Взривиха колата на Сашо Диков

Mалко преди 22 часа в четвъртък е бил взривен автомобилът на журналиста и директор на Канал 3 Сашо Диков.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха колата на Сашо Диков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо мисля, че Сашо Диков е знаел за взрива?! Защото е паркирал колата си тази вечер твърде далеч от всички останали коли и от сградата в която живеят, влизат и излизат хора. Това не мисля, че е случайно. Всички взривявани коли досега обикновено са на паркингите редом с други коли и пред жилищата, които обитавт(когато не са предупредени за взрив)и винаги е имало пострадали и други коли, прозорци на жилища в "най-добрия случай"-без човешки жертви.

Сашо,комунистче-твойте я взривиха и ти много добре го знаеш...отдавна си от другата страна на барикадата-от тая на мафията...ич не ми пука за колата ти-си купиш по-нова...с това плюене доста ти плаща г-н Трактора

Пропуснали сте умишлено част от заглавието на "новината"- "Бизнес партньори ..... взривиха колата на Сашо Диков" Леко и неволно сте изпуснали по- важната част от заглавието.

Кой ли? То така е планирано преди изборите от най-крадливите и мафиотски кръгове и обръчи на Гоце ДС-то и на партиите-мафии БСП, ДПС, НДСВ и разни РЗС-та Янета и Трактори Петровци...! Дестабилизация, интриги, лъжи, комплоти като този в Катуница, взривове като този на Сашо Диков... Не случайно БКП/БСП е "сътворила" най-убийственият атентат на 20 век през 1925 година в Църквата "Св. Неделя" в центъра на София и избила над 250 човека от цвета на тогавъшна България! Или пък етническата турско-мюсюлманска партия-мафия ДПС и убийствата на деца и жени при бомбeните атентати през 80 години във влака до гара Буново и по гарите Пловдив, Варна, Сливен... Целта е ясна - дестабилизация и проваляне на успешния премиер Борисов - първият след 1989 година, който прави нещо съществено и инфраструктурно за страната, в т.ч. и за спорта ни! И ТО В УСЛОВИЯ НА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...! И МНОГО ВАЖНО - НЕ КРАДЕ КАТО ОЛИГАРСИТЕ НА ПОСОЧЕНИ ПО-ГОРЕ... А ПЪК НА ИЗБОРИТЕ ПОМИСЛЕТЕ И С УМОВЕТЕ СИ...

Сравнимо е единствено и само с нещастията, които ни навлякоха след 1989 - създаване на всичко, което сега ни души и ще ни души за съжаление още много време - ДПС, раздаване на куфарчета с народни пари, мутри, кантрабанда, корупция, откровени кражби не само на земи, но и на европари, натресване на Мадридския крадец и неговите ЮПита, нагли "заменки", червени милионери, упадък в културата, спорта, икономиката и ..... Единственото, което наследиха от соца, но "благоразумно" приватизираха, са наркоканалите и производството на амфетамини и др. подобни.

Да бе представяте ли си колко трябва да са тъпи Бойко и Цветанов че да решат да взривяват Диков точно когато Барозу е тук?!! Хахаха. Мисля че на тях изобщо не им пука от Диков или който и да е. Те си имат власта и си действат,кучетата нека си лаят. Тук обаче става ясно колко са нагли опозицията и как си вярват че ще им повярваме! Тия сталински и болшевишки методики едно време са вървели,сега са смешни. Това показва какви хора са ни управлявали и каква опозиция има в БГ. БСП и ДПС трябва да се закрият!

Ама нима у вас до сега е имало съмнение?????:))

Нима мислиш, че ако закриеш БСП и ДПС дъщерната компания Герб може да оцелее? И двамата назначени управители Бойко и Цецо - консултанта могат да се справят сами с мениджмънта?

Че са тъпи, тъпи са и то много, но са и подли. Бойко минал школовката в Симеоново и в СИК през "славните" му мутренски години. А и защо да не си представям? Гръмваш и започваш да квичиш, че някой иска да те злепостави пред високите гости. Постигаш двоен ефект - сплашване на непокорните журналисти и компромитиране на опозицията и вожда отново целият е в бяло. Според него разбира се. Иначе и той и Цецо отдавна целите са в л-на и дори потния Веско Маринов вече не помага и пускат съпровода от "Кръстникът". Нали не си забравил, кой е любимият герой на Бойко - дон Корлеоне. Още ли пледираш, че опозицията взриви колата на Сашо Диковов???

