Янаки Стоилов: Не смятам, че има големи шансовете ВСС да освободи Гешев

Институционално това решение в едната или в другата посока може да бъде само алтернативно, казва служебният министър на правосъдието

Обратно в новината

Коментари - Янаки Стоилов: Не смятам, че има големи шансовете ВСС да освободи Гешев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ВСС е тотално корумпиран и под контрол.Затова първа задача е той да бъде ликвидиран , да се назначат нови/и правилни/ хора и тогава-главата на каскета на дръвника.

Това червено комунде, каквото и да предполага или прави все си е същото червено бесепарско комунде.

ВСС отдавна не е независим, също като Гешев! Така, че гарван, гарвано око не вади. Решението им е повече от ясно ... Организирания съдебен синдикат, ще действа отново не по закон а по интерес!

А ти самостоятелно ли взе това решение Янаки, или сякаш зеления чорап те подтиква някак?

Софийският апелативен съд обаче не пропусна да коментира и разгласените по случая СРС-та: "Разговорът между лекарите е бил записан със специални разузнавателни средства, разрешени по друго досъдебно производство. Гражданският съд няма право и задължение да преценява доколко използването им и публичното им разгласяване е в съответствие с разпоредбата на член 32 от Закона за СРС, но публичното им огласяване по неприключило наказателно производство определено е противоправно поведение".

Това ми харесва. На очевидно погазване на закона от Гешев, да му казват че не е нарушен, си е наглост!

Не знам дали си разбрал че тактиката на гьобелс изучавана в младежкото БСП не помага в 21-ви век. Писането на десетки коментари показва единствено че пишеш по поръчка. Нарушил ли е Гешев закона-не си ти който ще го кажеш. първо защото нямаш абсолютно никакъв капацитет и тотално не познаваш законите и второ защото пишеш по поръчка каквото са ти дали да пишеш. И накрая-когато специалните разузнавателни средства биват приложени в документите по публично дело, същите престават да бъдат секретни.

Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения

Обаче писането на десетки коментари писането на едно и също показва единствено будна гражданска съвест нали? Да ти преброя ли коментарчетата надолу и нагоре? Или викаш това показва колко си съвестен гражданин може би? Смешко а ти какво правиш-човекът ти го е написал горе че когато съответното доказателство влезе в публично делото вече не е секретно. ти обаче не го опровергаваш а продължаваш да пишеш глупостите които си започнал да ги пишеш от 2 страници насам. Ама колко хубаво си се описал самичък.

Нали за това го внася. Целта е БСП да се откачи от статуквото.

Никой не отрича, че Гешев е нарушил закона! Никой! Какво имаме? Обвинение, защита, съдия. Обвинението не спазва закона. Нормално е да влезе в затвора, след като е нормално защитата да е в затвора при неспазване на закона!

Вестникарските изрезки пълната простотия на комунистическия следовател Рашков идиотските приказки на правосъдния министър не са доказателство за нарушаване на закона от страна на главния прокурор. в сигнала умишлено се пропуска дребната подробност че тези специални разузнавателни средства които били разгласени противозаконно, са всъщност вече приложени в делото доказателства. Също така предадени и на адвокатите на обвиняемите. с което същите вече са престанали да бъдат секретни документи. Второ-гледам изключително голям проблем вие затова че хората са научили какво са си говорили разни лица? Но не се притеснявайте и тая ваша политическа акция няма да постигне абсолютно никакъв успех.

Ако адвокатът ги разгласи, какво става?

В някои държави при нарушаване на закона хората си подават оставки. В други си правят харакири. В тези с харакрито за 3 минути закъснение на влака, министър си подаде оставка.

Шило

Е, що се върза на акъла на Рашков? не само при този ВСС, въобще, при който и да е, няма да мине

Типично комунистически кадрови расъждения. Важно е да вдигаме пушилка - демагогия от висша форма . Изгубил реалностите човек - цял живот на държавната хранилка- да нямаш един ден трудов осигурителен стаж. А бе само мозък - евала на комунистическия идол в България за попадението си за министър на правосъдието. Толкова ли нямаше други кадърни магистрати та опря до тази комунистическа тиква.

Мен не ме интересува друго. Нарушил ли е Гешев закона? Той не трябва ли да го спазва? Заради него ли плащаме безумни евра?

