Янаки Стоилов внася законопроект за премахване на "инвестиционното гражданство"

Правосъдният министър е изпратил искане до ДАНС да се проверят гражданствата, придобити през последните години на това основание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей Яначко що така комунягите сте големи измекяри всички сте заченати от пияни руски ботуши

Това, че си кон, по-скоро катър е похвално. За теб. Защото и 1 магаре ще каже защо не е съгласен с публикацията. Не с лични обиди. Катър

Е га ти хитлеристката физиономия.

Още 1 катър

Т.Ъ.П.А.К , ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ПАРИ ВЛИЗАТ В ДЪРЖАВАТА ОТ ТЕЗИ ХОРА ! В ЦЕЛ СВЯТ ГО ИМА , САМО НА мун4о , НЕ МУ ИЗНАСЯ ! ПФУ !!!

Защото арабите обещават но не инвестират. Така е направено от герб. Който трябва си взима, герб, нали.

Янаки, това консултирал ли си го с финансовия министър ? Чувал ли си за офшорните зони, където инвеститорите влагат парите си не само срещу гражданство, а и срещу съответните данъчни облекчения ? Колко струва българското гражданство ? Шкембе войвода го продаваше нелегално за 2-3 хиляди евра, а в Швейцария официално цената е 50 хиляди швейцарски франка ! Я пак обсъдете въпроса гоним или привличаме инвеститорите и по какъв начин го правим това ! Защото гол българин не е за предпочитане пред богато облечен американец с български паспорт !

Ха, ха, всички знаем ,че офшортките са напрсвени за укриване на мръсни пари от всякакъв вид претъпници и корумпета. За тях ли плачеш?

Бай стоянчо, швейцарците не продават паспорти за 50 хил франка. Процедурата е различна, ясна и който я започне я спазва, иначе е аут. И е направена за наистина богати хора. Тук се взимат едни рушвети, арабите дават обещания и си оставаме с тях. Парите са дадени на който трябва.

Браво на министъра!!!! До сега ГЕРБ и ДПС раздаваха гражданство на всякакви албански, турски и арабски наркобоклуци, които си перяха парите в България!!!!

Тъй ли ? Ама че информиран соц. дебил си...Ми, нека Рашков да ги хване тези арабски , турски боклуци, че да ги видим....Аз пък казвам, че разни руски болуци се набутаха в България? А ? Ей, много мръсна сган е червената сган....Ама много мръсна

Комунистите още малко и ще ни превърнат в Северна Корея на балканите. На Янаки, Рашков и компания заветната им мечта е България да не е част от ЕС.

Боко и компания, под мъдрото ръководство на Сокола, ни превърнаха в една малка Русия. Благодаря, предпочитам комунисти които малко от малко ни връщат към европейските принципи.

Сега вече сме наистина закоравели потенциални емигранти, с позиция да не се завърнем в близките 100 години!

Май прирастът на населението ни е твърде голям та не ни трябват хора

Инвестиционно гражданство са получили шепа хора, повечето от мошеник нагоре.

Поредната тъпотия от комунист. Дори САЩ дават гражданство за инвестиции - защото няма по-хубаво от това някой да дойде с милиони в страната ти. Ама къде ти комуне да разбира... на него му дай да затваря граници, да опъва телени огради и да плаши хората.

Тъй ли ????? А наркобос с милиони, той също е инвеститор потенциален. казусът е спорен, затова първо мисли и тогава дрищи.....

Само 3 държави от ЕС дават инвестиционно гражданство и само у нас то реално е не инвестиционно, а корупционно. САЩ го правят ама се минава през иглени уши, затова престъпните капитали предпочитат други дестинации.

А после ще реват, че намаляват инвестициите. В голяма част от света има такава възможност да се купува гражданство. Май се почувствахме твърде богати, а?

Какви законопроекти ве? Навремето Баце казваше: "АЗ съм се разпорЕдил" и толко, всичко готово!

Махнаха коментарите за новината ме ГЕРБ си искат хартийните бюлетини ХАХАХАХАХ ЦИГАНИТЕ НЕ МОЖАХА ДА ГЛАСУВАТ А ГЕРБЕРИ НЕЩАСТНИ

Има да си мечтаят за такъв министър сините лешоядни уж протестни партии.

Браво! Българин да си е привилегия, която не се купува и продава! Българин означава поне малко да ти е мило за Родината! Другото е търговия с Татковината!

Моя милост е гражданин на НРБ. Все още не съм признат за поданик на РБ?!

Ааааа, да, добре