Япония затяга санкциите срещу Русия, замразява нейни авоари

Токио разширява списъка със стоки, забранени за износ към Москва

Обратно в новината

Коментари - Япония затяга санкциите срещу Русия, замразява нейни авоари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялото прогресивно човечество като един заставаме срещу агресора в защита на евроатлантическите ценности

И какви стоки забраниха? Самурайски мечове, може би?

Самурайте пак СиГоТуриха ... хай

Американците нарушиха обещанието си да не разширяват НАТО на изток, което дадоха на руснаците след края на студената война. Приемането на нови членки на НАТО от източна Европа застрашава сигурността на Русия. Привличането на Украйна на страната на НАТО е факт. Цялото това агресивно говорене на украинците срещу Русия и руснаците постави под въпрос сигурността на Русия. Също така е налице реорганизация на Украинската армия по западен образец и това е насочено срещу Русия. Налице е постоянно систематично засилване на антируските настроения от години. Подобни настроения са силно изразени също и в Полша и Балтийските републики. Всичко това застрашава оцеляването на Русия и руснаците. Те са принудени да действат за своето оцеляване. Русия е атакувана от всички страни НАТО, Европейския съюз, Япония. Ако руснаците не съумеят да се противопоставят на тази прокси война ще бъдат победени. Русия ще бъде раздробена парчета а от нея другите държави ще си присвоят територии- говорим за Украйна , Балтийските републики, Япония, Полша също има апетите за територии. От края на студената война Русия губи територии. Руснаците са принудени да водят война за своето оцеляване. Агресивното поведение с цел разпад на Русия е от страна на САЩ и НАТО. Да внимава Китай! Това поведение не е прекъсвано след края на студената война. Ако руснаците искат Русия да я има и те да не просят милост от победителите сред които ще бъдат американците, европейците, японците а също поляците и украинците и др. , ще трябва да победят. Това е въпрос на оцеляване. Онзи от руснаците, който не изпълни тази цел го чака презрение и забвение. Техния дълг е да защитят Русия със всички необходими средства за да я има Русия и да ги има руснаците.

Тия , во главе с императора им благодариха , че са им гръмнали атомни бомби ! А днес децата им учат , че това са го сторили русите ?

Защото американците не искаха да дават над 1 милион жертви само за Япония и 400 000 (по груби оценки) само за Тайван. Друг положителен ефект е бил охлаждането на съветските мераци - Сталин е искал и Италия в соц(конц) лагера.

Глухо пиле, опитваш се да оправдаеш варварите от САЩ? На хранилка ли си при тях?

пак са откраднали американски технологии тия не се научиха да мислят с кратуните си

ашколсун

Седнал Ганьо путинофила, да се подграва на Япония заради руската кочина ха ха ха

Лапаш черни пишки. Ха, ха, ха...

Те на всичките путинифили са ви такива отговорите, все пишки и задници са ви в промитите мозъци. То и някой като ви изложи безспорен факт за любимата ви кочина, вашите аргументи са пишки, задници, джендъри, третополови и др. едни и същи тъпотии. Но за копейки - толкова.

това не са санкции , а специална финансова операция срещу руските нацисти.

Забрави да кажеш че си педераст.

не е вярно.. да не съм русофил

Сега Жапончетата да не получат ЗадноГъзен шут от Сахалин и да ходят да лочат студена вода от Фукушима ... Ха-ха-ха!

чакай да позная....и те ли ще седят на студено и ще се къпят веднъж в седмицата. Бедняци , нямат ресурси , значи са обречени. Или пък не ? Някои имат късмет - "окупирани" от САЩ (Япония,Южна Корея,ФРГ) , други нямат - "освободени" от болшевиците (КНДР,ГДР). Тъжно,но факт.......като правиш населението си скотове , това е положението ( Другари,дайте да дадем т.е дайте ). Само болшевиците са способни да спретнат Гладомор във Житница (Украйна '32-'35). Просто е невероятно такова некадърие.

Технически няма мирен договор...па и островите нема си ги вземат.... Да натиснат ефекта ще го видиме по късно. Принципно Япония е завела много по малко санкции от останалия запад.

the Soviet Union and Japan never actually signed a peace treaty after World War II ended in 1945

Даже нарича съюзници тези които и пуснаха атомни бомби

Нали! Муахахха

Тъп коментар! Сталин ако имаше атомни бомби, щеше ли да ги пусне? Видяхме какво стана със заграбеното от ссср, в същото време американците възродиха запада и Япония. Та кой режим викаш е по-добър???

ако ако ама акото мирише, почти колкото и краварите

Тия къде се бутат с евроатлантиците. Да си гледат техните секти, заради които утрепаха преден техен премиер.

