Взеха от "Възраждане" ръководството на комисията за службите, Рашков опонира на своите

"Мотивите са пасквил, моят прочит е, че Пеевски размени любезности с Костадинов и нараненото му его подскочи да покаже "ето кой съм аз", коментира отстраненият депутат Николай Дренчев

Обратно в новината

Коментари - Взеха от "Възраждане" ръководството на комисията за службите, Рашков опонира на своите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цончо-Ганчо и Копейчо... Марш от кораба!

със про руските партии във България трябва адекватно да се действа едно към едно както във Русия и Путин се отнасят към несъгласните със него,и протвнците против войната във Украйна и специалната военна операция!Затвор и конфискация на имущество и банкови сметки!

Първо ще почнат от теб арест,съд,затвор и конфискация фесе.Бойко е прав в едно ,че в България остана прост и некачествен човешки материал.С твоето ,,Мнение” потвърждаваш за себе си това определение от Бойко Борисов.

Значи запасен офицер, българин, член на националистическа партия не може, но някой с двойно гражданство, член на етническа партия може. Явно някои хора трябва да се обуздаят.

Проблемът не е, че партията му е националистическа/което е спорно/, а че НЕ Е българска като цели и политически идеи.

При изслушване в НС ГУВЕРНЬОРЪТ на БНБ каза, че РЕШЕНИЕТО за ЕВРОТО е ПОЛИТИЧЕСКО; Съдия Белазелков каза, че КС е ПОЛИТИЧЕСКИ орган. На ПОЛИТИЦИТЕ от СГЛОБКАТА им остава ДА СИ РАЗВЯВАТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ байряк...

Киро ти и Борисов дадохте картбланш на една етническа партия да деребейства в държавата България.Спрете този льохман от първия ред,не ставайте жалки пред истинските българи.

дамаджане...

Вся власт советам: Пеевски - Доган

Що ми се чини че започва някаква чистка и Във върховната рада започна така с прекратяването на изучването на риски език за изгонването на депутати стигна се и до бой и ние вървиме по същия път.

Докъде се докарахме да ни управлява Пеевски? Като не гласуваме, ще се кланим на ДПС-то! Мирно ни превзеха! Срамота!

Башибозукът се развихря!

Заради този Пеевски определно ще стана не фен, а член на Възраждане! Не желая етнически партии в НС !

Малеее! Пък после някои се чудят защо българинът е пасивен наблюдател, не ходел по избори и пр.! Кой всъщност гласува точно новоизплувалия ДПС- шеф да вършее като на харман в Народното събрание?! Толкова много доверие ли му оказахме, или е явно, че изборите не значат нищо в тази държава и всеки, който се докопа до микрофоните в парламента може да прави каквото си иска, без оглед на Конституция и др. подобни демократични глезотии?

при положение че в Турция има стотици секции за гласуване и в България турците под строй гласуват за ДПС докато българите си стоят в къщи, защото от изборите нищо не зависело... какво друго може да се очаква??? разбира се че точно по тази причнан такива свине като Пеевски ще ни се подиграват в НС.... продължавайте да си стоите у вас и да псувате пред телевизора как тая държава нямало да се оправи но в същото време с това поведение тикате власт в ръцете на ДПС , ГЕРБ и ПП...

Проблемът ми е, че гласувам, но някой бди над резултатите! За справка погледнете резултатите от проверката на последните изборни резултати в София! Дали по някоя " национална медия" съобщиха за тях? Питам, защото нямам нерви да ги гледам тези бърсалки!

забравихме 1 (ЕДНА) година протести за сваляне на КОЙ. Списъка магнитски и т.н., и т.н. Сега най-нагло се изсмя в лицето на целия български народ. Не можа да стане шеф на следствието. Не можа да стане шеф на данс. Е сега стана шеф на парламента.

Не ми е ясно по какъв начин Шишо успя да вземе в ръцете си цялата законодателна и изпълнителна власт ? Но си спомням думите на бившия шеф на КТБ - Цветан Василев, обявен сега за издирване, че Шишо и Борисов окрадоха КТБ и че ако се върне в България ще бъде убит !

Просто платете на Възраждане повече отколкото плащат руснаците

Как някой от възраждане или друга партия застрашава национална сигурност, но ени.чари от турска партия не я застрашават?

Значи ВЪЗРАЖДАНЕ са ...??? заплаха А ДПС -$тическа ПАРТИЯ и ДАЖЕ ПОСОЧЕН ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ на "ПАРТИЯТА" които отговаря за ВРЪЗКИ с Турция не са заплаха ?????????????

