Коментари - Взаимни обвинения между ГЕРБ и БСП заради бюджета | Днес.dir.bg

Взаимни обвинения между ГЕРБ и БСП заради бюджета

Разпределението на парите на държавата скара депутатите. Опозицията вини управляващите, че бюджетът е приет на тъмно. ГЕРБ - опозицията има популистки идеи.

Обратно в новината

Коментари - Взаимни обвинения между ГЕРБ и БСП заради бюджета | Днес.dir.bg

Коментари

БСП НА ВЛАСТ НЕЗАБАВНО!!!

Стига сте мрънкали!Как не разбирате- избори идат,на герп пари трябват;за размотаването по разни места на ББ,"политик"добре наведен пред всеки,който го пожелае-пари трябват;да не мислите,че "танцът със саби" е безплатен;в София е-хе-ех колко европейци ще дойдат -за тях кърпички,вратовръзки и...-пари трябват..., а пък вие сте седнали да мрънкате за здравеопазване, за децата, за науката, а сега и за някакви си два храма,че били национални светини.Какви светини,бе, да не би там Бойко да са го кръстили!Той,горкият,се чуди пари как да изкара-я от концесийка нещо ще задели, я от магистралката малко евро ще отдели,я малко суджук безплатен ще намери- така де и имотите на симеончо трябва да върне, и "имиджа" на страната пред европейците да оправи,и избори пак да спечели, а вие мрънкате за неща, дето само местните аборигени -българи засягат. Ех, лош м,трал наистина и за чеп за зеле не става!

Розпускайте парламента, правете коалиционно правителство или служебно, защото председателството на ЕС е близо!

Работели неограничено много.... тези трътляци нямат и по 100 работни дни за година....Ама, те не са виновни.....на маймуни ни направиха!

Доживяхме комунистите, да искат църкви и български светини да се възстановяват.

Ти не разбра ли бе кра/празна/ туно , комунистите са в герп, просто никога не са си тръгвали , първо бяха в сдс сега са в герп!

не може да коригира бюджета с милион и половина..... Щели да му се развалят връзките.... Да бе, щото друг ти е правил бюджета до сега...Ананиев,а ти хал,хабер си нямаш,ама ТИ си финансов министър нали? Горанов , смешен си...ще ти се смеят всички главни счетоводители.

А КОЛКО ПО-ЛЕСНО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ АКО КАЗВАХА ПРОСТО КОЙ КОЛКО ЩЕ ОТКРАДНЕ И ПО ТОВА ДА ГИ ИЗБИРАХМЕ !

Направо идиотизъм с тези санитарни маски. Представяте си само всички депутати идват със санитарни маски. И Бойко Борисов също.

Ненормалниците с маските - тръгвайте с тях към болниците - нищо не правете само погледнете какво значи истинска работа . На какъв огън се пекат лекарите , мед сестрите, санитари, лаборантите администраторите . Какъв бюджет , какъв цирк . Ега ти жонгльорите мръсни.

Цирк дьо парламент.......

От тази дебилна опозиция нищо конструктивно не може да се очаква......

Росе ти на работа не ходиш ли ма утко , цял ден висиш на компа и дращиш глупости!

Защото са социалисти.Чуждите пари от чуждата каса лесно се обещават за разпределение чрез популизъм.А за държавните парички които влизат в собствената касичка,Мечо Пух го е казал"Колкото повече толкова повече".

БСП са стари майстори на бюджетите. Едни от най-добрите им са Луканов 1 и 2, както и ненадминатия шедьовър Виденов. Що не им дават простите българи да творят на воля ми е пълна загадка.. Че и в Парламента още е Румен Гечев - авторът на бюджета Виденов! Феноменален фокусник - с едно махане с вълшебната химикалка изчезнаха 16 банки! На второто място е Магьосник Орешарски - само две.. други хора не са им стигали достиженията!

Те творците на Виденов, още са си в групировката..Г-н Гечев, например. Виден икономист- финансист. Е, отговорник за най-тежката катастрофа на България, ама карай. Няма да му търсим кусури.

