Студени досиета: Взрив над пощенска кутия уби Маймуняка

На 28 януари 2002 г. мощен взрив разтърсва блок 27 в столичния жк "Стрелбище". Четирима са ранени, един от тях - дясната ръка на убития бос на ВИС Васил Илиев.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Взрив над пощенска кутия уби Маймуняка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера защо трябва неперекъснато да ни припомняте за тази мафиотсак измет. Това са хора, които трябва да бъдат забравени, не героиризирани, както се опитвате да правите, като пишете статии за тях. Никой не трябва да помни кой е маймъняка или георги илиев или който и де е от тези престъпници.

Къв кеф ми беше ,когато селянчето отлетя на майната си

И как всички помияри в тази кочина знаят детайлите,до най-малки подробности дори като тези,че всички тези мутрагени са имали помощници на ключови позиции във всички ведомства,в които има клатикуровци и подобните им от женски род(това дали учудва някой),но никой не предприема нищо??? Мръсна кочина,която...плаче,та чак вие за...изриване,това е милата ни родина,нищо повече!!!

педалите,много стриктно следите годишнините на всички убити изроди!

български данъкоплатци, пак ви отвличат вниманието от проблемите с КТБ с разни борчески мутри гушнали босилека. Прокуратурата е внесла обвинителен акт от девет хиляди страници. Колко години ще са и нужни, за да го прочетат поне веднъж? През това време делото ще бъде прекратено по давност, а вие ще си плащате да масрафа на бандитите от КТБ.

Тези студени досиета ни запонават с полуграмотни момчета умело употребени от истинските мафиоти от ДС.

от западните толерасти и гейове, кагебето и десето нямат нищо общо с тези работи.

Само в България престъпленията имат давност. Във Великобритания и днес подновяват разследвания за престъпления извършени преди 50 г, ако излезнат нови доказателства....

Малкото останали Бандитски боклуци сега управляват България ! Вече 9 години се гаврят с нас !!! Боко изтреби мутренската Конкуренция като Гл.секретар на МВР, изби свидетелите като този в Харманли , затрупа с Милиарди държавни поръчки тези които му се подчиниха ... и сега Боко чрез ГЕРБ ЕООД владее задниците на всички в България ! Останалите Бягат през глава навън.

Стига бе, Чакъра свидетел - глупости на търкалета.

Само за протокола: Коя сикаджийска мутра беше главен секретар на МВР по това време? КОЙ?

ВИС, СИК, ТИМ и тем подобни барабар с политическите им покровители да го духат и да горят в ада. Историята подобаващо ще се изкаже за тях. Да живее отрудения, ограбен и онеправдан български народ, жертва и потърпевш от издевателствата на такива уроди.

да го духа и обслужващия ги слугинаж - корумпирани държавни служители, журналисти, мутреси

Абе я да ти сложа първия минус на тебе дето си се разпенил с тия комунистически лозунги. Това да не ти е партийно събрание тука.

Браво но дира и редактора...това е много важна новина, а защо не пишат , че на този ден са починали много заслужили и обикновени честни български граждани, невинни деца и лишени от лекарства болни...ами ще ми пишат за разни маймуняци, напълно отговарящи по мозък и интелект на името си. Или трябва да търсим сензация и интерес в четящите некадърните Ви репортажи!

deja-vu..... нали разбираш, че собствениците на сайта, са хора от точно този контингент...носталгия, какво да паравиш.

бат Бойко нямал ли е и той иншуранс кютек ЕООД

кои стои зад тези...??? ,,..Братя Галеви живеят нашироко в САЩ, с щур купон празнуват свободата си, станали защитени свидетели и ДЕА ги възнаградила с нови самоличности...,,???

не е вярно, не ти е точна информацията, тук в БГ са, само в престъпна корумпирана мутренска държава като БГ могат надеждно да ги "търсят" но не и "откриват", ако припарят в САЩ или ЕС трябва първо да цакат огромни пари освен инфо, освен това ако удобното за САЩ и ЕС правителство на ГЕРБ си ги поиска ги връщат незабавно. Тука са, шарили са си на когото и където трябва след осъдителната присъда и сега ще ги "търсят" докато мине давността...и после са на свобода. Излезнаха малко по недалновидни от Христо Бисеров и Софиянски и затова сами си причиниха това главоболие. Ако си бяха цакали предварително като онези двамата още сега щяха да са свободни.