Ако Русия изхвърли наглите жълтурковци от Сахалин 2 икономиката им ще замирише на изгоряло. Натиска от краварските педали е голям. Мечтата им е отново световна война далеч от техните брегове.

Ако стане 3-та СВ този път няма да им се размине на хамериканците да не е на тяхна земя. Много сеиозно от там ще започне.

Наближаваме времето, когато ще има 15 % изолирана земя на планетата ни, раша вече е пътник, икономически труп, свежите кадри вече я напуснаха, останаха олигарсите и хората, които са близко до нулата, добри хора, но варварска политика от 1920 до днес и крачка напред не са направили мисловно

Само ни представят така нещата, а реално мнозинството държави без никакъв проблем ще си търгуват с Русия. Тук наскоро имаше статия, как предната година Калашников търгувала с 45 държави. Реално разделението ще е НАТО/ЕС срещу БРИКС с над половината население на земята в скоро време. Защото никой не харесва да го командват, което иска САЩ.

'как предната година Калашников търгувала' Точно от калашници няма да забогатеят - безчет копия се произвеждат по целия Свят и то по-качествени от руските. Газ и нефт- от туй се хранеше путюва Раша, сега обаче газа който отиваше по тръби в Европа няма какво да го правят, нефт може и да продават, но на половин цена и с 2йни и тройни транспортни разходи. Затова заръфаха вече резервния фонд, който ще стигне най-много за около година... а после?

Да, руснаците се преебаха, сега могат да се молят само на Китай и Индия. Скоро Китай ще доминира в световния ред, но дали ще искат Русия в редиците си ще е интересно да се види.

Вярвай си. А до тогава японската икономика ще последва участта на икономиката на другата окупирана държава, Германия

Хахаха, ти за тях не се притеснявай, я виж къде е руската икономика, бедни, бедни руснаци.

Тц, нищо подобно. Големите китайски проблеми тепърва започват. Затова и смяната в курса и омекването на антизападната реторика.

ИСТИНАТА

верно ли? Ти май си пропуснал новините от 20-я конгрес на КПК. Си махна всички прозападни функционери от партията.

Пусни си пак Новогодишното му обръщение (дето е доста след конгреса) и ще доловиш 'вятъра на промяната'. Само 3% ръст на икономиката , tang ping/lying flat; #thelastgeneration -ако въобще имаш идея какво означават въпросните понятия за китайската демография и бъдеще. А, и онова злобното говорителче на Външното им министерство дето дежурно джафкаше антиамерикански лозунги (китайската версия на Маша Захарова) вече не е на работа ;)

Подчинените на американските интереси се доказват непрестанно.... Явно много харесват да ги ползват за опитни мишки....

Единственото задължение на колонията е да изпълнява волята на господаря. Излагайки на риск собственото съществуване. Палячовци.

Тези са поредните политически дебили, които все още не са разбрали, че ако на Русия нещо и липсва, то тя започва да си го произвежда и после пазар таратанци.

Китай погледна руския пазар, сравни го със западния и е съгласен с тебе - таратанци действително :) А какви шедьоври произвежда корумпирания и тотално мобилизиран руски пром е тема по-скоро за комедиен сериал.

Япония нямала да изнася вече водни оръдия за Русия. Направо не ми се плаче как ще страдат руснаците от това. Ако спрат и износа на тоалетна хартия - направо ще се предадат руснаците. Смешни японци. Така ЕС забрани в 9-я пакет санкции износа на холандски лалета за Русия. Руснаците вече плачат и мислят за капитулация. - хахаххаа

Случаааайно да си гледал руска пропаганда напоследък -Соловьов, Скабеева? Весело ли ти изглежда настроението?

Абе не бяха много лоши хора тез япончета, ама що тъй стана? Време е да се освъбоди островчето им от човешко присъствие.

Япония е окупирана държава (също като Германия). Нямат право да решават сами нищо, без американско одобрение. Вижте как населението на Окинава 70 години протестира срещу американската военна база там. И какво като протестират?! Да не би да смее правителството да я махне? Дръжки.

ти е окупиран мозъка. Япония е демокрация, която дори чисто културно е по-близо до Запада отколкото Китай или Раша.

100 000 американски войници в Окинава се грижат да не би Япония да се отклони от демокрацията

Япония е 125 МИЛИОНА - ако населението беше враждебно към САЩ какво щяха да направят 100 000 , хм? Я погледни Украйна? Няма и 40 милиона население, но и 400 000 (цялата РосГвардия) няма да е дотатъчна за да поддържа 'мир' дори хипотетично Раша да спечели (което разбира се вече и в Кремъл не го вярват).

