Коментари - Взеха под специален надзор разследването за пребития до смърт бизнесмен в Петрич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангалите никога не действат при самоотбрана,мангалите се правят на жертви но всъщност те създават проблемите винаги първи, мангалите се чувтват безнаказани, никога няма да се научат,превъзпитат или интегрират... това е истината, кой каквото иска да говори...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Какво става с обвинението за "причинена средна телесна повреда"? "Средна телесна повреда" от която се умира! Голямо безхаберие гони прокуратурата!

1.Що за човек па макар и адвокат трябва да си ,че да говориш такива глупости. Отрепките се защитавали, нейзбежна отбрана ... Адвокате ако беше твой близък на местото на убития пак ли така ще пледираш ? 2. В Н Р Б такива боклуци бяха разтрелвани и затова имаше ред и спокойствие , уважение към възрастните, учителите и поведението на обществени места. 3. Този американски начин на живот е пълна глупост а не демокрация.

Ама и ти като шефа ти тулупа, само пир да си направиш на гърба на чуждото нещастие. Пиявица си ти, не човек.

Две групи от пияни и дрогирани искат да се избият и някакъв герой решава да се самоубие като им попречи. Ако беше жив щях да го питам "добре бе, човек, що не ги остави да се трепят?". Който и да беше победил ситуацията щеше да е уин-уин. А сега човекът в гроба, а убийците след 5 години съд оправдани.

Във вашият коментар се крие отговора на това защо сме на този хал. Овчедушието на всички нас, затваряйки си очите за всякакви дребни хулигански прояви години наред доведе до това, да прерастват в такива безобразия. Разбира се, това е плод и на действията и бездействията на полицията която стои като наблюдател и на чувството за безнаказаност от страна на съдебната ни система.

Добре че е Гешев да се намеси. Изглежда знае, че освен него друг читав прокурор няма и затова се заема лично.

И какво друго хвана Гешев досега, освен двамата кокошкари от онова сливенско село и една настинка?

Не е работа на Главния прокурор ,,да ги хваща,, той е обвинител! Полицията е тази, която трябва да разследва и хваща. Колкото до сегашният Главен прокурор той е атакуван непрекъснато точно защото разрови в къщичките на много знакови фигури и престъпници.

Къде да ходя да си събувам чорапите сега?

Хайде още един като Янек!