20 души са убити при взрив в Алепо

Най-малко 20 души са загинали при взрив в ирански тренировъчен лагер в южната част на Алепо.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иран трябва да знае,че никой няма да им позволи да си правят тренировъчни лагери и военни бази в Сирия,никой!!! Дори Русия са против,никой не иска влияние на Иран в региона...

Били са израелки самолети... и пак никой не ги е засякъл. Какви безаналогово руски боклуци са направили алкашите ватенки купол над Сирия и пиле не можело да прехвръкне. Смях.... Самолетите на Израел и Америка правят каквото си поискат в небето над Сирия.

В небето на Сирия пиле не може да прехвръкне. Храбрите сирийски ПВО с безаналоговите руски ракети пазят зорко всичко!

Хем според ТАСС сирийските ПВО били старо руско производство - от преди повече от 30-40 г. Представяш ли си новите, мале, мале

Русия ще постигне в Сирия това, което СССР постигнаха в Афганистан, САЩ във Виетнам и Франция в Индокитай.

еми който пазарува от комунягите бомби...така е...дават често дефекти...да сте си купили от нас.

Следват последователно серии отпровокации срещу Хизбула и ИРАН, до окончателното навлизане на войната в ГОРЕЩА ФАЗА!

Пак ще има организирано нападение срещу израелската авиация от страна на сирийци и иранци. Пак им готвят секирата, тоя път няма да минат само с един свален Ф16 и няколко дрона... Който си го търси, си го намира.

Тъпанар, никога не е имало организирано нападение срещу Израел. Пуснаха едно хвърчило, което беше мигновено свалено. Никой не смее да се ебава с мощната армия на Израел. Глупак.

Фейк нюз това за самолета, дето летял над взрива - такива обяснения прочетох поне в три блога. Според мен се е взривил някой произраелски брадат талибан. Останалото е за украшение, понеже еврейски експерти масово недоволстват от вчерашния безспорен контраудар, който сирийската ПВО демонстрира пред целия свят.

А ти видя ли една свалена ракета. Руски трол.

Видях, всички ракети са свалени върху целите!

така се прави. малко зелено самолетче със зелено човече учтиво поздрави иранските ихтамнети.

Провокациите срещу сирийския народ и съюзниците му не престават, а кой е провокаторът/главният/ не е трудно да се досетите! Но накрая мир ще има в Сирия въпреки коварния и "демократичен" Запад!

Евреите тихомълком и без много-много обяснения си свършиха работата. Безаналоговите руски системи се видя колко струват. Даже не разбраха откъде и кой го е направил а разправят сваляли ракети с десетки. Айде, няма нужда.

И какво ги интересува евреите какво правят сирийците на собствената си територия... Търсят си белята, а после: "олеле, нападнаха ни", така ли... Да не говорим, че открито подкрепят ИДИЛ и всички там амуджи, с които нямат конфликти!

А кой е казал, ЧЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ! Трябва да си ПЪЛЕН КРЕТЕН, за да си помислиш, че няма космическо наблюдение, при това ДЕНОНОЩНО! Просто руснаците не са готови със отговорът на тази провокация! Скоро ще видим адекватен удар! ХАУ!

Сега турците ще се правят на ударени, макар и да са главните заподозрени.

аз да попитам, а някой русолюбец да ми каже, ако знае де, тия израелци що не си трепят иранците в иран, ами първо ги подмамват в сирия и ги трепят там?? а иранчани тясно ли им е да си тренират в иран, та се гъчкат на тренировки в сирия? а защо всевиждащите и всесвалящи русскийски военнокосмическогалактически сили не свалят прелитащите като на парад самолети на израел?? нали обещаха!?

Нищо не прелита бе льольо... стрелят к.урвенски с ракети от ливанското въздушно пространство и предимно нощем последно преди 4,5 дена

че ливан вече не е ли окупиран от сирия и съюзника на путин хизбулла, та евреите си ходят там като у тях си??

във форума, дори злобеенето не ти се удава. и как ти плаща сорос още за бозавите полюции...

Израел!!

Янките още малко и ще настъпят мотиката.

още колко малко?? не че нещо, ама още от 1917 я настъпват тая мотика! изгни и и дръжката, и желязото на тая мотика бе, дорде чакаме да я настъпят! междувременно се скапа ссср, варшавският договор, сиф, онд, и тнт.

"сиф" - ?!?

от същата мотика, пардон ботуш, понеже си израснал в уссср, какво се обаждаш от коневръза....

Памперса е хвърлял забранените от международната общност касетъчни бомби.

Към го търсят иранци в Алепо?

официално са поканени от легитимното правителство. но какъв го дирят там другите, които не само, че не са желани, но преминават към открита военна интервенция на чуда суверенна територия? питам, но отговор не чакам, защото такъв като теб надли би разбрал въпроса.

Каквото САШ в Ново село, Село Корен, Граф Игнатиево.