Е, как да не са.. Членството в БСП се предава по наследство - във ВС на БСП е целият ЦК на БКП - синове и внуци. И що да не са - сладка работа! Обещаваш чужди пари на цигани и пенсионери и си управляваш Панаир за 700 милиона, Техноимпекс за 70 милиона, че даже не си и спомняш кога си го купил, че едно ли е..

БСП-то,що мълчите и по късни нощни доби гласувахте заедно със ГЕРБ и Патриотите партийните субсидии да останат 11 лв. на гласувал"дебил",а?

Няма опасност за ръководството на БСП да се озове при бедните! Червените маймуни,да спрат да използват България в демагогията си.Над сто години ни закопават и постигнаха това,да сме най бедните. Комунист и коза нямат наяждане.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Бюджета така е направен,че да облагодетелства само една прослойка хора.Трябваше да падне тавана на пенсиите от 910 на 1100 лева,трябваше да се вдигнат заплатите,да паднат цените на лекарствата и един куп още обещания от Борисов,но на него не може да се има доверие.Вдигат само минималните пенсии,а на другите,които са си плащали не да получават благодеяние,а да си получат заслуженото.

Подозирам, че ако бат' Бойко не беше получил един хубав урок, сега щеше да се направи на корназ и пиперлия, да си хвърли презрително оставката и да чака нови избори. Урокът: когато обяви, че ако Цецка загуби президентските избори, той ще си подаде оставката. Цецка се сгромоляса, бат' Бойко надуши че нещата не са на добре за него и почна да увърта. Та затова сега БСП колкото и да сипе огън по гербаджиите, бат' Бойко си натиска парцалите и не смее да размахва оставката си.

ЛЪЖЛИВА НОВИНА

Е, като се стъмнява рано, а ти трябва да пишеш коментари до 18:00, ти крадец ли си? Да за теб е ясно, щом работиш за комунистическо-турската шайка. Та за другите ми е мисълта...

Вижте какви са резултатите постигнати с "бюджетите" на правителствата на... БОКо-1: - 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв; - 4 млрд лева повече външен дълг; - 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса; - Ликвидирани над 360 000 фирми Краен резултат - 10 млрд без малко по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... БОКо-2: - опоскан фискален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - над 4 млрд лева потънали в КТБ; - 2 млрд лева подготвени за крадене в санирането; - замразени социални плащания; - винетка за столевка; - ваксини от Турция с живак за облагородяване на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета; - ПМС 208 за ТРАЙНО заселване на джихадисти, пардон бежанци... БОКо- 3: - 400 млн. левчета нов дълг (първи транш, пардон усвояване); - Суджук гейт с мирис на бухалки; - Опит за премахване надбавките върху заплатите за прослужено време; - Кум гейт... - Пазарджик гейт... - Намаляване на 50% плащането за първите 3 дни на болничните... - 1 млрд лева още по-нов дълг...

ЛЪЖЛИВА НОВИНА

Целта на всеки отговорен българин е да държи крадците от БСП-ДПС далеч от властта.

Бюджет на продължаващ геноцид спрямо пенсионерите от страна на ГЕРБ и мекеретата от ОП. Безсрамници мръсни. Понеже всички се пишете вярващи, не забравяйте, че онзи отгоре ви гледа сеирите и ще дойде моментът, когато ще си платите за всички гадории.

Не разбрахте ли,че тези народни избранници които избрахте мислят само за крадене.От мутра човек не става,още повече от слуги на мутра.

Българските политици са клоуни в цирк. Как не се измориха от непрестанни простотии. И тия хора управляват. Баси държавата...

Група роднини от Варна,добрали се до НС,влизат с наморници,защото корупцията е разнесла отровния си прах в пленарна зала ги задушава.Един хитрец,разпъна защитен чадър от най високо място над главата си,завърта се като пумпал на 180 градуса и започна да дебне дали проф. Христов за "захапе" или В.Рашидов за чепа за зеле.Преди 3-4 месеца заклеймяваше УП и нейният лидер,днес асперина премина в друга тоналност. 1.8 % е нагласата да гласуват за роднинската варненска група,хората,ако предсрочните парл.избори са утре.Проституцията в политиката,винаги се наказва жестоко от наглед търпеливите българи.

ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ - РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ДО ДУПКА И ФАЛИТ - ТОВА Е ПОЛИТИКА НА Г......

В Парла Мента сме избрали корумпирани, нагли, неграмотни нещастници. Гледаме как вършат безобразията си и после пак ги избираме, с надеждата да се промени нещо. Затова сме дебили и то не 80%, а 95%.

явно с увеличаване на годините ми и оптимистичните ми настроения заглъхват ..че може нещо да се промени ..че тук ще може и да се живее, освен да се съществува като свободен роб, а не човек но гледайки тези циркаджии .. работата не е на добре.. а народът е толкова обезверен ..толкова че не би излязъл да стачкува и протестира - знаейки че след едни актьори ще се пръкнат други и промяна не ще се получи

Образованието и науката не са приоритети в този бюджет. Усвояването на пари чрез наука и образование е друго нещо и носи повече вреди отколкото ползи. Красноречив пример за превръщането и на науката в перачница и източник за крадене е ОП НОИР, която няма нищо общо с наука, а по-скоро антинаука и асоцииране на псевдонауката в България към партийните обръчи от фирми.

а, бе какво да си помисли външен човек за тия с маските? Да не би някой шегаджия да е заплашил народните любимци с антракс?

А ние слагаме маски на туберкулозно болни, за да предпазим обществото.

Къде майките отглеждат децата си със 170 лева? Първата година от майчинството е 80% от заплатата на която се осигурява, втората става 380 лева. Иначе като се увеличават пари за майките и детските за съжаление се включват и ромските майки и деца.

Е и какво от това, те предполагам също са хора. Проблемът с ромите е тъпата ни държава и дясното управление. По време на социализма се съчетаваше към тях принципа на "моркова и тоягата" и нямаше никакъв проблем с циганското население.

Айде и на този демкрацията му виновна. РАЗБЕРЕТЕ ДЪРВЕНИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ - СТАРОТО ВРЕМЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ И СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДОКАЗАНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ БСП И ДПС!!!

Коментари - Взаимни обвинения между ГЕРБ и БСП заради бюджета | Днес.dir.bg

Взаимни обвинения между ГЕРБ и БСП заради бюджета

Разпределението на парите на държавата скара депутатите. Опозицията вини управляващите, че бюджетът е приет на тъмно. ГЕРБ - опозицията има популистки идеи.

Обратно в новината

Коментари - Взаимни обвинения между ГЕРБ и БСП заради бюджета | Днес.dir.bg

Коментари

БСП НА ВЛАСТ НЕЗАБАВНО!!!

Стига сте мрънкали!Как не разбирате- избори идат,на герп пари трябват;за размотаването по разни места на ББ,"политик"добре наведен пред всеки,който го пожелае-пари трябват;да не мислите,че "танцът със саби" е безплатен;в София е-хе-ех колко европейци ще дойдат -за тях кърпички,вратовръзки и...-пари трябват..., а пък вие сте седнали да мрънкате за здравеопазване, за децата, за науката, а сега и за някакви си два храма,че били национални светини.Какви светини,бе, да не би там Бойко да са го кръстили!Той,горкият,се чуди пари как да изкара-я от концесийка нещо ще задели, я от магистралката малко евро ще отдели,я малко суджук безплатен ще намери- така де и имотите на симеончо трябва да върне, и "имиджа" на страната пред европейците да оправи,и избори пак да спечели, а вие мрънкате за неща, дето само местните аборигени -българи засягат. Ех, лош м,трал наистина и за чеп за зеле не става!

Розпускайте парламента, правете коалиционно правителство или служебно, защото председателството на ЕС е близо!

Работели неограничено много.... тези трътляци нямат и по 100 работни дни за година....Ама, те не са виновни.....на маймуни ни направиха!

Доживяхме комунистите, да искат църкви и български светини да се възстановяват.

Ти не разбра ли бе кра/празна/ туно , комунистите са в герп, просто никога не са си тръгвали , първо бяха в сдс сега са в герп!

