Коментари - Радев прекрати КСНС и насрочи нов заради липса на кворум | Днес.dir.bg

Радев прекрати КСНС и насрочи нов заради липса на кворум

Заради липса на кворум прекратих Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) и насрочих ново заседание на 17 октомври, съобщи президентът.

Обратно в новината

Коментари - Радев прекрати КСНС и насрочи нов заради липса на кворум | Днес.dir.bg

Коментари

TIREX

потника е глупав глупав... ама те всички назначени от козяк са такива

ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ-ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. ТОЙ ВИЖДА ВСИЧКО И ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.......

Радев, който е ходил в казармата знае: Гони за да те уважават.

който е ходил в казармата знае, че умен военен няма

Радев след като иска да се бори с корупцията, защо не застана зад съдебната реформа? Ходи ли , както обеща в Румъния? Каква му е позицията свързана с милионерите симпатизиращи на столетницата? Ами най големите роднини са в БСП. Ако е решил да прави нещо да го прави а не да слуша Йотова и Деса.

Като прочета, че Герб и Ко(у)рни ще борят корупцията леко ми призлява. Все едно вълците да се борят срещу яденетона агнета.

прехвърляне от крачол в крачол

Президент Радев дисциплинира разпасаните гербажии. Следващият вторник ще се явяват на поправителен в Президенството.

случилото се. Имитация на борба с корупцията. Гробовете срещу себе си ли ще се борят? Зрелища за народа, без хляб..... Време е на живо да подкрепим президента на българския народ.

БОЙКОтира. Не може да му стъпите на малкия пръст нищожества

Това за пореден път показва, колко е некадърен екипа на червения послушко. Като се подготвя такова мероприятие хора от екипа зънкат на участниците с въпроса заети ли са или не. След това се докладва: "ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНТ ИМА/НЯМА КВОРИМ". Той какво си мисли,ч е като свири "голям сбор" и всички ще захвърлят работата си и ще тичкат при него. АБСОЛЮТЕН НЕКАДЪРНИК!!!!

Имаш проблеми със слуха, ли? Колко пъти казаха, че всички са потвърдили участието си! Очевидно за ГЕРБ борбата с корупцията не е приоритет. Защо ли?

КАТО ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕ ДА НАРЕДИ ВАРТОЛОМЕЕВА НОЩ ЗА МУТРИТЕ ... ПО КОНСТИТУЦИЯ :))

Е, що не нареди?!! Толко си тъп, че се чудя как си оцелял до сега.

TIREX

не е оцелял - баба му дращи от мазата по спомени.. радев е ибрикчия на сорос и присъдружниците му

Браво на Президента! Най-после да има България един държавник като умен мъж с характер, мислещ за страната!

Мисли единствено за шушумигата на Деси. Та ако там е твоята страна си прав.

Че к никой няма да иде ба среща с това корумпе Резидента ДАНС го разследва за корупция - гушнал е пет милиона кимисионна за да натиска за Грипените

Антончо ТодороФ ли ТЪ информира ?

Но не отричаш, нали? Само истински тъпак,може да вярва на !Грипенски

Превърнаха Президентството във фамилно ООД Безсрамници

Радеф който си назначава любовницата на заплата и половина да се бори с корупцията е смешно

Сега Деса му е личен ПР на заплата! Пази Боже от такива борци !

До колкото ми е известно КСНС при президента имаше за тема борбата с корупцията в държавата. Едва ли има мислещ човек в България, който да е изненадан от поведението на представителите на ГЕРБ и на патерицата ОП. За представителите на ГЕРБ , борбата срещу корупцията означава да се борят със своите роднини и кучета.Въпреки полумандатното си съществуване в държавната власт ГЕРБ успяха да изградят такава схема, която да им позволява безнаказано да крадат финансови средства от всякакви източници - ЕФ, Обществени поръчки , манипулации със средства на Здравната каса и ДОО. Тази безнаказаност създаде у тях представата , че са недосегаеми. Тези хора обаче не са недосегаеми, те просто още не са разбрали, че ПЛЕВНЕЛИЕВ ВЕЧЕ НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ.Що се отнася до ОП, те за разлика от Бай Ганьо, който е мечтаел за Солонската митница си мислят че тя е вече тяхна.Вероятно ще изненадам доста хора, но ще кажа, че днешният скандал в Президентството открива голяма възможност след 27 години разруха, България да започне да излиза от блатото. Всичко е в ръцете на президента Радев.

Не е смешно,а печално. Смееш се на собствената си простотия. Всички знаем как ГЕРБ печели изборите. Хората в малките населени места,тайно споделят как местните структури на ГРОБ ги притискат и заплашват. Разтревожените хора,не могат да гласуват по съвест,а гласуват по принуждение. Цял народ пропищя от гробарската сган,само ти не си разбрал(а).Никак не си в час.

Хаххахаха - цирка на мошеника Радев се провали! Политиците които по една или друга (смешна) причина не отидоха на цирка на тоя мошеник му показаха ясно какво мислят за него и че за нищо не става! Тругнали корумпирания Радев и корумпираната Курнелия да се борят с Корупцията - хахахахах! Курнелия, я кажи сега как точно купи гиганта "Техноимпекс", че нещо не ти се връзват нещата! Как така една проста юристка в столична община, купува гиганстко предприятие и то без пари, как стават тия филми, бе Курнелия?

