Президентът Радев свиква Съветa за национална сигурност

Президентът Румен Радев свиква на 30 май заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС).

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев свиква Съветa за национална сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТЧИТАЙКИ РЕАЛНАТА СИТУАЦИЯ С РАЗГРАБЕНАТА И ЗАВИСИМА,ОКУПИРАНА ОТ САЩ ДЪРЖАВА,НЕ ЗНАЯ СЛУЖБИТЕ КАКВО ЩЕ ОБСЪЖДАТ???

Ей,Мето,кого будалкаш,че Вазов може да напишие такова бездарие!...Да вземеш да завършиш трети клас и тогава да пишеш на компа!!!

Един вид ще правят деца. Аз предлагам да започнат с Нинова,Лечева,Йончева,Йотова и накрая вицето Йотова защото имат по едно. Така хем ще изчезне демографската криза хем ще се увеличи електората на БСП. Оплодител ще е някой виден бесепар. Проблемът е с яйцата че като ги гледам май критиката ги е метнала.

СтриктноПроцедурно : - как да Осигурим че Ще има Тотална Двустранна комуникация с Нас-Всички в Реално време ?

Дискретно : - Формата за контакт (на president точка bg) - Работи.

Заплахата за сигурноста на България винаги е била и е Русия!Факта,че граничим със наши са територии и дебългаризирано вече население е изключителна ,,заслуга"на Русия и СССР!А сегашната ограбена и обезлюдена страна е също резултат от руската политика на престъпни ,,приятелски кръгове" и агентурата им в България!Липсата но правосъдие и институции които да бранят националните ни интереси е едно от главните им престъпления срещу нас Българите!

Днешната дата е една от най-черните в историята на България. Защото 16 май е денят на Баташкото клане. На 16 май 1876 г. по нов стил (5 май 1876 г. по стар стил) турската потеря, водена от Ахмед ага Барутанлията, потушава въстанието в Батак. Според различни оценки са избити между 1500 и 5000 души. Оцелелите са единици. Свидетелство за това колко високо е мястото на жертвите от Батак в българската памет, каква е почитта към тях, е и канонизирането им за светци от православната църква. Яростен обществен отпор среща и всеки опит историята да се разгледа от друг ъгъл с цел да не се демонизира ислямът. Налегнала тъмна, ужасна нощ, прорязвана феерично от прехвърчащи куршуми и от искрящи се в бездънното тъмно небе пламъци на разбеснелите внезапно страховити пожарища. Ревът на повилнели нападатели и писъкът на изгубени майки и деца, на ранени валящи се по разни кътове и на затрупани и задушени по пламналите къщя нещастни, допълнят картината. От този час вече по-нататък съдбата на Батак е само агония, пише Захари Стоянов в Записки по българските въстания. Училището, което е близо до църквата Света Неделя е последното убежище на около 200 души. Само временно, докато не бъдат изгорени живи!

само дето потерята не е турска, а помашка - ахмед ага барутанлята със своите съселяни българо мохамеданите/помаци от село барутин и околните помашки села се проявяват. след освобождението и българите християни се проявяват и барутан и другите помашки села биват унищожени и населението им изтребено. аиде сега ви предлагам да демонизираме религиите - които разделят един народ на две части.

Възпоминания от Батак Иван Вазов Във помашко село, не знам кое бе, мене ме запряха нейде под земята. Аз из дупка гледах синьото небе и всеки ден плачех за мама, за тата. По-добре умирвах, но не ставах турка! Като ни пуснаха, пак в Батак живях... Подир две години посрещнахме Гурка! Тогаз лошо време и за тях наста: клахме ги и ние, както те ни клаха; но нашето село, чичо, запустя, и татко, и мама веки не станаха. Ти, чичо, не си чул заради Батак? А аз съм оттамо... много е далече... Два дни тук гладувам, щото съм сирак, и треперя малко: зима дойде вече.

SPRETE TURSKITE SHPIONI KOITO ROVYAT U NAS,POSLE SHTE BUDE KUSNO.VZEMETE MERKI ZATOVA GLASUVAHME ZA VAS.NAPRAVETE NESHTO,VIJDATE CHE DRUGITE NISHTO NE PRAVYAT.UMORIH SE DA VIKAM

какви турски шпиони - та дпс не са във правителството от десет години. аиде стига с измислени проблеми. истинският проблем е че няма съдебна система - дано се поизчисти сега с новия всс.

