Япония стесни връзки с Индия в сянката на съперничеството с Китай

Фумио Кишида и Нарендра Моди се договориха да работят заедно за успеха на срещите на Г-7 и Г-20

Обратно в новината

Коментари - Япония стесни връзки с Индия в сянката на съперничеството с Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Примката около тоталитарните управления на Путьо и Си ще се затяга все по-здраво. До 10 години от икономическото чудо на Китай ще е останал само спомен, а Руската Кочина ще се е спихнала :)

Така ти се струва.

По време на разговор между Владимир Путин и жители на микрорайон „Невски“ в украинския град Мариупол, жена изкрещя: „Всичко това не е вярно! Всичко е за показ!" Украински и руски медии обърнаха внимание на този момент. Той остана на видеозаписа на пресслужбата на Кремъл, публикуван на сайта на президента на Руската федерация. Видео от срещата и виковете публикува и пропагандната агенция РИА Новости. Сред антуража на Путин настана смут, защото в Кремъл не са свикнали на спонтанни визити и срещи на руския диктатор, при които всичко да не е предварително подготвено, включително и участниците. Не е ясно какво е станало с жената, осмелила се да разобличи елементарната руска пропаганда. Според Кремъл Владимир Путин е посетил Мариупол по тъмни доби, в нощта на 19 март. По време на посещението Путин посети микрорайон „Невски“, където се твърди, че е разговарял с местни жители, които са получили нови жилища, за да заменят разрушените. Един от участниците в разговора, отговаряйки на въпроса на президента дали им харесва в „Невски“, каза: „Много. Това е малко кътче от рая, което имаме тук". Този „рай“ по руски всъщност представлява бомбардиран и разрушен град от руските военнопрестъпници, които без причина започнаха пълномащабна война срещу Украйна на 24 февруари 2022 г. Путин планираше да се снима в Киев три дни след нейното начало, но вместо това 390 дни след инвазията под прикритието на нощта се промъква във временно окупирания Мариупол.

с японо -индийската среща !? може би заработваш ,но не печелиш привърженици на западната кауза ,а противници....как не се усещате.

Копейки, дупИтУ боли ли ?

Оставете България на мира.

В интерес на ИСТИНАТА японците НЕ могат да "претендират" за никакви територии защото са ОКУПИРАНИ още от 1945 год!!!!!!! До моментаЯпония НЕ е водила СВОЯ национална политика!!!!! "правителството" на страната ИЗПЪЛНЯВА заръките на ОКУПАТОРА--САЩ!!!!!! Коментара е излишен!!!!НАЛИ??????

Джапанките предлагали "свободен и отворен Индо-тихоокеански регион" - е колко да е свободен като самите те са нацвъкани с американски бази и козируват на чичо Сам ? Да не говорим за опитите на САЩ да нацвъкат бази и във Филипините. Свобода та пращи от всякъде , бахти смешниците !

Интересно дали света се е вторачил в тия двамата и особено в убиеца на старци или гледа с интерес другата среща ??

На тъжния конь му се изсмяха в Индия, като зе да дудне, че московия не е агресор Индийците изнудват путлерастия, за евтини суровини Но нема как, Индийци и Китайци да са в една лодка. Естествени противници са И ще продължават да бъдат, на фона на китайското високомерие и териториални мераци Да не говорим за отношенията: Китай- пакистан Китай- мианмар Ама спете спокойно копейки Сънувайте брикс Сънувайте сив А в най- черните си кошмари, Сесе Сере

Третополовия, чекни си финансовата система и процъвтяващите банки от последните няколко месеца и пак ела да дзвекаш тука. Малоумен миндил.

като им объркаш опорките, започват с обиди и псувни. Ма от лизане на москалски задници, мозъчните гънки съвсем са им се изгладили. Могат само да копират опорки и да псуват. Жалка картинка!

Ти па грам не обиждаш .... за хърбела и щърбела чувал ли си ?

Добра новина ;) Джуджето ще е малко недоволен , ама ..

Айдеееее, нашите изрожденци индийци ще станат хахахахахаха....

Ха-ха, Евреите смятат, че Индия може да замени Китай, като работилница и да са някви устойчеви партьори:) Даже ги харесват индииците,щото не са Християни и Обичат Парите, което според тях ги прави много близки до тях самите и сега ги омагьосават за да им станат новата работилница... Индииците ще изядат с парцалите всички, ако се доближат и на милиметър от това което беше Китай до преди една година:)))

Японците винаги са били приятели на континетална Азия. Знае се отдавна. И винаги е била на страната на Индия. Това също се знае. Индииците ще вземат каквото могат, ще кажат благодаря Япония и после: "Довиждане." Няма проблем нали Англия и наследникът и ФАЩ са наблизо за да успокоят пострадалите. Ако ФАЩ бомбардира Азия за да спре Китай - Япония и Индия не само няма да пострадат, а ще спечелят. Защото ако има по-добър приятел на Индия от Япония и обратно това е ФАЩ!!! Знае се! Слава Сорос, Слава Кокаина, Слава света Грета.

Е колко да са били "ВИНАГИ" приятели на континенталните държави, като те са започнали Втората световна война през 1937г. с империалистическтие си амбиции да окупират всичко до Индия ... Виж, че ти не си в час е ясно, но недей да мислиш хората в Азия за същите като теб.

Са свикнали до такава степен с Американското робство, че гледат на гео-политиката само през призмата на навика. Не ви лиминава през акъла, че БРИКС съществува и се РАЗШИРЯВА? Или толкова акъл в матрял дето го готвят да яде хлебарки и да умира на Източният фронт няма шанс да има?

То и СИВ съществуваше. И си замина без да гръмне пушка.

ЕССР какво е глупако? Икономическо партньорство или Давоски ред за зануляване на народите на Европа? Това, което се разпада е запда. По план. Щото е време да ядете хлебарки и да умирате от ваксинация. ХВЪРЛИ ЕДНО ОКО НА СТАТИСТИКИТЕ. ПУБЛИЧНИ СА.

нещо си изнервен. от глад ли е, или от недопиване?

Малоумен миндил третополов с две клетки в мозъка?

пази си нервите

Много кандидати ще има, а и тарифата ти ще бъде "конкурентна":)

Твоя случай има решение. Лекува се чрез ампутация на най-горната стърчилка.

САЩ се провалиха с Индия да я привлекат на своя страна и срещу Русия, после ЕС-то се провали ... думите на министъра на външните работи на Индия още кънтят в ушите им. Наред е Япония да се пробва, и то със специална покана за зарибяване на срещата на Г-7, т.е. ще предлагат на Индия светло бъдеще - технологично, икономическо, финансово и каквото и да е друго само и само Индия да вземе страната на Запада срещу Русия, а съответно и срещу Китай. Аз не мисля, че Индия ще обърне гръб на Русия, а също и на Китай, за да поемеш ръката на тези от които индийския народ е страдал най-много. Колкото и демократична и донякъде западно-ориентирана държава да е Индия тя все още си остава уникална в ценностите които в повечето случаи нямат нищо общо със Западните.

Кви думи?

Явно ти се иска да е така, но не е!

Стесни, сближи ли трябва да бъде? :))))

Индия може да им помогне да си решат демографската криза със 150 - 200 милиона индийци.

сега ще трябват доста мъже за руските вдовици та индийците са добро решение"))))