Изрод, точно на тия да викаш, че са лицето на корупцията като там е шайката ГРОБ заеби. Закриваме държавата а такива като тебе в Албания по планините това е.

някой хора май забравят, че президента спечели изборите по много категоричен начин миналата година, и то във всички области на страната.подчертавам- във всички. аз лично съм на мнение , че никой не трябва, и не може да проявява демонстративно, публично неуважение към държавния глава, и към президентската институция като цяло, пък било то и да се казва бойко борисов.

не забравяме, друже! но пък и помним какви са правомощията на президента , който и да е той! а на радев още не му е стигнало до съзнанието , като какви му са

Не някои хора,а Конституцията на България е отредила на Президента ролята на клоун. Именно Конституцията казва,че не трябва да се дава много власт на един българин-той винаги ще злоупотреби снея ! Така че,трай си там президентче жалко и не се бъркай на държавните мъже в Правителството.

Гледайки снимката на Цецо с Макбука, следва да си зададем въпроса: защо устройство с операционна система, която не е официална за българските институции, се вкарва на Консултативен съвет за националната ни сигурност?

Прецедентът пак се накака.

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Почистете си ушната кал с помощта на фиба. Внимателно, за да не оглушеете съвсем. Излезте навън и с гръмки пламенни слова изкрещете: "Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик, за възхвала на народа той дарил му златен миг." Колегите от психиaтрията ще се погрижат за Вас.

Не бе, пак не си разбрал!! ....по-рано си тръгнаха зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група Цветан Цветанов, финансовият министър Владислав Горанов и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ... Тия всичките вкупом са се отдали на разстройствени занимания в бялата стаичка. И там им е било уютно, задушевно и ароматно.

ха ха ха! амчи те преди 30-тина години прекратиха дуржавата и нии не моем да разумеме за кви сигурности и съвети иде реч? нали разтуриха СИВ и СССР? край на съвети? амчи то беше отдавна бе! та туй новина ли е, а?

ИЗБОРИ 2016/2017/201Х, КОГАТО В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО ТАМ Когато в България и не само там, гражданите - суверенът прехвърлят законодателна власт за определен период от време, през който гражданите са ЛИШЕНИ от законодателна инициатива и решение, и същевременно гражданите са се ОТКАЗАЛИ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за тях, защото те на практика поверяват ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът на гражданите е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е НЕВЪЗМОЖНО, защото, на практика, гражданите - суверенът е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт и РЕАЛНА информация в своите ръце. Ето защо в България и не само там, НИКОГА не е имало демокрация и свобода. Демокрацията и свободата винаги е била и е - ПОСТОЯННА ВЛАСТ и достъп до пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (Швейцария, Исландия). Демокрация и свобода е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ тук и сега, всеки ден. Властта в България и не само там, се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един граждански (суверенен) орган за контрол. Гражданите - суверенът НЕ МОЖЕ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от него лица, да спира решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които ТРЯБВА да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото представителните политици, все пак, са получили уж права от гражданите-суверена, докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от гражданите-суверена, който е ИЗТОЧНИК на ВСЯКА ВЛАСТ. Властта в България и не само там се упражнява съвършено БЕЗОТГОВОРНО, тъй като гражданите-суверенът по закон прехвърля правата си НЕ поименно, а на ГРУПА от хора. По този начин е НЕВЪЗМОЖНО да се КОНТРОЛИРАТ представителните политици, нито и да им се ТЪРСИ СМЕТКА за деянията, тъй като юридически колективна отговорност НЕ съществува. Има само "морална" такава. ЛИПСАТА на гражданска-суверенна държавна администрация, поради правото на представителните политици да съставят каквато си ПОЖЕЛАЯТ структура на държавно управление, и да уволнят и назначат, когото си ПОЖЕЛАЯТ в държавната администрация и не само там, превръща всеки гражданин в роб, грозновато и отблъскващо явление. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува РЕАЛНО разделение на властите. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува постоянна власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където ВСЕКИ гражданин винаги НЕ носи ИНДИВИДУАЛНА отговорност за своите действия.

първо някои закъсняват за КСНС, други го напускат по време на дебатите...Всичко друго е по-важно от националната сигурност на БГ...А всъщност-беше извършен саботаж..Пита се-какво се саботира..Ами-президента и борбата с корупцията...Безпрецедентно поведение...

Пич,хайде обясни на нас невежите,къде се приемат закони!?!Като разбереш,ала сери във форумите!И опозиция и управляващи имат проекти,които яе ти писне да слушаш.

Бих си позволил да дам уточнение от психоанализата. Поведението може да се оприличи на хистерия. Хистеричните изблици се наблюдават при хора, които нямат вече полезен ход в защита на интересите си и не желаят да спазват нормите на поведение. А на уличен език казано, правителството и тъпите гербаджии връткат мръсни номера. Наблюдаващите отстрани казваме - Засърбял ги г.зът. Да вземем да ги почешем, а? С един як ..! Може пък да им олекне.

