Условна присъда за началник след взрив в цех, убил жена

Габровският окръжен съд даде условна присъда на началника на цеха във фирмата за боеприпаси "Експал България", в който през 2012 г. избухна взрив и уби жена.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за началник след взрив в цех, убил жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами супер, щом съда смята че трябва да мрем, нека МРЕМ ! Значи си го заслужаваме... да мрем...

По долу пишештите имате доста грешна представа имате какво е началник цех. Т'ва е просто един работник с висше образование. Въпреки, че в длъжностата му характеристиха влиза и следенето за безопасни условия на труд, в повечето случай, ако той заговори баш мутрата, която управлява предприятието за безопасност на труда и финансиране на съответните мероприятия, най-много да бъде уволнен. Да не говорим с какво око гледат бачкаторите на елементарни изисквания, като носене на каски да речем....

Малко имам проблеми с правописъ, изфинявам се!

Аз бях началник цех,с мутрата се срещах рядко,и то с отвръщение. Имах в цеха хора за всичко.....газ инсталациите се проверяваха ката ден....от три години си барам топките в къщи,какво е сега не знам.

ЕГА ТИ ОБЪРКАНАТА ДЪРЖАВА И СЪДА И БОКЛУЦИТЕ В НЕГО!!!!! СЕГА"ШЕФЧЕТО" ДА ИСКА КОМПЕСАЦИЯ ЗА НЯКОЙ ДРУГ МИЛИОН,ЧЕ СА МУ НАРУШИЛИ СПОКОТО!?!?!?!?

За причинената смърт на Пепа Станчева и нанесената телесна повреда на Николай Иванов, Окръжният съд наложи на началника им 2-годишна условна присъда с 4-годишен изпитателен срок. (double-facepalm) ... БАНАНОВА РЕПУБЛИКА!

Еми защо да има наказани?! И какво като са го осъдили на условна присъда, някой ще му направи ли нещо...?! Мълчете си робове и мизерствайте.....

Много години работих с хора поставени в рискови ситуации.Всичко се проверяваше под мой контрол и на другия ден отново.Псуваха ме но оживяхме.

Калфата, много ли му порасна работата, Та човек не може, дума да му каже, освен онаа Николина, Нервокопчанка! Ного е убАва, ем е мазна, ем дебела,но не става! бб Тодорка , тенка като вейка

Оле, боже, не мога да повярвам. Човек е загинал, а шефчетата все едно, че не е станало. Просто в по-малките градове шуробаджанащината е повсеместна. Кой знае какви връзки, контакти, приятелства, съседства, ходатайства са повлияли в случая.

То да е само това... Най-лошото е, че тази фирма най-вероятно продължава да извършва дейността си без прекъсване. Тайвански боеприпаси... имат ли те почва у нас? Някой яко се гуши за сметка на нашите хора и на нашата природа.

Габрово не е малък град...

Което обаче не му пречи да е голямо село.