Има ли право Гешев да нарушава закона? После как ще изисква ние да го спазваме?

Никой няма право да нарушава закона. Това е принципа на правовата държава. Ние не сме.

Люлее се цялата правосъдна система. Щом главния, който е избран да наблюдава закона, го нарушава....

Че тя е срутена от години :)

Щом и той не вярва, означава,че доказателствата на Рашков не струват....А Стоилов е юрист и ги разбира тези неща....

Гешев ,удряй здраво !!!! Цяла България е зад теб и очакваме есента да прибереш много изменници и хайдуци....

Цяла, цяла, колко да е цяла - един в Банкя, един в Дубай и няколко разтреперани “едри бизнесмени” из страната…

Тука имаме съдии и прокурори! ВЪПРОСЪТ Е : НАРУШИЛ ЛИ Е ГЕШЕВ ЗАКОНА ЗА СПИЦИАЛНИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СРЕДСТВА? Да, нарушил го е! И сега съдии и прокурори трябва да отсъдят в името на закона!

Да отсъдят по закон... хахаха това да не ти е Бяла държава

Ама защо Гешев да прибира Пеевски и защото не бил го прибрал е поръчков. На времето Орешарски .Мая Манолова го предложиха за шеф на ДАНС и сега те как да ги наречем.Че някои от тях са в новия парламент

Навремето Борисов произвеждаше контрабандни цигари. Въпроса е после какво натвори :)

КогИ ? Слаба ти е подпорната точка .

Гешев обяви война на олигарсите,изпокара ги в арестите,някой избягаха в чужбина и изведнъж цялата политическа глутница без ГЕРБ наскача да сваля Гешев и да защитава крадците на прехода! И сега при служебното правителство на Рублен Черепов Мутрев няма вече преследване на олигарси,няма ги вече олигарсите по арестите,а някой дори говорят за завръщане,добре,че БСП не превзе цялата власт,че тогава жална ни майка... При правителството на Рублен вместо да продължат разследванията срещу олигарсите,то се оказа огромен натиск и ги пуснаха,а изчадията крадливи дори за депутати се кандидатираха... Дано идващата нова власт отново подгони олигарсите,но ще видим...

та те вече ги пуснаха , кой куц кой сакат , кой сърце , кой гъз и всички вече са навън . Нъл'тъй Янаки ?

А ти кой си Стоилов, че да искаш ВСС да махне прокурора? Или просто изпълняваш заповедите на фатмаков?

Министър на правосъдието е, ама вие гербаджиите не ги разбирате тия функции. Свикнали сте един простак от Банкя да нарежда и разпорежда на всички без никакво уважение към постовете и отговорностите им. Ама сте глупави и подчинени слагачи…

Кога по-точно българския народ го е избирал за министър на правосъдието??? Да припомним също така че министъра на правосъдието в република България няма право да оказва натиск върху съдебната власт.

Българския народ не избира министри бе гербаджийски неграмотник. Правителство се НАЗНАЧАВА по ред описан в Конституцията. Прочетете я най-накрая тая тънка книжка.

Няма шанс ВСС да освободи Гешев. Това е само видение по време на нощните полюции на хунтаджиите радев и Рашков.

Иван Гешев е национален герой !!!!! Прибра повечето престъпници ,остават още малко ....Комунисти и мафиоти пищят яко ,но няма спасение .Следва да привика в кауша още важни клечки и България ще стане тогава нормална европейска страна ...

Като привика Борисов и Пеевски тогаз се обаждайте. Дотогава Гешев е поръчков прокурор, далавераджия и търговец на правосъдие.

Да повика Борисов и Пеевски? Защото платените тролове така твърдят ли? Да не говорим как много удобно се опитвате непрекъснато да пришивате Пеевски към Борисов. А припомняте че именно Мая Манолова го предложи за шеф на ДАНС а пък ДПС и БСП го избраха. А именно ГЕРБ бяха против.

Само герб пазарува хора без морал и достойнство. Другите все още имаме остатъци и не понасяме крадливата ви, неграмотна и некадърна сган.

Кого е прибрал??? Всички обвинения вече са оттеглени...НЯМА НИТО ЕДИН В ЗАТВОРА... освен някакви мангали които крали кокошки в селата

Уволнявката е най-малкия проблем на милиционера с червената тога и мултитемпературния хладилник за вино. Следват разпити, задържания и белезници, докато се подготвя психологически за прием в университета на бай Ставри.