Единственият случай, когато в дома на премиер са се събирали шефове на тайни служби е през 1972 г. Тогава Голда Мейер, министър-председател на Израел, обсъжда с тях реакцията на страната по повод терористичното нападание срещу израелските спортисти на Олимпиадата в Мюнхен. Случай, влязъл в историята и учебниците. Сбирката в къщата на Борисов също ще влезе някъде, но не искам да казвам къде. Знаете къде. И докато Борисов се прави на инспектор Дюдю, любимата му Меркел ни отряза за Шенген...

Последните събития в любимата държава ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА.

ГЕРБ си отива, спете спокойно деца!

Затуй БСП яде пердах на кметските избори вчера в пет населени месна, хахахаааа

Е с 26 млрд заем всеки ще яде пердах! 3 пъти стария дълг!

кои населени места?

......някога може би, но не сега!

Някога, някога .... къде 2025 година, нали? Тогава ще са останали на територията последните 2 млн. население, старци с алцхаймер, ведро гласуващи за Герб, ББ, Цв. Цв., Цецка, Свенетка и сичките им братовчеди.

ИЗБОРИ 2016/2017/201X, КАКВО Е ИЗБОР, КАКВО СА ИЗБОРИ За да БЪДЕШ уважаван от идиоти, ти ТРЯБВА да се държиш според ТЕХНИТЕ маниери, според ТЕХНИТЕ очаквания. За да БЪДЕШ уважаван от това болно човечество, ти ТРЯБВА да си по-болен от тях. Тогава те ЩЕ те уважават. Но какво ще спечелиш ти. Тогава ти си ЗАГУБИЛ себе си, тогава ти си ЗАГУБИЛ душата си. Тогава ти НЯМА да спечелиш нищо. Ако щастието ти ЗАВИСИ от другите, ако СВОБОДАТА ти ЗАВИСИ от другите, ако ДЕМОКРАЦИЯТА ти зависи от другите, ако религията ти ЗАВИСИ от другите, то ти си роб, ти не си, и никога ти не си бил свободен човек. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора". Ето защо, бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден. Избор и избори е, ти да имаш възможност да можеш да избираш във всеки един момент, тук и сега - всеки ден. Само тогава може да се появи човекът, само тогава може да се появи свободата, само тогава може да се появи демокрацията. Избор и избори НЕ е, ти да "избереш" някой друг, а той след това всичко да избира ВМЕСТО теб. Това не е избор, това не са избори, а твоето СЪГЛАСИЕ на робство, твоето съгласие на ДВОЕН стандарт. Там където има робство или фашизъм, там ВИНАГИ има двоен стандарт, там няма човек, а има само един роб (стока - биоробот - предмет) в ръцете на шепа "хора" - ЛИДЕРИ. Съществува ли двоен стандарт, там винаги съществува робство или фашизъм. Тогава винаги ИМА господар и роб, тогава ВИНАГИ има лидер и останалите. Само единият стандарт за ВСЕКИ човек премахва робството, само ЕДИНИЯТ стандарт за всеки човек премахва фашизмът.

Единият стандарт за всеки човек премахва -РОБСТВОТО- КОМУНИЗМА и ФАШИЗМА

Storen

Това за което говориш се нарича Анархизъм. Това е и единствената мирна алтернатива на Неолиберализма който фактически замени капитализма. Неолиберали (елит) срещу анархисти (суверен) ще са двете основни политически идеологии на 21 век.

Чудя се как Тиквата още не е влязъл в Правителствена с високо кръвно?

Войната вече започва, но не между Радев и ГЕРБ, а между ГЕРБ и народа. Стига толкоз. Писна ни.

Как дир-а пропусна отзивите в европейските и полските медии,простотиите на това недоразумение?Превод ли търсите,или не ви изнася?

Добре сме.Тая вечер пили каша ши ядем със стрина ви Тренда.Омръзнаха ми тия салати рикии пилета баници и свинско от фризера.Чакаме да стане виното и за коледа имаме две прасета за колене.Още от миналата година не сме изяли свинското ей на коледа иде и ка ши прайми незнам

Смешника,Гумен Грипенов Гадев е най-унизителното положение ,което ни докарва платения вот.Под фуражка акъл-НЯМА!Никакво уважение за резидента!

Независимо, че не можах да понасям Плевнелиев, никога не съм си позволявал да се държа неуважително. Затова съм привърженик на такива като теб да бъдат бесени! Кой си ти да подлагаш вота на хората и да се гавриш с него?

С робите продаващи вота си,гаврата трябва да бъде постоянна.Твоето IP,ще представлява интерес.Плаши тъмнозелените за вота,може и да ти върже.......Тъпанар!

като се перчеше, не се ли досети, че може да го сполети недоброжелателност.

Доста объркани понятия за държавническо поведение. Само Тръмп може да си позволи такъв лукс. В държавните дела няма недроброжелателност, има работа за народа. Бойко не може да си позволява недоброжелателност. Сформирал е правителство, което трябва да управлява и тогава, когато никак не е лесно. Ако имат затруднения, да сдават властта и да си ходят. Управлението не е пансион за нежни девици.

