17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как точно на снимка във фейсбук се вижда, че има температура?

Вероятно се вижда показанието на термометъра.

авто-касапница за непримирими ентусиасти

Айде сега да ползвате инерцията от Боян за всички инциденти в Хималаите!

Бий магаре, по-магаре :)))

340 алпинисти се опитват да изкачат Еверест този месец. То повече от 10 -15 на ден Като прибавим и шерпите то си нашенска агитка от протестъри

аз имам идея вместо всеки ден да ни занимават потделно с тия, що умират мъчейки се да идат там където нямат никаква работа, да вземат всеки петък, примерно, да пускат статията "гробището еверест" публикувана на 05. 01. 2016г! може периодично да сменят еверест с някой друг връх!

Kenn1111

Дали в Япония и Македония се е развила същата медийна лавина както у нас за Боян Петров?Или просто са приели нещата като един нелеп инцидент на опасно място където често за съжаление стават такива неща.

камикадзе

Не я разбирам тази истерия - 340 алпинисти на Еверест... Това някакъв курорт ли е, или модерна туристическа дестинация... А с Природата шега не бива...

И ти като не го разбираш - какво?! Хората затова са различни! Много сте тесногръди, явно и това е мода!

Дира се обърна на планинарски сайт.

Ей, сега докато изручаме сите пукнали бутниколиби по баирите, зор ще видим. Бе, нема ли некое земетресенийце или наводненийце да нагъта неколко хиляди, та да сменим плочата поне за някой и друг ден.

dotan

Еверест е комерсиална дестинация. Срещу 60 000 долара (или повече в зависимост от фирмата) те качват до върха... изисква се добро здраве и добра физическа подготовка и основни познания по алпинизъм... нищо повече... шерпите ще са опънали въжетата, ще са качили кислород и провизии до лагерите... ти трябва да успееш да си замъкнеш задника с минимален багаж и помощ от водачите. Разбира се всичко това става от южната страна по класическия маршрут.

връх,а не като нашия на върха джудже.

Задължителна психотерапия за алпинисти. Да не ги допускат за експедиция преди да покрият основно ниво на познание за развитие на собствената личност от рождението си, семейната история и взаимоотношение между майката и бащата. И на своята връзка с майка си и баща си, причини и следствия от травматични събития в детството. И това едва ли ще помогне. Най-лесно е да търси ш отдушник. А Високата Планина предлага и Героизъм.

При нас малко нелепо се получи - снимаха филм за Боян и той взе, че изчезна. И не знам дали не е надскочил себе си точно защото са снимали филм, но станалото - станало.

Гаргата от кол на кол....

Ти пък щот си много хубав, явно и това е мода...

Какво общо имат случаите, че ги сравняваш, Боян изчезна, другите двама са констатирано мъртви какво има да им търсят и за кое да драматизират две недели, да не говорим и, че тези двама съ сигурност не са от калибъра на Боян!

Какво общо имат случаите, че ги сравняваш, Боян изчезна, другите двама са констатирано мъртви какво има да им търсят и за кое да драматизират две недели, да не говорим и, че тези двама съ сигурност не са от калибъра на Боян!

втори път стомна за вода, трети път стомна за вода, четвърти път стомна за вода, пети път стомна за вода, шести път стомна за вода, седми път стомна за вода, .... не дърпай дявола за опашката!

Догодина и ние с Киркор ще го качим без шерпи и кислород, даже че се тагнем във фейсбук.

Това е нашето лъжливо овчарче - най-"доброто" и най- често лъжещото. Все някога ще дойде вълкът да го изяде, но какви ще ги е сътворил дотогава!?! А и от къде да го вземем този вълк, дали да не го внесем от чужбина, че то в България вълци няма, всички са лъжливи овчарчета. Пък и живеем в истинския свят, а не в приказките, където добрият, истинският и честният побеждава. А дано и ние да създадем една приказка! А дано, ама надали!!!!!!