БРАВО, един боклук по малко!!!

роден е в село Добрилаки, община Струмяни

Днес 28.01.2018 празнуваме годишнина от смъртта на този взривен бандит ли, Дир ?

ъм на входа на блока сложиха ли паметна плоча ???

На Маймуняка сложили бомбата над пощенските кутии,а на шефа на българската Мафия сложили бомбата не в двора му,не пред вратата му,а на улицата в Драгалевци.Защо ли!?

Не е вярно, 4е няма рода - има сестра и още си живее в Дружба 1, а родата е в македонско....

А запитвате ли се защо се появиха 90 те години тея отрепки? За да се разграби богатството сътворено през социализма. А защо сега ги няма? Защото се разграби всичко и по закона на джунглата който е по-голям изяжда по-малкия и обратното, който е по-нагъл изяжда по-големия и по-ненагъл. И къде са сега тези хора с откраднатото? Ами правят демокрация с ЕС и САЩ. А всички спазвали законите на НРБ ще останат роби на тях. Сега който може да се спасява за чужбина.

Децата на комунетата и внуците им...Народът се изнася тия като кукнат да няма кой да ги погребе... Сган!

Предполагам ДС им е раздавала прекорите, Маймуняка, Буда и т.н. Чудя се защо някои все още са живи?!?!

Не е лошо да се знае и помни за тези времена, така по-лесно се разбира абсурда в който живее населението. Никой никого не величае, изложени са прости факти.

..... преместих си го в другия крачол

Абе идиоти, защо целенасочено възвеличавате някакви пълни тъпаци ?! Защо искате хората да се интересуват и вълнуват от тази простотия?! Малко ли ви е черен животът, че допълнително го украсявате?!

Никой никого не величае. Статията дава сухи факти за човек участвал в сериозни престъпни деяния, със съществено отражение в/у процести в посткомунистическа България. Историята е за да се вадят поуки от нея, а не за да я харесваме. Да допълня, че когато нещо потъне в забрава неминуемо се повтаря.

разбирам смисъла на тази статия.Защо трябва да се пише за някакви селяци без грам мозък изпълняващи заповеди на ДС.Трябва да ни е мъчно за онова време ли или да скърбим за поредния боклук,получил си каквото заслужава?Тези трябва да тънат в забрава да да пишете за тях.

Нищо ново, налагането на "комунизма" е ставало по същия начин, събират местните хулигани и хаймани по населени места и ограбват собственоста на населението. През 90--те отново местните бабанки са вилняли и грабили кой как може. В сегашни времена, същите са собственици на банки, ключови икономически отрасли, собственици на осигурителни и пенсионни фондове, пак си грабят, но без бухалките.

дир-а има неква носталгия явно каквото търсили намерили

Нека всички четат как се става Премиер на републиката, от къде се тръгва в занаята, кое е правилното в бизнеса и т.н. Браво!

Интересно с Шинка как го е вдигал?

Местим си го ритуално в другия крачол!

Бас хващам, че вече е изгнил големия бос под земята пък аз днес смятам да хапна, пийна и онова третото да направя.

Щом не казваш секс,значи си онаниращо джендърче?

Аз пак да питам- що туй такова е толкоз таквоз бе? А? Ам че кът ши й тъй то туй на ко мяза.

Местим...

Всички маймуняци, компири, круши, окати, маргинали и други подобни изчадия, живяли на гърба на обществото и отровили миналото, настоящето и бъдещето ни, да лежат под три реда бодили и тръни, да тънат в незнание и забрава, да бъдат презирани те, близките им, любовниците им и кучетата им, да са отхвърлени и изтрити от всички честни хора! Амин!

Кир.бг ги почита с тези статии всяка седмица, да не бъдат забравени.

