Ясна е самоличността на виртуалния любовник на банковата служителка от Варна

Освен тя и баща й изтеглил кредити, които били изпратени на мъжа, както и средства от влоговете на двамата й родители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не се връзва, излиза че по трийсет хиляди е дръпнала средно от човек и никой от тях не е разбрал

Нещо много измислено има в тази история, дали от разследващи, дали от журналисти. В банката не може да не знаят, има и други факти но не се съобщават. Освен това вече големи професионалисти започнаха да работят по банките, без подходящо образование, без опит, с връзки наши доверени хора. Подбора на кадрите които са на ръководни позиции е много професионален. Обслужването на фронтофисите в някои банки е отвратително.

Вече мога да правя само виртуална любов. Не пишете името на любовника, но дайте подробности как изглежда, какво е написал. Бабата ми даде разрешение да правя виртуална любов, тя ще готви, ако харесам манджата ще я заведа на круиз.

Който има пари да му мисли.

Samo nevmeniaem mlad covek mo, he da izvarshi taq glupost. She q haknat v pdihiatriqta i do tam. Normalen mlad covek ne bi izvarshi tova. Lichno moe mnenie.

За това,.. харесвам интернет ...въртиш Виртуална любов и сметката ти се пълни с милиони ,....без да докосвам момата !!;)) Вероятно ако, я вкарам в леглото ще ме направи МИЛИАРДЕР ??? ЗАМИСЛЯМ СЕ,...СЕРИОЗНО !!!;)))

Вероятно знаете, че САМО 5-6% от парите в света са напечатани на хартия и пуснати в обръщение ??;)) Всички други 95 % са ВИРТУАЛНИ ,...като "ЛИБОВНИКА" на тази кака!!!;))хахаха

Приятелят и бил "Виртуален"???;)) Ами , те и парите в банките са Виртуални ??? Само ипотекираните жилища,.. са РЕАЛНИ и за това банките ги продават и хората на улицата !!!;))

Иначе банките , вземат и Продават Единственото жилище на кредитополучателите ??;)) А тука какво , ПРАВИМ ???;) Ще и вземат жилището ли ...или ще и вземат Круизите с кораби... или билета за Шампионска лига???;))

Интересно на чие име е изпращала колетите, ако не му знае истинското име? Най-малко ще има още едно престъплене от този индивид. Какво е правил 3 г вътрешния контрол на банката? Би трябвало да я хванат за 1 седмица. Съучастник е. Ако банката е намесила клиенти, като не им е върнала откраднатите от нея пари, би трябвало да и отнемат лиценза веднага и да опандизят шефовете и. И разбира се - има глупави жени, колкото и мъже, ама 1 млн. на непознат - това е приказка за журналисти.

Сега банките трябва да назначат щатни любовници за недо...(обичаните) лелки, за да не ни пипат парите.

А бе Вие за фалшиви новини не сте ли чували или чели. Баламосват ни разни печени политици. Ще се разбере скоро каква е далаверата. Сега хората ще започнат да си проверяват сметките, ще си теглят пари и пазаруват покрай Коледа. И телефонните измамници са готови да преместят изтеглените пари при себе си. Информациите ще дават банковите служители.

Затова си дръжте парите в буркани.Така няма да ви ги гепат някои заблудени крадли.

Този случай, ако бъде филмиран, ще заслужи няколко"Оскара" без проблеми:)))! Особено, ако се проследи по-обстойно участието на... "държавните органи" в него, ако разбира се след такъв случай, може изобщо да се говори, че има такива в тази кочина:)))?!?

Спешно си търся виртуална любовница, задължително да е банкова служителка! Всякакви миски, плеймейтки и други к......ци да не ми звънят!

Божке, божке, верно че жените сме тъпи и вярваме като слепи на лъжите на мъжете, когато сме влюбени. Ама тази нещастница надмина и най - екстремните случаи на тъпота. Разбирам да бяха от различни държави, та да я лъже, че е похитен от ислямска държава, зелени човечета, марсианци или туземци-чевекоядци в бразилската джунгла. Или пък да й беше любовник и да й беше показал някоя друга хватка в леглото. Ама тази как му се е вързала. Толкова ли не е било ясно, че щом за 3 години да не иска да я види,как я да я държал не знам в какви нейни си фантазии. То това психиатри те трябва да се заемат с тази женица. Господи, не ме карай да се срамувам, че съм жена заради тази клетница. Божеее.....