Явно е че по високите етажи на власта има огромна корупция и затова част от управляващите бягат панически от съвета страхувайки се да обсъждат тази страшна за тях тема.

Плевела умира от кеф, като селски идиот да привлича вниманието на околните и да си въобразява, че е много значим и уважаван и че трябва да ни дава напътствия в живота. Всъщност, това е държавният ни идиот, който само такъв търпелив и робски народ, като нашия можа да издържи цял мандат! Тоя плужек е толкова неадекватен и тъп, че не можа да схване до каква степен да е сервилен пред господарите си от САЩ. С изцепките си стана най-мразеният български политик и с нулеви шансове да бъде преизбран. Това накара господарите му от САЩ да му измислят "лични" причини за да се откаже от надпреварата за втори мандат! Този тъпак се амбицира сега още повече, за да се класира за някоя службица в НАТО или ЕС и не жали усилия да продължава да злепоставя страната ни и най-вече да се опитва да я скара с Русия! Това жалко човече вместо съжаление буди само остра ненавист у всеки български патриот! Наслушахме се на написаните от друг речи, изпълнени само от шаблони! Писна ни от този кретен, който за 5 години не можа да научи една реч наизуст, а срича като първолак! При бъдещия народен съд, този мръсник трябва да е на първата скамейка на обвиняемите!

Президента искаше да направи среща за да се ПРИЕМАТ ЗАКОНИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА .Малко хора схващат че в момента в България няма такива закони и Корупцията е Законна . Ще ви дам един пример - ако имахме закони като в ЕС , Делян Добрев щеше да бъде осъден и да лежи в Затвора 5 години . В Румъния вече са Факт тези Присъди синхронизирани с ЕС Законодателството . Но всички Политици ги е СТРАХ да приемат и за това Отлагат .

Обаче тези които взимат комисионни - например за водна архитектура, както и например за МВР консултации (интересно какви) и правят преводи под сумата, необходима за обясняване пред БНБ от къде са парите, ще попаднат под ударите на закона. И защо това когато държавен служител вземе комисионна трябва да го пише в закон, че е подкуп? Това дори не е необходимо. Чист подкуп си е и следва направо да се носи отговорност!

Доколкото знам,закони се приемат в парламенте.И опозиция и управляващи имат проекти,които ще се разглеждат в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.Президента направи пълна глупост за да лобира за проекта на Сланинива/където му се гласува ИЗВЪНРЕДНО право да назначава ръководството на органа по корупция.Хайте да не вменяваме богоизбраност на човек,плъзгащ се единствено по ръба на новините....Много слаб ПР!Изложи ни в САЩ,Полша,сега търси отново светлините с безмислен дебат,който ще гледаме месеци в НС....

Цветанов, ти ли си?

Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

жалък си!

valentor

голямо чудо било станало в чудната територия . Мъ още ли не сте свикнали ?

Абе луди ли сте бе? Антикорупция? ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ ако си мислите, че това ще стане някога! Как иначе км магистрала ще струва все едно е от мрамор? Ама да не мислите, че това не се вижда отвън? Я вижте колко струва един принтер в Великобритания и в България? Разлика 2 пъти в полза на Великобритания. Я вижте колко струва един софтуер например Офис 365. Някакви си има няма 100лв разлика! Пак не в полза на България. Да не говорим за храните. Е как да ви повярвам, че живеете с 200лв пенсия?!

Не ще викнем пожарникаря да избере самолет. На фона, че пожарникарите се оплакват как нямат необходимото оборудване... абе ако всеки си гледаше специалността... цена нямаше да има...

Каква корупция, бе?! Няма корупция в нашата страна! Затова и представителите на правителството са си тръгнали. Няма да си губят времето за глупости, я!

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Посетете лекциите за здравно ограмотяване на момичета и млади майки. Това ще Ви подготви за престоя Ви в психиaтрията.

няма място за ирония .

Г-н Президент. Това, което направиха с отсъствието си на този форум представители на властта е пълно безобразие и безотговорност.Има един начин за противопоставяне. На СГС, на ВАС и антикорупционния орган да се сложат достойни хора, които да въведат поне малко ред в системата. Смели и борбени, не тихи професорчета и научни работници. Борци за правда трябват.Дерзайте.

ами те са ги сложили. Виж, ако пряко се избират, може и да е друг резултатът.

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Изглеждате леко умствено изостанал вследствие на труднозавършеното начално образование и използването на въздействащи субстанции. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си. Застанете пред огледалото и се наблюдавайте внимателно. Ако имате прекалено сериозни пристъпи на фасцикулация, ще ви бъде предписано лекарство. Това ще Ви облекчи, докато Ви приберат в психиaтрията. Поздрави.

Боклуков овреме да се пръждосва щот иначе че получи кръвно....хи хи

Аз повече бих се притеснявал на твое място какво ще ми направят за държавна измяна? Или си мислиш че няма да се търси сметка като дойде този момент?!

Правосъдният министър Цецка Цачева обаче отрече това: "Не мисля..... - националната мама можела да мисли ...ега ти вицът

Това че дир.бг те поддържат е радващо - медиен боклук поддържа форумен боклук...

раб божи банкялиев пак съ усра!

