Взеха на абордаж още един товарен кораб край бреговете на Сомалия

Плавателният съд е пътувал към пристанище "Халифа бин Салман" в Бахрейн

Обратно в новината

Коментари - Взеха на абордаж още един товарен кораб край бреговете на Сомалия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мърши анадолските манафи да ги вземат на абордаж.....г еем у сомалийските изпаднали наркомани

Под руски или китайски флаг и никой няма да ги бара.

От две години насам в този район нямаше нападения... дори го обявиха за безопасен и спряха да плащат бонуси за риск на моряците плаващи в бившата High risk area, не щеш ли обаче армията на САЩ отново окупира Сомалия и "пиратите"пак цъфнаха;)

Добре

1. Мислите че може с крак да бъркаме у анусо на Русия? 2. Погледнете 1 и се замислете. 3. Погледнете 2 .....за последица естествено.

московията там не се нападат защото,самата московия създава този проблем с местното население там за които има временно влияние

Така че, да, не ги нападат!

Хм, докато не изпратим нашата флотилия от кораби там (пфу, то май е само е един кораб дет мърда, ама дали ще стигне чак там?!), нещата няма да се оправят. Само сложете Тагаренко на мостика, и пиратите, като прочетат новината, че лично той идва, ще умрат от страх, или смях, знам ли, и проблема ще се реши!

мостика по ще приляга на Копейкин Коцю :)

А на костя аз ще му крепя нещата дето ги няма.

Е споко, господин Байдър ще изпрати кораби да го спасят.

Ма ще уцели ли морето?

но не нападат руски кораби... сигурно още им държи влага от 85та и 90та когато ги исчистиха с оръдия.... ама сега тва било расизъм...

US Navy много ги жали тия мангaлu. Пускай Ф-18-ките на патрул в района и всяка гемия с изключен транспондер да се третира като пиратска лодка. Лечението е едно кратко и сравнително евтино бррррррррррт с 20-милиметровия gatling gun. Какво им цепят басма.

И като се сетиш , как 1 седмица стреляха по 40 метров балон ....за 5 метрова лодка , ще им трябва месец .

Тая опорка Митрофанова ли ти я пусна? Поне не си бомбардират собствените села като прехвалената ви калнa kочинa Пpoccия. Руската армия - армия от пияндypu u uзнacuлвaчи.

Ми да ти кажа ЧЕ нямат никакви шансове поне така мисля аз ,Но ги е страх от Руснаците и то много :)) Не смеят дори да си помислят :))

Ма на тарамбуките Зеленку им бил наринал Стрингъри ...