Петролна платформа избухна в Мексиканския залив

Взрив избухна на петролна платформа в Мексиканския залив, при което 13 души са били изхвърлени във водата. Всички те са намерени, съобщи американската брегова охрана.

Обратно в новината

Коментари - Петролна платформа избухна в Мексиканския залив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В една средностатистическа китайска фабрика, с която аз самият работя, обикновените работници взимат по около 400 лева, сметнато в наши пари. Така че тези митове са евтината работна ръка малко са преувеличени.

Вие май си нямате друга работа и трябва да се правите на интелектуалци. Тия коментари трябва да са за платформата, която е избухнала, ама на магаре говори ли се?

беше дрогиран и случайно, май си е отдавна започнала третата световна, а ние си мислим че всичко е случайно...

така ще е докато големите сили не разберат веднъж за винаги че хората не могат да се противопоставят срещу природата и всевишния те ги предупреждавата и после ги наказват няма не наказани

В Русия се появиха необичайни горещини, а пък в Щатите взеха да гърмят платформи и все в мексиканския залив.Общо взето малки войни на екологичния фронт...

Всички 13 са били скупчени на едно място в сал с термо костюми един е ранен, но не се споменава до каква степен. Това показва , че не са изхвърлени, а сами са напуснали платформата. Всички са спасени и минават медицински преглед.

При скачане във вода над 20 метра почват да се чупят крайници. Тези са били изхвърлени още по-нагоре от етажите на платформата. Така, че били намерени не е кой знае колко успокоително, защото не се знае в какво състояние са ги намерили?

Нова мода излезе - все случайни аварии. Интересно тия платформи от 2-3 години ли съществуват или може би покрай кризата са ударили на икономия от техника и от хора - евтини индийци и китайци с дипломи на "специалисти".

ха-ха - бързаш да се изкажеш, но самият ти си написал коментар на китайска клавиатура с индийски софтуер.

Лично аз много повече харесвам американски клавиатури и американски софтуер. На теб явно повече ти допадат устройствата-еднодневки и скапания софтуер - важното да е по-евтиничко, а? Купи си индийска кола и се смей на Мерцедеси тогавада те видим

Хуго хуго, явно не си ходил в Китай и мнението ти е формирано от слухове. Преди две седмици се върнах от там. Много по-добре са от Щатите и всичко постигат без да водят 7 годишни войни.

В САЩ ходил ли си? Отиди в жилищен квартал в Китай и в САЩ и тогава прави идиотски изказвания. Явно нивото ти е "да се похваля къде ходих".

ПАК СЕ ЗАПОЧНА, НЯКОЙ ДРОГИРАН ПАК Е ВКЛЮЧИЛ ПО ГРЕШКА ХААРП-А