Янев отхвърли критиките на Борисов, ще обяви екшън план срещу скъпите ток и горива

Държавата е длъжна да се грижи за бизнеса, така както бизнесът е длъжен да се грижи за държавата си, заяви служебният премиер

Обратно в новината

Коментари - Янев отхвърли критиките на Борисов, ще обяви екшън план срещу скъпите ток и горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще имаме ли план за възстановяване и развитие или ще оставим парите в Европа. Преди три месеца щеше да е готов ама май за други неща мислеше “временното” ни служебно правителство и принципала му, президентина ни де… А сигурно плана срещу цените ще е нещо от типа - Не купувайте или не потребявайте

Руската кочина на малкия Мук е нашия вечен враг. Бийте ватниците оттук до Камчатка ако не искате да станете бедни като тях.

България загуби милиарди и позиции пред европейските институции, под управлението, на военната, червена хунта в страната.

Само ГЕРБ!!! Никога повече руски подметки в парламента!

Разбира се крайната народна цел на изборите е, ГЕРБ никога повече да не участват в управлението. Стига друсане на маслините, ами да започнем да вървим напред !!!

ГЕРБ ще бие с 50+ % на изборите Фигурантът на Фигуранта е същият безполезник, като шефа си.

Кефат ли ви новите цени?

Бащата на годината :)

Инверторен генератор за ток Bulpower модел QL 2200I – 2.2 KW за 11 часа 3,5л бензин това прави 32ст за квч

При цена на тока от 25ст за квч от Марица Изток 2 по добре да си го правим сами

Дори в Германия тока за бизнеса се спонсорира, при цена за битовия потребител 60ст за квч

Една нова АЕЦ е необходима, най малко заради електрическите камиони, автобуси и леки коли

Само ГЕРБ може да се справи с повишението на цените

Не само тока, а и всичко поскъпна!

Някой дава ли си сметка, че при всички проведени социологически проучвания ГЕРБ водят с около 8-10% пред втората партия? Къде отиват тогава твърденията, че народът подобрява изхвърлянето на ГЕРБ от управлението? Това е стандартното твърдение на всички протестърски квазиобразувания? Кое им дава право да твърдят това, след като ГЕРБ са пред всички и то с много? Какво е това самочувствие разни нищожества от рода на Мая, Хаджигенов,Бабикян да говорят от името на народа, когато партиите им са по един файтон хора? Народът вече на два пъти каза своята дума - ГЕРБ трябва да са в управлението като неотменима част от правителството! Просто и елементарно - двете най-големи по резултат партии, без значение кои са те трябва да излъчат стабилен кабинет иначе България със служебни правителства си отива! Точно това ще покажат и следващите избори, ако на българина не му е увряла главата и не даде пълно мнозинство на партията показала че може успешно да управлява страната - и то по време на глобални кризи - финансовата през 2009 година, пандемията която и в момента върви. Не може да "изчегъркваш" една партия от управлението, когато тя печели изборите както тези от април. Това означава да лишиш от представителство една четвърт от българския народ.

Каква разлика само между умен,интелигентен и знаещ /Янев/ и вожда на простите и айдуците,борисов

Като скочи и цената на памперсите за възрастни с 500% ще се сетиш за разликата!! Ей лек ден

Умен зелен чорап - НОНСЕНС!

Гърбавите мърлячи пак започнаха.Гробокопачи на народа.

Янев е същия лаладжия като клепоухия безделник!!! Тъпи военни, дай им само парад да водят, строй да приемат, да дрънкат празни приказка и нищо да не правят!!! Пълни нещастници.... Даааа.... българския народ е малоброен, но за сметка на това е много прост....

АЕЦ Белене защото идва краят на Мариците.

Кой екшън,бе? Този, Деса да пазарува в отсрещното ли?!

"Има Бойко, има ток. Нема Бойко, нема ток". Крилата фраза на един бивш комунистически министър на енергетиката.

Целият мениджърски екип на Кирил Петков и Асен Василев са техни баджанаци, роднини и сватове, които работят с публичен (наш) ресурс за около 200 милиона евро от Фонда на фондовете в рисковия капиталов сектор – семейство Лорер (мъжът съветник на министъра, жената зам.-министър), Евгени Ангелов със 160 милиона лева публичен ресурс за управление в Консултативния съвет на Фонда, Борислав Стефанов, кум на Петков, зам.-министър, отговарящ за Фонда на фондовете с над половин милиард за раздаване, Павел Велков и Макс Гурвиц с частни фондове, но с 50 милиона държавни пари в тях и т.н, и т.

Повишаването на цените на тока не е толкова по вина на предишни и настоящи наши политици. Просто защото се случва и в Англия, Германия и Франция. Освен ако нашето задкулисие не ги управлява и тях. Та данните са следните От началото на септември цените на едро на електроенергия в Германия и Франция са се повишили съответно с 36% и 48%.Във Великобритания цените са £ 385 ($ 532), в сравнение с £ 147 преди няколко седмици...

Т. Е., фатмаците никога не са виновни ли?

В БГ тока е най-скъп от целия ЕС

А кога? Защото изречение започващо със ШЕ, ми е много хипотетично!