не може да коригира бюджета с милион и половина..... Щели да му се развалят връзките.... Да бе, щото друг ти е правил бюджета до сега...Ананиев,а ти хал,хабер си нямаш,ама ТИ си финансов министър нали? Горанов , смешен си...ще ти се смеят всички главни счетоводители.

А КОЛКО ПО-ЛЕСНО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ АКО КАЗВАХА ПРОСТО КОЙ КОЛКО ЩЕ ОТКРАДНЕ И ПО ТОВА ДА ГИ ИЗБИРАХМЕ !

Направо идиотизъм с тези санитарни маски. Представяте си само всички депутати идват със санитарни маски. И Бойко Борисов също.

Ненормалниците с маските - тръгвайте с тях към болниците - нищо не правете само погледнете какво значи истинска работа . На какъв огън се пекат лекарите , мед сестрите, санитари, лаборантите администраторите . Какъв бюджет , какъв цирк . Ега ти жонгльорите мръсни.

Цирк дьо парламент.......

От тази дебилна опозиция нищо конструктивно не може да се очаква......

Росе ти на работа не ходиш ли ма утко , цял ден висиш на компа и дращиш глупости!

Защото са социалисти.Чуждите пари от чуждата каса лесно се обещават за разпределение чрез популизъм.А за държавните парички които влизат в собствената касичка,Мечо Пух го е казал"Колкото повече толкова повече".

БСП са стари майстори на бюджетите. Едни от най-добрите им са Луканов 1 и 2, както и ненадминатия шедьовър Виденов. Що не им дават простите българи да творят на воля ми е пълна загадка.. Че и в Парламента още е Румен Гечев - авторът на бюджета Виденов! Феноменален фокусник - с едно махане с вълшебната химикалка изчезнаха 16 банки! На второто място е Магьосник Орешарски - само две.. други хора не са им стигали достиженията!

Те творците на Виденов, още са си в групировката..Г-н Гечев, например. Виден икономист- финансист. Е, отговорник за най-тежката катастрофа на България, ама карай. Няма да му търсим кусури.

Е, как да не са.. Членството в БСП се предава по наследство - във ВС на БСП е целият ЦК на БКП - синове и внуци. И що да не са - сладка работа! Обещаваш чужди пари на цигани и пенсионери и си управляваш Панаир за 700 милиона, Техноимпекс за 70 милиона, че даже не си и спомняш кога си го купил, че едно ли е..

БСП-то,що мълчите и по късни нощни доби гласувахте заедно със ГЕРБ и Патриотите партийните субсидии да останат 11 лв. на гласувал"дебил",а?

Няма опасност за ръководството на БСП да се озове при бедните! Червените маймуни,да спрат да използват България в демагогията си.Над сто години ни закопават и постигнаха това,да сме най бедните. Комунист и коза нямат наяждане.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Бюджета така е направен,че да облагодетелства само една прослойка хора.Трябваше да падне тавана на пенсиите от 910 на 1100 лева,трябваше да се вдигнат заплатите,да паднат цените на лекарствата и един куп още обещания от Борисов,но на него не може да се има доверие.Вдигат само минималните пенсии,а на другите,които са си плащали не да получават благодеяние,а да си получат заслуженото.

Подозирам, че ако бат' Бойко не беше получил един хубав урок, сега щеше да се направи на корназ и пиперлия, да си хвърли презрително оставката и да чака нови избори. Урокът: когато обяви, че ако Цецка загуби президентските избори, той ще си подаде оставката. Цецка се сгромоляса, бат' Бойко надуши че нещата не са на добре за него и почна да увърта. Та затова сега БСП колкото и да сипе огън по гербаджиите, бат' Бойко си натиска парцалите и не смее да размахва оставката си.

ЛЪЖЛИВА НОВИНА

Е, като се стъмнява рано, а ти трябва да пишеш коментари до 18:00, ти крадец ли си? Да за теб е ясно, щом работиш за комунистическо-турската шайка. Та за другите ми е мисълта...