Ети решението: 1. Направете средната работна заплата 1,700 лв 2. Затворете границите както Виктор Орбан. 3. Закрийте БХК. 4. Приемете драконовски мерки към ромите и тяхната престъпност. 5. Върнете смъртното наказание (както в щатите) и защо не Крумовите закони. 6. Върнете духовното обучение в страната. 7. Забранете турския език по националното радио и телевизия. 8. Забранете ДОСТ, ДПС и ГЕРБ. и по-малко гей паради да има.

Ето и решението: 1. Направете средната работна заплата 3,700 евро 2. Отворете границите като в Шенген 3. Закрийте телевизиите "Алфа" и "Скат" 4. Приемете законови мерки към всякаква престъпност 5. Върнете радостта от живота 6. Върнете телевизионния театър 7. Забранете забраните 8. Гласувайте за Нова република и за "Да, България" и повече гей паради да има.

този се чуди как да поддържа сърбежа, а шефката курни не спира да се драпа по трътката

Демографската криза може да се оправи по един единствен начин - високо заплащане на труда на младите хора и стимулиране на младите жени да раждат 2-3 деца! Със заплати от 500-800 лв. няма как да стане, а с майчински добавки 340 лв. никак!!!

Егоиста не можете да го стимулирате финансова за да се размножава. Той има много "по-важни" работи за вършене. А и създаването на деца не е като отглеждането им като пълноценни хора. В днешно време е пълно с егоисти, които след като са направили едно или две деца, бързат да ги ангажират с всякакви дейности за да имат повече свободно време. Резултата е липса на здрава връзка между деца и родители. Проблема за който търсете решение не финасов, а ценностен.

Говориш безмислици.

ЕС заплашва националната ни сигурност с безотговорната си политика на ислямизация и натрапване на педерастия. Заплаха е, защото е силен финансово и политически. Оказва невероятно нагъл и силен натиск върху слаби страни като нашата и налага либерално глобалистичния си шериат безмилостно. Медиите водят пропаганда, пред която бледнее сталинистката. Например да сте чули че нещо се случи в Китай тези дни? Антируска истерия и фалшиви новини, лъжи за Сирия, атаки срещу Орбан, Тръмп и т.н. Пълно подменяне на всякаква демокрация с авторитарния режим на Сорос и неговия губернатор Меркел. ББ е сведен до селски кмет без бюджет. НПО настояват за официално използване на турски език и т.н. Ето ви колкото искате заплахи. Радев, говори тези неща, за това те пратихме там където си, не мишкувай и не оцелявай на дребно. Срещни се с Орбан, нали си мъж на място.

има от едни дето се заканиха "да ни изкупят"! И от коментарите си личи , че някои колхозници вече са изкупени !

Изкупуват ни турци, уважаеми. Да, има и руски купувачи на имоти, но заплахата идава от турското, не от руското присъствие. Нито съм колхозник, нито съм купен от някого. Мога много лесно да те намеря кой си и да ти пратя адвокати с искане да представиш доказателства за това, което пишеш. Изявите в интернет са публични, независмо че си въобразяваш, че си анонимен.

Президента свиква СНС по нареждане на кака Кури. Тя е наясно какво следва да се направи за да се увеличи раждаемоста и за целта ще го демонстрира публично. Личният пример преди всичко....нали така другари!

Ще ни бъдеш верен , иначе изхвърчаш във въздуха !!

НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ Е ЗАСТРАШЕНА ОТ ПАРЛАМЕНТА КОЙТО ПЪЛЕН С ЧЕНГЕТА И ПРОРУСКИ ПАРТИИ И НАЧЕЛО С ТАКА НАРЕЧЕНИЯ-ПРЕЗИДЕНТ С ФИЗИОНОМИЯ НА ТРАКТОРИСТ.

Радев има защо да се тревожи за националната ни сигурност.Успех генерале.

за кога това !? ще прави нещо "национално" от територията или как..!? ако, сте си роднини или нещо "бизнесче", можете да му ближете фуражката и отблизо, не е задължително да капят лиги по форума

Сигурно ще разискват предложението на Иво пуловера за напускане на ЕС и НАТО и присъединяване към Евразия и окончателното ни ,,освобождаване" от русия?

По закон (Законът за КСНС), президента свиква КСНС на редовни заседания най-малко веднъж на три месеца. Плевнелиев не го правеше и нарушаваше закона, сега да видим Радев дали ще спазва закона за разлика от Плевнелиев.

Демографската криза в България е по причина на корупцията във висшата власт. Корупцията предизвиква всесилни монополи, връзкарство и назначения на некадърници, използване на власт за облагодетелстване и преследване на неудобни, продажна преса, липса на адекватна медицинска грижа, несигурност в опазването на децата и липса на детски градини и сигурни училища, липса на контрол върху храните и лекарствата, ТОТАЛНА ЛИПСА НА СПРАВЕДЛИВОСТ! Е кой нормален млад човек би останал?!