Малко народно творчество за дежурните дето им се привиждат комунисти: – Тате, тате, какъв беше цвета на комунистите?- Остави ме сега…- Ама тате, какъв им беше цвета на комунистите?- Не ме разсейвай бе, работя.- Ама кажи бе, тате, вярно ли били червени?- Какви ти червени бе, в сравнение със сегашните направо златни бяха!

Рашков е комунистически следовател. Също така добър приятел и постоянен гост на купоните на Илия Павлов.

В сравнение с сегашните, предишншти комунисти бяха бледорозови.

Ох, извинявам се. В сравнение със сегашните, предишните червени бяха само бледорозови.

Янаки - мръ.сна комунистическа гад! За 30 години не мръднахте на сантиметри р от престъпната ви безродна БСП /БКП. Тотално увредени ,неизлечими комуняги...

ГербеПЕДЕРАСТИТЕ пак вият на умряло. Как не ви есрам да защитавате Пеевски и Гешев... Що не ивехте така когато вожда ви се кланеше на Ердоган пред две турски знамена, що не ревахте като видяхте герберските бюлетини на турски език...

Знаем и ние кой предложи Пеевски и кой го избра за шеф на ДАНС. Май бяха правителството на ДПС и БСП нали? гледам и Рашков изключително старателно избягва да разследва Пеевски защо така??

Г-н янаки, ако бяхте истински наследници на племената Пеко-Таки и Мако-Даки, първо щяхте да го уволните и арестувате, а после да събирате изрезки от вестници! И вие омекнахте, а какви яки болшевики имаше навремето. Сега само позирате с юмручета за фейсбук...

Защо да го освободят? Само 97% от хората са недоволни от работата на прокуратурата? Може още

ВСС ще шутира Каскетя по принципа: "Ти си ни мил, ама ние сме си по-мили". На всички е ясно, че ако Гешеф остане, бият дузпата на ВСС.

Е, като не вярвахте, г-н Стоилов, защо го направихте?За да се намирате на приказка - като в махленската кръчма, или за де се харесате на определени личности.

Има подаден сигнал и трябва да реагира , иначе ще погнат него че прикрива каскетя.

Според ВСС няма други кандидати, Каскетът беше единственият и неповторим, сам самичък Аполон на правото.. незаменим като главен прокурор! Други кандидати изобщо не се допуснаха до изборите за поста. И сега след това "трудно взето" тяхно решение искате да размислят? Хахахаха, добър виц. После кой ще ги пази от разследвания на НАП и на нарко зависимите им синчета с коли за по 200к? Не може така, Седларов, не може...

PEYTSCH

Радев е отмъстителен и иска и невъзможното...

Радев и половината президентство ще са подсъдими за измяна на България.

"Това поставя на голямо изпитание самите членове на ВСС да покажат дали те са самостоятелни". Значи Радев чрез Стоилов и Рашков оказва натиск върку незвисимия ВСС да освободят също независимия по закон главен прокурор, но ако те не го сторят, ще докажат, че са зависими. Нонсенз!

Не Радев , а 2/3 от избирателите. Всички опозиционни партии са за промяна и разследване на ВСС и съдебната система. И с право, въпрос на време е.

70% от избирателите не гласуваха. Та за кои две трети говорим? И за кои опозиционни партии при положение че в момента ГЕРБ са в опозиция:))))

че Янаки му е ясно, че нищо няма да стане, просто си измива ръцете щото е изпълнил поръчката на Радев

И на мен не ми се вярва разумни майстори да махнат темела и постройката да се срути върху тях,но не се знае,все пак се отнася до български майстори.

Изложихте се много другарю Стоилов.Показахте ,че сте абсолютна марионетка на Радьо и пияндура Бойко Рашков.Ние за първи път имаме свестен главен прокурор и вие искате да го махнете.Защото ви пречи да крадете и да си правите каквото искате,но най вече пречи на вашите спонсори-мутрите.ДС в атака ,а България в батака ,но това на вас не ви пука.

PEYTSCH

И защосе опитвате тогава? Само за парлама и политически интриги. Има толкова по-важни неяа, а се подвеждате по Мая Дърдорката и Христо Мераклията (за поста)...