демокрация в действие :)))

тоя ми прилича на селяк чобан, ама те все такива ги подбират за кенефния дом

Всяка крива успоредна на Априлската е права!! България 1984 Всяка крива успоредна на Демократичната е права България2024

Един "Демокра" разбрал иронията се засегна и цъкна минус

Не харесвам депутатите от "Възраждане", но също и депутатите от ИТН. ДПС, БСП, ГЕРБ ... Законите не трябва да се правят според моментната конфигурация на партиите в парламента. Много по-голям пробив на националната сигурност е това, че Пеевски е влязъл депутат в парламента. Но срещу това няма какво да се направи, защото ще е недемократично. Пеевски не демократ, но ние сме искаме демокрация, правим демокрация. И за това Пеевски е депутат. Същото важи и за костадин костадинов.

За "Възраждане" да си руски шпионин не е срам, а чест, както и за всички съветски зомбита.

Украйна нападна Русия а не Русия е нападнала Украйна каза Копейкин

Ами да, прав е. В 2014 кой изби 14- 15 хиляди руснаци, в това число деца в Украйна?

българи гориха в усраина

Изхождане могат да имат позиции само в Мужикистанското пАсолство. Добра новина!

Абе, демократи и евроатлантици, кеф ли ви е да ви командори мафиота и турски ибрик, окрал де що има в държавата?? Хубаво ли ви е, жълтопаветни гниди? Струва ли си?

Руска партия, турска партия, ИТН..

Време е робите в България да проумеят и разберат следното: - Феодализмът е леко подобрен вариант на робовладелството. - Капитализмът е леко подобрен вариант на феодализма . Във всички случаи обаче се касае за робство, роби и робовладелци. Изправете се и те ще паднат!

Това не е достатъчно. Да им се спре финансирането с държавни средства и да се конфискува къщата на варненския циганин, изградена с партийните субсидии.

Давай да връщаме член 1 и ръководната роля на ПП-ДБ! Вие "десните" маристи съвсем се заблудихте в идеите на демокрацията!

Вървим по пътеката на диктатурата. Днес не може да си шеф на комисия ако не си евроатлантик, утре няма да може да си депутат ако не си евроатлантик, след това за какво са ни избори като управляващите и сега са евроатлантици.

Ще стигнем до момент, в който няма да ти позволяват да имаш сметка, ако не си ляв евроатлантически другар, да не можеш да пъруваш, ако не си ляв евроатлантически другар и т. н. Това е само началото!

Не ви ли е "малко" странно Костя колко спокойно приема това ? Тва е, защото го гласят за евродепутат с оромна заплата и за тва ще става все по-тих и по-нисък от тревата, докато не го изберат. После той за 1 мадат ще си оправи живота, а глупаците, дето му симпатизира пак ше останат на сухо :) хахахахахахахахаха

Не ни е странно защото шеф на комиаията е нищо а така лъсва диктаторският подход на новата тройна коалиция

не трябваше да им бъде давана такава комисия изобщо по начало. Дайте им там нещо земеделие, спорт - да не могат да вредят сериозно.

Моля за извинение - комунистите 1945-47 година

Pашков цял живот държавен чиновник с държавна заплата, ама иначе по-богат и имотен дори и от петролните шейкове в Персийския залив. Само в единия от своите царски дворци в покрайнините на София има 12 кенефи - за всеки един седмицата и ще му останат още 5 резервни. (Папа)Рашков, който на рушвет и рушветка ще да е вземал не по-малко от 500 000 долара или евро - според зависи. За да спасява задниците на криминално проявени типове и босове на организираната престъпност в колониална България. Пияндурник, чието място до живот трябва да е в ЦСЗ, където Ставрито с мангалите-рецидивисти да му правят дупарата болница!

лена, ти ли си... как е семейния живот?

Така са действали нацистите 1933година, така са действали комунистите 1045-47 година. Така идват на власт тоталитарните режими . ХОРА, БДЕТЕ!!! Ю. Фучик "С примка на шията"

Не мога да повярвам ,че една смърдела ,свиня управлява държавата,наистина това е дъното за България,като парод сме трагедия че го търпим този въобще да стои в НС.

На Цончо му закуснява...

Едно време имаше бурни протести,когато Беевски щеше да стане шеф на ДАНС. Сега е шеф и на ДАНС, и на цялата държава, Протести няма. Българите са доволни, че доказано корумпиран тип ги оправя с кеф всеки ден. Хахаха, мишоци.