Е, и най-важното: корупцията поражда повсеместна мизерия.

Корупцията, връзкарството, личното облагодетелстване и кражбата са по абсолютно всички нива в тая страна. Висшата власт е само отражение на народа.

ГАВНА ОПОРНА ТОЧКА НА КОМЕНТАРА МИ. ИКОНОМИЧЕСКОТО УЧЕНИЕ НА ФИЗИОКРАТИТЕ. ТО СРАВНЯВА ИКОНОМИКАТА С ЖИВИЯТ ОРГАНИЗЪМ. АКО ТОЯ ОРГАНИЗЪМ БЛРЕДУВА 25 ГОД, ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ТОЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ ЗДРАВ КАКТО Е БИЛ ПРЕДИ. ЕТО ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ДНЕС - СЕРИОЗНО И НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНА. ПРОЦЕСА Е НЕОБРАТИМ, КАЗВА ПРОФ. ПЕТЪР ИВАНОВ ОТ БАН

Демографската катастрофа е пряко свързана с доходите на българите. А МВФ и СБ не позволяват доходите ни да стигнат европейските. Затова емиграцията навън продължава.

Тъмните сили ни пречат! Даже повече от другия ни стар врагЪ - Международното положение ;)) Ай стига оправдания, а?

абсолютно вярно е, между другото и това, освен във всеки но даже в най-буквалният смисъл. просто името на "тъмните сили" е Невежество, а човекът е изброил някои от инвеститорите. но за повече конкретика е добре да се подчертае, че е невъзможно да имаш технически контрол над гените на атомно ниво и някъде да съществува "демографска криза" и това даже като заплаха на националната сигурност! просто няма такова уравнение в математиката нито съществува подобна връзка в логиката и е много лесно човек да констатира този факт но просто трябва да следва цифрите и фактите, а не делюзийте си ! утопията в която се развъждат масите е много-, много-, много-, много пъти по-мащабна отколкото допускате. и това се прави много лесно - не е важно какво казваш, а какво Не казваш!

Заплахата за НС е неграмотния Бай Xyй, управляващ страната по мобилен телефон и не можещ да скалъпи логически завършено изречение.

Г-н Президент, спрете пълзящия преврат, осъществяван от задкулисни, мафиотски структури, олицетворявани от представители на изпълнителната власт. Ако днес не заемете позиция в защита на гражданите на България, утре може и да е късно.

По коментарите си личи че си умно и интелигентно момиче. Но се вижда от 100 километра че ще се изкривиш и на чочрчик ако трябва, САМО и САМО да кажеш нещо лошо за противниците на Тиквата. Трябва да си разбрала до сега че нищо не е черно и бяло а само отенъци от сиво. Но коментираш така, все едно е черно и бяло. Или го правиш нарочно или имаме умствен недъг дето се проявява от време на време.

досега - една дума не чочрик , а чорчик.

Пиар акция на БСП с участието на глуповатия фатмак . Явно кобилата Деса я организира и ще лапне някой лев.

и по-глупав трол от тебе едва ли има

това искат хората от президента,не е необходимо политическите сили да му дават разрешение.

Ще отварят стенограмата на КТБ и ще я изчетат пред цяла България!

и какво очаквате от тази стенограма бе кукувици?:):):)

Ми отворете я да я видим бе, байуйовци. :):):) П.С. Курнела, БайУй и Тримата Глупаци са ми еднакво противни :):):)

Ше пропагандират повече секс за бебета ли, като как мислът да борът демографската негативна статистика? Или ше забранът абортите, ше дават безплатни апартаменти на млади семейства? Да си кажът, че да се приготвиме кой кого ше ебе.....да не стане да се изпонаебем из калабалъка па никой да не забременее....

сигурно разполага с компютър с xp или vista

Пак добре, нали пуснаха новина, че в ЦРУ още имало компютри с Windows 98.

Ако някой може да посочи дори само едно решение за цялата история на този Съвет, за някакви конкретни мерки, дали конкретни резултати, ще му даря снимката си на Ленин ск личен автограф ;))

Главен лектор пред Съвета - Мая Манолова, предвид днешната новина с нея. Злите езици говорят, че ще носи и видеоматериали за радост на присъстващите.

ще се изфабрикуват опорни точки за масово заселване на примитиви и ще регламентират КОЙ ще облажи. ако виждате някакво друго тълкуване на "национална сигурност" по повод "демографска криза", моля споделете ми го! но и да има друго тълкуване, при всички положения Няма да има друг резултат (мат. закономерност). така, че ще ви напомня за портрета.