Коментари - Радев прекрати КСНС и насрочи нов заради липса на кворум | Днес.dir.bg

Радев прекрати КСНС и насрочи нов заради липса на кворум

Заради липса на кворум прекратих Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) и насрочих ново заседание на 17 октомври, съобщи президентът.

Обратно в новината

Коментари - Радев прекрати КСНС и насрочи нов заради липса на кворум | Днес.dir.bg

Коментари

TIREX

потника е глупав глупав... ама те всички назначени от козяк са такива

ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ-ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. ТОЙ ВИЖДА ВСИЧКО И ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.......

Радев, който е ходил в казармата знае: Гони за да те уважават.

който е ходил в казармата знае, че умен военен няма

Радев след като иска да се бори с корупцията, защо не застана зад съдебната реформа? Ходи ли , както обеща в Румъния? Каква му е позицията свързана с милионерите симпатизиращи на столетницата? Ами най големите роднини са в БСП. Ако е решил да прави нещо да го прави а не да слуша Йотова и Деса.

Като прочета, че Герб и Ко(у)рни ще борят корупцията леко ми призлява. Все едно вълците да се борят срещу яденетона агнета.

прехвърляне от крачол в крачол

Президент Радев дисциплинира разпасаните гербажии. Следващият вторник ще се явяват на поправителен в Президенството.

случилото се. Имитация на борба с корупцията. Гробовете срещу себе си ли ще се борят? Зрелища за народа, без хляб..... Време е на живо да подкрепим президента на българския народ.

БОЙКОтира. Не може да му стъпите на малкия пръст нищожества

Това за пореден път показва, колко е некадърен екипа на червения послушко. Като се подготвя такова мероприятие хора от екипа зънкат на участниците с въпроса заети ли са или не. След това се докладва: "ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНТ ИМА/НЯМА КВОРИМ". Той какво си мисли,ч е като свири "голям сбор" и всички ще захвърлят работата си и ще тичкат при него. АБСОЛЮТЕН НЕКАДЪРНИК!!!!

Имаш проблеми със слуха, ли? Колко пъти казаха, че всички са потвърдили участието си! Очевидно за ГЕРБ борбата с корупцията не е приоритет. Защо ли?

КАТО ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕ ДА НАРЕДИ ВАРТОЛОМЕЕВА НОЩ ЗА МУТРИТЕ ... ПО КОНСТИТУЦИЯ :))

Е, що не нареди?!! Толко си тъп, че се чудя как си оцелял до сега.

TIREX

не е оцелял - баба му дращи от мазата по спомени.. радев е ибрикчия на сорос и присъдружниците му

Браво на Президента! Най-после да има България един държавник като умен мъж с характер, мислещ за страната!

Мисли единствено за шушумигата на Деси. Та ако там е твоята страна си прав.

Че к никой няма да иде ба среща с това корумпе Резидента ДАНС го разследва за корупция - гушнал е пет милиона кимисионна за да натиска за Грипените

Антончо ТодороФ ли ТЪ информира ?

Но не отричаш, нали? Само истински тъпак,може да вярва на !Грипенски

Превърнаха Президентството във фамилно ООД Безсрамници

Радеф който си назначава любовницата на заплата и половина да се бори с корупцията е смешно

Сега Деса му е личен ПР на заплата! Пази Боже от такива борци !

До колкото ми е известно КСНС при президента имаше за тема борбата с корупцията в държавата. Едва ли има мислещ човек в България, който да е изненадан от поведението на представителите на ГЕРБ и на патерицата ОП. За представителите на ГЕРБ , борбата срещу корупцията означава да се борят със своите роднини и кучета.Въпреки полумандатното си съществуване в държавната власт ГЕРБ успяха да изградят такава схема, която да им позволява безнаказано да крадат финансови средства от всякакви източници - ЕФ, Обществени поръчки , манипулации със средства на Здравната каса и ДОО. Тази безнаказаност създаде у тях представата , че са недосегаеми. Тези хора обаче не са недосегаеми, те просто още не са разбрали, че ПЛЕВНЕЛИЕВ ВЕЧЕ НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ.Що се отнася до ОП, те за разлика от Бай Ганьо, който е мечтаел за Солонската митница си мислят че тя е вече тяхна.Вероятно ще изненадам доста хора, но ще кажа, че днешният скандал в Президентството открива голяма възможност след 27 години разруха, България да започне да излиза от блатото. Всичко е в ръцете на президента Радев.

Не е смешно,а печално. Смееш се на собствената си простотия. Всички знаем как ГЕРБ печели изборите. Хората в малките населени места,тайно споделят как местните структури на ГРОБ ги притискат и заплашват. Разтревожените хора,не могат да гласуват по съвест,а гласуват по принуждение. Цял народ пропищя от гробарската сган,само ти не си разбрал(а).Никак не си в час.

Хаххахаха - цирка на мошеника Радев се провали! Политиците които по една или друга (смешна) причина не отидоха на цирка на тоя мошеник му показаха ясно какво мислят за него и че за нищо не става! Тругнали корумпирания Радев и корумпираната Курнелия да се борят с Корупцията - хахахахах! Курнелия, я кажи сега как точно купи гиганта "Техноимпекс", че нещо не ти се връзват нещата! Как така една проста юристка в столична община, купува гиганстко предприятие и то без пари, как стават тия филми, бе Курнелия?