Към нищожеството 6 - първа част: историята на БКП (беше задължителен предмет във всички висши учебни заведения в Б-я и имаше и професори в тази "наука") е азбучен пример за терористична структура срещу методите на която днеска много държави в света се борят!! В гена им е заложено убийства от засада (а след 1944 и открито), кражби, обири, атентати, саботажи, родоотстъпничество (македонския въпрос) и ..... всичко каквото се сетиш друго негативно, никакъв позитивизъм. Пребоядисалите се само за една нощ от комунисти в социалисти мерзавци са мръсната паплач, която не се разграничи от БКП, не се извини пред народа за "сътвореното" от нея, но и НЕ се отказа от нейните методи. ЗЛОТО сторено в годините на соца от комунистите във ВСИЧКИ структури на държавата (СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, ПРАВООХРАНИТЕЛНА И ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ СИСТЕМИ, ИКОНОМИКА, ИЗКУСТВО, КУЛТУРА, ЕКОЛОГИЯ, външна и вътрешна ПОЛИТИКА, МЕЖДУЛИЧНОСТНИ ОТНОШЕНИЯ) е НЕИЗМЕРИМО.

KGB кога станахте "лоялен".....

Който и да е лоялният е абсолютно прав, дори е смекчил злините, които ни довлекоха жестоките некадърници, именуващи се комунисти, впоследствие социалисти.

Абсолютно случаен взрив , точно когато пристигат отново от ЕСъюз, чиста случайност , даже според мен си е детска пиратка от по-големите , играели са си дечица май ! Гадни провокатори !

Който гледа тази сутрин (14окт2011) предаването "Свободата на живо по канал 3) за машинациите и многомилионните далавери на Росен Плевналиев, ще му стане ясно кой е взривил колата на Сашко Диков...

Тези предавания по тази телевизия са за ИДИОТИ като теб!

Полицията да открие кой е взривил колата на Сашо Диков, само че те както обикновено нищо няма да намерят. И защо толкова много пари отиват за там - питам, от къв зор?!? За 5 пари работа не могат да свършат, колкото и да се бие като орангутан в гърдите Цецо гола вода бяха и все още са.

Това за себе си ли го казваш .Защото най- големите шарани и рибки сте вие ,подкрепящите герб . Но какво да очакваш от простолюдието ,което ни натресе тИКВАТА . То няма толкоз акъл да прозре истината . Акъл и у гербер.-ахахахах...

А авторите са крадците и мафиотите не вкарани още в затвора - кръговете и обръчите около Гоце ДС-то и партиите-мафии БСП, ДПС и НДСВ...! Mри това и с минал терористичен опит на БСП/БКП и ДПС... Подразниха ги успехите на кабинета Борисов - 1. Световни похвали от проф. Стив Ханке да добра икономическа политика в условията на световна криза, 2. Същите похвали и от шефа на ЕК, социалиста!?! Барозу и 3. ЕП на ЕС ни даде зелена светлина за ШЕНГЕН...! Много и дразнещи комунистическите мафиоти-терористи, успехи на Борисов... И умиращите змии си показват нрава! Но този път с техният девиз - НЯМА ДА МИНЕТЕ/NO PASARAN!!!!!!

Този път вие няма да минете, глупако, защото няма нормален и съвестен човек, който да гласува за гербеджийчетата

Не бе има, и то много! Почакой още една седмица и младите хора ще ви зашлевят поредната плесница!

...А АКО народът научи какви МАЛКИ пенсии получават РАЗНИ ДРУГАРИ?... НАД 700 лв...

Аз не съм млад по българските стандарти , чувставам се на не повече от 35 , нищо , че съм по-голям , но ще гласувам за кандидатите на ГЕРБ , защото това единственото управление , което от Европа няма почти никакви критики , или не е вярно ? Ако и те ни излъжат имаме право да си променим вота на следващите избори нали на това му казват ,,демокрация,, или не сте съгласни - комсомолци ,,,демократи ,, ,, семовци ,, , либерали и позитановци !

Абе, Ангелов, как така си не си забелязал и поради това си въобразяваш, че няма критики към сегашното правителство? Ами тогава защо почти няма промяна в европейските докладите към България? Защо те си остават все така критични и не ни завишават оценките? Защо вече ни и критикуват, че не сме мръднали в усвояването на парите от еврофондовете - тази най-голяма досегашна "гордост"? Ще ти кажа защо - защото сегашните управляващи са подкрепяни от най-големите плазмодии от българскея народ. Ти сега да не се обидиш защото си се познал? Не плачи, и без това смяташ да се откажеш от сегашните си любимци. И кои ще ти бъдат следващите?