Чичо Магнитски държи и Пеевски и Боко на каишка и докато е така, те ще са най-запалените евро-атлантици на планетата и ще изпълняват всичко, което Чичо сам нареди. Това всъчщност не е толкова лошо, понеже копейките ще бъдат на боклука поради същата причина :) хахахахахахахахахаах

Има приятно излъчване човека и от северна България, което не е допустимо за кликата която произвеждаше промените през последните години , основните играчи не бяха от северозитока, за това северозитока беше тотлано сринат ......Тагарев е по неуспешен бизнесмен по същото време от тоя човек, но въпреки всичко политическите им изяви го изстрелват до върховете, не смятам че тагарев е по добър визионер, въпреки дълбоките му схващания за информационното общество си остава неук за нуждите на българското общество

Така действат и началниците им в ЕС: Орбан не гласува както се очакваше да гласува, и му отнеха правото на глас и правото на вето :) Истинска демокрация!!!

Орбан се държи като нашия Мунчо - вечното "задно колело", защо да го търпят ?

Кой ще ходи при трактора За не понялите мераклия беше главния секретар назначен от Бойко Рашков "да си тръгва" от МВР

Как сте, как сте български робове? Добре ли ви е с тази сегашната зверска спекула на всички стоки и най-вече на храната?? Зверска спекула с благословията на фашистката Сглобка. Спекула маскирана като "инфлация". Тези същите мошеници, спекуланти, измамници, търгаши и прочие престъпна сган, които ви ограбват с петорни цени на всички храни. Тези същите, които освен със спекулативно високите цени на храните ви обират и с по 40-50 хиляди евро за 10-12 квадрата гараж или по 80-100 хиляди евра за едностайна боксониера или гарсониера - спекулантите са едни и същи! А как са заплатите ви, робове? Масово са по 100-1500 лева. Строителен инженер и то в София, не в Каспичан, Павликени или Полски Тръмбеш, е с 2 000 лева месечна заплата! А в същото време 1 квадратен метър жилищна площ в София е вече по 3-4 хиляди евра. С един квадратен метър чорбаджията-изедник строителен "предприемач" плаща 4-месечната заплата на този инженер! Време е за въстание! 35 години ги търпим тези самозабравили се от лакомия изроди!!!!

Тва, че ти си беден не означава че и останалите сме така. Ако искаш да получаваш повече трябва да работиш повече, а не да завиждаш на тези от нас, които живеем по-добре от теб. Ние сме си изработили сами успеха, никой не ни е давал даром.

Ти спекулант и далавераджия ли си, ма??

Аз съм един, който до момента е постигнал 1000 пъти повече от теб и всички нещастни копейки, които упражняват ниско квлифициран труд за минималната заплата, понеже за нищо друго не ги бива. Това отговаря ли на глупавия ти въпрос ?

Третата Българска държава за огромно съжаление върви към своя край. Хунтата, която узурпира цялата власт и се подкрепя от господарите, вече може да се гаври с Българите както си иска. Народе? Спиш ли?

Че тя приключи през 1944-та, дори на герба го ппишеше.

Изгледайте в тубата интервюто на Рашков в канала на "Свободна Европа" и всичко ще ви стане ясно какво е положението. Казва се "Бойко Рашков за сглобката и промяната след ареста на Бойко Борисов" Вижте как подаряваме държавата си на някакви келеменца.

И нека всичката руска тролска педерастка гмеж да излезе на амбразурата, сега!!!

Скоро Възраждане ще управлява и всеки ще си получи заслуженото .

Скоро изхождане даже няма да мога да влязат в парламента...

Горе-долу кога се очертава тва ? На куково лято или на 31 Февруари ? :) хахахахахахахаха

Костя го гласят за евроДУПИтат, като отиде там ще си затрае, за да си получава еврозаплатката, а копейките дето му симатизират пак ще останат гладни :)

Ред е на Рашко да го сготвят: "Той обаче призова прокуратурата да каже какво се случва с разследванията на Бойко Рашков и неговия градинар."

Променя се правилника заради човек/организация, която има политически възгледи различни от „правата линия“. Това си е дискриминация по политически убеждения, което съм убеден че е забранено поне в дузина международни конвенции ... понеже си е чиста проба фашизъм!

Хайде чиба копейките от управлението на държавата ! ЧемАдана и в мАцква !

Нормален ,вземи да олижеш на твоя идол Пеевски зеещия канал

Да надуват супата всички руски продажници в парламента и в тези коментари!

щото ся Шиши няма да застрашава националната сигурност, е само малко де...

Интересно ми е къде са всичките жълто*паветници питащи преди време кой, ето видя се явно кой, не и Нарэдът, а някакъв упоменат в някакъв закон за някакви магнити... На кой ли от заседателите им пука за плюс и минус, за ляво и дясно... с малки изкючения естествено