ИСТИНАТА

я погледни това и пак се смей.... https://news.bg/world/desetki-hilyadi-na-protest-v-okinava-sreshtu-amerikanskoto-voenno-prisastvie.html

Даге

Япония не беше ли островче голямо колкото землището на средно голямо руско село? От тях нищо не зависи.

Японците после да не се чудят "А НАС ЗАЩО?" Същото ще питат и немците... Нашите продажни политици и те ще се провят на невинни жертви на Народния съд след края на Третата световна с победители Русия и Китай!

Ей тъжно човече,на заплата ли си тук!??Намери си достойна работа,излез от вкъщи,спри амфета и лепилото!!

ИСТИНАТА

да работиш за Сорос?! Това ли е според теб достойно работа?!

Хахахах,те Украйна не могат да победят...Какво на целият свят ли ще скочат,трябва да мобилизират и жените!??

ИСТИНАТА

зависи какво разбираш под победа? Ако искаха - щяха да пратят 10 ракети и да няма Украйна. Така ще се действа срещу чужд враг - като Япония и Англия. Руснаците смятат Украйна за своя територия, затова няма да я съсипят така в името на бърза победа.

Английските алкохолици вече си имат конкурент за първи подводен остров. Смешници. Откога хлебарката може да санкционира мечка. Жалки циркаджии

Защото хлабарката има почти толкова население колкото мечката и защото хлебарката има приход на глава от населението 40 000$ а мечката има 12 200$ Други въпроси имаш ли ?

ИСТИНАТА

кат'съ толко велики - Защо 60 години се молят за 3 острова?

Хлебарката ще ги цели с пачки че се хвалиш с БВПто... И мечката няма подарен остров за военна база... И още...мечката като се изкашля кравата отвъд голямата вода не подскача уплашено

АПА ДНЕС ШЕФА КАЗА СУТРИНТА ЧЕ СА НИ ЗАМРАЗНАЛИ ЗАПЛАТИТЕ И НЯМА ОБОРОТ.А ПЪК СИ КУПИ СЛУЖЕБЕН HAVAL И СИ ПРИБРА 20% ДДС.ОКОЛО 15К. Е ТОВА МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗАЩОТО ТУКА НЕЩАТА СТАВАТ СУРОВИ И ТЕЖКИ КАКТО 90те.ЕБА ТОЯ БОГАТ КЛУБ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ.ИДЕ МИ ДА ЗЕМА ГОЛЕМИО ЧУК ОТ СТЕНАТА.

Защото от 2 години сме в безвластие и еди вид президетска република от руски тип. Ако не гласуваш не си задавай вече този въпрос защо така...

Троле защо пишеш с едър шрифт???

Всеки се упражнява на забръзяване на авоари със рашстите. Точно като бомбандиране на Сирия, който има самолети - мята. Някой да подскаже на нашите, че има половин милион руски имоти в България, кеф ти беженци, кеф ти детски селища... ще има за какво да се национализират!

Не се вълнувай...400 млрд са руските дългове към Запада...държавни и корпоративни... Ще ги видят ония на 36...ти си избери месеца...квото повикало такова се и обадило... Накрая руснаците 100 млрд на далавера...

Отделно и западните фирми оставиха в русия доста авоари и оборудване...че и произведена стока

Ахааа, да посмеят само. Ще заплачат с кървави сълзи. Истината е, че Русия настъпва в Украйна.

Цените на борсата за рентгени и водни оръдия е Русия удари 10 годишен таван. Путин не е спал цяла нощ понеже на може да спре да си го мести от крачол в крачол.

Бе последно време всеки му го слага на путин и го шиба със санкции и както още се сетиш. Дори швейцарците излязоха от прословутата си неутралност, включиха се в последният пакет санции и ще помагат на Украйна. Пък вие си повтаряйте как лилипута си го местел и не знам си какво. СССР, който включваше множества държави и къде къде повече възможности се разпадна по същиа начин, та изгнилата от корупция и практически без поддръжници (беларус, сирия и СК не ги блоим) русия ли няма да рухне. Целия цивилизован свят е срещу дребния диктатор, та все повече е вътре в самата русия, ама той си го местел. То и хитлер си го е местел, ама...

Това което ти и съществата около теб го водите "цивилизован свят" се равнява на неповече от 700-800 милиона души в световен мащаб. Останалите 7.3 милиарда не спират да си го местят също както Путин и да търгуват с Русия. Друг е въпроса, че така и не разбрахте, че дори безполовите не сте спрели да търгувате с Русия но чрез посредници на двойни и тройни цени, понеже парите са си пари и трябва да се въртят.

джапанките ке им го турят зади малките мъденца