Барозу като председател на ЕП ли идва или като представител на ЕНП. Това се отнася и за другите"еврокомисари"..Стига заблуди и манипулации. Тук са в качеството си на подръжници на ББ като член на тяхната партия...Сбирките на партиите не могат да са сбирки на еврокомисарите от ЕП...

Всичко друго е шменти капели !

Славни похвати от мутренските години. Добре че и в МВР вече звучи любимата ми мелодия от Кръстника. Впрочем не само там. Цитат:"Синя герберска торта бе церемониално разрязана на благотворителния бал, организиран от губернатора Иван Тотев в Новотела. Всички в залата настръхнаха, когато точно за ритуала прозвуча култовата мелодия от любимия на ГЕРБ- вожда Бойко Борисов филм Кръстника.

Ами то барутя струва по-скъпо от колата, ва. И сега Сашко като се уплаши - бре много мозък се иска за тази ювелирна акция. Бе направо голем атентат. Браво на БСП и Альошата Петров. Ама трябва още - не спирайте.

Колега полека , това си е подстрекаване ! Не се поддавайте на провокации !

На 23.10 народът ще натири за пореден път БСП и РЗС извън борда. Тези евтини номера с пиратки и малко пушек и огънати ламарини вървяха преди 20 години. Както винаги и сега ГЕРБ подхожда внимателно и отговорно към процесите в България. Г-н Борисов няма да се подведе по акъла на организираните от Първанов и Петров престъпни структури, целящи с цената на всичко да се докопат до властови позиции. Жалко за БСП. Докога ще мислят хората за шарани?

най- голямата шаранка си ти , Мила . И децата вече разбраха ,че това е сценарий на герб , защото Сащо Диков не им цепеше басмата на герб и им разкриваше кирливите ризи .Само балъците и меганаивничките като теб мвоже да мислят обратното .

ей,балък-ти познаваш ли това недоразумение наречено Сашко Диков?Защото аз го познавам и само ще кажа,че по-миризливо лай..о не съм срещал....то журналист е и колкото беше скиорче на времето...но разчита,че не го помнят.Две думи в едно изречение не може да свърже правилно но плюе доста силно,е там е силата

Не виждам причина да гърмят Диков. Това да не е сигнал за нещо друго?! Или грешка?! Радвам се , че му се размина !!!

аз гоце го е написал много точно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

то и момчето в Катуница, го отрепаха тия от опозицията, за да не може цар Киро да купува, за цар Боко. Даже и под тая новина, както и под новината за убитото момче, преди две седмици, има прости гербери, които винаги ще кажат на бялото, черно. Живейте си в държавата на мутрите, независимо дали управляват или са кандидати да управляват. За две години НИЩО!!! ДЗЕРО!!!

Викаш за две години - нищо... А преди това 4 години - кво ??? Яко просперитет, реки от еврофондове, пенсии до небето, здравеопазване - 6, никакви отвличания, никакви заменки. Ехх славни времена бяха!!!

А преди 2,5-4 години - ПО ВИСОКИ ДОХОДИ, ПО-НИСКИ ЦЕНИ, АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ПЕНСИИ, 13 ЗАПЛАТА, ПО-НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ... !!!

Преди 4 си е било преди 4. Сега управляват Герб, и те са тези които трябва да отговарят. А иначе ако следваме твоя малоумен начин на мислене (разбирай Герберски) след още 2 години ще говорим точно като тебе точно за Герб. Демек, тия дето ще дойдат след 2 години и нищо не правят, ще се оправдават с това, че Герберите не са направили нищо преди 4 години. Стига сте се оправдавали с предишните, и вашия фьорер вече спря да го прави, щото видя, че мандата му се преполови, а той нищо не енаправил от това което обещаваше досега.

Криви душици , щом ваште не са на власт за да лапкате , нищо не направено , вие какво направихте, гьол , джамии и цигани - помюсюлманчени ?

Сашо Диков е наивен глупак и от последните останали честни журналисти затова кара форд фокус на 10 години А подлогата Бареков го ВОЗЯТ И ОХРАНЯВАТ в Порше кайен последен модел !!! Жалко , че такива като Диков няма, а барекчетата се множат !!