Защото са те промивали и лъгали през последните 10 и повече години от ГЕРб!

Отвори, Виж си сметките, и после говори за последните 10 години, тогава не хвърчаха така...

Фатмак до фатмака, Майно льо! Нищопрвци се надговарят, а цените растат главоломно! България

Ще ви кажа едно Цивилизованите държави съществуват, за да защитават и обслужват гражданите си, а тук е обратно - хората съществуват за да обслужват и хрантутят държавата.

го пазят трима гавази ?! Явно и той като другия се страхува да не го издебне някой журналист с нерепетиран въпрос.

Всички държавници му обърнаха гръб,като аблолютно идиотско създание.Тиквата да си говори с простия електорат,защото се разбират,а ние да си оправяме държавата,която Тиквуна вкара в блатото.

има и икономически растеж, няма инфлация, магистрали, инфраструктура ... Няма Бойко и има стагнация, появи се инфлация, магистралите са спрени, инфраструктурата е под въпрос Кой е дебилът сега?

Това е Радевото БЛАТО! ЩЕ ИМА РЕВАНШ , ИДАТ ИЗБОРИ!

горивопровод от Румъния и Гърция та да си имат нашите едно наум. И не на последно място въпросните дебитомери дето още Дянков искаше да ги слага. По отношение на тока - то производството му се явява естествен монопол и в този ред на мисли всякакви борси, либерализации и прочее следва незабавно да се разкарат като сборище на паразити и на източник на абсолютно ненужно покачване на цената му. Токът следва да е строго регулируема стока неподлежаща на никакви борси. То и за борсата трябва конкуренция - токът е един за енергийната система. Конкуренцията е чрез търг за нужна мощност, каквито уви имаме предостатъчно

Не е един. ВЕИтата са частни. кафявата енергия е частна. Тецовете на Доган и Ковачки са частни. Топлофикациите са частни. Има и купища частни вецове. Американските централи са частни също. Държавни са само ТЕЦ2 и АЕЦ Козлодуй. Костов отдавна разпродаде енергетиката.

токът е един и само като един ток може да се продава. Просто токът си е ток и няма как да се дели обективно. Администрирането на подобно начинание е скъпо действие и предразполага със злоупотреба с монопол - няма как да се произвежда повече мощност от текущото потребление така или иначе за да действат нормални пазарни механизми. Излишък на ток значи свръхнапрежение, дефицитът е режим. А и текущото потребление е според нуждите - няма как да се запасяваш и да държиш ток на склад

и средството срещу всякакви инфлации - свободна търговия. Което априори изключва всякакви центрове - търговията наистина следва да е свободна без централен пазар, без борси, които са средство за контрол върху търговията и цените. От кого се контролират цените на борсите е интересен въпрос но ако искаме нормално икономическо развитие и стабилни цени то би следвало да се стимулира търговията на дребно. Особено в областта на хранителните продукти и стоките за потребление - дрехи, обувки, инсрументи, домакински прибори и т.н.

"Излишък на ток" /правилното е излишна енергия/ не води до свръх напрежение а влияе на честотата. За това енергийната система е снабдена със съответните честотни регулатори. Складове на енергия са ПАВЕЦовете. Проф. Тодориев изгради достатъчно, но сегашните червени цървули, които управляват енергетиката и са "разбирачи" като теб не знаят как да ги използват. Другите ти глупости въобще не си струва човек да ги коментира.

Преди години един министър на енергетиката такъв екшън палн сътвори, че цяла зима карахме на два часа има ток, два часа няма. А точно преди Конгреса на БКП се разпадна енергийната система на България. Българските енергетици проявиха чудеса от храброст, професионализъм и героизъм и за два дни възстановиха системата, нещо което не е правено никога в световен мащаб и се смяташе за невъзможно. После Живков прогони михлюззина и назначи проф. Тодориев за министър а проф. Писарев за зам. министър и полека лека стабилизираха системата. Нищо ново под слънцето по отношение на екшън плановете. Всичко е добре забравено старо. Просто Живков имаше усет за хората около себе си, а сегашните червени галоши нямат.

Крушовската Лъжа, Кюстендилската пачавра и Учиндолските специалисти "Увеличиха" доходите на дъртите червени капути-пенсионери и им намалиха спестяванията наполовина. Този факт ме изпълва с огромно задоволство. Поне като нетна стойност ще мятат по малко пари на телефонните измамници през терасите.

Първият екшън план на комунистите беше да пуснат блоковете на ТЕЦ Марица Изток 2 и цените щели да паднат. Тази глупост министърът я дрънка и от трибуната на Парламента. Вторият ексън план беше АЕЦ Козлодуй и ТЕЦ Марица Изток 2 да осигурят някакви "специални продукти" за бизнеса. Още по голяма глупост. Третият екшън план тепърва ще го видим. Почти сигурен съм, че след него, когато времето стане студено ще минем на режим два часа има ток, два часа няма. Комунистите така и не разбраха, че енергетиката се подчинява на обективни физични закони, които съществуват ни действат вън и независимо от нашето съзнание и процесите в енергетиката не са като да окрадеш пита кашкавал от беззащитен мандраджия.

https://standartnews.com/balgariya-politika/mason-li-e-radev-razkritie-na-istorik-471758.html#

под предлог, че ще има почтеност готвят излизане от ес и нато.

