17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия там нямат ли бял човек че да ми запука малко,омръзна ми все новини за наранеи и загинали чернилки,а когато има загинали бели ни гък ни мък,да ви еюбна новата дискриминация

С последици за световната икономика на всичко отгоре! Не се помайвайте, ами веднага вдигайте още цените на храни, горива, ток, вода, газ, гъз и каквото там още се сетите! Че не всеки ден се намира такава добре дошла мотивация за "обгрижване" на народа!

В един момент , ще се изчисти от нас И чрез земетресения, наводнения и вулкани, ще рециклира всичко построено

Ембарго на вулкана,замърсява околната среда.Може да се изтрие,на да си излея яда за безредието

Това, което е на видеото е пирокластичната вълна. Скорост до около 120 - 130 метра в секунда, температура над 500 градуса по Целзии. Смъртта е незабавна. Горките хора.

Да не го е ударила еякулацията?

От една страна тук маските навън вече са полезни (вулканичната пепел все пак е по-опасна от всякакви коронки), но не мога да не се замисля докъде достига съвременният наратив - да бягаш от вулкан и първата ти мисъл при намиране на укритие е да сложиш маската, защото имало мноого опасен вирус. Алоу опасното е под краката ви, ама сакън да не се заразите!

пази я бе ако можеш да върнеш концесията на златото от козяк на България окей

На такива хора трябва да се помогне. Това е природно бедствие, което не може да се предвиди.

Остров Ява е изключително красив. Там съм прекарал 9 месеца. Кацнах със собствения си самолет и наех огромен палат за скромната сума от 30 хиляди долара на месец. Просто беше супер евтиния.

Чудесно, браво на теб! Успя ли да свършиш нещо полезно, или просто гледа птиците и вулканите?