Значи когато идва някой от ЕК властта взривява опонентите си за да им запушва устата. Ха-ха-ха! Тъпи ченгесарски и комунистически номера.

Добре де, да предположим, че някой от опозицията стои зад взривовете, както твърдят герберските тикви. И сега няколко въпроса за бавноразвиващи се гербери. Защо тогава Бойко и Цецо на хванат извършителите, а? Нямат ли Бойко и Цецо цялата власт,а? Защо не са разкрити още бруталните убийствата на две жени в центъра на София? И тях ли Станишев и Костов са ги извършили? Защо след като Трактора е октопода на мафията още не е в затвора? Както писа някой по-долу защо не са разкрити убийците на Георги Стоев,писателят на мафията? За Станишев, Костов или за Рапона пишеше в неговите книги?

Народната милиция нищо незнае досега Предстои да бъде извършен нов оглед на района, където беше взривен автомобилът на журналиста Сашо Диков 14 октомври 2011 07:53 Агенция "Фокус" София. Предстои да бъде извършен нов оглед в района, където беше взривен автомобилът на журналиста от Канал 3 Сашо Диков. Това съобщи за Агенция Фокус директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов. Не е ясно количеството на взривното вещество, както и какво е то. Към момента специалистите от ДОТИ не са се произнесли какъв е методът на взривяване.

докато ББ беше гл. секретар на МВР (2001-2005) бяха извършени НАЙ- МНОГО и най- показни УБИСТВА на лица от подземния свят, излезли на светло като бизнесмени, но не скъсали с миналото. Както и на други от криминалния контингент, но които бяха недосегаеми за закона. Тогава се заговори -като мълва и една от хипотезите- че това е дело на властта в СЪПРИЧАСТИЕ в МВР (!!!), за разчистване пътя на нашите момчета, също бивши мутри днес бизнесмени. Днес когато ББ е мин. предс. се взиряват офиси и коли НА НЕУДОБНИ НА ВЛАСТТА ЖУРНАЛИСТИ на хора, които са критични ЛИЧНО (!!!) към ББ. Струва си да се помисли КОЙ ИМА ИНТЕРЕС от това.

Драги съфорумници, Жалко за пошлите постове. Случило се е поредното ужасно събитие. Много политически сили може да имат интерес от това. Но мислете! Кой допуска това да се случи. За кой ли път. Едно правителство, което най-много разбира от това, допуска не само да има взривове и то политически, но и досега не е разкрило нито едно. И то от такава власт, която си е позволила да отпусне от държавния бюджет най-много средства(като процент) за полицията, в сравнение с всички европейски страни.

недей така, ще ни разплачеш. Значи, парите отпуснати от бюджета за МВР не са достатъчно. Трябват още, и то много още. Но е по-добре никой да не се занимава с тези пушилки. Ще погърмят и ще им мине. ГЕРБ не трябва да пада до тяхното ниво - те това търсят.

На мен пък ми е много интересно, че взривовете стават винаги когато има посетители от други страни. Леле жалка работа. Аз съм млад човек и за пръв път виждам някой да се опитва да направи нещо и цялата помия се излива отгоре им. Сега ще почнат да ни занимават по цял ден с тая простотия. Този взрив е много удобен!!!

Какво друго да очакваме с министър на вътрешните работи-физкултурник, от горе на всичкото и..корумпиран(справка-придобиване на 6(шест!!) апартамента за отрицателно време! Докато в България назначенията не спрат да бъдат партийни,а професионални, такива неща ще се случват, а и все пак нека не забравяме,че от 2 години държвата е на автопилот! В правителството цари хаос, а той се пренася и в институциите!

Докато Цвъ Цвъ не докаже обратното, тезата е, че някой иска да затвори устата на журналистите .... които нямат правилно отношение към властимащите?! На бас че това няма да се случи на Н .Бареков и Курездич