А НИЕ ХРИСТИЯН КОМУНИСТИТЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ И ЗА БИЗНЕСА И ЗА ДЪРЖАВАТА МУ... ... ПОНЕЖЕ Е ИЛЮЗИЯ ДА ЧАКАШ ВЪЛЦИТЕ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ОВЦЕТЕ ....

Събиу зелените чорапи! Изтържи единствената гънка на мозъка, останала от шапката, и се скри някъде надълбоко, където ще иде и Руменчо!!!!!

Янев, гледай с екшън плана като пръднеш да не се осереш!

Бившият служебен икономически министър Кирил Петков не фигурира в регистрите на Харвардския Университет. Петков всъщност е завършил Университета на Британска Колумбия във Ванкувър, Канада като бакалавър. Както и да го въртим, той не е от топ универиситетите в света и не е Харвард. Смеееех!

Ее, нали все Харвард им в устата.. много учени, ама в Харвард....

На изборите ще им се......

Пп-30% ДБ-18% Ибнг-6% А дано! Тогава сички гербави и чалгари ше вият на умряло.

Защо пожелаваш беда за държавата ?

По-добре мисли как ще си плащаш тока!

Тия Служебни министри- мошеници, явно искат САМО да седнат на мястото на Борисов за да КРАДАТ, вместо да МАХНАТ маските.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.

След като Герб окрадаха парите преди изборите, сега логично злорадстват. Кражби за милиарди ! Надминаха и комунистисте!

Нали събраха два милиарда повече Или ги събраха и ги открадоха

Кои пари ? Колко ? А според мен, ти ги открадна. Затвор и яко навеждане !

Да управляват държава - търсете ГЕРБ Да осерат площада търсете ЕБНИ ГИ За хомо партита само Дейбъ България Да излъжат избирателите ИТН нямат равни Празни приказки и губене на време -тандемът Янев/Радев е без конкуренция Кирчо и Кокорчо са веселяци от харвардската циркова трупа Има избор , не е като да няма. Избирайте умно

Борисов да спре да се обажда като непоканена свекърва! Този боклук- Борисов, който ни докара до ръба на оцеляването и опропасти цялата държава има наглостта, дебелоочието, дебилщината да ходи да се изказва неподготвен и плюещ грозно като отрочето си Плювналиев. Като гледам и двата плюят отрова наляво и надясно и решиха, че като са крали най-много от всички и имат най-много акъл.... Споко бе тъпаци мозъка не се купува. Човек трябва да има интелект, който да развива, а пък вие го нямате. Колкото и медии да си купите пак бавно и безславно ще залезете, защото не сте направили нищо, с което хората да ви запомнят!

Май живееш в друга държава.

Пенсионирани фатмаци,комунисти,ченгета и темподобни.Щяхте да изчегъртате герб а изчегъртахте народа.

въобще като ги гледам Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Курнела, Бойкикиния, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов ми се вижда като цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план. Не случайно ГЕРБ-СДС са първа политическа сила в България и на следващите избори ще бият отново като тупани всички останали за петнайсети пореден път!

Не зная как измерваш разстоянията в светлинни години, като тези, за които говориш- всички гербаджии нямат акъл да те разберат. Обикновен гербаджията е тъпо, алчно, но вярно на господаря си куче, което само лае и е готово за пари и майка си да продаде.... Като се замисля сега много ми приличаш на някой от тях... Не се крий... изпълзи, изпълзи да ти смачкам отровната глава.

Децата на Стефан Янев са назначени в БЕХ и БУЛГАРГАЗ като консултанти по европроекти без конкурс с 4500 лева заплата през 2017 година, когато Янев е бил замесник министър в първото служебно правителство на Радев. Това е явно нарушение и конфликт на интереси. Представяте ли си ако дъщерята на Борисов беше назначена в държавна структура на такава заплата при неговото управление. Къде са честните журналисти в България? Или действат като бухалки срещу заплащане!

Къде сте видели прост милиционер като Путин в Русия и фатмаци като Радев и Янев у нас да управляват успешно държава! Нито са икономисти, нито юристи! Единственото хубаво нещо е, че ще си отидат след два месеца на бунището на историята!

Зарязвай Плана за възстановяване и викай Пеканов Лапацалото да ти прави екшън план, щото Корни не го дава Гечев.

Кабинета е виновен и крадливите харварди, аз само подписвам укази!

Я да си припомним какво Мартин Димитров ни разказваше за Белене? "„Никой не може да ни отговори защо ни е „Белене“, там основно ще работят руски специалисти, става въпрос за централа, която не се знае дали ще има пазар“, попита реторично Мартин Димитров. „Белене“ не е необходимо" Е, оказа се че има пазар ама Белене го няма и сега всички българи ядем дървото! Докато не @@@@ няколко като този, няма да има оправия!

ДБ като затворят централите и ще стане още по-страшно.

Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?