Янаки Стоилов подготвя законодателни промени, не изключва да предложи кандидат за ВКС

Правосъдният министър заяви, че са нужни по-прецизни текстове за инхаус поръчките, както и по прилагането на закона "Магнитски"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хмммм, мисля,че от тарикатчетата настанени в това Бюро / огромни заплати и кьор фишек ангажименти/, биха станали прекрасни районни инспектори в села,където хората питат има ли полиция и какво е тя! Щели да се върнат в НСО-то..... айде холан, а като напуснахте не ви ли питаха кой ще ви върши работата? Засега в бюрото били 150 служителя....... добре ще паснат в районно управление с джипси маали, напр. 3 РУП......Да ве я и и принципността, и любовта към Родината и признателността към обществото и ... въобще и изобщо........що ли са ви давали заплати!

Като чета жалките коментари, стигам до извода, че българите са генетично увредени олигофрени с вродена нарушена функция на централната нервна система. Клоаката в която превърнахме тази прекрасна земя е показателна и няма начин да се оспори твърдението ми. Калпаво ни е ДНК-то, точка!

Там, където има върховенство на правото, има и справедливост. Това доказа съдът в Словакия, който произнесе присъда от 14 години затвор за вече бившия главен прокурор на страната Душан Ковачик. Висшият магистрат е бил арестуван през октомври 2020 г. за участие в корупционни практики. Той взимал подкупи в замяна на подпомагане на членове на мафиотски организации да избегнат затвора и отказвал да разследва корумпирани висши чиновници и политици.

това прави янаки стоилов съдейства на мафиотски организации

Съдят не главния прокурор а шеф на една от спец.прокуратурите. Бъдете здрави.

Преврата се провали и сега Мунчо и шайката му търсят друго.

Партайгеносен! Вечно на хранилка!

Ако изгоним комунделите от правосъдието ще е огромна крачка напред

Този стар онанист нищо умно не може до измисли. Да се радва, че го осотавиха министър!

Ох , голям смях и кой ще ги гласува тези промени като няма парламент, а бе хора по сериозно стига сте ни взимали за мезе

Тези промени се пишат от наши хора на граждански договори,а че няма да видят бял свят е от ясно по-ясно. Точно тоя ли ще ми променя правосъдието? Смях!!!

Предлагам на "писателите" в нета да отидат на поклонение в Банкя и да помолят Всевишния Тиквоний да си дойде и да ги "оправи".

Ти си поръчков драскач в нета-можеш да заминаваш веднага. Кеф ти в Банкя кеф ти при Спецов.

Цялата работа отива на майната си - - президент го играе министър председател - служебно правителство го играе парламент - парламент не ще да прави правителство и закони - партии се отдават под наем - бандити правят движения - всички вкупом не роемат отговорност и обещават светло бъдеще А народа се забавлява и нехае, гаче ли това се случва на Марсианците. Да ви таковам на народонаселението..

в момента цялата система се самоизчегъртва. хората ходиха на избори 2 пъти вече. какво повече се иска от тях? и срещу какво? срещу едни черни или едни сини очи? природонаселението не е част от системата и никога не е било. ерго, системата да се самооправя, както може. има пълен карт бланш за това.

заповеди-свише...

Комунистите се окопават във властта,както никога досега! Гешев ги беше започнал наред,олигарси и корумпирани бяха по арестите,конфискуваха се милиарди от тях,но сега БСП се върна на власт благодарение на простолюдието и върна всичко по старому,пусна мутрите и олигарсите,спря всякаква борба с корупцията,вече никой не се разследва за корупция,никой за кражби и далавери,всичко е тотална каша,но важното е,че комунистите са на власт,а българинът ще живее във вечна мизерия...

Тъй, тъй...за комуниста Борисов иде реч, нали? А за ЦК на герп да не говорим, те са по-червени и от бсп!

да прибавим още малко паяжина към оплетената държавност , иначе току виж започнат да прозират престъпленията на някой истински бандит

такава мотивация е като платена мотивация, още едно лице на което са му създавали положителен образ залезе, както това на Елена Йончева представяна за храбар прицеса и Жана Д;арк, а се оказа зла българофобка, с протекции и връзки, какъвто най-вероятно е и Стоилов

както винаги само плямпане едното т гешев отива при янакаи и ква ше е разликата нали УЖ то било ...нешо си и някво си а ква е гаранцията че ше има промяна ... само приказки и нишо съшествено ПРАВО ...???-)))))))))))))) хе хе да бе да верваме ти ... ще те изплюят и тебе ....

Червен Боклук

Подготвя законодателни промени. Повече от достатъчно за да се разбере че на тия не трябва да им се дава каквато и да било власт в ръцете.

Сега разбрах, кой управлява задкулисието, Толкин ! Разкрих го по задругата на почтените + Спецов ! Всъщност Спецов е Сараман Белия, той в продължението на ще се разбере, че е на страната на Саурон Дубайски !

Социалистът се развихря. Целта му е да остане на повърхността.

Такива случайни и се намърдват във власта , когато след 12 години суша !!!! Олигарсите и бандитите си върнат държавата

И тоя е от младите и почтенните ! Марш в листите на волт

Готвят се да правят същите магарии с обществени инхаус поръчки, а реформата им в съдебната система е да наслагат свои хора. Нищо ново под слънцето! Само много спекулират с морала, та ще станат за смях накрая. Българинът много търпи, но безочието го пали яко.

така че да се запазят положителните страни на специализираното правосъдие със създаването на съответни отделения и отдели в седалището на апелативните райони. Мечтата на Черепа, делата му да ги разглежда леля Цонка от съда в Червен Бряг ! А нарко картела на Маджо, да се каследва от прокуратурата в Петрич Туй е реформата по същество на ДБ.

И колко представители на висшата администрация, казваш са осъдени от специализрания съд? Колко пари са върнат в държавния бюджет с ОСЪДИТЕЛНИ присъди? То лесно да се държи Иванчева цял ден за да се трупа имидж, ама работата се измерва по свършеното, а не по голите думи. Имало 2 000 присъди за десетина години... а има ли присъда за нещо повече от 2-3 хиляди лева? А това, че МИЛИАРДИ са окрадени, източени или дадени, като подкуп КОГА е разследвано< КОЙ е арестуван, КОЙ е осъден??? Айде заврете си фалшивите доводи в четирибуквието. Черепа има кой да го съди. Днес Магнитски, утре и по друг закон... В България НЯМА осъден българин за трафик на хора. ЗАЩО????

Колко милиарда са източени окрадени и така нататък? Цифри документи имате ли? Колко време според вас трябва е едно дело за финансово престъпление? От тези с които се занимава специализираната прокуратура и специализираният съд? Един месец? Два месеца? Как по-точно започването отначало на всички тези дела ще спомогне за по-бързото им приключване? А да-и много моля цифри и документи. Не празни приказки каквито сте написали по-нагоре.

Какви законодателни промени, бе олигофрен. Законодателите се разпуснаха, маймуно.

Да изберат Гешев за шеф наВКС и няма вече да е главен прокурор!

Няма как този необразован кретен да е на този пост ;)

Абе този нещо много си повярва и не си ли привишава правата като служебен министър!?

Служебното правителство, дали не си присвоява правомощия изрично отречени му в Кондтитуцията на РБ ? Ъ ?!

като ги гледам започва да звучи оная песен - ние сме на всеки километър, от тук до края на света...