АЗ ГОЦЕ ПРАВЯ САМОПРИЗНАНИЯ ,ЧЕ БАРАБАР С ПОМАКА ТРАКТОРА И ОЛИГОФРЕНИТЕ ЯНЕ И СЕМОВ ,А И ЦИГАНИНА КОСТОВ СЪТВОРИХМЕ ПОРЕДИЯ СЦЕНАРИЙ ПРЕД ЕВРОПА-ДА СЕ ОПЛЮЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТОЯ ПРОСТ НАРОД ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ПАДНЕ В СОБСТВЕНИЯ СИ КАПАН,ТА ОЩЕ 100 ГОДИНИ ДА СИ ДЕРИБЕЙСТВАМЕ НА ВОЛЯ,ЧЕ НЕ МИЛИОНИТЕ НЕ НИ СТИГАТ ИСКАМЕ МИЛИАРДИ ЕВРА В СМЕТКИТЕ СИ,А БЪЛГАРИНА ПРОСТ ДА МРЕ ГЛАДЕН И БЕДЕН!!!! вашето мнение

Лелееее, другарят 08.48 страда от маниакална шизофрения, щедро заплащана от ГЕРБ

Предложение за въпрос на "разследващ журналист" към Сашо Диков - Сашо, защо тази вечер колата ти беше паркирана на 50 м. от другите коли на паркинга?

олигофренията е завладяла главата на Распутин

Абе "раз-путине"`,за пореден път това мутренско правителство показва как си разчиства сметките с тези, които го критикуват.Толкова ли си залюпен, че не виждаш очевидното?

Такива като тебе, които се хващат като лапни-шаран на ОЧЕВИДНОТО, сте баш залупените. При всяко престъпление винаги се пита кой има изгода. Очевадно е, че изгода имат благодетелите на Сашо - да може да плюе още повче и да има основание да ни изскача не само от собствената си кабеларка, но и от централните телевизии. Той е една много отрицателна личност, която концентрира всичко най-гадно от националните ни черти - злобен, завистлив, неблагодарен, киселяк, вечно мрънкащ, непрекъснато търсещ под вола теле, с чувство за непогрешимост, въобразяващ си, че е последна инстанция. Пълен комплексар. Има една приказка - в рядко Л...О камък не се хвръля, че ще изпръска. В близките дни много ще ни пръска.

Човекът който е поставил взрива се знае от всички в службите, той работи в МВР и е член на Герб....изпълнява им също по-специални поръчки. Няма какво да си го крият утре ще сложи бомба и в къщата на ИЗРОДА - Боко Тиквата ОРАНГУТАНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Боко е толкова на д тези неща, че си нямаш и бегла представа! Сам си сереш в устата с подобни посредствени предположения.

Не е предположение, а след като го пиша значи имам съвсем точни данни, ако още не го е разбрала кратуната ти !!!!!!!!!!

Браво. Това продажно магаре го заслужава

Теорията, че всички неудобни на ГЕРБ сами се взривяват, за да ги изложат пред чужденците е много, много удобна. Малка подробност - нито един извършител не е заловен. Поръчителите са неизвестни. Народът гадае според политическите си пристрастия. Полицията, толкова умела в арестуването на лекари, висши администратори и протестиращи младежи, е безпомощна. Никой не е тръшнат на земята и заснет с камера.

А теорията, че въпросните взривове стават, все когато трябва да става нещо важно за България или когато тук дойде важна особа, как ти се струва? Дали не е опит за дескредитиране на самото правителство?

Представи си как Боко организира взрви в чест на гостуването на Бароузу! Само изпърдян мозък може да предположи такова нещо. На мен ми ни мирише на професионалисти от типа 'Св. Неделя' пт преди век и нещо. Няма друг с интерес да провокира точно по време на посещения на дипломати от Европа. Те навремето си очистиха и Луканов, та няколко взрива ли няма да спретнат. Ни акъл ни образование се искат! (те си и нямат) Иска се само традиция. (А те си имат)

Барозу като председател на ЕП ли идва или като представител на ЕНП. Това се отнася и за другите"еврокомисари"..Стига заблуди и манипулации. Тук са в качеството си на подръжници на ББ като член на тяхната партия...Сбирките на партиите не могат да са сбирки на еврокомисарите от ЕП...

спреме да пишеме и по форумите, така както не искат и журналисти и предавания с друго мнение. Всеки, включително и аз, които сме си позволявали да критикуваме днешното управление и не сме обвързани с разни партии, сме сериозно застрашени от такива посегателства. Това може да се очаква в България. Все пак това не е само държава на АВРОРКИТЕ, КГБ-тата и КАЛИТКОВЩИНАТА, но не им пречи, да се опитат да ни принизят до тях, с всички средства.

Глупак. Нали точно това искат да постигнат с взрива, да обикалят по студията и да хленчат, колко е вреден Цецо,колко е неспособно и жестоко това управление......

