Срязана тръба е причинила убийствения взрив в завода на BASF

Смъртоносната експлозия в завод на германския химически концерн BASF е причинена от разрязана тръба, по която текат запалителни химикали.

Обратно в новината

Коментари - Срязана тръба е причинила убийствения взрив в завода на BASF | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно - както се очакваше, саботаж. От новия работник-(е)мигрант с тъмен цвят и красиво име Мехмед.

Байер удари прекия конкурент.

само разрязващи се тръби се появиха заедно с манагалите в Германия

Но още няма данни защо е повредена тръбата, макар че предполагаемият виновник е известен и задържан. тва дойчовците хептен изтрещяха....

Кое не можа да разбереш??? че се разследват мотивите ли ? Ех... това путлеристите съвсем изглупяхте. Аре пак да прочетеш внимателно статията за да я разбереш.

"Срязана" или "Рязана" ...

ясно е че е човек,и то може би от оная мирната религия...

идеален пример за нови идеи за новите гости в старата германия

Камикдзе или циганадзе?

Така ще бъде! Наемаш бежанец на работа и не му знаеш промития мозък, с какво е пълен! И решава бежанецът в един момент,че в името на Аллах ще трябва да избие колегите си и започва да прави пакости,я ще реже кабели,я нещо друго... Такива изобщо не ни трябват в България!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ТУКА КАТО КРАДЦИТЕ НА КАБЕЛИ И ШИНИ ОТ ПРЕНОСНАТА МРЕЖА -АКО МИНЕ. мУРГАВОТО МОМЧЕ Е РАЗЧИТАЛО НА РЕМОНТА -ТАМ НЯМА ДА ИМА ОПАСНОСТ ...

По-евтино ли излиза? Големите концерни се чудиха как да орежат правата на работниците, за да бъдат конкуретнспособни с Азиатските икономики. Няма значение какъв е произхода на човека,ако не е било умишлено. Но вече всичко се доказва в правото на властимащия.

Не, изобщо не е тероризъм- от всички тръби рязал с флекса тази, която довела до експлозията.

Некои създания са брали жилезу?!

А сега берача бере душа.

кражба, саботаж или тероризъм. От какъв етнос е въпросният субект?

е ромски, бе бате!

начи бай мангау и там е стигнал и реже тръба аз нафта да кирде .щом е оцелял от тоя зрив начи със сигурност е сиганин те не умират ни от ток ни от взриф.. пп а на журналята само да кажа че машина флекс няма -тва е марка която произвежда различни машини. се едно да бяхте писали че е рязал с бош..

Кока Кола на български ми идва добре, а ма BASF на кирилица ми идва множко. И издайте един декрет мобилните оператори да не пишат на шльокавица 30г. след измислянето на GSM-a

И ся ко? Повече касетки VHS няма да има?