Какво всъщност коментирате?! Нищо не е известно в тази задача.

Известно е, че едни пари ги нема!

Тази е пълна патка. Пича от монтана сигурно ще каже ,че наистина са се обичали и той е мислел, че тя е богата и това са нейни пари и той няма нищо общо с обира ;)

Ами той със сигурност няма нищо общо - не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава

не знаех че.добрите самаряни са били и много прости ...ха ха ха

Сериозен мъж от Монтана, финансово затруднен, си търси банкерка от Варна, за приятелство и сериозна връзка. Банкова сметка BG59PB0082325623425. Анонимността е гарантирана!

Изпратих, но имаш грешка в банковата сметка.

Ако беше Кънча ...

Тишината в спалнята води до безумия.

подправила подписа на баща си, или има пълномощно от него да тегли кредит. Не вярвам и старецът да е такава куха хралупа, като дъщеря си.

Така и не разбрах, тая, като не е касиерка, как му е изпращала парите в картонени кутии???? Народе????

По еконта бате моеш да пратиш сичко!

като не е истинското му име, как аджеба е получавал колетите с парите от куриерската фирма? Големи глупости, Божееее, Божееееее

Ами то и ум трябва, не само да се смееш. Пък и е написано името на лицето (куриера) дето е получавал пратката в офиса на куриерската фирма. Носиш пакета в офиса на куриера, изпращаш книгата на другаря живков 1, и трети том от съчиненията -може ди да са 50 хилки, и то с наложен платеж..... Ама тя е много сложна тази схема да я проумееш. как стигнаха до онези граждани на село Вятово че чак пък в Румъния -нали и те не са получавали парите дадени "в помощ на полицията" Мацата бъркала в кацата с парите, лекарката била луда и изписвала илачи за психари от здравна каса Както пише ЛУДИЯТ МАКС - ЛАКОМО ДУПЕ ДВА ГИ ЧУПИ!

Ахмак чок, ама рамак истер! - казваме ние - Ахмаци много, ама търсене иска!

"Сигнал за деянието е подаден от финансовата институция, съобщиха от прокуратурата." В другите държави, когато някой изтегли определена не толкова голяма сума в кеш или я прехвърли на някого веднага икономическа полиция чука на вратата му! В България някой трябва да завлече цяла институция с милиони и милиарди за да се активира регулатора!

Именно, право в десятката:)))! И знаеш ли защо:)))??? Защото сме в... България, та затова, много държавни органи и агенции ни... "пазят":)))!

Това е версията, но не и истината!

какъв е тоя виртуален хей бре

Изтеглените кредити са за ,,баламурник следователи,, - за оневиняване!?

Много елементарно, за да е истина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е каква е тази любов??? Кажете?

..,,вселенска,, .?

Виртуална!

Хора не се връзвайте на тази тъпа история бе ! Няма банка в която, след 10 минути, да не се знае къде отива всяка стотинка ! Изчезване на пари е възможно само и единствено с нареждане и организиране то ръководството на банката. Та това е било в продължение на 3 години. А и забележете кой е бил получил мангизите - пич от Монтана, именуван Михайлов ! С една дума прокуратура и полиция ни казва, на нас дебилите, че ".... ще гонят Михаля !"

вложили са ги в нещо, я в криптовалути, я в нещо подобно... И барабар с шефовете са чакали яките печалби, обаче... нещо се е объркало, и сега бушона гърми!

На Путин ги е изпращала, а той се е правил на Михайлов. Я тука, козяците бързо да се произнесат!

Схемата я знаем. Открадваш 1 млн, половината даваш на съдии и адвокати и оставаш с половин милион и условна. Честито на печалившите.

Ползвайте интернет само за коментари в ДИР-а и няма да се набълбукате....А и между другото Фейсбук трябва да се забрани!..Хаха...

