър, дано да могат да ти помогнат!