Простак. Ами като сте способни що не ги хващата бе ревлйовци нали се "самовзривяват" ?!? Най-некадърното управление имало досега сте !

Не си орел, а гарга! А Цецо наистина е вреден, но не е най-вредния... .

Ами, като толкова е полезен тоя Цецо, да ги хване тия дето слагат взривове бе умник. Ще хване на баба ти цървулите, колкото ги хвана ония пред в.Галерия. Ти като си толкона умен, що не ми кажеш, как министъра на вътрешните работи, от три месеца го няма в министерството, а мажеш да го видиш да се кълчи с Рачков и Веско Маринов. Всичките ГЕРБЕРИ сте си лика прилика с Жоро Бекъма, затова си го и викате на всички митинги. Селски пръчки. Прав е човека, това вече не е и държавата на Златките, а на Аврорките.

При предишния взрив се разбра от Цвецко ,че Галерия се се взривили сами,сега Цвецко ще каже ,че Сашо сам си е взривил колата,ха да видим какво ще каже този гений на криминалистиката.

Ми Асен да върне малко и ще видим кой е

ПАК ПЛИТКОУМНИ ПОХВАТИ ОТ А.П. , ПРЕДИ С ВЗРИВА ПРЕД ГАЛЕРИЯ, СЕГА КОЛЕТО НА САШКО ПОДЛОГАТА НА РЗС. АЙ СТИГА С ТЕЯ ГЛУПОСТИ КОЛЕГИ, МОЛИМ ВА......

Сашко не е подлога на никой, докато РЗС и СДС близаха ... на тиквата той каза на тиквата че вече не е с него а му е опонент!! Така правят истинските журналисти !! Само вие ГРОБАРИТЕ на умряло куче НОЖ вадите !

Винаги когато има важно посещение в страната ни, става по някой вздрив. "Случайно" те са свързани с вздривени обекти на ТРАКТОРА. Дали ги слага правителството тези вздривове? Мноого елементарно. Май ченгеджийницата няма други методи.

Кефиш ме с новата дума: вздрив!!!

хахахххахах

Кой го казва от как вие гробарите сте на власт направихте страната пълна ченгеджийница и който не е с вас е против вас... прости сте и много елементарни, цвъко като намеква че хората са почнали да се самовзривяват да ги хване де, назапад щяха да са осъдени отдавна !!!!!!!!!!!

И кое е "важното посещение в страната"???подкрепа на управляващите от съпартийци в ЕП????Защо не проумяхте че не идват като длъжностни лица на ЕС а като СЪПАРТИЙЦИ от ЕНП в ЕП

И бандитите почнаха да се очовечават, спрах да взривяват хора. Вече нанасят само материални щети и предупреждават.

Ами Сашо взрива не е срещу тебе.Просто от доста време те използват.Всички знаят,че не си удобен на управляващите."Преди изборите взривиха колата на журналист неудобен за управляващите".Добре звучи.Но за кого???

Като чета какво е писано преди мен .Боже пази България.Думи нямам.

В."Галерия" сам се взриви, ДСБ и РЗС - също така сами се взривиха, сега пък Сашо Диков сам се взриви - малее що самовзривяващи се в тази страна

М, да! Ако си траеш - може да те отминат. Но дали е достойна позицията с наведена глава и вирнат задник? Такъв-онакъв, но Диков търси някаква своя истона. И много често разкрива неудобни за властта и господарите й неща.

Остават 9 дни до изборите ,червените отрепки почват да откачат.Комунета ,вървете си с мир ,защото иначе ще вървите на майната си!!!!!!

Рапонът Боко станал комунист на 19 г. като татко си - от ДС и комунист, а след това Боко напусна МВР за да си остане комунист. Бил е и в ДС защото в Симеоново всички са такива. Комнунето ЦвЦв е от 7-мо ДС и си е комуне и досега Хайде върви да лаеш другаде Какво дращищш бе кретен милицонерски

Властта взриви демокрацията за да сплаши другомислещите пред изборите. Но постига обратния ефект.

Толкова прости хора на света няма, не! Не мога да повярвам, че някой може да предположи ГЕРБ да взрвиви кола при посещение на Бароузу. Не мога да повярвам!

Щом се появи еврокомисар и започват бомбите...

Мутрите от герб взривиха колата на един от малкото останали свободни журналисти в България. Познайте по чие нареждане?

Сега вижте какво ще кажат лизачите от другите медии....абе сашо сам си е сложил бомбата.....