Япония поставя в бойна готовност противовъздушната си отбрана

Действията са в отговор на плана на Северна Корея да изстреля сателит

Обратно в новината

Коментари - Япония поставя в бойна готовност противовъздушната си отбрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тя се присъединява към съюзниците си от ВСВ

"Пхенян ще трябва да използва технология на ракети с голям обсег, която е забранена от резолюциите на Съвета за сигурност на ООН", уж забранени ама май само за някои

Тоя сайт пълен с американизирани изроди,които духат на всеки за по 10$

Зелените сте кравари нали умнико

накрая на самурайте ще им омръзне и ще извадят меча!

И като го извадят,ще си го забият у гъзо

ама досега не им се е случвало обикновенно хвърчат китайси глави

Било е то, сега "самураите" ще се скатават, щото най-много техните тикви да хвръкнат. Пък и знаят много добре що е то атом.

На 20 век е Октомврийската революция и действащият от 1923г. режими и диктатура на Сталин. Без Сталин нямаше да има Хитлер и Гестапо. Издигането на НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА и партията на Хитлер стана с помощта и пропагандата на Кремъл. Те умишлено вкараха Германия във войната, с единствена цел, Запада с неговият капитализъм и империализъм да се избие замини, и когато вермахта отслабне достатъчно, да бъде атакуван от Червената армия, която да завладее Европа и света и наложи световен комунистически ред. Още Маркс и Енгелс говорят за нуждата на световна революция, а а Ленин от необходимостта и неизбежността от ВСВ.

Ма си ги наговорил едни. Чичко Хитлер е продукт на Версайската система, която е наложена от Запада.

Винаги съм се чудел тия японци как можаха да станат солташак на американците,след като им пуснаха две атомни бомби и избиха стотици хиляди невиннни хора.Как може сърбите до ден днешен да презират НАТО,а тия пластмасови самураи да са такива меки китки?

Продължавай да се чудиш, на по-умните от теб. Може и да ги разбереш някой ден.

Винаги си се чудил, защото си тъп русофил и мозъкът ти е силно ограничен. Никой нормален човек по света не се чуди защо Япония и Америка са съюзници, нормалните хора се чудим как може да съществуват такива тъпи парчета като тебе.

А не се ли чудиш, как СССР стана солташак на САЩ и се разпадна. Сега е солташак на Украйна.

Японците се подчиняват именно заради атомните бомби дето им пуснаха. Американците ги държат за гушата (и тях и германците). Ще купуват американски дълг (облигации) докато са живи.

Какво се чудиш? Ситуацията е същата както в Германия и се нарича ОКУПАЦИЯ. След 75 г от края на II св. война американските войски са още там. А в Рамщайн, Германия, не се вее германското знаме, a това на САЩ. Що Ли????????????

Той ги уведомил, но те готови за война!!! Алооо краварите?! Японците да станат васали на САЩ, след като ги бомбандираха с ядрено оръжие, е меко казано гейско изпълнение!!! Като нашия паметник на американските летци, избили хиляди цивилни българи, без да сме ги нападнали дори!!! Предателииии!!! И кой е казал, че само гейския Запад има право на спътници и ракети с ядрен заряд?! Защо единият е лош а другият с 10 000 ядрени ракети е добрия?!

И защо Запада трябва да е гейски! Хората на Запад, включително и милионите живущи там от различни континенти, вероизповедания и прочие? Или правиш разлика в ДНА-то на хората живущи в любимата ти Русия 8 тези на Запад? Единствената разлика е, че едните живеят на свобода, а другите са роби на идеологии и режими. От тези бягат хората на Запад, щото от 1917г. насам промиването на мозъци с пропаганда на комунистическите режими не е свършила. Виж Китай, Северна Корея или Русия.

С гейското изпълнение да станат васали на САЩ, Япония и Западна Германия станаха най-напредналите икономики в света и образец за демокрация и стандарт на живот. Вашата съветска кочина където стъпа, остави нации с неподвижни икономики и робски манталитет. Отвай в Северна Корея, ще ти купя билет първа класа.

Германия в момента е в рецесия, а държавата субсидира Круп, Сименс и химическата индустрия, за да не изхмвърлят на улицата хиляди безраротни.

Като сме обявявали война на САЩ да сме мислили. Обявяването на война не е майтап. И сърбите се правиха на мъжкари и си го получиха. Англосаксонците не прощават на разни цървули.

Току виж "съюзниците " от сащ дето избегнали дефолта им пратят поредната атомна.

Изостаналите севернокорейци изстрелват спътници в космоса, а напредналите българи още не могат да построят читава магистрала. Чудя се, дали Мъск знае че "технология на ракети с голям обсег, която е забранена от резолюциите на Съвета за сигурност на ООН" ? Може да му треснат някоя глоба...

Както вие озстрелвате сателити така и те имат право как така земята е на всички както вие се пазите така и те се пазят.

До къде може да падне русопитека за две години - от пордигравки по адрес на Северна Корея до защита и възхвала на същата. Овце.

Ти виж японците - щатите им пуснаха две атомни бомби а те ги таричат съюзници

Абе те и турците 500 години ни клаха, ама ние ходим на почивка и на пазар там.