Изрод, точно на тия да викаш, че са лицето на корупцията като там е шайката ГРОБ заеби. Закриваме държавата а такива като тебе в Албания по планините това е.

някой хора май забравят, че президента спечели изборите по много категоричен начин миналата година, и то във всички области на страната.подчертавам- във всички. аз лично съм на мнение , че никой не трябва, и не може да проявява демонстративно, публично неуважение към държавния глава, и към президентската институция като цяло, пък било то и да се казва бойко борисов.

не забравяме, друже! но пък и помним какви са правомощията на президента , който и да е той! а на радев още не му е стигнало до съзнанието , като какви му са

Не някои хора,а Конституцията на България е отредила на Президента ролята на клоун. Именно Конституцията казва,че не трябва да се дава много власт на един българин-той винаги ще злоупотреби снея ! Така че,трай си там президентче жалко и не се бъркай на държавните мъже в Правителството.

Гледайки снимката на Цецо с Макбука, следва да си зададем въпроса: защо устройство с операционна система, която не е официална за българските институции, се вкарва на Консултативен съвет за националната ни сигурност?

Прецедентът пак се накака.

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Почистете си ушната кал с помощта на фиба. Внимателно, за да не оглушеете съвсем. Излезте навън и с гръмки пламенни слова изкрещете: "Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик, за възхвала на народа той дарил му златен миг." Колегите от психиaтрията ще се погрижат за Вас.

Не бе, пак не си разбрал!! ....по-рано си тръгнаха зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група Цветан Цветанов, финансовият министър Владислав Горанов и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ... Тия всичките вкупом са се отдали на разстройствени занимания в бялата стаичка. И там им е било уютно, задушевно и ароматно.

ха ха ха! амчи те преди 30-тина години прекратиха дуржавата и нии не моем да разумеме за кви сигурности и съвети иде реч? нали разтуриха СИВ и СССР? край на съвети? амчи то беше отдавна бе! та туй новина ли е, а?

ИЗБОРИ 2016/2017/201Х, КОГАТО В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО ТАМ Когато в България и не само там, гражданите - суверенът прехвърлят законодателна власт за определен период от време, през който гражданите са ЛИШЕНИ от законодателна инициатива и решение, и същевременно гражданите са се ОТКАЗАЛИ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за тях, защото те на практика поверяват ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът на гражданите е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е НЕВЪЗМОЖНО, защото, на практика, гражданите - суверенът е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт и РЕАЛНА информация в своите ръце. Ето защо в България и не само там, НИКОГА не е имало демокрация и свобода. Демокрацията и свободата винаги е била и е - ПОСТОЯННА ВЛАСТ и достъп до пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (Швейцария, Исландия). Демокрация и свобода е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ тук и сега, всеки ден. Властта в България и не само там, се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един граждански (суверенен) орган за контрол. Гражданите - суверенът НЕ МОЖЕ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от него лица, да спира решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които ТРЯБВА да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото представителните политици, все пак, са получили уж права от гражданите-суверена, докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от гражданите-суверена, който е ИЗТОЧНИК на ВСЯКА ВЛАСТ. Властта в България и не само там се упражнява съвършено БЕЗОТГОВОРНО, тъй като гражданите-суверенът по закон прехвърля правата си НЕ поименно, а на ГРУПА от хора. По този начин е НЕВЪЗМОЖНО да се КОНТРОЛИРАТ представителните политици, нито и да им се ТЪРСИ СМЕТКА за деянията, тъй като юридически колективна отговорност НЕ съществува. Има само "морална" такава. ЛИПСАТА на гражданска-суверенна държавна администрация, поради правото на представителните политици да съставят каквато си ПОЖЕЛАЯТ структура на държавно управление, и да уволнят и назначат, когото си ПОЖЕЛАЯТ в държавната администрация и не само там, превръща всеки гражданин в роб, грозновато и отблъскващо явление. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува РЕАЛНО разделение на властите. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува постоянна власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където ВСЕКИ гражданин винаги НЕ носи ИНДИВИДУАЛНА отговорност за своите действия.

първо някои закъсняват за КСНС, други го напускат по време на дебатите...Всичко друго е по-важно от националната сигурност на БГ...А всъщност-беше извършен саботаж..Пита се-какво се саботира..Ами-президента и борбата с корупцията...Безпрецедентно поведение...

Пич,хайде обясни на нас невежите,къде се приемат закони!?!Като разбереш,ала сери във форумите!И опозиция и управляващи имат проекти,които яе ти писне да слушаш.

Бих си позволил да дам уточнение от психоанализата. Поведението може да се оприличи на хистерия. Хистеричните изблици се наблюдават при хора, които нямат вече полезен ход в защита на интересите си и не желаят да спазват нормите на поведение. А на уличен език казано, правителството и тъпите гербаджии връткат мръсни номера. Наблюдаващите отстрани казваме - Засърбял ги г.зът. Да вземем да ги почешем, а? С един як ..! Може пък да им олекне.

