Янев след срещата със Заев: Твърдо поддържаме РСМ за ЕС, отговорността е на политиците (видео)

Българският премиер съобщи, че колегата му е дошъл с конкретни предложения, които ще обсъждат интензивно и професионално още днес и в близките дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв позор!!! Еничарите открито бойкотират работата на Смесената комисия, а отгоре на всичко не са намерили за нужно да изпратят дори посланник в София! Вече година нямат посланник! Тотална гавра и пренебрежение! Трябва напълно да спрем контактите и да ги игнорираме. Да дойдат да се молят и проявят уважение.

Първо да направи едно преброяване в Македония.за да се разбере колко са българите,албанците,турците,циганите ,сърбите и гърците,без да брои македонци,защото такава нация няма и тогава, ще решим дали да го пускаме в ЕС.

Северно македонците са лъжци и подлизурковци! Заев е лъжец и мошеник! Вето до дупка!

Джендър мутра ли си или истинска гърбава проститутка?

Му-ха-ха-ха! Разказали са му играта на пигмея... :)

Омайва ни Заев, нали чухте, никъде за нищо не каза НЕ! Напротив, с всичко е сългласен - архиви, посланик и т. н. Думи, думи, и накрая, вероятно - нищо! Смекчим ли политиката, започват тежки и срамни дни за България. Същият този Заев ще поиска всичко, за което се сети, а огромното им лоби по света ще ги поддържа и като ехо ще му приглася - Пиринска Македония, история, език и всичко, за което се сетите. Ще се чудим имало ли е и има ли изобщо България? Защото ще претендират наистина всичко. И ще ни смеят по най-гадния и противен начин!

До Димитров Прадядо ми се е бил в Македония около Велес там е била 2ри Шуменски полк.

Ще припадна!

Не му върви на ЗАЕВски. Попадна на военни-при това генерали. Нищо чудно дедите им на да се били на македонския фронт. Ми я си представете, че имат роднини в поруганите български военни гробища в Македония. Чакане му е майката. Може да дойдат по-добри времена.

Пред медиите Заев е мил, сговорчив, готов на диалог и т. н. - медени усмивки, приятен тон, но... вяра на този човек? не, не я заслужава. Още утре ще направи втори тур из Европа и ще ни очерни, както той си знае! Впрочем - чудото се случи, най-после македоно-албанският му реотан в главата загря - истината е София, тук и само тук е разковничето! Само си помислете колко време му отне!

Отново беше изпързалян заека :)

Как може да са такива злобни лицемери тия от северната макия бре!

чантичката, палтото и на гарата.. Пардон, то влак до Скопие няма понеже като добри съседи не желаете да построите.. Ами на автогарата тогава..

да нощува тук.. мечката в зоологическата е неразположена и няма превръзки..

Борисов каза, че трябва да има парламент за да се движат нещата. Което е вярно. Мунчо и служ кабинет са гола вода. Комуняги. Спецов срам! От Дубай тьпак.

Също така каза и че си прост. Забрави ли?

Зайко трябва да бъде изритан с шутове заради таз сутрешното фиаско с антибългарския Тиквоч! Срам за България е този толуп!

За .... Янев пури и уиски имаше ли ве ? Айде у лево .....

Нашият чорап ,защо е без маска

Искам Заев да си смени името на ЗАЕВСКИ. Да не ми се прави на българин.

Хм? Отговорността била на политиците, пък историците били само хора на науката... Т. Е? Ще неглижираме мнението на историците ли?

И аз това си помислих. Освен това, тоя ръб не се приема за политик? Едно е да уволняваш чистачки, съвсем друго е да управляваш държава. А тия и за двете неща не стават.

Заев довтаса, без капка срам, след черната кампания срещу нас. Лъжи, лъжи, мазнене пред европейските лидери, само и само да изпроси нещичко. Вярно, няма цена, на която да преследваш цел за страната си, но има значение как точно го правиш - лъжите не са препоръчителни! Браво на Слави и на Демократична България - направо са отказали да се срещат със Заев! Достойно е, когато този те е плюл, да му затръшнеш вратата под носа!