Вижте какви са резултатите постигнати с "бюджетите" на правителствата на... БОКо-1: - 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв; - 4 млрд лева повече външен дълг; - 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса; - Ликвидирани над 360 000 фирми Краен резултат - 10 млрд без малко по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... БОКо-2: - опоскан фискален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - над 4 млрд лева потънали в КТБ; - 2 млрд лева подготвени за крадене в санирането; - замразени социални плащания; - винетка за столевка; - ваксини от Турция с живак за облагородяване на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета; - ПМС 208 за ТРАЙНО заселване на джихадисти, пардон бежанци... БОКо- 3: - 400 млн. левчета нов дълг (първи транш, пардон усвояване); - Суджук гейт с мирис на бухалки; - Опит за премахване надбавките върху заплатите за прослужено време; - Кум гейт... - Пазарджик гейт... - Намаляване на 50% плащането за първите 3 дни на болничните... - 1 млрд лева още по-нов дълг...

ЛЪЖЛИВА НОВИНА

Целта на всеки отговорен българин е да държи крадците от БСП-ДПС далеч от властта.

Бюджет на продължаващ геноцид спрямо пенсионерите от страна на ГЕРБ и мекеретата от ОП. Безсрамници мръсни. Понеже всички се пишете вярващи, не забравяйте, че онзи отгоре ви гледа сеирите и ще дойде моментът, когато ще си платите за всички гадории.

Не разбрахте ли,че тези народни избранници които избрахте мислят само за крадене.От мутра човек не става,още повече от слуги на мутра.

Българските политици са клоуни в цирк. Как не се измориха от непрестанни простотии. И тия хора управляват. Баси държавата...

Група роднини от Варна,добрали се до НС,влизат с наморници,защото корупцията е разнесла отровния си прах в пленарна зала ги задушава.Един хитрец,разпъна защитен чадър от най високо място над главата си,завърта се като пумпал на 180 градуса и започна да дебне дали проф. Христов за "захапе" или В.Рашидов за чепа за зеле.Преди 3-4 месеца заклеймяваше УП и нейният лидер,днес асперина премина в друга тоналност. 1.8 % е нагласата да гласуват за роднинската варненска група,хората,ако предсрочните парл.избори са утре.Проституцията в политиката,винаги се наказва жестоко от наглед търпеливите българи.

ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ - РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ДО ДУПКА И ФАЛИТ - ТОВА Е ПОЛИТИКА НА Г......

В Парла Мента сме избрали корумпирани, нагли, неграмотни нещастници. Гледаме как вършат безобразията си и после пак ги избираме, с надеждата да се промени нещо. Затова сме дебили и то не 80%, а 95%.

явно с увеличаване на годините ми и оптимистичните ми настроения заглъхват ..че може нещо да се промени ..че тук ще може и да се живее, освен да се съществува като свободен роб, а не човек но гледайки тези циркаджии .. работата не е на добре.. а народът е толкова обезверен ..толкова че не би излязъл да стачкува и протестира - знаейки че след едни актьори ще се пръкнат други и промяна не ще се получи

Образованието и науката не са приоритети в този бюджет. Усвояването на пари чрез наука и образование е друго нещо и носи повече вреди отколкото ползи. Красноречив пример за превръщането и на науката в перачница и източник за крадене е ОП НОИР, която няма нищо общо с наука, а по-скоро антинаука и асоцииране на псевдонауката в България към партийните обръчи от фирми.

а, бе какво да си помисли външен човек за тия с маските? Да не би някой шегаджия да е заплашил народните любимци с антракс?

А ние слагаме маски на туберкулозно болни, за да предпазим обществото.

Къде майките отглеждат децата си със 170 лева? Първата година от майчинството е 80% от заплатата на която се осигурява, втората става 380 лева. Иначе като се увеличават пари за майките и детските за съжаление се включват и ромските майки и деца.

Е и какво от това, те предполагам също са хора. Проблемът с ромите е тъпата ни държава и дясното управление. По време на социализма се съчетаваше към тях принципа на "моркова и тоягата" и нямаше никакъв проблем с циганското население.

Айде и на този демкрацията му виновна. РАЗБЕРЕТЕ ДЪРВЕНИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ - СТАРОТО ВРЕМЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ И СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДОКАЗАНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ БСП И ДПС!!!