Тези пари които е получил обожавания, могат да се разглеждат като подарък или дарение. Момъка ще трябва да плати данък дарение мисля, че 10 процента..Така, че и да не е участвал в заверата, ще има да дава на държавата ...вероятно с лихвите!..Извод - при кражби на пари от частни лица/и юридически такива/ накрая винаги печели държавата....Не еистина каква комбина са заформили тримцата и бащата колко е прост!

Не се чудете , пълно не с такива, сещам се поне за три случая, на едната "приятелят " и отмъкна над половин милион, въпреки , че не я докосваше даже, другата още му плаща кредита, един пък си прецака 20 г. връзка заради виртуална връзка и завърши трагично

идиотите никога няма да се свършат

Да живее виртуалния свят, виртуалните пари, виртуалните гаджета и накрая реалната психиатрия. Време е да почнем строителството на много нови лудници. Те ще са ни много нужни както е тръгнало.

"Матрицата" не е фантастика, а пророчество...

Патка, патка, че чак дрънка! Тя патка, ами родителите й? Не мога да повярвам! Или има нещо друго зад тази история!? Но така както са изложени фактите, просто не е за вярване! А той получавал парите, но не е съучастник! Или си е мислил, че има богата виртуална любовница? Чак толкова да си загубиш ума?!

А ми тя много го обикна и му направи много финансови подаръци, които той усвои напълно в евро футбола, игрите на късмета и т.н. И да знаете, че виртуалния е от тия дето - кръв повръщат, пари не връщат.

Който си мисли, че в банките са парите които е депозирал, жестоко се лъже. Такива като тази са много и всеки може да влезе в системата и да открадне чуждите пари...Отделно на по-високо ниво се присвояват пари...В един момент ще се окаже, че банките са кухи и всичко ще се срути. Това, че някой следи дали всичко е наред с банките е една лъжа....

Направете така, че при всяко теглене да ви се праща автоматичен SMS.

Това и в приказките на Шехерезада не съм го чел . Май сме диви калинки ако някой се върже на тази любовна история. Три години колети без нито веднъж да получиш поне едно вътрешно масажче за благодарност !

Как може такава простотия? Мислех, че само мъжете могат да луднат толкова по някоя хубавица. Да ги видим героите на снимка сигурно ще е голям майтап :)))

Ще се окаже мургав Васко.

Уф, обратното е , свободните мъже със сериозни намерения са малко са малко , могат да се възпроизвеждат и над 50, а на всяка жена след 23-24г часовникът и тиктата и е обсебена как да гепи някои , за да не остане сама и да има потомство , а с годините обсесивта става пълна , ще кълват и на фалшив профил и на всичко , което и подхвърлят, ще е готова да направи нечути малоумия , отделно нарастващата алчност.

Не бих вярвала, ма лично познавам една подобна. Дето заради виртуална любов с някакъв войник в Ирак щеше да си отави семейството, децата, работата...и да и той ѝ иска пари.

Прие ли исляма поне.

Май пак ще се върнем към бурканбанк

и един мармот...

Aбе... тя -тъпа, той- хитър, ама от страната на булката са пак коректните клиенти на банката! Нали се сещате как банката ще си възстанови загубите!

Не се сещаме да речим, кажи как.

Рахат бъде, не ти трябва да се сещаш - направо ще го усетиш още от другия месец!

Каква хубава приказка сте ни разказали за крадлата от Варна и Мирослав М от Монтана.всички се смяхме в офиса на колетите с парите.И ТАКА 3 ГОДИНИ.Какво значение има коя е банката като има хора да вярват на поредната история разказана ни по този начин.

Много лесни взеха да стават жените ! До сега се влюбваха от пръв поглед,сега се влюбват от първо писане !

поне си помечтахте под тази статия! А иначе при документирано престъпление, се намалява печалбата на банката, а напоследък те са с доста големи печалби. Данъци трябва да се плащат върху тях.

О времена, о нрави!

Жената е болна и е за лекар, бандита да върне парите на хората и в затвора.

Що да връща парите ? Не ги е крал ! Проблемът е изцяло на влюбената мома !