Ясин от Адана пред Dir.bg: Трусът беше почти 2 мин., приятел загина в срутилия се пред мен блок

"Трябва да сме обединени и сплотени в тези трудни дни, сигурен съм, че българите ще ни подкрепят", заяви 31-годишният жител от засегнатия град

Обратно в новината

Коментари - Ясин от Адана пред Dir.bg: Трусът беше почти 2 мин., приятел загина в срутилия се пред мен блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва е щото не са си дояждали адана кебапа.

Дали ще се сетят нашите новоизлюшени продажни корумпирани некадърни за нищо друго в живота администратори, че презастрояването там, където по време на соца е имало площадки, е свръхопасно при срутване на една от сградите и нанася щети и на съседните, издържали труса сгради? Да не говорим за сеизмоустойчивостта на новото сроителство предимно с турски строителни материали! Само да крадете от КТБ и данъци можете!

До идиотите които политизират тази трагедия - молете се да не се случи на вас. Съболезнования за жертвите (не само в Турция но и в Сирия). Гнусно е как някакви жалки хорица намесват я русия, я сащ. Глупостите ви нямат място под такава новина а злобата ви е оскотила до такава степен че дори не звучите като човеци. Моля ви, спрете се. Помълчете малко. И на русия, и на сащ ще им е през кора ако вие се окажете под руините.

Днес хохлите са използвали химическо оръжие срещу руснаците!!!

Да, замеряли са ги с водка и онези са се натровили от пиене

Само да не ни спират турските сериали, Фермата и Ергенът! Ще ядем хляб от отровена украинска пшеница и ще се завиваме с килима, за да се топлим!

ФАЩ ще им пратят два кораба мухлясала царевица и ще се оправят!

И в Турция някои строители крадат здраво, като у нас.На снимките до основи срутени сгради и на 5м от тях други непокътнати.

Така е, а 99 година уж си взеха поука. Обаче тия дето са ги строики тия сгради сега ще заминат в затвора. Друг е въпроса, че подобно силно земетресение е природно явление и няма 100% гаранции за сградите. Те горе долу се проектират(вкл. БГ) за 8 степен. Мислете си.

Един от начините да помогнем е да настояваме за премахване на санкциите срещу Сирия. Санкциите са политическа програма, умишлена болка и наказание за сирийския народ, който е излишен на територията на Сирия, ограбвана от различни групировки и интереси.

А бе почвата има значение ако си на мека почва строил е едно ако е на твърда друго при едни и същи стойности по Рихтер

Ванеса Бийли, журналист и активист, предава информация за състоянието на хората в Сирия след земетресението. Към този момент помощ за Сирия са изпратили Руската федерация, ОАЕ, Индия, Ирак и Иран, докато САЩ окупира и краде ресурсите на сирийския народ. През последните 12 години сирийският народ живее със санкции, наложени от САЩ и други Западни страни, само с около час-два електричество на ден, почти без гориво и лекарства.

Ванеса Бийли, журналист и активист, предава информация за състоянието на хората в Сирия след земетресението. Към този момент помощ за Сирия са изпратили Руската федерация, ОАЕ, Индия, Ирак и Иран, докато САЩ окупира и краде ресурсите на сирийския народ.

Обаче авторът е сбъркал със 147 години...

Френското сатирично списание „Шарли ебдо“ предизвика възмущение, като публикува карикатура, осмиваща Турция, след като страната беше засегната от две смъртоносни земетресения в понеделник, съобщава Анадолската агенция.

„Шарли Ебдо“ се подигра с карикатура на трагедията в Турция: „Дори няма нужда да се изпращат танкове

Много тежко и т жно събитие. Има една единствена поука от това което се вижда. Построявайте сградите качествено без да пестите от материалите, слагайте достатъчно и качествена стомана с предписаното фи, или дебелина.

"Внимание! за да гледате това видео трябва да спрете използвания от вас софтуер за блокиране на реклама." Хахаха, ми не, няма да го спра! :D .|.

Много трудно за гледане, снимки и видеа. Не мога да сдържам сълзите си.

Да възродим Адана-кебапа!

Интересно, че другите сгради си стоят ...

Тази са я правили български строители.

Дори прозорците им са здрави, а и на покрива антените не са паднали!