Забравяш Тикви и Кауни !!!

Какво ми го величаете това гнусно лайно бе.Ръководел наказателни бригади да плаши разни беззащитни хора, а зад гърба му политически чадър.Вилнееха в София и по селата около нея.Не смееше да вдигне очи когато бяхме хаблизо.Мутра. обикновен селски лайнар.

Напротив, нека припомнят откъде са тръгнали големите ни "бизнесмени", днес правещи се на светци, едва ли не.

Мястото им е в затвора, но няма кой да ги прибере.

""""""""Напротив, нека припомнят откъде са тръгнали големите ни "бизнесмени"""""" и как свършват.Но вече в повечето случай сме на ново по-високо технологично нива.Разни препарати , разни генно модифицирани , индивидуални канцерни образувания и ред други

Ами всички туземни и руски бизнесмени са тръгнали от коминтерна/информбюро, външно-политическия шпионаж на сталин, отрочетата на своите отци и деди, също като теб.

СТАТИЯТА Е ДОБРА- НЕКА ВСИЧКИ ПОМНЯТ НА КАКВА ОСНОВА СЕ СТРОИ НОВИЯТ БИЗНЕС.

човек, стига да не е някое плевенско село и да дращи самохвалебствия с ГЛАВНИ БУКВИ - всичкият "бизнес" в България е по съветско-руски образ и подобие, т.е. номенклатурно-мутренски.

аиде бе доне,вурви при очен лекар да ти смени диоптрите,стига си писал с главни букви.относно прехода не е необходимо дирниците да ни напомнят,ние сме свидетели и на прехода и на пред прехода.тои прехода е ясен,по партиина линя вече трета генераця.пример - добрев углавен престъпник ще бори корупцята ама като сме 80% дебили какво дс правим

Тия са най-обикновени писачи, които не знаят какво е журналистика.

Да му се сера на надгробния камък.

на съветския, защото е планиран и ръководен от един и същи център - кпсс/бкп/кгб/дс/гру/румно. В Съветскиясъюз/Русия също така на преден план за парлама бяха поставени мутрите - тайванчик, япончик, ..., които след като свършиха мръсната работа бяха застреляни.

Дори ваньо костов се изтърва в един филм относно прехода и призна, че преходът е съгласуван и извършен с активната подкрепа на ЦРУ и Държавния Департамент на САЩ. Преходът започва 1976г в Русия, 1980г в България, с подготовка на събитията 1989г в България и завършека на разпада на СССР през 1991г. Без ФАЩ целият този преход щеше да завърши с много обесени боклуци. Но, ЦРУ осигурява външна подкрепа - финансова, логистична, включително ликвидиране на тези, които пречат на "новата власт". Тъпо е да си въобразяваш, че 100-те местни бабаити са проблем за тайните служби на коя да е сериозна държава. Ако искаха да ни помогнат, изтрепват ги за месец и сме готови. Но, истината е, че никой на запад (нито на изток) не иска ние да сме добре. Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се.

Прехода е бил плануван и ръководен от ЦРУ и КГБ.И двете заедно са действали в синрон в началото.

Поредния за който плаче само ДИР-а. Тоз колко семейства е разплакал? Нямате идея нали?

Сбъркали са ! Трябвало е Тиквата и сега Държавата България и Българския Народ щяха да живеят весело и по Европейски !

Във всяка държава има мафия, а в България мафията си има държава. Докога?

Не си спомням кой беше гл. секретар на МВР по това време.

Тоя ,дето не си спомня кой е бил главен секретар по това време,искам да му припомня,че ние помним как повече от 50 г. хората не смееха виц да кажат,не можеха да имат различно мнение от това на партийния секретар,изселваха ги ,затваряха ги,унищожаваха ги...Тогава комунистите воюваха с народа си!

Да комунистите воюваха срещу народа си ръководени от юдомасонския интернационал, който след преврата на Т.Живков създадоха тези групировки с цел за бързо набиране на капитал чрез всякакви престъпни средства и оглавяването на новата политическа власт, както и стана.