Единственият случай, когато в дома на премиер са се събирали шефове на тайни служби е през 1972 г. Тогава Голда Мейер, министър-председател на Израел, обсъжда с тях реакцията на страната по повод терористичното нападание срещу израелските спортисти на Олимпиадата в Мюнхен. Случай, влязъл в историята и учебниците. Сбирката в къщата на Борисов също ще влезе някъде, но не искам да казвам къде. Знаете къде. И докато Борисов се прави на инспектор Дюдю, любимата му Меркел ни отряза за Шенген...

Последните събития в любимата държава ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА.

ГЕРБ си отива, спете спокойно деца!

Затуй БСП яде пердах на кметските избори вчера в пет населени месна, хахахаааа

Е с 26 млрд заем всеки ще яде пердах! 3 пъти стария дълг!

кои населени места?

......някога може би, но не сега!

Някога, някога .... къде 2025 година, нали? Тогава ще са останали на територията последните 2 млн. население, старци с алцхаймер, ведро гласуващи за Герб, ББ, Цв. Цв., Цецка, Свенетка и сичките им братовчеди.

ИЗБОРИ 2016/2017/201X, КАКВО Е ИЗБОР, КАКВО СА ИЗБОРИ За да БЪДЕШ уважаван от идиоти, ти ТРЯБВА да се държиш според ТЕХНИТЕ маниери, според ТЕХНИТЕ очаквания. За да БЪДЕШ уважаван от това болно човечество, ти ТРЯБВА да си по-болен от тях. Тогава те ЩЕ те уважават. Но какво ще спечелиш ти. Тогава ти си ЗАГУБИЛ себе си, тогава ти си ЗАГУБИЛ душата си. Тогава ти НЯМА да спечелиш нищо. Ако щастието ти ЗАВИСИ от другите, ако СВОБОДАТА ти ЗАВИСИ от другите, ако ДЕМОКРАЦИЯТА ти зависи от другите, ако религията ти ЗАВИСИ от другите, то ти си роб, ти не си, и никога ти не си бил свободен човек. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора". Ето защо, бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден. Избор и избори е, ти да имаш възможност да можеш да избираш във всеки един момент, тук и сега - всеки ден. Само тогава може да се появи човекът, само тогава може да се появи свободата, само тогава може да се появи демокрацията. Избор и избори НЕ е, ти да "избереш" някой друг, а той след това всичко да избира ВМЕСТО теб. Това не е избор, това не са избори, а твоето СЪГЛАСИЕ на робство, твоето съгласие на ДВОЕН стандарт. Там където има робство или фашизъм, там ВИНАГИ има двоен стандарт, там няма човек, а има само един роб (стока - биоробот - предмет) в ръцете на шепа "хора" - ЛИДЕРИ. Съществува ли двоен стандарт, там винаги съществува робство или фашизъм. Тогава винаги ИМА господар и роб, тогава ВИНАГИ има лидер и останалите. Само единият стандарт за ВСЕКИ човек премахва робството, само ЕДИНИЯТ стандарт за всеки човек премахва фашизмът.

Единият стандарт за всеки човек премахва -РОБСТВОТО- КОМУНИЗМА и ФАШИЗМА

Storen

Това за което говориш се нарича Анархизъм. Това е и единствената мирна алтернатива на Неолиберализма който фактически замени капитализма. Неолиберали (елит) срещу анархисти (суверен) ще са двете основни политически идеологии на 21 век.

Чудя се как Тиквата още не е влязъл в Правителствена с високо кръвно?

Войната вече започва, но не между Радев и ГЕРБ, а между ГЕРБ и народа. Стига толкоз. Писна ни.

Как дир-а пропусна отзивите в европейските и полските медии,простотиите на това недоразумение?Превод ли търсите,или не ви изнася?

Добре сме.Тая вечер пили каша ши ядем със стрина ви Тренда.Омръзнаха ми тия салати рикии пилета баници и свинско от фризера.Чакаме да стане виното и за коледа имаме две прасета за колене.Още от миналата година не сме изяли свинското ей на коледа иде и ка ши прайми незнам

Смешника,Гумен Грипенов Гадев е най-унизителното положение ,което ни докарва платения вот.Под фуражка акъл-НЯМА!Никакво уважение за резидента!

Независимо, че не можах да понасям Плевнелиев, никога не съм си позволявал да се държа неуважително. Затова съм привърженик на такива като теб да бъдат бесени! Кой си ти да подлагаш вота на хората и да се гавриш с него?

С робите продаващи вота си,гаврата трябва да бъде постоянна.Твоето IP,ще представлява интерес.Плаши тъмнозелените за вота,може и да ти върже.......Тъпанар!

като се перчеше, не се ли досети, че може да го сполети недоброжелателност.

Доста объркани понятия за държавническо поведение. Само Тръмп може да си позволи такъв лукс. В държавните дела няма недроброжелателност, има работа за народа. Бойко не може да си позволява недоброжелателност. Сформирал е правителство, което трябва да управлява и тогава, когато никак не е лесно. Ако имат затруднения, да сдават властта и да си ходят. Управлението не е пансион за нежни девици.