За Слави не знам, но Демократична България обявиха, че ако са на власт, веднага ще пуснат СевМакия в ЕС. Няма изобщо да се пазарят. Може би затова не са се срещали със Заеца, защото тях няма какво да ги убеждава. Ако и Слави е така, наистина може след изборите да им клекнем, за което намеква Заеца.

Така чувам и аз за ДБ. Предполагам, че ще променят позицията си, защото 85-90 процента от българите подкрепят твърдата политика спрямо РСМ. Ако искат да влязат в парламента, да си коригират поведението!

Ако тоя педал Бойко пак спечели изборите незнам вече, тоя дебелия тулуп до онзи ден друга песен пееше продажника мръсен, видяхте ли какво мекотело сте избирали да управлява държавата, върти се както му е удобно, дано това изказване тотално да му смъкне рейтинга, продажник. Щом подлогата му Шкембе войводата остана разочарован правете си сметката каква излагация. Мислете много за кого ще гласувате. Добре че имаме сериозно правителство.

Не се изказвай неподготвен, троле!

Ти се изказваш неподготвен мекере мръсно, прочети твоя тъпкач какво каза сутринта.

Добре, че имаме стабилно правителство! Ако беше Тулупа, щеше да продаде националният интерес както направи с турски поток и новите атомни реактори.

Май забрави кой първи сложи прът в колелата на Александър Македонски

На място! Направо го съсипаха, загуби ума и дума!

Нямах възможност да гледам пресконференцията. Има ли я някъде из ютуб или където и да е. Ще ми е интересно да погледам и да послушам.

Има я в Ютуб - Стефан Янев и Зоран Заев - изявления след срещата.

Мерси!

"Рано тази сутрин Зоран Заев се срещна с бившият премиер Бойко Борисов. Срещата беше излъчвана в социалната мрежа Фейсбук." Aма Бойко е независим (нищо не зависи от него). Защо го главоболят?

Ми не бе Заев! Няма да има пробив на 22 юни. Щото ако има, ще има софийско повторение на началото на една друга война, започнала на тази дата преди 80 години. Ще има народно нахлуване в президентството и МС.

Херо Мустафа ги е сложила в еднакви униформи.

Тия шебек не трябва да влиза в България, докато не се разкарат от българската история и култура. Да си дират идентичностотията.

гледа сърбомакедонецът като ухапан от зла гад..

ЗАЕВ ДА УВОЛНИ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИ ИСТОРИЧАРИ КОИТО ТВЪРДЯТ ЧЕ ЦАР САМУИЛ Е МАКЕДОНЕЦ И ОЩЕ МНОГО БЪЛГАРИ КОИТО СЪЩО СА ОБЯВЕН ЗА МАКЕДОНЦИ.

Не искат да се променят обществените настроения в Македония. Искат да си я карат така и отгоре на всичко да се чувстват победители. Така правят тарикатите. Хитреят до последно.

защо въобще изхаби горивото.. Хайде давай нова совалка по западните страни да ни плюеш.. предишната не успя!

Когато изпълнят договора , нарпавен от Герб и подкрепен парламентарно от всички , тогаво махаме ветото. Т.Е . признават, че са Българи до 1944 !

Договорът не е подкрепен парламентарно от всички. Имаше отделни депутати, които гласуваха против не защото са против договора въобще, а защото в договора има опасни недомислици, работещи срещу българския национален и държавен интерес. Чак тогава на мутрите им светна лампата, че са се осрали. Можеш да провериш кои точно депутати алармираха тогава.

Добре,че мазния,противен нерез се самоуби днес.

Ако наистина искате да накажете северно-македоднците, пуснете ги в ЕС. ЕС ще ги заличи като "държава" , "народ" и "нация" само за няколко години. Е вижте какво стана с България - ЕС унищожи индустрията, земеделието, образованието, АРМИЯТА, енергетиката, смениха историята ни....

унищожиха я безмозъчни и неграмотници като теб

Добре, че имаме стабилно правителство! Ако беше Тулупа, щеше да продаде националният интерес както направи с турски поток и новите атомни реактори.