Явно е че по високите етажи на власта има огромна корупция и затова част от управляващите бягат панически от съвета страхувайки се да обсъждат тази страшна за тях тема.

Плевела умира от кеф, като селски идиот да привлича вниманието на околните и да си въобразява, че е много значим и уважаван и че трябва да ни дава напътствия в живота. Всъщност, това е държавният ни идиот, който само такъв търпелив и робски народ, като нашия можа да издържи цял мандат! Тоя плужек е толкова неадекватен и тъп, че не можа да схване до каква степен да е сервилен пред господарите си от САЩ. С изцепките си стана най-мразеният български политик и с нулеви шансове да бъде преизбран. Това накара господарите му от САЩ да му измислят "лични" причини за да се откаже от надпреварата за втори мандат! Този тъпак се амбицира сега още повече, за да се класира за някоя службица в НАТО или ЕС и не жали усилия да продължава да злепоставя страната ни и най-вече да се опитва да я скара с Русия! Това жалко човече вместо съжаление буди само остра ненавист у всеки български патриот! Наслушахме се на написаните от друг речи, изпълнени само от шаблони! Писна ни от този кретен, който за 5 години не можа да научи една реч наизуст, а срича като първолак! При бъдещия народен съд, този мръсник трябва да е на първата скамейка на обвиняемите!

Президента искаше да направи среща за да се ПРИЕМАТ ЗАКОНИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА .Малко хора схващат че в момента в България няма такива закони и Корупцията е Законна . Ще ви дам един пример - ако имахме закони като в ЕС , Делян Добрев щеше да бъде осъден и да лежи в Затвора 5 години . В Румъния вече са Факт тези Присъди синхронизирани с ЕС Законодателството . Но всички Политици ги е СТРАХ да приемат и за това Отлагат .

Обаче тези които взимат комисионни - например за водна архитектура, както и например за МВР консултации (интересно какви) и правят преводи под сумата, необходима за обясняване пред БНБ от къде са парите, ще попаднат под ударите на закона. И защо това когато държавен служител вземе комисионна трябва да го пише в закон, че е подкуп? Това дори не е необходимо. Чист подкуп си е и следва направо да се носи отговорност!

Доколкото знам,закони се приемат в парламенте.И опозиция и управляващи имат проекти,които ще се разглеждат в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.Президента направи пълна глупост за да лобира за проекта на Сланинива/където му се гласува ИЗВЪНРЕДНО право да назначава ръководството на органа по корупция.Хайте да не вменяваме богоизбраност на човек,плъзгащ се единствено по ръба на новините....Много слаб ПР!Изложи ни в САЩ,Полша,сега търси отново светлините с безмислен дебат,който ще гледаме месеци в НС....

Цветанов, ти ли си?

Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

жалък си!

valentor

голямо чудо било станало в чудната територия . Мъ още ли не сте свикнали ?

Абе луди ли сте бе? Антикорупция? ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ ако си мислите, че това ще стане някога! Как иначе км магистрала ще струва все едно е от мрамор? Ама да не мислите, че това не се вижда отвън? Я вижте колко струва един принтер в Великобритания и в България? Разлика 2 пъти в полза на Великобритания. Я вижте колко струва един софтуер например Офис 365. Някакви си има няма 100лв разлика! Пак не в полза на България. Да не говорим за храните. Е как да ви повярвам, че живеете с 200лв пенсия?!

Не ще викнем пожарникаря да избере самолет. На фона, че пожарникарите се оплакват как нямат необходимото оборудване... абе ако всеки си гледаше специалността... цена нямаше да има...

Каква корупция, бе?! Няма корупция в нашата страна! Затова и представителите на правителството са си тръгнали. Няма да си губят времето за глупости, я!

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Посетете лекциите за здравно ограмотяване на момичета и млади майки. Това ще Ви подготви за престоя Ви в психиaтрията.

няма място за ирония .

Г-н Президент. Това, което направиха с отсъствието си на този форум представители на властта е пълно безобразие и безотговорност.Има един начин за противопоставяне. На СГС, на ВАС и антикорупционния орган да се сложат достойни хора, които да въведат поне малко ред в системата. Смели и борбени, не тихи професорчета и научни работници. Борци за правда трябват.Дерзайте.

ами те са ги сложили. Виж, ако пряко се избират, може и да е друг резултатът.

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Изглеждате леко умствено изостанал вследствие на труднозавършеното начално образование и използването на въздействащи субстанции. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си. Застанете пред огледалото и се наблюдавайте внимателно. Ако имате прекалено сериозни пристъпи на фасцикулация, ще ви бъде предписано лекарство. Това ще Ви облекчи, докато Ви приберат в психиaтрията. Поздрави.

Боклуков овреме да се пръждосва щот иначе че получи кръвно....хи хи

Аз повече бих се притеснявал на твое място какво ще ми направят за държавна измяна? Или си мислиш че няма да се търси сметка като дойде този момент?!

Правосъдният министър Цецка Цачева обаче отрече това: "Не мисля..... - националната мама можела да мисли ...ега ти вицът

Това че дир.бг те поддържат е радващо - медиен боклук поддържа форумен боклук...

раб божи банкялиев пак съ усра!